tihtihi


Nu åker jag och träffar Bea woho, puss.

jagochcornelia mhm


Hej! Idag träffade jag Cornelia och vi gjorde viktiga grejer. Bokade tider och kontrollerade saker och så (PRIVAT hehe), och sen så hämtade jag ut min och min systers biljetter till Håkan som spelar på Scandinavium snart. Super!
Sen så gick jag och Cornelia och fikade i Haga. Jag åt fetaostsallad, skitgott. Varit sugen på fetaost hela veckan nu, så tyckte det var dags. Vi satt och myste ute först men sen så gick vi in ändå, det går inte att ignorera kylan längre.. buuh.

Efter fikan hade vi tänkt åka förbi Bengans och kolla lite på Kristian Antilla som spelade och signerade där idag, men vi hann inte. Tiden gick hur fort som helst, helt galet. Och vid halv sju skulle Cornelia åka och kolla upp en annons hon sett i Metro om att de söker hårmodeller till en grej som ska vara i helgen. Så då gjorde vi det. Och Cornelia som har sjukt fint hår blev såklart vald och ska nu få bli klippt, färgad och fixad. Awesome! Jag satt som den snälla vännen jag är och väntade på henne i typ 50 minuter medan hon fick all den information som behövdes. Sedan åkte vi hem, poff.

Det har varit en bra dag, jag är nöjd. Och snart är det fredag, ännu nöjdare yay! Puss godnatt nu.

himmel blå

Godmorgon! Idag har jag sovit skitlänge, drömt asmysigt och ätit världens godaste frukost; keso- och avocadomackor med tomat och salladskrydda. Finns nästan inget godare, jag lovar. Ni som ännu inte prövat, ni lever fortfarande ett trist och futtigt liv. Tycker lite synd om er..



Nu ska jag snart bege mig in i duschen och sedan åka in till stan för att uträtta lite viktiga ärenden mhm. Sedan träffa Cornelia!! Fin dag minsann. Pussz

ENdocka

Idag har jag jobbat på samma dagis som Bea. Ja det är sant, faktiskt!! Hon har också börjat vikariera i Tuve och idag hamnade vi alltså på samma dagis, ett dagis jag inte varit på sen i vintras då det var två meter snö. Hur stor är chansen att vi då ska få jobb där samma dag?! Tydligen rätt stor, med tanke på att det hände. :))) Kul var det i alla fall. Bea och barn, finns det något bättre?

Efter jobbet åkte vi och fikade på Espresso House. Åt nötter och drack chai latte, gott och varmt. Behövs i magen nu, det har ju blivit skitkallt ute. Gillar det inte alls. Det gör fan ont i hela kroppen.

Puss<33

Händelselös dag idag.

Och just nu längtar jag bara till helgen. Det kommer bli så bra.


stenbrott

Hej! Jag har precis ätit lite soppa till frukost/lunch. Det var skitgott, älskar det. Nu skriver jag på en superviktig uppgift. Det är nämligen såhär att imon är det barnkonferens på jobbet (nej jag får inte vara med på den) och jag blev tillfrågad av deras specialpedagog att skriva lite om ett barn som är i behov av extra hjälp, och helst en personlig assistent. Eftersom jag varit så mycket med honom och eftersom det märks att han trivs med mig (hihihihihihihihiigh) så tyckte hon att jag skulle skriva ner lite vad jag har sett och så, hur hans beteende skiljer sig från de andra barnens.

Så nu känner jag mig skitviktig, typ som att hans framtid hänger på mina anteckningar!! Ska skriva sjukt mycket saker, ska slåss för honom. Min lille prins. <3<3 (ej läskig) HehehehHE.


spaceship


Var ute och drack för mycket med Linda igår. Dricker alltid för mycket med Linda. Men det var kul då, massa dans och fina människor. Sedan regn och pommes. Idag är det mindre kul kanske men det gör inget. Jag trivs så bra i min säng bland alla fluffiga kuddar och varma täcken. Myspys. 

alla dansar och jag tänker är du också själv?


Busade med Cornelia idag. Nu ska jag snart iväg ut och busa med Linda också. Peppar med Håkan Hellström och mensprat med min syster. Nice. Är trött men det blir nog bra snart. Önskar jag hade vin men har bara nyponsoppa. Inte lika nice. Saknar lite, längtar lite. Men det blir nog bra. Allt blir bra. Pusss

hostar

Slutade jobbet två idag men skulle träffa Linda vid fem så gick på stan själv ett tag när jag väntade. Köpte strumbyxor, två sexiga BH:ar och en tröja.
Bild på tröja:


Sen väntade jag på Linda i hundra år och tillslut kom hon. Vi fikade och pratade och hon fick sin födelsedagspresent av mig och sen pratade vi lite till och det blev mörkt och vi blev kissnödiga och vi pratade och missade en buss och sen åkte vi hem. Skitbra.

Nu är jag trött. Som vanligt. Känner mig lite stressad också. Fast har inget att stressa över egentligen. Gör ju verkligen ingenting någonsin. Men det kanske är just därför. Ju mindre man har att göra desstu stressigare känns det när det väl händer något. Kanske..

Nu ska jag sova. Stressigt som fan. Pusshej.

det är bara minnen för livet

Har tittat på bilder från förr och läst igenom gamla dagböcker. Som jag av någon (för mig ännu okänd) anledning gör med lagom jämna mellanrum. Och jag kan nu konstatera att jag inte saknar den jag var för 2,5 år sedan, men jag saknar desstu mer hur jag såg ut. Och allra mest saknar jag dagarna som gick ut på något som kändes meningsfullt, och känslan av att lyckas.  





(längtar bort)

efg

Har inte kunnat sova en endaste blund inatt.

hatarmåndag

Så jävla kallt. Så regningt. Ska peppa mig sjukt mycket nu så jag orkar iväg och tränar ikväll. Måste. Hatar detta vädret. Hatar min hals också, som gör så sjukt ont. Hatar att gnälla (nej skoja, älskar det).

Har varit jätteaggresiv idag. Bara skrikit och skrikit. Kanske därför jag har ont i halsen? Men blir så trött på alla människor suck....

besviken

Kul med SD i regeringen. Verkligen, jättekul. Bra, toppen, fint. Heja Sverige, verkligen.... Älskar er, puss. Inte. Ord känns överflödiga men öhöwlbdcowrbgfa.ö, ngfö. Hur i helvete kan folk vara så äckliga och dumma i huvudet? ÅH.

Kul med alliansen också, verkligen.............. öehgvökdv öa (inteee)

röstat lite, bra grejer


Tidsfördriv 8

Värsta känslan?
Ångest, att känna sig ensam trots att man inte är ensam, frustration.
Bästa känslan?
När man lyckats med något man inte trodde man skulle lyckas med, att känna sig behövd.
Din första tanke när du vaknar?
Vad är klockan? Måste kissa! Jag vill dö. Är det lördag? Bara en halvtimme till… (Rätt olika med andra ord)
Har du någonsin varit kär?
Ja
Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Lite tavlor, några vykort. En klocka
Vad har du under sängen?
Inget
Ser på?
Star Wars. Eller ska se ikväll. Äta chips också kanske? Kan passa på när jag ändå har mens. Då får man ju äta allt woho.
Lyssnar på?
Just nu: The Cure
Skriv något smart!
Ne
Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Död: Min farfar
Levande: Kungen kanske??
Vad vill du bli när du blir stor?
Förskolelärare/specialpedagog/personlig assistens på en resursförskola för autistiska barn. <33<3 (Vill bli snygg med)
Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Vet ej.
Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Kan inte komma på något. Kanske inte varit med om något sånt där himlastormande skitlyckligt ögonblick som är värt att minnas? Bara helt vanliga småglada stunder lite då och då.
Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Jag skulle inte vilja vara världsmästare i något. Gillar att vara dålig.
Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Ingen. Skulle däremot vilja att vissa kroppsdelar var lite mindre.
Vilken superhjältekraft vill du ha?
Flyga, laserögon och kunna smyga jättejättetyst.
Vad är du beroende av?
Inget egentligen. Skulle nog kunna ta bort det mesta om jag verkligen ville.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Någon att prata med.


,.-'¨¨

Hatar mensvärk så jävla mycket. Vaknade sju och har inte kunnat somna om, så jag ger upp. Ska gå och spy nu och sen gråta lite och sen inte veta vart jag ska ta vägen för att det gör så JÄVLA ONT. Ha en JÄVLIGT bra lördag alla!!

poiuyfgh

saknarsaknarsaknar

hejhallå

Har en sjukt hemsk huvudvärk och ont i halsen. Igår när jag vaknade ville jag dö lite så det blev inget Gävle. Trots det så var jag på jobbet ändå. Och idag var det kaos där och jag ångrade litegrann att jag gick dit hehe (nästna). Men jag ska inte träna ikväll i alla fall. Ligger i min säng och funderar över varför jag inte tar något smärtlindrande..

Träffade Bea lite igår också. Hon var skitsnygg och vi åt flappis och gick under ett paraply i regnet (romantiskt). På kvällen tittade jag på Utfrågningen där det var de rödgröna som var med. Idag har jag sökt in till högskolor igen och äntligen kommit på vad jag ska ge min vän som fyller 20 år. Tror det kommer bli awesome, bara det inte dröjer allt för länge innan jag får hem det.

Imon börjar jag inte jobbet förän klockan 12. Bäst.


(Jag har skittrrååkkiiggtt.)

alla vill ha hela världen


Hade ett skitfint halsband på mig idag som alla barnen på dagis blev lite förtrollade av. Är själv rätt nöjd med det faktiskt. Köpte det i fredags då jag hade tråkigt när jag väntade på Elias buss. Hoho.

Nu äter jag rostad majs och planerar med Josse att i framtiden starat vårt eget dagis. Jag lovar, ni kommer vilja att era barn går hos oss. Detta blir ett dagis liiite utöver det vanliga. Vill inte avslöja för mycket men säger bara bubblor, klubbor och sugrör (överallt)!

Får se hur det blir med Gävle imon förresten. Känner att jag börjar dra på mig något, är inte helt kry. Hoppas inte det blir värre bara. För har verkligen peppat att träffa Kajsa! Det skulle vara så sjukt bäst i hela världen att få göra det. Är det inte typ.. snart 3 år som vi har haft kontakt med varandra över internet? Hade så väldigt gärna velat ge dig en kram i verkligheten nu. Så håller mina tummar att jag vaknar upp pigg imon!

Annars är det mesta bra. Pusshej!

dfghjkmnbvfrt


Tro mig när jag säger att du betyder.
Jag hade aldrig givit dig min tid om jag inte tyckt att du betyder.

better times

Har ont i magen. Och glömde mina (eller min systers som jag tog eftersom jag glömde mina egna en annan gång också) träningsskor på gymmet IGEN. Så nu har jag inga, och inte min syster heller. Awesome. Dom är garanterat spårlöst försvunna när jag kommer nästa gång. SUCK. Blir till att köpa nya fula, jävla träningsskor. SUCK, igen..

Nu ska jag nog snart sova. Det har varit en skittråkig dag idag. Imon ska jag i alla fall jobba. Och sen efter jobbet kanske träffa Linda. Hade behövts. Har asmycket Linda-abstinens.
(Hoppas på att den här natten blir skonsammare mot mitt psyke än förgående.)

Puss hejdå.

helgenn

I helgen har jag haft besök av Elias. På fredagen körde vi filmkväll och sen gick vi ut i natten på promenad. Vi pratade om allt och inget och hade det allmänt bäst.

Lördagen började med jordgubbskräm till frukost och senare under dagen gick vi på bio. Sen åt vi sushi mmh. Och sen kom Cornelia och drack vin med oss. På kvällen gick vi till Saturn ett litet tag innan vi åkte hem till mig och sov.

Och idag har vi gått vilse på skogspromenad, ätit pizza, tittat på Ingen bor i skogen och bara chillat. För några timmar sen tog vi ett sorgligt farväl vid centralen.


Önskar att varje helg var såhär bra.

456

Imon kommer Elias och hälsar på. Jag är glad.

måndagvecka36

Allt är så fruktansvärt tråkigt just nu. Inget händer så har inget att skriva, blä. Borde göra något skitdumt så att någon blir skitarg så att det blir lite drama i tillvaron. Hm, får fundera på det.. Eller så skulle jag kunna göra något roligt? Men det är så mycket svårare att komma på roliga saker uuh. 

Något som är både roligt och skitdumt skulle kunna vara det ultimata? HEHE ölfdfghjk,gftyuhgn godnatt.

iuytrfghjk

Ångest inför den kommande veckan, det måste bli som jag tänkt annars skiter jag i allt (känns det som).
Har också insett att jag ångrat mig angående en viss person och det är ju bara en aning.. frustrerande.


Godnatt.

biooo


Fika och bio med denna lilla goding idag. Vi såg I rymden finns inga känslor. En mycket bra film enligt både mig och mitt sällskap. Jag åt dock för mycket naturgodis och nu vill jag spy och sen dö. Puss <3




litehjälp

Tack Viktor för att du fanns där och inte gav upp när jag fick virus på min dator. Vad hade jag varit utan dig? Typ datorlös.. i flera dagar... Vågar knappt ens tänka tanken, uuh.

Men nu är den som ny igen och jag kan andas lugnt igen och ikväll ska jag träffa Tilda och jag längtar. PUSS

hår

Har börjat äta såna här tabletter som ska vara bra för håret osv. För att jag tappar så mycket hår, så tänkte det kunde vara en bra idé liksom. Grymt att dom luktar kattmat bara. Smakar kattmat med (inte för att jag ätit kattmat men ja ni fattar!!). Sånt där torrfoder typ. Vidrigt är vad det är, uuuh. Men vill man vara fin får man lida pin!!

Nu snart ska jag åka till jobbet och jobba 2,5 timmar. Väääärt.. Men ne det ska bli kul. Jag har inte jobbat nåt på hela veckan faktiskt. Saknar alla barnen skitmycket. <3<33<3<3<33<3

mmMmMMm

Träffade Bea en stund idag. Vi satt först på Espresso House ett tag men där var det för många skrikande bebisar så tillslut drog vi. Gick till Hemköp och petade på massa saker istället, köpte majsbröd och satte oss sedan i Kungsparken. Där var det kallt och varmt samtidigt och massa asfula tjejer skrattade skithögt i våra öron (typ). Funderade på att knuffa ner dom i kanalen. Så bittra, så arga... Men trevligt ändå!




Nu har jag precis städat upp alla kläder som låg i hela mitt rum efter min klädpanikattack imorse. Resten av kvällen ska jag nog bara kolla på Gossip Girl. Awesome.
Puss.  

RSS 2.0