VAGNOSKULDEN

Idag har jag och Elias nyårshandlat = asmycket mat och alkohol = behövde en VAGN inne på Coop = kände oss väldigt vuxna och gifta. Har aldrig handlat med en vagn innan (förutom med typ mamma och sånt men aa ni fattar detta var ju SJÄLVA för egna pengar och egen matlista osv.) så detta är en ganska stor grej. Som att man har tagit ett steg framåt i förhållandet liksom.

OROLIG

Sitter i sängen och är lite orolig. Just nu far Elias fram i en buss från Malmö till Göteborg och det stormar och ösregnar och superblåser helt galet där ute. Liksom.. mörkt och blöt väg och en stark vindpust och POFF så välter bussen och Elias dör. Jag ba skickar "lever du???"- sms men nu har jag inte fått något svar????!!! Dör om han dör. Förmodligen sover han bara och kommer hem till mig om någon timme. Men ändå.....

-----
UPPDATERING: Nu svarade han!!!!!!

APPROPRIERING

Idag kom Cornelia hem till mig klockan nio på morgonen. Jag färgade hennes hår rött och sen åt vi mysig frukost. Massa brieost och te. Sedan åkte vi in till stan och dog bland alla mellandagsreahandlare så efter att ha kollat dom ballaste affärerna drog vi. Jag fick i alla fall köpt en fin kjol på Monki. Fast den var ej på rean...

MEN BRA DAG ÄNDÅ!!

Puss

HAFT EN BRA JUL

Haft en bra jul japp, varit som vanligt med asmycket mat och godis och sockerkoma och farmor och mormor och katten och fina små klappar. Bland annat en glassmaskin. Så kom och ät glass med mig snart??? Fick också det grymmaste Star Wars- äventyrsfrågespelet nånsin. Älskart!!


Nu ska jag snart åka hem till Backa igen och skriva tenta tills fingrarna blöder. Måste få den klar tills innan nyår. Saknar Elias också, han kommer inte hem fören på torsdag. :((((





HOPPAS NI ALLA HAFT EN FIN JUL!! ÄLSKAR ER

LITE JULIGT

Igår var Cornelia här på lite mysigt julfika och paketbyte. Bästa, fina tjejen. Är så himla nyfiken på paketen men dom får jag inte öppna fören på julafton ååh haha. :((( Imorse  hade jag och Elias lite julfrukost. Sen bytte vi också julklappar (och dom fick vi öppna med en gång!) och tittade på de sista avsnitten av Sunes jul. Så himla bäst. Vid två åkte Elias med bussen till Malmö och jag köpte den sista julklappen i stan. Sprang på Linda också hihi. Nu har jag slagit in mina julklappar, städat lite och ska snart sätta mig och skriva på min tenta. Ikväll ska jag packa, lägga mig tidigt och imorgon kommer mamma och hämtar mig vid elva och sen åker jag hem till Björlanda och min familj och stannar där i några dagar.


Presenterna från Elias. Älskar brandkalendern så himla mycket haha <333


GOD JUL ALLA!!

23:47

Igår träffade jag Linda och handlade klart de sista julklapparna. SKÖNT. Har slagit in Elias julklapp idag hihi. Vi ska ha minijulafton på torsdag innan han åker till Malmö. Idag har jag mest hängt med Bea och Kotten, tittat på julfilm och ätit riskakor. GÖTT. Mysimys. Puss älskar er.


ETTTVÅTRE

Inte bloggat på hundra år känns det som. Har gjort massa kul istället. Ska nu kort guida er igenom det:

- Bea och Julias inflyttningsfest förra veckan. Askalas. Jättekul!
- Börjat skriva hemtentan som ska vara inne efter jul. Inte lika kul men lite kul ändå. Tror det kan bli bra!
- Varit hemma i Björlanda igen och ätit middag, pratat om förskolesaker med mamma, druckit hemmagjord glögg med pappa, ätit brieost och gosat med katten som har blivit lite tjock hihihiihi.
- Hälsat på i en synagoga och en moské med skolan. Intressant och kul jajajajaj. Lärt mig massor.
- JULSTÄDAT och JULHANDLAT.
- Kokat knäck med Elias. Så HIMLA gott.
- Haft glögg- och zombiekväll med Elias, Olof och Julia (igår). Vi åt pepparkakor med ost, nötter, knäck, mandlar och russin och drack fyra flaskor glögg. Spelade zombiespel och UNO. Skrattade så jag fick ont i magen. Var sur när jag förlorade. Bra kväll!
- Ätit massa vörtbröd med julost. Ska göra det lite till nu. Så gotttt. Efter jag visat er några bilder från igår:




Så nu vet ni. Allt. Hoppas ni har det bra, saknar er. PUSSss

LIGHT

Elias är i Malmö och jag har helgen för mig själv. Igår pluggade jag mest (fast ändå aslite..) och var rädd för stormen. Kunde nästan inte somna för det lät som att hela huset skulle blåsa bort. Imorse var det bättre. Vågade mig till och med ut på stan för lite julklapps- shopping med mamma, Therese och Viktor. Har nästan fått tag på allt nu, så himla sköööönt. Vi julfikade också. Så himla myyyyysigt. Jag tog en chailatte och en saffranssnäcka. GOTT. Eric Saade spelade och signerade i Nordstan idag också. Perfekt. Asmycket folk som svettas och skriker och är I VÄGEN. Precis som jag gillar. :))))


Nu ska jag snart hem till Bea och Julia på lite inflyttningsfest! Tror det blir awsum. Puss!!

MINTTU

Hahahah alltså igår.... kan väl börja med att säga att jag ALDRIG mer ska dricka starksprit. På riktigt. Jag kan liksom inte det. Men igår drack jag som en äkta finne. 80- procentigt äckelpäckel och Minttu och massa annat. Är så himla glad att allt ändå var lugnt på själva festen och att helvetet började först på vägen hem....... Annars hade det kunnat bli så himla pinsamt imorgon i skolan haha. Men jag klarade mig precis!

Men ja, festen var awesome! Finsk musik och finska läckerheter och finsk dans och alla var jättesnälla och fina. Och jag var inte pinsam eller jobbig, bara trevlig och gullig. :))) Var ju så nervös innan, är alltid så nervös när jag ska träffa nya människor. Men det gick bra. Och väl hemma fick Elias ta hand om mig haha.

Idag har jag varit ledig och mest bara chillat. Snart ska vi äta vegetariska sesamnuggets, så HIMLA gott. Puss alla.


FINLAND

Idag är det Finlands självständighetsdag och det tyckte Axel i klassen att det borde ju firas så snart åker jag på lite Finlandsfest såhär mitt i veckan. Är ju faktiskt en fjärdedels finsk själv så ska verkligen passa på att fira ordentligt nu! Ehehe. PUSS!!

GRATTIS ELIN (LLL)

Haft en himla rolig helg! Träffade Elin och hennes pojkvän i fredags och lunchade på stan. Hon fick lite födelsedagspresenter av mig och allt var mys. På kvällen åt jag sjukt mycket chips med dipp och tittade på film med Elias. Igår träffade jag Josse vid två och åt sushi på mitt favosushiställe. Sedan gav vi oss ut på kalasjakt! Vi hade gått från att "vi köper lite kakor till Elin när hon kommer ikväll" till att "vi gör om hela förfesten till ett Elin-kalas!" Så vi letade Elin- ballonger, serpentiner, partyhatter, papperstallrikar, godis, tårta och annat gulligt. Sedan åkte vi hem till mig och gjorde om hela lägenheten till en kalaslägenhet! Serpentiner och ballonger överallt, och ett litet kalasbord med allt gott på. Det blev skitfint!! Sedan fick vi plötsligt panik och fick för oss att Elin inte skulle komma av någon anledning. Hon svarade inte på våra sms så vi hetsringde henne typ 70 gånger och sen när hon två timmar senare svarade så hade hon bara tittat på film hehehe.... Vi ba puuuh. Och kände oss lite dumma. Och så kunde vi ju inte förklara varför vi blivit så oroliga utan att avslöja kalasplanen hihi. Efter det åt jag och Josse den godaste matpajen ever och gjorde oss snygga och poff så var klockan sju och Elin kom, och sen kom Josses pojkvän och sen kom Josses pojkväns bror också. Vi åt tårta, drack vin och spelade UNO tusen gånger.

Resten av kvällen så dansade vi på Henriksberg, drack shots och ropade på Thomas i baren. Fick rädda Elin från alla hundra killar som försökte ragga upp henne också. Helt sinnes alltså. Vid klockan två åkte jag och Elin och åt pommes och satt och hade deeptalk i typ en timme innan jag tog sista bussen hem, åt lite av tårtan som var kvar och somnade gott.

Idag har jag bara städat och diskat och ätit världens godaste tonfiskpasta till middag. Har helt glömt att jag hade sjukt mycket kurslitteratur att läsa i helgen men det får fixa sig.........

PS. Just det, jag fick en liten gosegris av Josse i julklapp (se bild)!! En Oinki som kan gå och svänga på svansen och nuffa. Och han är skitsöt och rosa och jag älskar honom och han ska bli bästa vän med min tuffe Nuffe. TACK JOSSE DU ÄR BÄST!! DS.





Hoppas du fick en fin kväll Elin och att du haft världens bästa födelsedag idag! Puss gånger tusen. <3

XYZ

Vädret suger men ska snart åka in till stan ändå för att sushiluncha med Josse. Senare ikväll ska vi fira Elin som fyller 20 imorgon. Blir nog bästa. Är lite ledsen nu men det blir nog bra bara jag kommer ut. Puss finisar.

MIX

Bra dagar nu. Igår var jag med när Bea piercade sig. En sån "smiley". Det blev skitsnyggt. Sen fikade vi aslänge. Jag åt den godaste mackan, men jättegott mjukt bröd med massa frön och sen mozzarella, tomat, pesto och annat gött. Drack latte och cola light och pratade i fleeera timmar. Myspys. Idag har jag varit med skolan i Bergsjön och hälsat på på Introduktionsskolan. Det är en skola där nyanlända till Sverige kan komma med hela sin familj och lära sig språket och hur det svenska samhället fungerar typ. Och så ska hela familjen kunna vara på samma ställe under den första tiden här. Jättebra. Synd att det bara finns två såna skolor i hela Sverige. Alla barnen där var så himla fina och duktiga. En flicka hade bara varit här i en vecka men hon kude ändå säga vad hon hette och vart hon kom ifrån och hon verkade förstå det mesta när läraren pratade med henne. Blev så himla impad. Barn är bäst. Sedan åt jag supersushilunch och åkte hem i regnet. Sov typ fyra timmar (??) och sen tittade jag på det mest spännande avsnittet av Dexter på länge!!!! Orkar inte vänta tills nästa avsnitt kommer ut vill veta hur det går nuuuuuu. Åh. Imorgon ska jag äntligen träffa Elin igen. Bästa fina. OCH på kvällen kommer Josse hit!!!!! Är så himla glad. Älskar. Ska ha den bästa helgen med dom bästa människorna. Nu har jag nyss köpt lite julklappar över Internet. Så himla skönt att äntligen ha kommit igång. Puss alla.

RSS 2.0