ssttrreessssaadd

Blääää, känner mig stressad. Måste bestäma mig för vilken/vilka festivaler jag ska på i sommar. Peace & Love eller Arvika eller Emmaboda.. Åh, jobbigt! Vilken är bäst? Vilken är fräckasttt? Har bestlutsångest. Och så är jag stressad över att jag ska upp så tidigt imon (klockan FEM) och det känns typ som att jag inte kommer hinna sova uhu, och jag MÅSTE sova, jag älskar att sova, det är nästan det bästa som finns faktiskt. Så ja, jag ska faktiskt gå och sova NU, ville bara få sagt detta, att jag är stressad, att jag inte har tid, att jag inte borde skrivit detta utan sovit istället. Heheheh. Och att festivaler är svårt. Och att jag är velig. 

Jaja HEJDÅ godnatt!! 


gfdsiuytr

vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

påkämon

Wööööj, öppnade min lönespecifikation imorse, fick en glad överaskning! Min näst största lön ever hihihiihih. Är lite smått rik nu, känns asnice. Och jag har blivit inbokad på massa jobb den närmsta månaden också, så någon kommer inte vara fattig i sommar i alla fall. :))))

Hahah och fick berättat för mig idag, av ett barn på jobbet, att Pokémon är ute!! Ungen tittade skeptiskt på mig när jag sa att det varit det coolaste som fanns på min tid. Men nee nu har dom massa nya, konstiga hjältar. Och jag kände mig seriöst gammal.. Inte helt okej! :((((

---

Jaaaaajaaaa.. Har i alla fall planer inför valborg nu, kanske. Det känns lovande. Fast ska inte ha några förväntningar, det blir aldrig bra då heh. Å andra sidan, valborg är ändå så sjukt överskattat.. Och liksom, regnar det inte alltid på valborg? Precis som på midsommar och julafton. Förutom denna julafton då.. Men aa, känns som det i alla fall. Hatar regn om man behöver röra sig utanför huset, suckkkk azå. Så nej, dessa dagar är lite sådär måste jag säga. 

Men hm, kan väl ändå bjuda till och försöka ha kul denna valborg, det skadar ju aldrig. Det blir vad man gör det till höhö, allt hänger på inställningen hehe positiv idag kanske va? Ne, bara gillar att låtsas vara käck och glad, blir så trevlig stämning då. 

MMH, hejdå!

The lovely bones

Idag efter jobbet gick jag och Elaine och såg Flickan från ovan på bio. Den var skitbra, älskade den. Så fin, så sorglig. Var längesen jag läste boken så kan inte säga exakt hur lika varandra dom är, mer än i stora drag. Men minns att boken också var skitbra. Läs den. Se filmen. <3







När vi senare gick genom Nordstan påväg till bussen hem så stod det en gullig liten kille i vit skjorta och med stjärnor på kinderna och spelade No time for us på gitarr mitt bland alla. Ångrar att jag inte skänkte honom en slant, han gav ju oss ett perfekt avslut på dagen heheh.. Skoja (eller?)

Pusshej.

laughing with a mouth of blood

Ledig idag. Kul kan man tro. Skönt! Men nee, jag har jättetråkigt. Ligger i min säng och är trött men orkar inte sova. Skitjobbigt. Den här dagen känns så onödig. Enda vettiga som händer är att jag ska träna ikväll, vilket verkligen lär behövas med tanke på att jag nog bara kommer ligga här hela dagen. Uhu.. Är hungrig med, men orkar inte.. Får vänta tills det är middag helt enkelt. Hoppas det blir nåt gott. Ska deklarera sen också, vuxet som fan hiho.

Lyssnar på St. Vincent nu. Så sjukt bra. Vincent är förövrigt det finaste namnet som finns. Får jag nån gång en son i mina dar så ska han heta Vincent, lätt. Bara så alla vet. Kommer bli kär i en Vincent också, känner det på mig. Endast på grund av namnet. Mmåhmm, snyggt som tusan. Hehe..




SNYGG TJEJ OCKSÅ!!!

Helgen, grattis Bea, puss och kram

HEJ! Bra helg! I fredags var jag på film-myskväll hos Linda. Vi lagade mat och blandade de godaste hallondrinkarna som jag någonsin druckit. Asgoda verkligen! Sen tittade vi på tre olika filmer, en var en töntig tjejfilm, en var en töntig skräckfilm och en var en jättebra, jättesorglig film. Allt för min syster hette den, vi grät som små barn på slutet, buhu. Massa fint tjejsnack och cigaretter på hennes veranda och sen somnade vi vid halv fem i hennes gosiga säng, med hennes gosiga katt på fötterna.


Mmmmm<3

Igår åkte jag på kalas hos Bea. Hon fyller 20 år idag (GRATTIS!) och vi firade lite till hennes ära. Det var hur bra som helst, massa fint folk och gott vin, jag trivdes. Senare på kvällen åkte vi in till Saturn och ägde dansgolvet, blev uppraggade av 50-åriga, jättefulla gubbar och lyssnade på New Order. Fint, bra, kul!


Alla var så snygga åh.


Och idag, idag var tanken att sova stört länge och inte göra något vettigt alls. Men så blev det visst inte. För igår hade jag tydligen, på sms, lovat min syster att ha en trevlig systerdag med henne och åka in till stan för att fika och hjälpa till med letandet av en klänning hon kan ha på sin avslutning. Så imorse kom hon in och ba "Michaeeeela, vi skulle åka till stan ju!" och jag undrade lite förvirrat om vi inte kunde ta det någon annan dag, mitt huvud var liksom inte helt med. Men när jag såg hennes besvikna min kunde jag inte göra annat än att kämpa mig upp och hålla mitt löfte.

Men det blev en fin dag det här med. Vi åt frukost på Fröken Olsson, tittade på klänningar och skor, jag köpte en jätteröd pin och sen åt vi glass i solen. Min första för i år, mm. På vägen hem fick jag ett jättekonstigt sms från en person som undrade om jag ville ligga, det ville jag inte.



Hejdå alla barnen!

åäö

Hackade mig i lillfingret på jobbet idag, när jag skulle skära gurka. Det kom blod, gjorde ont. Jag blev arg men tog det coolt. Satte på ett plåster, smack. Sen fortsatte jag skära gurkan i fina små bitar. Höhö.. hardcore! 

NU ÄR DET HELG! Försöker hitta peppen. Snart ska jag hem till Linda och mysa lite. Sådär som bara vi kan mysa. Se på film, sitta på hennes inglasade veranda och snacka skit hela natten. Kommer nog bli väldigt bra.
Men först, sova lite hehe. Bara en halvtimme, annars dör jag faktiskt. Förstår inte varför jag är så trööööööttttt. Kan inte nån bara smälla till mig så jag kanske vaknar till en aning? Hade behövts!

Aja, pusssss på er. Hejdo!

silver soul

Idag har jag inte direkt något att säga. Jag mår rätt bra. Samtidigt så känns det som att jag inte vet.. nånting alls längre. Och jag känner mig lite tom. Tom och trött.. på det mesta (som vanligt blabla).
Men det finns liksom inget problem, inte egentligen. Så jag mår väl bra. Som sagt. Det är bra idag.
Bara lite tomt.

--- 

Dagens puss går till Josefin. Underbara flicka. <3
Dagens käftsmäll går till ingen. Alla är jävligt snälla idag. Awesome.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Beach House. Sedan sova. Spännande. Hejdå.

comforting sounds

Hej! Idag har jag fikat med Linda, köpt en tröja (49 kr!!! se bild!!) och ett par nya strumpbyxor, tröstat ett barn, haft sönder två glas (igen!!!!), stressat, haft inget att göra, hatat regnet, hatat mitt hår, varit glad, varit ledsen, haft ont i magen, planerat sommaren litelitelite, ångrat mig och saknat.



Det bästa idag var självklart att träffa Linda, vi åt sallad på café Vanilj och promenerade runt i kylan. Mysigt. Linda köpte en asgod parfym, mm kommer vilja lukta på henne hela tiden när vi ses! Awesome.

Nu ska jag göra ingenting. Kanske sova lite? Somnade ju åtta igår, herregud. Galet var ordet. Men är så trött, hela tiden. Skulle kunna somna nu med, helt lätt. Här framför datorn, bara rätt ner. Pang, aj. Fattar inte, skitdumt ju..


Aja, puss hej!

hej ja jag vet du sa det igår.........

Ey yo. Seg dag idag. Tonat om mitt hår, lyssnat på asbra musik. Det är väl typ det jag gjort. 

Vill ha helg nu, men det är ju bara tisdag..... Den här veckan går så sjukligt segt. Hehe, fast det tänker jag i för sig varje tisdag, och sen varje torsdag tänker jag att tiden går alldeles för fort. Mm, aldrig nöjd blir man va, herregudddd suck, pust och stön.

Och nu måste jag också bara få klaga lite över en tjej på mitt jobb som jag har börjat störa mig på så fruktansväääärtttrtr mycket! Hon pratar alltid om samma saker om och om igen, som om hon bara har två olika samtalsämnen att välja mellan, och jag svarar alltid samma, så trevligt som jag bara kan, men det börjar fan bli svårt nu!! Eftersom jag jobbar själv i köket så ska hon liksom komma och vara lite sällskap till mig ibland och det är ju himla snällt och så men.. jag pallar inte småprata, jag trivs ensam!! Du STÖÖÖR!! Vill jag skrika heh. Men det gör jag såklart inte.. Och så säger hon alltid såna självklara saker, som typ idag när hon skulle hämta frukt så kommer hon med en fruktskål i händerna så säger hon "jag hämtade frukt" och i mitt huvud tänker jag att "JA JAG SER DET din dumma jävel, dra stick då!!!" Men istället säger jag "hehe aa vad bra" och fortsätter diska och se jättesupperupptagen ut. Och OKEJ, detta kanske inte verkar vara nån jättegrej, och det är det ju egentligen inte, men jag är en rätt lättirriterad person och för mig så blir det här efter några veckor SÅ JOBBIGT! Aaah!!! Orkar inte ha samma konversation med henne imon igen, orkar inteeeee!

Men aa, nu har jag fått det lite ur mig i alla fall hehe tack för att ni lyssnade :))))))



HEJDÅ!
(p.s Blev verkligen supermegatrött exakt nu, det bara kom över mig somnar nästan sittandes här förfan juu! Måste lägga mig och sova lite, hoppas bara jag hinner vakna innan jag ska sova på riktigt!! d.s)

bäst, älskar dig syster








häj

Det är inte ofta söndagen är helgens bästa dag, men den här söndagen har varit ovanligt fin. Orkar inte dra det så långt nu, men kan väl sammanfatta det med Elias, öldrickande i solen och en himla mysig spelning. Rätt bäst faktiskt.

Nu är jag en trött och nöjd tjej. Ska sova snart minsann. Puss och hejdå!







<3

lyssna inte

Ibland, vissa dagar, kan jag inte låta bli att sakna det så himla mycket.
Och jag tänker på vilken bättre människa jag skulle vara, bara det var lite mindre människa av mig.


blåser lite idag, målat coolt i paint också

Hej! Nyss hemkommen. Var med Elaine idag och vi åt mat och hon fick sina presenter som hon egentligen skulle ha fått förra veckan när hon firade sin födelsedag. Men jag mådde som sagt inte alls bra då så aa.. Men nu så! Och bättre sent än aldrig hehe. 
Efter vi ätit gick vi på bio och såg Remember me. Den där med Robert Pattinson, snyggmmåh..... Nejmen, den var rätt bra! Fast det bästa var ändå dom två tjejerna som satt bredvid mig och fnissade hysteriskt varje gång det blev lite romantiskt, lite pusspuss sådär, eller aa så fort Robert bara sa nåt eller visade sig i bild. Och på slutet när det blev lite sorgligt grät dom hysteriskt och efter filmen hörde jag dom säga till varandra att "grät man inte till den här filmen har man fan inga känslor!" Haha gulligt. Fast nej mest störigt faktiskt.. Fast bra för dom kanske, att dom kan leva ut sina känslor sådär. Inga gränser här inte, nejnej. Bara gråt och skrik, ja gör det.. Go for it, tänk inte på oss andra. Nej nej nej..

gulligull


<3

Just det, värt att nämna är också att jag äntligen fick köpt en fin liten kavaj på Beyond Retro idag, innan Elaine kom in till stan. Asbra! Och så vill jag också bara hälsa Gud nu innan jag slutar skriva, att det faktiskt inte är så himla roligt med blåst som det kanske verkar, och att han väll kan sluta med detta påhitt tills imon? Det hade varit jättetrevligt Gud, verkligen! (ps. jag tror inte på Gud ds.)


:)

   
Hejdo ha en trevlig sommar allihopa!!

if i had a heart



Den här snygga klänningen har jag på mig idag. Älskar den, så fin. Tänkte att det var intressant att veta, så jaa.. jag skrev det. Som ni ser. Fin i alla fall. Gillar spetsen.

NÄÄ, slut på tramset! Nu ska jag ha fruktstund, sen slå in lite paket och sen åka och träffa Elaine. Puss! 

eeeuuhääh

Drömde asknäppt inatt, typ att jag skulle fly och dök ner i vattnet för att komma undan det som jagade mig, fast väl under vattnet var den en jättestor orm som simmade runt och jag höll för ögonen för att den inte skulle se typ nåt ljus från mig eller nåt.. men det funkade inte och den attackerade mig, leskigt som bara den!! Sen väckte pappa mig vid typ åtta, asglad, och ba kom nu, nu ska vi äta frukost! Jag ba whaaaat? Men jag gick upp och han ba OJ kommer du, det hade jag aldrig räknat med hehe. Sen kom min syster också och vi hade värsta familjefrukosten (minus Viktor som är hos sin söta tjej). Jag åt god avocadomacka, alla sa åt mig att jag är äcklig för att avocado är äckligt. Jävla människor man lever med va, tycka att avocado är ÄCKLIGT, vad är grejen med det? Sen tog Therese den sista koppen kaffe och mamma blev asarg för att hon bara hade fått en kopp och gnällde som fan och sa att nu kommer hon vara sur hela dagen. Hehe fast det tror jag inte på för nu låter hon glad igen.

Aa, och sen vill jag bara säga lite grattis till min syster för hon fick sitt preleminära gymnasieintagningsbesked idag och hon har kommit in på sitt förstahandsval: mediaprogrammet på Munkebäck. Kul! You go girl!!

Och NU ska jag nog sova lite igen, klockan är ju inte ens tio än, herregud.. Godnatt.. morgon.. aa, puss!!

The Box













Rätt bra film ändå.

ENfredag

Äntligen helg! Fast vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om.. Känns som att jag borde utnyttja varenda liten sekund till att göra nåt supermegakul, med tanke på att helgerna alltid går så fort, men jag vet inte.. Just nu känner jag bara för att ta det jääävligt lugnt, är så trött. Somnade som vanligt efter jobbet och vaknade nyss. Har gjort det varje dag denna veckan nu, uuhu. Så kanske att jag bara chillar ikväll. Tittar på film, poppar lite popcorn. Låter ju.. mysigt. Eller deppigt. Nej, mysigt! Hehe mm. Om inte nåt bättre kommer upp så får det bli så. Ja jag är inte den som klagar (elleeeer?) Ne men aah, hejdå nu.

hallon och lost, precis


Godkväll. Här sitter jag och suger på frusna hallon- och mangobitar. Så gott när det smälter i munnen, mm åh. Funderar på hur jag ska fördriva resten av kvällen också. Kanske ska titta på några avsnitt av Lost, om jag orkar. Det är rätt ansträngande faktiskt. Även fast jag följt alla avsnitt så fattar jag knappt nånting alls längre hehe. Men det är bra ändå, vad alla än säger!!

Katten sover i min säng nu, har legat där hela dagen typ och tagit upp all plats (inte du Josse, TYVÄRR) och just det, nu är det förresten bestämt att Elias ska komma hit på söndag och jag ska följa med honom på nån spelning, vara lite trevligt sällskap sådär. Hihihihi, blir nog awesome!


Men nee aah, detta var ju meningslöst. Tråkigt, trist. Nu ska jag göra nåt vettigt, mm titta på Lost då heh. TJA!

dansa lite wejwej

Även idag är jag för sjukt för att träna. Kan fortfarande inte andas med näsan, känner ingen smak eller lukt och har nu också tilldelats en underbar huvudvärk. Älskar det. Har ont i en tand med, hela mitt huvud är fan in pain!! Ja det är synd om mig, gosklapp ska jag ha! Mmh..

Så istället för att nu åka iväg på spinning och core så sitter jag här och försöker kolla upp olika danskurser att börja i. Har nämligen blivit assugen på att börja dansa igen! Showdans då va, det är så jävla kul ju och ååh.. saknar det så mycket. Minns alla föreställningar vi hade förr och man var så pepp och man fick ha så fina, glittriga kläder och cool musik och man var nervös fast på ett härligt sätt. Haha, fast sist jag dansade var i nian. Skitlängesen nu ju, har säkert blivit asdålig. Glömt massor. Men dansade ändå rätt länge, 8 år ändå så något borde väl sitta kvar?! Fast.. de flesta klasser nu är ju för yngre.. Fast det finns ju för vuxna.. men ändå. Känner mig uuh, för gammal.. Men ja, det hade vart KUL, så kanske kanske.. får se! Vill! Men mm, mycket man vill här i livet hehe, som inte blir av. FÅR SE. Som sagt. 


Min sista föreställning tror jag. En fräck dans till någon låt ur Moulin Rouge, så himla kuuuuuuuul.
Hitta mig om ni kan heheheh.


Annars idag har jag bakat asgott bröd på jobbet. En av mammas kollegor hade viskat lite sådär i smyg till mamma att hon tyckte bättre om mitt bröd än det som hon som brukar vara i köket bakar. Kändes gött. Nästa vecka är förövrigt min sista i köket, sen är det meningen att ordinarie ska komma tillbaka. Längtar, vill inte vara mer i köket! Trivs tusen gånger bättre i barngrupp, bland dom söta små rackarna. Se när dom målar teckningar och välter pärlburkar och dregglar och sånt, åh så fint. <3


Fina limpor, jag som bakat är lite stolt heh.


Nu ska jag.. nej jag vet inte. Hejdå bara!!

mmnnooppqqrr


Hej.

Idag älskar jag vädret, hatar i princip allt annat. Har ont i huvudet. Är trött och vill sova. Ska sova. Ska sätta på asdeppig musik och sova som fan nu. Mm, låter som en bra plan. Hoppas jag lyckas sova bort min huvudvärk. Och min grinighet. Hade vart så himla bra, orkar inte med den längre. Vill ej vara såhär arg och bitter men det är fan svårt att låta bli när allt bara går åt helvete hela tiden.

Vill ha helgen nu. Tror nämligen den kommer bli rätt fin. Och det behövs. Behöver lite fina dagar.
Pusshej.

grejer

Överlag en rätt bra dag idag. Eller jag har i alla fall träffat bra människor, några av de bästa, närmare bestämt. Så det är väl dom som fått dagen att kännas värd, annars hade den nog varit rätt kass, precis som de flesta andra dagar hehe.

Men ja, efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Linda. Vi fikade lite och pratade om gamla minnen och nya upplevelser. Gick i affärer och jag fick köpt en söt klänning, en sexig bh och ett par fräcka solglasögon. Nöjd. Sen promenerade vi i solen och satt vid kanalen och bara chillade. Hur skönt som helst, jag älskar att våren verkligen har kommit nu.





När klockan blev kvart över sex tog jag tåget bort mot Lerum. Skulle kolla på cabaren dom har på Lerums gymnasium nu, eller det var bara publikrep idag, men ändå. Asbra var det i alla fall tycker jag. Och min lilla vän Bea har vart med och byggt upp scenen, skitsnygg var den! Blir nästan lite stolt, som en mamma. Hon var så söt sen efteråt också, när hon sprang upp på scen och bugade och bockade och tackade för applåderna, hihi. 

  
Fint och suddigt. En nervös Bea och en trött jag i tågfönstret påväg hem.

Nu ska jag snart sova. Hejdå och godnatt.

you split the night

Solen har lyst ifrån en klarblå himmel idag, men jag har bara gått runt i nån slags jävla dimma. Har känt mig helt frånvarande, hade till och med sönder två glas idag på jobbet på grund av min tankspriddhet. Usch illa, tur att ingen såg mig..

Men jag måste nog faktiskt ta tag i det här nu, om jag inte vill att hela sommaren ska fortsätta i samma stil. Allt blir bra bara man själv tror på det. Så är det ju.


Nu: lite Lost kanske. Och ett grönt äpple. Pusshej.


vecka15

Drömde en jättehemsk dröm inatt. Vaknade och ville gråta, innan jag insåg att det inte var på riktigt och somnade om igen. Nu, ett x antal timmar och tankevändor senare, slår det mig att drömmen nog inte är så väldigt långt ifrån att kunna vara verklighet ändå. Och jag tror det här blir en tung dag.

rtyujklö

Även fast jag redan innan var rätt så säker på det, så gör det ont nu. Fan. Hejdå.

Eternal sunshine of the spotless mind

Skitbra film jag tittade på precis alldeles nyss:











blablabla du fattar ingenting

Hej. Har överlevt högskoleprovet. Är jättetrött nu. Det började halv nio imorse och höll på till kvart över fyra. Mamma hämtade mig efteråt, jag höll typ på att somna i bilen påväg hem. Själva provet gick.. sådär. Kändes bättre än vad resultatet blev, men jag höjde mig ändå ifrån förra gången, dock bara väldigt lite. Hm.. aja. Är just nu bara lättad över att det är gjort, får väl se om det tar mig någonvart här i livet.

Är fortfarande väldigt förkyld. Kan knappt andas. Skulle egentligen åkt hem till Elaine och firat att hon fyller år, men jag bangar. Sen skulle vi gått ut, men nej, är absolut inte på humör för det. Är alldeles för trött och snorig. Kommer bara vara grinig. Kommer bara bli för full och få ångest. Pallar inte.  

Ska istället äta lite choklad (får det för jag har mens, okej Bea?) och sätta på en film. Control eller Factory Girl är jag sugen på. Byta om till myskläder också, och göra katten sällskap, hon gosar för tillfället i min säng. Ser hur gött ut som helst.

Ja.. hejdå.


(Fint utanför fönstret iaf)

too bored to die

Jahaopp, då sitter man här hemma helt jävla själv och har astråkigt då. Bara för att jag inte kan göra något idag för att jag måste lägga mig svintidigt för att jag ska upp typ klockan sex imon för att jag ska skriva prov i cirka sju timmar. ASBRA, är inte pepp... Kommer typ inte ens hitta dit, dom har flyttat stället till nånstans inne i stan eftersom skolan vi brukade ha provet på här ute brändes ner av några coola idioter. Hata folk.

Dagens minus:
- Att jag inte hann träffa Jessica nu när hon ändå var här i Göteborg. Skitdumt, hade verkligen velat.
- Att ingenting smakar något pga min förkyldning. Blir inte ens kul att äta då ju, vilken grej..
- Att jag bara är allmänt ledsen och sur och arg och det går fan inte över.

Dagens plus:
+ Vädret, herregud kunde typ gå utan jacka!
+ Såg en geting och tussilago på vägen hem, fint som tusan.
+ Nässpray och nässdukar, de räddar mitt liv just nu hehe.


 
Hejdå.

det var inte mitt namn som du skrev


jag önskar jag var där nu
jag önskar jag var där nu
jag önskar jag var där nu
jag önskar jag var där nu
jag önskar jag var där nu

1111111

Jag hatar när tankarna bara går runt. Man vet att dom inte leder någonvart men ändå kan man inte sluta upprepa samma jävla skit i huvudet om och om igen. Jag är dålig på att släppa sånt som varit. Jag förskönar alltid händelser i efterhand och lyckas få mig själv att verkligen tro att det var det bästa i hela världen och att ingenting någonsin kommer kunna bli bättre.

För att ta mig ut behöver jag något som kommer och välter min värld på nytt. Det blir alltid så.  

when was the last time you looked in the mirror cause you've changed

Idag har inte varit så bra. Jag mår skitdåligt. Men har ändå lyckats plugga lite, känner mig duktig som bara den över det, hehe. Och i början av dagen underhöll jag mig med att titta på fina möbler på blocket och drömma mig bort, och framåt i tiden. Det var kul, blev sjukt sugen på mycket grejer.
Har också varit tillräckligt social för att orka prata med Linda i telefon, till och med jag som ringde upp, hejaheja!

Men annars har jag bara legat i sängen och stirrat upp i taket. Känt mig helt utmattad men inte kunnat somna. Det har varit askasst. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Känner inte för något men jag orkar fan inte ligga här länger. Får väl sätta på nån asdåligt film så kanske jag kan somna tillslut ändå.

Vill inte ha idag mer. Idag suger. Imon kommer också suga. Fredag med, herregud. Och lördag, uh blir nog sämst av alla. Söndag, bra kanske? Fast nee, antagligen inte.

Hejdå stick.


euw

Har blivit förkyld igen, suck jävla skit. Var typ frisk i två veckor eller nåt sånt, innan dess förkyld i säkert över en månad och NU pang igen. Någon vill fan inte att jag ska må bra asså, så är det..
Tror jag måste blivit smittad av Josse trots allt, hon var förkyldaste tjejen någonsin när jag var hos henne i Malmö. Vi sov ju ändå i samma säng och drack ur varandras drickor och så, kan vara det! Misstänker.......

NÅJA, hur det gick till när jag blev smittad är egentligen inte så värst intressant, nu är jag det och här sitter jag bland snorpapper och ska göra det bästa av situationen. Blev inget jobb idag då, med tanke på att jag jobbar i köket och det hade inte varit helt okej om jag nös ner all mat. Ej fräscht så att säga.. Dom får klara sig utan mig, koka sitt eget ris lalala. Känns lite jobbigt att gå misste om pengarna bara, men jag har ändå rätt mycket jobb framöver, och det är bara fem timmar jag skulle jobbat idag så INGEN PANIK MICHAELA.
Ska försöka lindra min ångest över dom ca. 500 kr jag förlorar med att plugga svinmycket till provet på lördag, så jag får asbra på det, så att jag sedan kan tacka mig själv för att jag stannade hemma idag. SMART! Hellre jättebra poäng på högskoleprovet än 500 kr, faktiskt. Mer värt i längden hihi.


Nu gäller det bara att jag pluggar idag då. Annars är jag faktiskt dum i huvudet på riktigt. Tre dagar kvar nu, jag som tänkte att jag skulle börjat i januari....... Haha. Lycka till Michaela och krya på dig Michaela och ha det så bra nu Michaela....

ENstudent

Åh.. sitter och tittar igenom massa bilder ifrån min student förra sommaren. Saknar det lite! Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Hade alltid tänkt att studenten måste ju vara den mest överskattade dagen någonsin, men det var jävligt kul. :))))
Typ perfekt väder den dagen också, och alla var så fina hihi. Kan knappt fatta att det nästan gått ett år sen dess nu, det har gått så jävla fort verkligen!

Mm, det är min brors tur om typ två månader, är fan lite avis på honom buhu.

Bjuder på några goa bilder, smack sedär:





Aaaawwww, sjukt glad tjej verkligen, gillar det. Fina minnen minnsan.

Nu ska jag snart sova (tror jag). Är astrött, konstigt att klockan inte är mer än vad den är. Hm.. jaja. Hejdåpuss!

de kallar det logik

i hennes hjärna brann den.

"kan du se nu kan du se nu kan du se nu?"










för jag har skruvat hål på dina ögon
gjort ditt ansikte till en mask.

mm avocadomackor m-mh

Hejhallå!
Idag träffade jag som sagt Bea. Det var fint att se henne igen. Kändes som att det var jättelängesen vi sågs sist, men det var ju egentligen bara typ tre eller fyra dagar sedan tror jag.. Hehe, jag har blivit så van vid att ha henne vid min sida, den lilla rackaren. <3

Vi gick i alla fall till Hemköp och köpte bröd, avocado och dricka. Sen gick vi till Mcdonalds och tog salt och peppar och sen gick vi och satte oss på Condeco och gjorde asgoda avocado- mackor. Skitgott!
Men.. det kändes typ som att alla tittade på oss! Som att.. där satt alla andra med sina dyra kakor och sin latte och hela köret, och så kom vi med våra egengjorda smörgåsar. "Fattigt!!" kändes det som att alla tänkte. "Jävla losers, jävla tattare, gå hem, dö.." Och sen kom en som jobbade där och sa att vi skulle plocka undan skräpet när vi var klara. Hehe, ja vad trodde hon egentligen? Att vi bara skulle gå eller?! Tss, aldrig... Vi är faktiskt inte helt dumma i huvudet! Bara för att vi inte köper deras svindyra kakor, uhu. Avocadomackor är desutom godare..

Mm, så lite så var det! Men trevligt ändå.


Och oj, vi gjorde verkligen om alla våra planer idag, jag och Bea! Hela vår framtid som vi planerat i säkert över ett halvår nu. Alltalltallt ändrade vi, så nu är inget säkert längre, mer än att vi ska bo ihop till hösten. Det kommer ske. Men sen vart nånstans, och vad vi kommer göra och så, det är det ingen som vet! Kanske bara Gud, kanske... Kanske inte ens han. Jävligt osäkert är det, alltihop.

Men det kommer bli bra i alla fall, tillslut. Det känner jag på mig. Jag och Bea liksom. Kan det bli annat då? Ne, just det. Hihi. Asbra.






<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<<43<3<3

groovy baby

Allt luktar jätteäcklig rök och snart ska jag träffa min tjej, Bea. Vi ska vara nakna, nästan (nej). Men det hade vart nåt asså.... Hatar vädret. Älskar livet idag. Har ont i fingret, cuttade mig i helgen utan att komma ihåg på vad, vart, varför.. Vill ha vår, april kom igen nuuuu! Älskar att skriva utan någon som helst slags röd tröd..

Nej, ska springa snart. Idag börjar mitt nya liv igen. Ska vara duktig, bra, glad. Cool och sexig.
Pussochkram <3

ENpåsk

Oj goddag! Nu är jag hemma i mitt kära Göteborg igen. Jag har haft en himla fin påskhelg hos Josse vill jag lova. Det kanske inte har varit så mycket ägg och godis och fjädrar och sånt annat påskigt, men det gör inget för det är jag ändå inte så speciellt förtjust i. Nej, vi har haft finaste påskhelgen på vårat vis hoho.


Fredagen:
- Dricka vin hos Josse med Elias och lyssna på Håkan för att firas hans födelsedag litegrann.
- Gå hem till Moa och Anton där Elias berättade om hans humorprogram som han ska spela in "snart och Josse lärde sig deklarera och sånt viktigt.
- Anton gick för att köpa cigg men kom tillbaks och hade blivit nerslagen, typ. Fullt med glasflisor i händerna hade han, usch. Men han var okej och jag, Josse och Elias gick vidare till ett ställe som heter Retro. Eller dansade fram på trottoaren hehe. Snyggt.
- På retro fick jag träffa Josses supersnygga puma- kille och Alex igen, han är hum, lite speciell! Men snäll. Och så lite annat trevligt folk.
- Elias ninjaspydde bakom soffan och sen gick vi hem och åt kesomackor, tittade på Kent-dokumentären och sov  sött. 


Moa och Josse




Lördagen:
- Vakna och må lagom bra. Gå till Netto i pyjamas och köpte askonstig kokosjuice och riskakor.
- Ligga i Josses säng och halvsova hela dagen. Titta på Ronja Rövardotter (skitbra ju) och äta påskpasta. Det var det närmsta gult vi kunde komma hehe. Fin god pasta.
- På kvällen gjorde vi nog den bästa partyspellistan som någonsin gjorts. Den var hysteriskt bra, sinnessjukt, galet, out of our minds!!
- Elias kom igen, sen gick vi till Deep. Vi sjöng kareoke; Mandy med Westlife. Bäst var vi.
- Sen blev jag för full och minns inte så mycket mer. Men kommer ihåg att en metalkille frågade om vi skulle hångla och att jag sa nej och att han blev ledsen. Haha.
- Sen hem, sova.


Josse, Elias och fina pyjamasbyxor


Godaste pastan och coolaste lampan i Josses rum, mm älskar den


Soligt och fint


Bäst


Bäst


Och idag:
- Inte så mycket mer än att vilja dö på bussen hem som var full med jobbiga människor. Killen som satt bredvid mig skulle tvunget läsa en jättestor tidning och prassla som fan när jag ville sova.... Och ta skitstor plats med sina ben. Sur blev jag.
- Hejhejhej regninga Göteborg efter 3,5 timmar. </3



Hejdå.

awesomesupermegacoolplaylist partymode number one xoxo

Jag har det bäst i Malmö. Josse är så fin och snart kommer Elias hit och då blir det kalas.
Vill nog alltid vara här.

Pussss

hehehe

HEJ!

Har just vaknat och ätit en mycket god frukost: sån där müsli som man blandra själv ni vet, och fil. Mm, det var gott och jag är mätt. Det bästa är dom små kokosbitarna, skitgoda. Synd att såndär müsli är så dyr, annars hade jag ätit den varje dag. Hela tiden! Bara ätaätaäta... Ne men.. typ. Nästan! (kanske inte)

Jaaja.... nu borde jag göra mig iordning och komma på vad jag ska ta med mig till Josse. Segt.. inte att åka till Josse asså, men att behöva tänka och fixa sig och packa och så. Orkar inte än!! Bussen (ja jag åker buss för jag är snål) går inte förän halv fyra i för sig, men jag gillar att vara klar i GOD tid. Sån är jag, mm bara att leva med det.

Ska väl ta tag i det snart, i alla fall bestäma vad jag ska ha med för kläder. Det är det svåraste. Kläder är typ sämst, fast ändå så jävla bra. Dom är fina men asjobbiga. Fina att titta på, jobbiga att ha på sig. Inte för att jag skulle vilja gå runt utan kläder hehehehehehhe, men hade gärna klätt mig i hum.. typ en stor jävla filt bara. Så man slapp all äcklig klädångest.


Menmen.. det blir nog bra! Jag är glad nu, lyssnar på Timo och längtar till ikväll. Det ska bli awesommmee. 
Puss och HEJDÅ!   

ok



4 saker jag gjort idag:
Påskpysslat på dagis, bakat bröd, pratat i telefon, tränat

4 saker jag ätit idag:
Miniyoggi, flingor, tomatsoppa, mitt bröd

4 låtar jag lyssnat på idag:
Moto Boy – What it was like to be with you, Forest & Crispian – Tellus! What are you doing?, Shout Out Louds – Go sadness, Bright Eyes – Sunrise, sunset

4 saker jag ska göra innan jag går och lägger mig:
väcka min syster som sover i min säng nu, kissa, byta om, släcka lampan



OK hejdå.


eneftermiddagmedminfräckakompis


Hejhejhej!

Idag efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Bea. Fina, söta, lilla fröken Bea. Först gick vi i några affärer för Bea skulle hitta nåt att ha på sig till sin student. Jag fick vara smakråd och peppare. Mm, det kan vara svårt det där med kläder ibland asså. Men jag tror nog att Bea kommer vara snyggast på sin student sen när det väl är dags. Känner det på mig. Min bryd. <3

Sen skulle vi äta. Sushi, sallad, sushi, sallad...?!? Det var asjobbigt faktiskt. Så många beslut att ta, och vart skulle vi ta vägen? Och det regnade och allt var så jobbigt och svårt.. Och det fanns så mycket att välja på men samtidigt ingenting som passade. Åh. Men vi slutade på Paprika. Åt sallad. Sådäär god asså.. Kom fram till att soltorkade tomater inte är min grej. Och så hade dom ingen avocado. Vad fan är det för salladsställe då undrar jag?! Tss, dö.





Men Bea är bäst. Vi köpte flappisar och satte oss på Condeco, sen Fröken Olsson. Planerade vår flytt till skåne och så. Målade upp exakt hur vår lägenhet ska se ut. Gick lite långt kanske, när vi bestämde vart fruktskålen skulle stå och vad vi skulle äta för middagar osv. Men kul var det. Och mysigt. Blir helt glad i hela kroppen när jag tänker på hur fint vi kommer ha det. Åh <3

  


Resten av kvällen var väl varit rätt värdelös. Helt sjukt hur peppen bara kan rinna av en sådär, var så himla glad tidigare ju. Nu vill jag mest bortbortbort. Men ska försöka sova istället. Upp om några timmar igen. Uhu..

Så godnattgodnattgodnatT. Hejdåpuss

RSS 2.0