Barcelona pt.1

Okej, lite snabbt om de tre första dagarna i Barcelona då :))))

DAG 1, 24/7 LÖRDAG:
Flyga flygplan i tre timmar, det var jätteskumpigt och gungigt och en gammal, spansk man satt bredvid oss och var jätterädd och söt. När vi kom fram köpte vi tunnelbanekort, gick till hotellet och lämnade alla väskor och sen gick vi runt och kikade lite. På kvällen åt vi varsinn macka och sedan planerade vi och lyssnade massor på Shakira. Tio låtar i rad var det på tv, awesome.




DAG 2, 25/7 SÖNDAG:
Vi besökte Camp Nou och Park Güell. Skitfint var det där. Utsikt över hela staden. Fast det var så varmt att vi ville avlida lite då och då, puuh. På kvällen gick vi in i en jättestor gammal kyrka eller katedral eller nåt liknande. Mysigt var det i alla fall. Och innan vi gick tillbaka till hotellet för att sova så åt vi tapas och drack Sangria på en liten uteservering.







DAG 3, 26/7 MÅNDAG:
Vi försov oss och missade hotellfrukosten. Så istället köpte vi vår egen picknikmat och åkte upp till Sagrada Familia. Där gick vi runt ett tag och myste. Sen åkte vi upp i en staty typ, som var ett torn egentligen som man kunde titta ut över stan ifrån. Sen gick vi runt i ett skitgammal område med galet fin arkitektur och kollade i lite affärer. Efter det åt vi, och sen gick vi och tittade på EM-invigningen. Vi hade helt missat att det skulle vara EM i friidrott i Barcelona när vi bokade resan, men nu när det ändå var det tänkte vi att vi lika gärna kunde kolla in det. Det bjöds bland annat på långa tal och fyrverkerier.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0