Barcelona pt.4

DAG 10, 2/8 MÅNDAG:
Den här dagen åkte vi linbana över staden. Lite läskigt var det allt, högt upp över vatten och vägar. När vi kom av belönade vi oss med varsinn sorbetglass i skuggan. Resten av dagen sprang vi runt på stan och försökte shoppa upp våra sista pengar och hitta lite fina presenter att ta med oss hem. Hittade världens gulligaste godisaffär som sålde godis i burkar som såg ut som pillerburkar, så hette det Happy Pills och så fanns det massa söta etiketter man kunde sätta på. Vi blev lite kära och köpte med oss massa burkar hehe. Sen åt vi tapas till middag igen och på kvällen började det regna och åska så vi gick tidigt till hotellet och gosade och tittade på dålig, spansk tv.









DAG 11, 3/8 TISDAG:
Nästa sista dagen! Vi tänkte gå till stranden igen men försov oss och struntade i det. Istället åt vi en sen frukost, duschade länge och började packa så smått så vi inte skulle få panik dagen efter. Sen gick vi ner på stan och shoppade ännu mera. Vid sex på kvällen ungefär blev min plånbok stulen, så sjukt typiskt att det hände sista dagen verkligen. I för sig bra om det nu nödvändigtvis skulle vara tvunget att hända, men kändes så himla ovärt när man ändå klarat sig nästan hela resan. Så vi gick tillbaka till hotellet och ringde och spärrade mitt bankkort och sen gick vi och åt på vår favoritresturang vid stranden. Asgott och fin utsikt där. Älskade det. Innan vi somnade den kvällen packade vi klart våra väskor och sen låg vi och gjorde skuggfigurer i taket och fnissade i några timmar.


DAG 12, 4/8 ONSDAG:
Vakna tidigt, äta frukost, checka ut, promenera till bussen som skulle ta oss till Girona flygplats. Det var varmt och svettigt och vemodigt. Vi ville inte åka hem men samtidigt skulle det bli skönt. 12 dagar är ändå lagom. Man hinner se mycket men ändå inte tröttna. På busstationen fick vi vänta rätt länge, och sen fick vi vänta en mindre evighet på flygplatsen också. 17:50 lyfte planet och tre fruktansvärt trötta timmar senare landade vi på Säve flygplats och möttes av våra familjers varma famnar.




SLUT!!

Kommentarer
Postat av: jessica

guuuuuud så härligt det ser ut!!!

2010-08-07 @ 19:30:16
URL: http://kessen.blogg.se/
Postat av: beabea

AH vad mysigt ni haft det!! Saknar Barcelona.. och saknar dig. Ses snart va? puss o kram. Hor pa jobbet med om dom behover folk (mig) lol. Puss

<3 dig.

2010-08-09 @ 15:50:41
URL: http://peterstormare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0