MINI-UM


Igår var jag på mini-um-träff med de här gullisarna (Elin A, Elin R, Klara och Sara). Vi satte oss i Haga och åt kakor och pratade om livet osv. MYSIGT! Världens finaste tjejer. Puss (LL)

BERLIN

I torsdags hängde jag med Bea. Vi åt lunch på café Berlin och jag åt världens största sallad (ej skämt) och fick skitont i magen och mådde illa och ville dö lite. Men sen mådde jag bättre och Bea var så söt och rolig och gjorde mig glad. Vi satt och pratade i 4 timmar, sen gick vi ut och satte oss i solen och pratade lite till och åt rispuffar eller vad det nu var. Allt var perfekt men vi hade gärna träffat Urban också...




Vill ha sommar nu!!! Då ska jag och Bea ses varje dag (hon ska flytta till Hisingen jajajaja) och så ska vi cykla och ha picknick och sola (eller?????) och livet kommer äga. Hehe eller hur Bea?? PUSS

ÖHODHAKNS

Photobucket Photobucket

SUMMERTIME SADNESS

Att vara hemma var fint. I fredags åt jag massa tacos och satt mest bara och pratade med min pappa och min syster. Lördagen började med en mysig frukost, sedan åkte jag, mamma och Therese och handlade. Jag och mamma pratade massa förskolegrejs och det ägde. När vi sen kom hem åt vi våfflor till lunch och på kvällen hade jag och mina syskon filmkväll. Vi tittade på Sanningen om Rödluvan, den var a s k u l. Jag har gosat himla mycket med katten också, hon är så himla sötiplötisöööötttt.

Idag åkte jag ganska tidigt från Björlanda för att träffa Cornelia. Vi åt lunch och satt sen och pratade i solen. Senare träffade jag också Linda. Vi tog årets första utomhusfika och drack svartvinbärssaft och så. Har känt mig så lugn och glad den här helgen. Solen är fan b ä s t. Och folk och så.

WOOP

Fick asbra respons på min tenta idag på opponeringen!!! Är så nöjd och glad och lättad, alla tyckte att min tenta ägde hehehehehe. NU: Bussen hem till lilla familjen.

TACOFEST

Examination imorgon klockan 9:00 och jag är nervöööööös. Men sen ska jag i alla fall hem till Björlanda och äta tacos som Therese har lurat mamma att JAG vill ha, fast det egentligen är hon som vill ha det haha. Men alltså jag gillar ju också tacos så det är lugnt. :))) Och sen ska jag hänga med familjen till på söndag. Nu ska jag ta en lååång dusch och sen lägga mig i sängen. Puss alla.



DIET MOUNTAIN DEW

Igår hade jag krampont i magen hela dagen. De på jobbet såg att jag led och när jag beskrev det sa dom att det nog var stress. När jag tänker på det så inser jag att det nog faktiskt kan vara så. Jag har sådär asont i magen kanske typ en gång varannan vecka, utan uppenbar anledning, och de håller i sig pecis hela dagen. När de är som värst kan jag knappt gå, och jag blir så himla lättirriterad och jag hatar när det går ut över barnen på jobbet.... Så igår kunde jag inte träna och idag (när jag är ledig) bestämde jag mig för att strunta i att städa hela lägenheten och istället ta det lite lugnt. Jag har diskat, tvättat fönstrena, pluggat, tagit ut saker till återbruksstugan och SOVIT med öppet fönster och solen i ansiktet. Så himla härligt. Får ta min stora vårstädning av lägenheten nästa vecka istället.

Det känns inte så himla bra att vara så stressad så jag får så ont i magen. Så jag har bestämt mig för att börja öva på att CHILLA. Alltså, om man tittar på mig så ser jag nog ut som världens mest chilla person redan, orkar typ aldrig göra något och bara sover och så. MEN under ytan, i tankarna, är jag superstressad och tänker igenom allt som måste göras in i minsta detalj så det blir rätt och så allt hinns med och såfort jag känner att jag inte har kontroll över situationen sätter jag mig på golvet och gråter typ haha. Jag blir stressad om det är stökigt, om jag inte hinner träna som jag vill, om jag äter fel, om jag inte hinner träffa mina kompisar (får så himla dåligt samvete då och blir stressad för att jag snabbt måste träffa alla innan de tänker att jag är världens sämsta). Jag planerar hela kursen i skolan dag för dag med vad jag ska läsa, lägger upp ett pluggschema för varje dag och räknar ut så att allt blir gjort i tid. Missar jag att läsa nåt någon dag så blir det paniiiiik. SÅ. Jag ska börja öva på att TA DAGEN SOM DEN KOMMER. Tänka att DET ORDNAR SIG. Öva på att ANDAS. Önska mig lycka till!!!!!



Har också lyssnat på det här precis hela dagen. Så stört bra att jag blir helt galen typ. MMMH:
Lana Del Rey – Born To Die
(varför syns inte läken dååå???)

B


Träffade Bea igår (ej skämt). Fast först satt jag ensam i typ fem minuter fast det kändes som 15 och det kändes också som att alla på fiket tittade på mig och tänkte att jag hade blivit dissade av min dejt men det hade jag ju inte. Hade inte ens en dejt. Men så kom Bea och då tänkte jag IN YOUR FACE till killarna som gett mig sorgsna blickar. HAHAHA. Sen fikade vi och pratade om så himla mycket roliga saker. Om allt vi gjorde förr, hur coola och fyndiga vi var då och att vi ska börja använda gamla interna uttryck igen som ingen annan än vi fattar. Skrattade asmycket och planerade sommaren som vi gör varje sommar men DEN HÄR sommaren ska allt hända som vi bestämt (ej skämt). Det kommer bli så bra åh. ÄLSKAR DIG BEA!!

UHÄ

Vad hände här? Kräkts hela kvällen men tror inte jag är magsjuk.. Har mått lite illa under dagen och magsjuka brukar väl slå till fort? Undra vad det kan vara. :( Usch, och jag som egentligen ska jobba imorgon, men har man kräkts ska man ju vara hemma 48 timmar efter sista kräkningen... Fy, får se hur jag gör. Hatar att ringa in på morgonen och säga att jag är sjuk, speciellt när jag vet vilket helvete det är att hitta vikarier.

SARA

Photobucket

Idag var jag asglad för jag skulle träffa Sara ÄNTIGEN. Det var bäst!!! Vi fikade på Garbos och sen köpte vi lite påskpynt. Vår nya tradition. Visst är dom fina??? Vi köpte också flapjacks. Jag äter en nu, den med mandelsmak. Har du smakat den än Sara??? Inte så god.. Smakar mandelmassa och jag gillar inte mandelmassa. Men äter den ändå, såklart.

TIPS!!!

I torsdags åt jag och Elias på Moon Thai Kitchen vid Haga Kyrkan, måste bara få tipsa lite om det hehe. ASMYSIGT. Så sjukt najs inredning, tusenmiljoner blinkande lampor, bambu och löv och små ljus och personalen var jättesnäll och rolig och skämtade och de kändes som ens kompisar typ, och dom var helt utklädda med roliga skjortor och hattar och maten var jättegod!!! Tycker ni ska gå dit. NU!


LGKJDVLJ

Kommande vecka ska jag bara plugga så det kommer bli tomt här men det är det ju redan så skitsamma.
Saknar er.

RSS 2.0