:(((

Alltså. Jag har ett problem. Mitt tandkött har börjat blöda lite när jag borstar tänderna. Så jag googlade det. Och läste massor om tandinfektion och tandlossning. Och blev livrädd.... SÅ har börjat använda Listerine varje kväll. MEN får så himla ont i huvudet av det. Liksom. Jätterent och fräscht så man blir helt yr. Orkar inte. Men måste väl? Finns inget annat val om jag inte vill sluta som tandlös? Min värsta mardröm. Nästan. Så detta är mitt problem. För jag gillar inte huvudvärk heller. ÅH. Önskar det fanns nån slags mellanväg, en hemlig lösning. Men det gör det väl inte... Bara att stå ut. Nu ska jag sova. Ville bara berätta. Tycker lite synd om mig själv. Söker väl något slags medlidande..

Godnatt nu.

6

Idag har jag haft på mig mitt fina ankarlinne med krage. Som jag köpte nån gång 2008 men bara användt högst 3 gånger. Fast det är jättefint. Varför blir det så egentligen? Vet ej. Så därför kände jag att jag ville ha det idag. Ville vara lite gullig. Gulligull. Och då passade ankarlinnet bra. :)))

Sen träffade jag Linda och vi åt sorbetglass och drack juice på Franks. Linda fick asmycket mer glass än mig (kolla bild). Det var nån ny förvirrad tjej som gjorde fel hela tiden som gav mig min glass. Linda fick en ordentlig kille som kunde sin sak. Men kände mig inte så bitter. Bara lite. Nu när jag fått klaga av mig känns det bättre. Fast ändå. Nästa gång ska jag slåss för min glass lite mer. Ja. Sen promenerade jag och Linda runt i typ hela Göteborg i 9469 graders värme. Smälte och dog. Köpte dricka och åkte sen hem.

Väl hemma möts jag av hiphopgangsta på högsta volym............. Elias ja. Han håller på att bränna typ 10 skivor med musik som han och hans vänner ska ha i bilen när dom åker runt i USA. Och jag älskar Elias men han har den sämsta musiksmaken i världen. På riktigt. Dör. Och han måååååste lyssna igenom alla skivorna nu så han vet att alla funkar bra. Alltså... ja. Uh.

MEN, han hade också lagat jättegod pasta till mig så jag är nöjd och glad och mätt tjej nu. Puss!


sol


Igår satt jag och Elias på Lejontrappan i solen. Jag väntade på Cornelia och Elias väntade med mig. Jag var rädd för fåglar och Elias tyckte jag var löjlig men det gör inget för det är jag med. Som tur är älskar han mig ändå hihi.

Sen fikade jag med Cornelia på Franks. <3

Jag drack en helt okej hallonsmoothie. Efteråt gick vi på bio och fnissade. Älsklingstjejen.

Idag ska jag träna i gymmet igen hade jag tänkt. Och ikväll ska Elias vara borta och jag måste laga mat till bara mig och det är så tråkigt vet inte vad jag ska laga. Uh. Sen händer nog inte så mycket mer. Puss slut.

27juni

Varmt och svettigt idag. Eller kanske har varit det massa dagar, vad vet jag, har ju typ inte gått ut alls på sistone. Igår var jag i alla fall nere i gymmet vi har här och tränade för första gången på nästan ett år hehe. Det gick bra. Nöjd och stolt är jag. Ska gå dit jätteofta har jag bestämt mig för nu. Om jag orkar. När Elias kommer hem från USA kommer jag förhoppningsvis vara helt ny och slimmad. Hihi.

Annars då? Idag ringde en liten tant till mig och sa att jag kan få en prattid hos henne först i augusti, för hon går på semester nu. Buuh. Men ja, men nje, men får väl se. Blir kanske bra. Är mest ganska trött nu. Hela kroppen känns tung och jag orkar inte göra nåt. Fattar inte. Allt känns mycket jobbigare än vad det egentligen är.


Ska på bio med Cornelia ikväll i alla fall. Blir nog fint. <3


puss

- idag gick jag till vårdcentralen och skaffade ny medicin. vill inte vara ledsen mera.

- idag har jag ätit en hallonmuffin och ost. nyttigt och regelbundet, ehe.

- imorgon ska jag äta så himla mycket färskpotatis och jordgubbar, så himla gott.

- nu ska jag lyssna på patrick wolf och sova. skönt.


the days

känner mig uttråkad och ensam och opepp och trött och när jag tänker på alla dagar som ligger framför mig som jag måste fylla med saker att göra så känns det bara väldigt, väldigt jobbigt inuti.

rosa

Nyss åkte Elias till Malmö. Han är borta till på torsdag. Ikväll kommer Therese hit och äter middag med mig och kollar film med mig. Mys. Bokade just tid på Vårdcentralen också. Lite nervös. Äter kvarg med jordgubbs-funlight också. Gott och man blir SKITMÄTT. Händer mycket här ja. Tvättar också. Kul.

Igår hörde jag mystiska ljud från fönstret när jag skulle sova. Låg vaken i flera timmar, skiträdd. Kan inte se skräckfilm längre. Sämst. Orkar inte fira midsommar heller. Uuuuuuuuuuuhhuhuhub.


PS. Måste också bara säga att jag fick VG på den sista hemtentan. Alltså. Dör!! Trodde jag skulle få underkänt på riktigt. Fattar inte. Men är ASGLAD i alla fall. DS.

ölkj

huvudvärken

roligball



Myskväll med Bea igår ja. Vi åt massa morötter och nötter och drack ica's cola light. Mm! Hade Svampbobkväll. Skrattde och hade oss. Sen såg vi Fröken Sverige också. Och poff, plötsligt somnade vi bland alla kuddarna.

Imorse drack vi kaffe och juice med Julia. Sen åkte jag bussen hem i värmen.


Ikväll ska jag på bio med Linda. Puss.


korri

Ska på filmkväll och sovaöverparty hos Bea nu. Wiho! OCH så måste jag säga att jag hatar koriander :((( det förstörde en asgod middag nyss :((((


rött öga

Idag har jag jobbat för första gången på hundra år känns det som. På mitt favoritdagis. Mötte världens bästa unge på busshållplatsen och blev så himla glad. Sen när jag kom till dagis skrek alla barnen och kastade sig över mig och alla var så fina och har blivit så stora och pratar så bra och åh älskar dom alla.

När jag kom hem vid sex var jag så trött så trött. La mig i sängen och lyssnade på Belles Harry Potter- spellista. <3 Somnade lite och när jag vaknade var jag jättehungrig. Elias kom hem och vi åt chiliconcarne. Jättestark. Världens bästa.

Nu har jag jätteont i huvudet men är nöjd ändå. Fin dag. Fast lite ledsen för kom på att det bara är typ 2 veckor kvar tills Elias åker till USA och lämnar mig i över en månad. Döden ungefär. :((((( MEN överlever ändå för jag har världens bästa vänner som ska ta hand om mig då. Så är fortfarande nöjd. <333

Melancholia









Ny favoritfilm kanske. Handlar om ett bröllop och jordens undergång och så. Jättefin och sorglig. Se den.

mintsmak

Var ju ute med Cornelia igår. Vi gick till Henriksberg och blev utmanade på flipperspel och ägde. Allt var kul och fint och bra. Längtar tills nästa gång vi ses. Kanske på måndag då det är bob hund på Liseberg? Hoppas.

Nu snart ska jag och Elias på bio och se Melancholia. Om Elias bara kan klä på sig någon gång. Så jävla seg är han.........................................  ..... . ... .. .  ........... ...



<3

äpplevinet

Ska snart ut och träffa Cornelia lite hihi. Fint och bra.

matmatmat

Igår träffade jag Linda. Vi hade lite picknick i Slottskogen:

Senare på kvällen åkte vi på filmkväll hos några av hennes kompisar på Lindholmen. Drack lite vin och åt lite chips. Jag missade sista bussen hem så fick stanna hela natten och kom hem imorse vid sex. Sen sov jag och vaknade inte fören vid halv två. Åt mackor. Åkte till UM. Drack en jordgubbsmilkshake. Underbar. Handlade mat.

Nyss har jag och Elias grillat och ätit den godaste maten någonsin. Jag gjorde superfina klyftpotatisar i ugn. Är så mätt nu. Ska titta på Ulveson och Herngren och skratta. Är varm och trött. Men rätt nöjd. Puss

lite picknick

Igår var det Picknickfestival och jag var där med Bea och Julia. Myspys. Åt nötter och drack äppelvin. Det var helt stört varmt, kändes som att jag skulle koka bort till en liten pysande fläck. Så jag och Bea satt i skuggen hela tiden och chillade. Sen åkte jag hem och åt god mat.







OCH JUST DET! Jag fick precis sommarjobb vecka 30 och 31 hihi. På mitt favortitdagis. Yes! Puss

är det på riktigt eller drömmer jag all oro som du har




hon kunde va någon annan någon bättre

Var nyss på Håkan. Som var bäst som vanligt. Synd att jag mådde sämst. Har mått sämst hela dagen. Bara gråt och snyft och snörvel. Om inte ens Håkan kan få mig glad då är nåt fan fel. Tänker jag. Orkar inte. Känns lite som att jag är i en bubbla just nu.

Var i alla fall med Bea och Agnes och det var finast trots mitt asjobbiga humör. Här är lite bilder:

<3

Gott vatten!

Håkan var 45 min sen så Bea somnade lite i mitt knä, mys hihi.

Sen spelade han tills jag frös och hade ont i magen och var kissig och ont i fötterna. Orkade inte mer så åkte hem och nu sitter jag här medans alla andra är ute och har kul. Bajs. Men jaja. Trivs bra här ändå, där jag kan andas och värmas under täcket och förhoppningsvis snart sova och vakna imorgon utan att vara ledsen över absolut ingenting. Får vara nog med det här nu.

Godnatt ja.

musik

Ska snart se Håkan Hellström på Slottskogsvallen. Älskar.

tycker inte om nån men kommer ändå in

idag är det bättre. ja. ska dammsuga snart. och tänka på roliga saker.
lyssnar på håkan och ser fram emot imorgon.

weheartit.com

ertyuiiujnbv

mår inte helt okej idag. alls.

GRATTIS CORNELIA

Igår var jag och Therese på Cornelias student!



Jag som gav henne den blå sköldpaddan hihi.



Åt asgod mat på hennes mottagning.

Till efterrätt blev det den längsta tårtan jag nånsin sett i hela mitt liv.

<3<3<3

RSS 2.0