paralys

Idag var min syster här och hälsade på. Vi tittade på Gossip Girl, åt nudlar och pratade om sömnparalyser mest. För det är nämligen något jag kommit fram till att jag lider av. Ni vet, när huvudet vaknar före kroppen så att man bara ligger där i sängen, helt förlamad typ. Kan inte röra ett finger. Asobehagligt. Brukar hända när jag sover på dagen, eller sover för länge, eller vaknar och somnar om för många gånger. Tydligen är det vanligt att hallucinera när man är paralyserad också, men det har jag som tur var aldrig upplevt! I början trodde jag bara att jag inbildade mig eller att det var en del av min dröm. Sen började jag känna mig lite tokig när det hände rätt ofta. Och ingen jag frågade fattade nåt. Men nu vet jag att jag inte är tokig hihihihih. Bara lite sömnparalyserad ibland!

Puss

Kommentarer
Postat av: belle

men. gud. vad läskigt det låter. kan man få någon hjälp för det? eller det är liksom 'inte så farligt'? eller vad? blir orolig. du får inte paralysera bort dig & försvinna. lova?

2011-02-16 @ 21:15:55
URL: http://www.pandabbb.blogspot.com
Postat av: josefin

åh jag har läst om sånt. det verkar så himla läskigt. hoppas du blir av med det snart. du måste sova himla bra och fint nu när du ska bli bästa dagisfröken ju.

pusspuss <3

2011-02-16 @ 23:19:40
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0