lying lips wont say my eyes give me away

Dricker upp det sista av mitt vin ikväll, ska nog ändå inte jobba imon. Skriver ner gamla minnen och lyssnar på världens finaste låtar. Känner mig en aning melankolisk. Önskar att saker inte var som dom var.

035

Ätit Twix och tittat på Moulin Rouge i sängen mestadel av dagen. Fick ett samtal och var tvungen att åka och ta lite blodprov också. Aj. Känns som att det här aldrig tar slut. Suck fan. Trött nu. Hejdå.


bara så alla vet

4 myggbett på vänsterben, 6 på höger. Och ett på handleden.
Hur gick det här till? Kliar som fan, blir lite galen. :(

ENsäng

Idag var jag, mamma och Therese på Ikea. Fast först handlade vi skor. Jag köpte ett par jättefina höst/vinterskor. Skitnöjd. Sen åkte vi till Ikea. Och äntligen fick jag köpt min nya säng också. Nöjd med den med. Fast det var ett himla projekt att få upp den till övervåningen när vi kom hem. Asjobbigt faktiskt. Men när det väl gick såååÅ! Det blev bra! Och nu står den här, och längtar efter mig. Mysigt!




Förövrigt har jag sjukt många myggbett på benen, ont i magen och jag saknar Cornelia och Tilda mest. Men Elias kanske ska komma hit om två veckor i alla fall. Så jag är glad ändå. 
Puss.  

syp

Igårkväll träffade jag Linda och massor av hennes fadderbarn (hon tar hand om nya elever på Chalmers) och vi drack billig öl och lekte leker inne på deras skola, tills säkerhetsvakterna kom. Då satte vi oss vid vattnet istället och hade det bäst där.




Puss, fin bra kul kväll. HEJ

pew

Inget jobb idag så åkte in till stan för att kolla på skor och låna böcker på stadsbiblioteket. Väl i stan upptäcker jag att jag glömt både bankkort och bibliotekskort hemma. Känner att livet är emot mig just nu...


skitarg och sur

Okej, så jag hade kommit in på en distanskurs då.. Från Gävle. Och introduktionen skulle självklart hållas därifrån så jag hade köpt tågbiljetter upp dit (DYRA var dom) och bokat vandrarhem för en natt där. OCH jag hade köpt nästan all kurslitteratur som behövdes (DYRT det med). OCH jag hade precis blivit beviljad studiemedel från CSN. Med andra ord, jag hade lagt ner en hel del pengar och jobb på att förbereda inför kursen som snaart skulle börja...

Men så kommer jag hem idag då.. Ganska glad. Går igenom min post. Lite från skatteverket, banken, CSN och såå.. Högskolan i Gävle. Spännande tänkte jag. Men nej, det var inte spännande. Det var hjärtskärande! Jag citerar, "Då ansvarig lärare har drabbats av akut påkommen sjukdom är vi tyvärr tvungna att ställa in kursen 'Vård och omsorg av personer med psykisk sjukdom och psykisk funktionsnedsättning'." "Vi har försökt att rekrytera en ersättare men har ej lyckats och måste därför ta detta beslut."

Alltså VA NEJ FAN tänkte jag! Kände nästan för att gråta en skvätt också. Inte bara för att jag verkligen hade sett fram emot att få läsa den här kursen för att jag tycker sånt är intressant, och inte bara för att det hade varit något att lägga tiden på då jag inte jobbar (som jag inte vet hur mycket jag kommer få göra nu i höst) utan mest för att jag alltid får svårt att andas varje gång jag inser att jag har lagt ut pengar på INGENTING!! Liksom kurslitteraturen! Vad ska jag göra med den nu? Läsa för skoj skull eller?!?! Skulle jag väl kunna, men inte för 1000 kr!! Får väl försöka sälja den.. Men ändå!! Och tågbiljetterna!! Dom går ju inte att lämna tilbaka. :(((( 

Så efter lite funderande har jag i alla fall bestämt mig för att åka upp till Gävle ändå. För jag har ju ett rum på ett vandrarhem där också. Måste verkligen utnyttja det. Och det kan säkert bli mysigt? Jag hade ändå planerat att fika med Kajsa som bor där, så det kan jag ju fortfarande göra. Kan fika skiitlänge nu, hehe. Och sen får jag väl bara njuta av Gävle eller nåt. MM FÖRSÖKER VARA POSITIV HÄR! Men egentligen är jag helt krossad inombords..

OCH ARG!!! Tänkte bara dela med mig av detta. HEJDÅ SKITVÄRLD!! (ej drama queen)

all my nightmares escaped my head

idag önskar jag att jag inte hade några känslor. idag gör allt precis allt skitont

mkfgnödlx

Jag har ingen aning om varför men just nu är jag SJUKT ARG och jag vill bara att alla ska hålla käfteen och draaaa åt helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!11 TACK!!! (ej pms)


doorways

Idag åkte jag in till stan astidigt och träffade Cornelia efter att hon hade varit hos tandläkaren. Vi gick i typ hundra olika skivbutiker, för Cornelia har bestämt sig för att köpa alla Kent-singlarna. I den sista butiken vi gick till hittade vi skitmånga, så Cornelia rensade hela Kent-hyllan typ. Helt galet var det...

Sen åt vi lunch i Haga, myspys. Vi satt ute, och det känns verkligen nu, attt sommaren börjar ta slut. Så man får passa på innan det blir alldeles för kallt. Och det var precis det vi gjorde. Passade på alltså. Och satt ute. Och det är alldeles lagom varmt fortfarande.  


Sen sprang jag på läkarbesök och sen åkte jag hem. Fin dag med Cornelia, inte så fin annars. Fast helt okej kanske, ändå.. MM ja.

Nu: mat. Sen TRÄNA. Hejdå.

touch the sky


HEJ. Idag har jag gjort något jag inte gjort på typ ett år. Jag har nämligen träffat Elin! Elin har fått jättelångt hår, men annars är hon sig lik. Lika fin och lika bra. Vi åt paj på Fröken Olsson och sen gick vi i affärer och kollade på smink och smycken och sånt. Jag köpte hårinpackningar.


Nu har jag nyss ätit middag. Jag lyssnar på skitfin musik och tittar ut genom fönstret på molnen. Ett moln ser ut som en gaffel. Får mig att tänka på en viss Björn..

HEJDÅ.

öl och smoothie

Igårkväll drack jag öl på Henriksberg med Bea, hennes syster Felicia, Julia och lite annat folk.

Efter några mysiga timmar där bestämmde sig jag, Bea och Felicia för att ba dra. Vi gick och åt pommes istället och sen blev vi så himla trötta (gamla) så vi åkte hem och sov. Eller jag sov i alla fall. Jag har ingen aning om vad Bea och Felicia gjorde när dom kom hem, så jag ska inte prata för dom. Kanske gjorde dom nåt helt annat än att sova? Gjorde ni?  

Idag har jag börjat dagen med att dricka björnbärssmoothie på FÄRSKA björnbär. Alltså från vår EGEN trädgård. Är det inte fantastiskt? Skitgod blev den! 


PUSS

äö

har tråkigt

we are nowhere and it's now

Har sovit enda sedan jag kom hem ifrån jobbet, som var vid tre typ. Sovit enda sedan dess tills nu. Ätit middag också, men bara det, inget annat. Jag har varit så sinnessjukt, äckligt, skittrött! Skulle nog kunna somna om nu med och sova tills imon, men det ska jag inte. Ska försöka vara vaken ett tag i alla fall.
Gillar inte mina drömmar när jag sover på dagen heller. Dom är alltid så väldigt konstiga och förvirrande och jag tror alltid att dom är på riktigt uuh. 

Tror jag haft feber idag med, men har inte velat kolla.. Vill låtsas att jag är lite mer frisk än vad jag kanske är. Fast samtidigt är det ju skönt att ha en anledning till att vara så här väldigt seg och tråkig. Och ful och så. Så kanske ska kolla ändå snart.. För känner mig fortfarande väldigt varm, febrig. Blää.   

ajajoj

Vill inte vara hon som gnäller men serri, har sällan vaknat och kännt mig så överkörd som nu faktiskt. Eller vaknat och vaknat.. jag har knappt sovit! Min hals gör så fruktansvärt ont, det är inte klokt. Vaknade och ville gråta. Och jag kan inte andas genom näsan. Knappt munnen heller för att det gör så ONT. :( Och huvudvärken sen! Jisses, vet inte ens vart jag ska börja.. Dessutom är jag tårögd av trötthet men jag får inte krypa ner i sängen igen för om en halvtimme måste jag åka till jobbet. Tack och lov att mamma kör mig idag.....

Borde väl egentligen inte ens gå till jobbet kanske, vill ju inte riskera att smitta någon. Men jag vet att dom har svårt att hitta vikarier nu, och envis som jag är tänker jag att jag ska klara sista dagen på veckan och sen tillåta mig att dö i min säng. Jag jobbar bara till 13:30 idag med, så jag ska allt stå ut. Sen får jag väl försöka hålla mig på lite avstånd ifrån barnen, får avstå från kram och gos och så. :(

NU: huvudvärkstablett, halstabletter och näsdukar. Sen drar jag!
Puss

i watched you watching

whoppsi whoppsi, glömde att jag ju ska upp om 4,5 timmar......... hatar livet lite just nu :)))

BEA

Jobbat idag med, tog en trevlig liten promenad med två av barnen. Själv asså, bara jag som var fröken! Känns awesome att de andra fröknarna ger mig så mycket ansvar nu, jag menar, skulle barnen råka dö eller något när dom är med mig så är det ju ändå dom andra fröknarna som får ta smällen heheh. Meeen jag skulle aldrig låta något hända dom små, dom är ju mina solstrålar. <3<3<3<333

Sen efter jobbet träffade jag Bea. FÖR HON HAR ÄNTLIGEN KOMMIT HEM FRÅN INDIEN NU! Fatta grymt. Som jag saknat den lille. Vi myste i regnet, åt ugnsbakade chips, fick en fågelvän och lite sånt. Brabrabra. Välkommen hem och träffa mig snart igen tack.


hepp

Therese frågade mig nyss den dummaste frågan jag någonsin fått i mitt liv. Jag önskar verkligen att jag kunde få skriva ut den, men jag vill inte krossa henne totalt.

Förövrigt har jag ätit alldeles för många halstabletter ikväll. Är så fräsch i munnen nu att jag nästan får huvudvärk av det. Har snorat idag också, kanske förkyldning på gång? Hade varit pricken över i:t verkligen..

Nu: kolla på en dokumentär om autism. Sen sova.
Puss.

ännu ett spindeldrama!!

Jag sitter och pratar i telefon, ser nåt i ögonfrån, svart, stort.. Swischar förbi fort som fan! Jag skriker och panikar lite, sen försvinner den in i en av mina skrivbordslådor. Jag tänker att det är kört, den där kommer jag inte hitta för jag har alldeles för många saker i lådorna.. Och jag kommer inte kunna sova i mitt rum den här natten. :(((

Men så kommer mamma in, som en räddande ängel. Och hon går igenom hela skrivbordet, sak för sak. Passar på att städa lite när hon ändå håller på.. Och jag står spänt bredvid och tittar. Men tiden går och hon hittar den inte! Och jag börjar inse att jag måste leva med det här, jag försöker verkligen acceptera det. Mamma blir klar och lägger tillbaka alla sakerna, men DÅ plötsligt ser hon den sitta på väggen bredvid henne! Och hon fångar den, och hon släpper ut den!! Och min lättnad går knappt att beskriva. Älskade lilla mamma, som alltid räddar mig. <3

Så slut på spindeldrama för den här gången! Lyckligt slut dessutom. :)))

(Men jag måste nog göra något åt det här för frågan är hur jag ska överleva när jag flyttar hemifrån??)

den16augusti2010måndag

Idag har jag suttit i telefonkö i 25 minuter, fått en ny vän i ett väntrum, varit på banken och promenerat i regnet. Nyss tittade jag på Star Wars och nu snart ska jag byta om och åka och träna.

Idag känns allt rätt okej ändå. Tack.

hela min värld

Jag och Josse är lite Ariel nu ikväll. <3
Det känns himla fint jämfört med allt annat.


äölkjhgf

har så fruktansvärt ont och jag tror något är fel

funderar

Ångrar lite att jag inte såg Håkan på Way Out West igår. Eller ångrar det rätt mycket faktiskt. Verkar ha varit hur bra som helst ju. Fina Håkan. Men jaja...

Funderar också på om jag ska gå på Popaganda eller inte. Belle & Sebastian kommer juuu. Bäst! Och inte alls dyrt. Men orka åka till Stockholm ändå? Kanske.. Får nog fundera lite mer på det. Fast får fundera rätt fort också, för det är inte så lång tid kvar nu.

säng och pizza

Idag var jag på Ikea och skulle köpa två tavelramar och en ny säng. Jag kom hem utan tavelramar och med fötterna till en ny säng. Värt.. Men det andra var slut, kommer in på måndag igen så får väl åka dit då uuh.

En bra grej dock: Innan vi skulle åka hem så skulle jag köpa en sån där vegetarisk pizzaslize som dom har, för jag var så himla hungrig. Så jag gick fram och ba "En vegetarisk pizzaslize tack." Så var det två olika i kassan, en som tog betalt och en som gav mig maten. Så betalade jag för en men så trodde hon som skulle ge mig maten att jag sagt två, så då fick jag två för priset av en! Sjukt bra verkligen, två bitar för 5 kronor! Hehehehe. Så lite nöjd blev jag allt. :)))

erytuijklöä

Känner att det börjar bli alldeles för mycket saker på min Att göra- lista nu. Känner att det börjar bli sådär.. att det låser sig. Att jag lägger mig apatisk på golvet och stirrar upp i taket istället. Varje uppgift växer sig till ett oöverstigligt hinder och jag hanterar det genom att ignorera det. Det är min fantastiska lösning på allt: blunda så hårt och så länge som du bara kan, så kanskekanskekanske det har försvunnit när du tillslut öppnar ögonen.

Idag måste jag prata med en person, och jag måste vara sjukt smidig när jag säger det som ska sägas. (Jag är inte sjukt smidig.) På måndag måste jag ringa ett samtal som redan nu får mig att må illa.
Och jag blir så trött, för det är så onödigt alltihop, och det är så himla dumt att sätta sig själv i såna här situationer. Jag måste sluta förstöra för mig själv snart.  

blåh

Jag är trött, nervös och irriterad. (Sluta regna då!!) Och inatt drömde jag att jag var på äventyr ute i stora, vida världen. Det var en himla bra dröm.

Trött som sagt..
Nej, nu ska jag springa och jobba. Hej så länge!

stjärnfallet

det känns inte helt okej. imon får jag reda på det svart på vitt och sen väntar det troligtvis en jobbig vecka.. men det sämsta är ändå tajmingen. har inte tid med sån här skit, ska ju vara extrafröken åt mitt favoritbarn på dagis nu!!

vill

Och vi kan le men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet




weheartit.com

pengar och kökstjej

"Utbetalning från ditt skattekonto enligt separat kontoutdrag: 4093,00 kr"

MMmh, vad trevligt!!! :))) Blev lagom glad när jag kom hem till det här. Tack! Det var som en klapp på axeln efter en rätt så värdelös dag på jobbet. För det är ej kul i köket vill jag lova.


Men detta gjorde mig glad igen hehe puss!

Tidsfördriv 7

Smeknamn: Har inget
Låt som när du är ledsen sörjer till? Olika, beror på varför jag är ledsen ju
Beroende av: Inget
Vem behöver du mest just nu: Ingen
Vad tror folk om dig? Ingen aning, antagligen inte speciellt mycket alls
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är snäll eller något kanske, vet inte
Vad säger du för att imponera på någon? Orka säga något för att imponera på någon
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv bara
Brukar du skratta för dig själv? Det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”Men ändå! Du får ju tänka dig för :(”
Var bor du? Göteborg, Björlanda
Vad är det roligaste du har gjort under denna sommar? Barcelona
Vilken låt kommer alltid påminna dig om sommaren 2010? Ingen aning faktiskt.
Äger du några Converse:
Ja
Sprit, cider, vin eller öl: Cider och vin
Brukar du bli för full: Det händer
Vad har du för mobiloperatör: Tele 2
Är du allergisk mot något: Kaniner och timotej
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Att skaffa ett mål
Hur svarar du i mobilen: "Hallå"
Vem ringde du senast? Therese
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon skulle hitta ett telefonnummer till mig
Antal timmar sömn inatt: Typ 7
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja
När blev du fotad senast: I lördags
Hur känner du dig nu: Ful och arg
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Hur mycket spenderar du på kläder ect. varje månad? Varierar väldigt mycket
Vad saknar du: Att vara nöjd
Hade du en bra kväll igår: Den dög
Favoritdryck på morgonen: Dricker inget på morgonen
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 23 och 01 typ
Sysslar du med någon idrott: Nej, men går på gym
Vill du hellre ha mail än brev: Brev är bäst
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Har du spytt offentligt: Ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex
Är du nöjd med ditt liv: Relativt
Vad gör du i morgon: Jobbar
Vad är det värsta du vet? Jobbigt folk, ångest
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Varierar
Vad behöver du just nu? Cigaretter
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Kan inte komma på någon faktiskt
Vad längtar du till: Helgen, fast egentligen inte
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jadå
Vad använder du för shampoo? Olika
Vad är det finaste du fått? Oj, svårt.. vet inte verkligen.
Hur gammal är du: 20
Om fem månader: Blir jag 21?!


nu

så börjar man jobba igen. wej

fem steg bakåt två steg fram. på lite håll liknar det dans


och i drömmen håller du i min hand.


kalas

Idag fyller min mamma år. Grattis,

jag älskar dig.

Det finns inga ord

Jag såg Kent igår på Trädgårdsföreningen med Cornelia, Kalle och lite annat folk. Och det var underbart och jag ville aldrig att det skulle ta slut, som vanligt. Bäst var det när dom spelade M, världens finaste låt. Jag trodde aldrig jag skulle få höra den live. Nu känns det som att jag kan dö lycklig.





braa

Idag ska jag äntligen träffa fina Cornelia igen! Åh så jag saknat henne. Och ikväll ska vi se Kent. Bästa Kent. Sjukt värd dag kommer det här bli känner jag på mig. <3

Barcelona pt.4

DAG 10, 2/8 MÅNDAG:
Den här dagen åkte vi linbana över staden. Lite läskigt var det allt, högt upp över vatten och vägar. När vi kom av belönade vi oss med varsinn sorbetglass i skuggan. Resten av dagen sprang vi runt på stan och försökte shoppa upp våra sista pengar och hitta lite fina presenter att ta med oss hem. Hittade världens gulligaste godisaffär som sålde godis i burkar som såg ut som pillerburkar, så hette det Happy Pills och så fanns det massa söta etiketter man kunde sätta på. Vi blev lite kära och köpte med oss massa burkar hehe. Sen åt vi tapas till middag igen och på kvällen började det regna och åska så vi gick tidigt till hotellet och gosade och tittade på dålig, spansk tv.









DAG 11, 3/8 TISDAG:
Nästa sista dagen! Vi tänkte gå till stranden igen men försov oss och struntade i det. Istället åt vi en sen frukost, duschade länge och började packa så smått så vi inte skulle få panik dagen efter. Sen gick vi ner på stan och shoppade ännu mera. Vid sex på kvällen ungefär blev min plånbok stulen, så sjukt typiskt att det hände sista dagen verkligen. I för sig bra om det nu nödvändigtvis skulle vara tvunget att hända, men kändes så himla ovärt när man ändå klarat sig nästan hela resan. Så vi gick tillbaka till hotellet och ringde och spärrade mitt bankkort och sen gick vi och åt på vår favoritresturang vid stranden. Asgott och fin utsikt där. Älskade det. Innan vi somnade den kvällen packade vi klart våra väskor och sen låg vi och gjorde skuggfigurer i taket och fnissade i några timmar.


DAG 12, 4/8 ONSDAG:
Vakna tidigt, äta frukost, checka ut, promenera till bussen som skulle ta oss till Girona flygplats. Det var varmt och svettigt och vemodigt. Vi ville inte åka hem men samtidigt skulle det bli skönt. 12 dagar är ändå lagom. Man hinner se mycket men ändå inte tröttna. På busstationen fick vi vänta rätt länge, och sen fick vi vänta en mindre evighet på flygplatsen också. 17:50 lyfte planet och tre fruktansvärt trötta timmar senare landade vi på Säve flygplats och möttes av våra familjers varma famnar.




SLUT!!

Barcelona pt.3

DAG 7, 30/7 FREDAG:
Det första vi såg när vi kom ut genom hotellet på morgonen var att hela vägen var avspärrad pga. någon EM- tävlingsgren. Det var helt kaos bland alla bilar och vi stod och tittade lite och hejade massor när de svenska tävlarna sprang förbi. Sedan gick vi vidare mot saluhallen där vi köpte färskpressade frukt- och bärjuicer och gick runt och tittade på allt läskigt och gott. Efter det gick vi runt i lite affärer och köpte massa jättefina och billiga solfjädrar, skitmånga fanns det, överallt! Ännu en jättestor, fin katedral besökte vi och resten av dagen spenderades mest med att utforska Barcelonas smågator.









DAG 8, 31/7 LÖRDAG:
Idag gick vi upp svintidigt för vi skulle ner till stranden innan solen blev för stark. Typ nio var vi där och det var megafint. Vattnet var jättevarmt och allt var bara så bra. Vi låg och solade och badade om vartannat och jag som egentligen avskyr att bada och bikini och sånt trivdes alldeles utmärkt. När vi varit där i några timmar gick vi till hotellet och duschade, sen åt vi lunch (tortilla) och sen gick vi till ett köpcenter som låg i närheten. Vi kollade in en annan loppmarknad men köpte inget där heller. Till middag åt vi take away- nudlar i en liten park. På kvällen gick vi ut igen och hamnade på en buss som tog oss till utkanten av Barcelona där det var någon asstor klubb som vi gick till. Där träffade vi världens roligaste människor och vid sju på morgonen tjuvåkte vi hem med tunnelbanan och var jätterädda på varje station att det skulle komma en kontrollant. Men det gjorde det inte, puuh.


DAG 9, 1/8 SÖNDAG:
Kom ju hem vid åtta på morgonen så sov till två. Åt nachos till lunch och chillade som fan. Åkte upp i bergen igen och gick runt i lite fina parker, hamnade vid friidrottsarenan och kikade in lite på när dom hoppade och sprang och så. På kvällen tittade vi på en fontänshow, det var helt galet fint. Musik och massa lampor i olika färger och aaa.. något av det finaste jag sett skulle jag nog kunna med att säga!







fan

Är 90% säker, det är inte inbildning och det känns inte alls okej. Inte, inte, inte alls.. Måste fixa det här så fort som möjligt verkligen. Så jävla jobbigt och så jävla dumt bara. Verkligen vad jag minst behöver just nu suck.  

Barcelona pt.2

DAG 4, 27/7 TISDAG:
Den här dagen åkte vi någon slags konstig spårvagn upp i bergen och besökte ett nöjesfält och ytterliggare några kyrkor som låg där uppe. Älskar att gå in i kyrkor, speciellt när det är 35 grader varmt ute. Då finns det knappt något bättre. Vi satte oss i skuggan och åt sorbetglass, och sedan tänkte vi åka upp i ett torn som skulle tagit oss 800 meter över havet, men det var stängt just den dagen så det blev inte av. Till lunch åt vi sallad på en liten resturang som också låg däruppe och sen åkte vi tillbaka till hotellet och skrev skitbra vykort hem till våra kära familjer. På kvällen åkte vi båt gratis längs Barcelonas kust och sedan köpte vi med oss asäcklig pizza hem. Senare under kvällen gick vi ut och hamnade på någon awesome klubb där vi dansade tills stängning. 






DAG 5, 28/7 ONSDAG:
Det här var en dag med havstema kan man säga! Först besökte vi ett akvarium vid vattnet där man kunde gå i massa tunnlar bland hajar och bläckfiskar och sånt. Coolt var det. Sen åt vi lunch och gick och vilade lite på hotellet. På kvällen gick vi till en asfin resturang vid havet där vi åt världens godaste paella och sen delade vi på världens godaste efterätt. Efter det gick vi bafota på stranden hem medans solen gick ner. Så himla romantiskt var det hihi.




 

DAG 6, 29/7 TORSDAG:
Försov oss igen, skulle gått upp 7:30 men det blev 12:30 istället hehe. Vi köpte baguetter och åt på stan och sedan gick vi på en loppmarknad som hade verkligen allt man inte behöver men ändå vill ha. Hur mycket fint och onödigt krimskrams som helst och jag var i himmlen litegrann. Efter det gick vi runt i massa konstiga, roliga, annorlunda affärer tills vi kändes oss helt yra. På kvällen åt vi tapas igen och senare gick vi ut. Älskar verkligen att gå ut i Barcelona, så sjukt mycket mer party än i Sverige. Vi hade det bäst med gratisdrinkar och dans.





(Tog typ inga bilder den här dagen. Linda gjorde, men har inte fått hennes än) 


ingenting

Tänker för mycket på dig idag och jag undrar undrar undrar

om du någonsin tänker på mig?

ääh

Idag har jag gått runt på stan med mina nya, fina skor som jag köpte med mig hem från spanien:


Jag fixade också nytt ID-kort eftersom mitt förra blev stulet sista dagen av semestern suck.


Sedan köpte jag lite filmer eftersom de var billiga (bra också såklart), och ett par örhängen eftersom dom var fina. Älskar ugglor. <3 


Jag drack cola med mina syskon och mamma, och sedan åkte vi hem och jag och min bror lagade thaimat till familjen. Gott blev det vill jag lova. 


Nu lyssnar jag på Kent och ser fram emot lördag då jag och Cornelia ska se dom på Trädgårdsföreningen. Bäst blir det, Kent är alltid bäst. Och på måndag börjar jag jobba igen. Sommaren har verkligen gått skitfort. Inte helt okej.





Är törstig också... 

Barcelona pt.1

Okej, lite snabbt om de tre första dagarna i Barcelona då :))))

DAG 1, 24/7 LÖRDAG:
Flyga flygplan i tre timmar, det var jätteskumpigt och gungigt och en gammal, spansk man satt bredvid oss och var jätterädd och söt. När vi kom fram köpte vi tunnelbanekort, gick till hotellet och lämnade alla väskor och sen gick vi runt och kikade lite. På kvällen åt vi varsinn macka och sedan planerade vi och lyssnade massor på Shakira. Tio låtar i rad var det på tv, awesome.




DAG 2, 25/7 SÖNDAG:
Vi besökte Camp Nou och Park Güell. Skitfint var det där. Utsikt över hela staden. Fast det var så varmt att vi ville avlida lite då och då, puuh. På kvällen gick vi in i en jättestor gammal kyrka eller katedral eller nåt liknande. Mysigt var det i alla fall. Och innan vi gick tillbaka till hotellet för att sova så åt vi tapas och drack Sangria på en liten uteservering.







DAG 3, 26/7 MÅNDAG:
Vi försov oss och missade hotellfrukosten. Så istället köpte vi vår egen picknikmat och åkte upp till Sagrada Familia. Där gick vi runt ett tag och myste. Sen åkte vi upp i en staty typ, som var ett torn egentligen som man kunde titta ut över stan ifrån. Sen gick vi runt i ett skitgammal område med galet fin arkitektur och kollade i lite affärer. Efter det åt vi, och sen gick vi och tittade på EM-invigningen. Vi hade helt missat att det skulle vara EM i friidrott i Barcelona när vi bokade resan, men nu när det ändå var det tänkte vi att vi lika gärna kunde kolla in det. Det bjöds bland annat på långa tal och fyrverkerier.








hej igen

Hemma nu, sorgligt men sant.. Fast lite skönt ändå. Få duscha, krypa ner i sin egen säng, mmm. Svårslaget! Men jag har haft mitt livs bästa semester. Barcelona är sjukt fint, jag längtar redan tillbaka. Människorna var så snälla, maten så god, alla gator och parker så vackra. BÄST!

Skriver mer i dagarna som kommer om vad för spännande saker vi gjort och så. Och jag har sjukt mycket bilder, några ska ni allt få se. Men nu måste jag nog ta det lite lugnt och andas. Sova lite snart kanske.

Pusss!

RSS 2.0