NI ÄR BÄST

Josse is in town den här veckan (<3333) och idag gick vi på stan och åt sushi i Kungsparken. Senare träffade vi Sara, Elin A, Elin R och Jelena och picknickade lite i Slottsskogen. Det var ungefär bäst:
 
Imorgon blir det popklubb med The Cure- tema. Fast först måste jag jobba till 18:00. Sen blir det hetsen hem, sätta på mig en liten ljusrosa klänning med svarta rosetter på (som jag köpte idag, hoppas jag fortfarande gillar den imorgon) och sen skynda hem till Sara där hon, Josse och Elin A snällt väntrar på mig. Kommer nog bli ungefär bäst det med. 
 
 

VECKA 25

Har haft en så fin vecka. Åt kaka med Sara i måndags, på kvällen åt jag på resturang med Elias och vi gick sedan på bio. I tisdags lekte jag med Linda. I onsdags drack jag kaffe hemma hos Bea. I torsdags var jag och Elias hemma hos min familj i Björlanda och åt middag och glass och så. Och igår firade jag midsommar med Elin. Vi satt först i Slottskogen under världens bästa träd (så vi slapp allt regn) och drack drinkar och åt jordgubbar och chips. Sedan åkte vi hem till henne och drack lite till och sedan gick vi ut och dansade. Det var en rolig, rätt så konstig kväll, vi fick bland annat en ny, engelsktalande vän (som vi ska träffa igen och drick kaffe med eheheh?) och jag blev uppraggad av bland annat en homosexuell kille som ville hångla på dansgolvet (????). Men det var kul och kvällen slutade med att jag fick åka hem och krypa ner hos min söta, sovande man. Bäst i hela världen.
 
Idag kom Josse till Göteborg, och hon stannar i ca. 10 dagar! Det ÄGER. Vi ska ses hos Elin ikväll och antagligen gå ut och dansa igen. Det ska bli så kul att träffas igen och åh, är så glad idag. Har inte ens varit bakis, men ändå ätit typ fem smält- ostmackor. MMH. Nu ska jag snart duscha! Hoppas ni alla haft en fin midsommar och får en fin helg.
 
PUSS
 

ÖSTRA STRANDEN

Hemma igen efter en HÄRLIG vecka i Halmstad/Östra Stranden/Elins föräldrars stuga med Elin! Åh vi har haft det så lugnt och fint och mysigt och KUL. Gjort allt vi velat. Sovit länge. Bara ätit god mat och massa chips och gjort smoothies och drinkar. Tittat på massa film. Solat, haft picknick, promenerat, cyklat till stan, spelat spel, läst böcker. KOPPLAT AV. Pratat om allt och skrattat mycket. Orkar inte skriva mer så kör massa bilder istället ok???














Oj heheh mycket matbilder det blev såg jag nu. Men det är för att vi åt så mycket. Och så gott. Och alltid fotade allt vi åt. Och för att mat är bäst och var en stor del av denna semester. Japp!

PUSS&KRAM

LUGN

Just nu packar jag för fullt. Ska nämligen åka till Elins sommarstuga i Halmstad och vara borta i en vecka. Och det ska bli så naaaaaaaaajs! Det finns inget internet där så jag kommer väl få nervösa sammanbrott till och från under ca.2 dagar innan abstinensen lägger sig, men sen så! Sen kommer jag komma tillbaka som en ny människa, en stressfri männsika, en lugn och harmonisk människa. Så ha det bra så länge för det ska jag ha. PUSS!!

2:A LÅNG




De två sista bilderna har jag lånat lite från Sara. De är från igår när vi firade Andra långdagen med resten av Göteborg. Fast innan det var vi på loppmarknad och köpte världens finaste ringar! Sen satte vi oss i solen, åt spenatpiroger och drack massa pepsi max. Vi fick också spela två roliga spel med de från Röda Korset- tältet. Allt var bäst, precis ungefär så som jag vill spendera alla mina dagar i sommar.

Idag har Elias haft brottningsmatch och jag har hejat på. Så duktig är han, pussipuss. (LL)

6 JUNI



I tisdags hängde jag med Bea. Men innan jag hängde med henne så köpte jag en asfin väska på Emmaus (se bild) och efter jag hängt med Bea lärde jag mig vika japanska papperstranor (se bild igen) = BRA DAG.

Igår firade jag nationaldagen med att åka på Picknickfestivalen med Elin. Vi köpte med oss massa gott (cider, glass, ost, jordgubbar, riskakor, nötter, godis osv.) och sedan satt vi i solen/skuggan i ca. 6 timmar, bland tusenmiljoner andra människor, lyssnade på halvbra musik och bara njöööööt. Det var verkligen skitmysigt. Älskar Picknickfestivalen. Och jag fick användning av min nyförvärrvda förmåga att vika pappertranor och vek en till Elin av en busstidtabell, som hon genast skrev sitt namn och numer på och efter lite (MYCKET) pepp från mig sprang och gav till en kille hon spanat in. Hahah det var så gulligt. Och det roligaste var att när vi gått från festivalen så ringer han och vill träffa Elin. Snacka om att papperstranor för tur med sig??! Eller så var det bara för att Elin är skitsnygg. Ja klart.  Men i alla fall! Så det blev en spontanutgång till andra lång och Kellys där Elin hade dejt och jag pratade affärsidéer med den här killens kompis. Drack en öl på två timmar, åkte sen och åt en Mc Wrap och sedan var jag nöjd och for hem till Backa igen där Elias låg och var sjuk och ynklig och jag fick klappa och ta hand om lite. Och sen sova.




PUSS&KRAM

231

Photobucket Photobucket

Bättre bild på håret har efterfrågast så här är det. Inte som jag vill ha det än men på god väg!

JUST NU






VILL JAG JÄTTEMYCKET HA EN MOPS (LLL)

RSS 2.0