rött öga

Idag har jag jobbat för första gången på hundra år känns det som. På mitt favoritdagis. Mötte världens bästa unge på busshållplatsen och blev så himla glad. Sen när jag kom till dagis skrek alla barnen och kastade sig över mig och alla var så fina och har blivit så stora och pratar så bra och åh älskar dom alla.

När jag kom hem vid sex var jag så trött så trött. La mig i sängen och lyssnade på Belles Harry Potter- spellista. <3 Somnade lite och när jag vaknade var jag jättehungrig. Elias kom hem och vi åt chiliconcarne. Jättestark. Världens bästa.

Nu har jag jätteont i huvudet men är nöjd ändå. Fin dag. Fast lite ledsen för kom på att det bara är typ 2 veckor kvar tills Elias åker till USA och lämnar mig i över en månad. Döden ungefär. :((((( MEN överlever ändå för jag har världens bästa vänner som ska ta hand om mig då. Så är fortfarande nöjd. <333

Kommentarer
Postat av: beabea

jag ska ta hand om dig, kram

2011-06-14 @ 22:22:06
URL: http://peterstormare.blogg.se/
Postat av: josefin

Jag ska komma och ta hand om dig jättemycket! matfest och sånt. harry potter är bästa. hihihi. men du borde lyssna på vargens nya skiva. så bra att jag dör. pusspusspuss finaste tjej.

2011-06-14 @ 23:18:14
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0