FLAMINGO

Idag har jag mest hängt med Bea. Vi åt lunch (jag bjöd för Bea fyllde år igår hihi grattis i efterskott osv.) på café Kringlan i Haga, världens mysigaste och GODASTE. Åt en så sjukt god champinjonsoppa med asgott bröd och salladsbuffé som ingick. Blev sprängmätt och väldigt nöjd. Sedan drack vi kaffe och hade det bäst som alltid. Efteråt mötte vi Ylva och gick till Emmaus där jag köpte en alldeles fantastisk flamingotröja. Japp, ni hörde rätt. Flamingosar med hattar till och med:
Photobucket

ELIAS

Idag fyller min fina man 23 år, GRATTIS ÄLSKLING!! Vi firade med att äta ute igår, på Spice. Sedan promenerade vi runt i regnet innan vi satte oss och drack lite kaffe på Espresso House. Kvällen avslutades med att se The Artist på bio, svinbra var den. Kunde inte varit mer nöjd.


Ikväll ska jag laga jättegod middag osv och sen ska vi bara myyyyyysa. PUSS

21 APRIL


Världens bästa <3

SNURR

Finaste kvällen igår hemma hos Elin. Jag, Klara och Jelena åkte dit och drack vin, lyssnade på BD, rökte i fönstret och snackade om deep shit. Vi var sjukt svarta och svåra:
Photobucket

KORT OCH GOTT

Igår lekte jag med katten Kotten. Och Bea också. Var hemma i Beas nya lägenhet och drack te och sånt fint.



Asmysigt. SLUT.

STOCKHOLM

Har spenderat helgen i ett snöigt Stockholm hos min Astrid. Vi såg mest på film, drack banandrinkar och åt på mongolisk bbq- buffe. Allt var fint.


SOM OM

Sitter invirrad i täcket och njuter av att slippa gå ut i regnet. Har nyss ätit en och en halv lagom goda chokladmuffins till frukost/lunch och ska strax skriva på min hemtenta. Tycker det kul, vet inte om det gör mig konstig eller helt enkelt bara lyckligt lottad som har hittat vad jag vill göra här i livet?

NU: Dricka apelsinjuice, lyssna på Jonathan Johansson och skriva lite till om situerat lärande, skolan som icke- autentisk miljö, legitimt perifert deltagande och artefakter som tankestötta.

SNYGGA VA?

Här är förresten mina nya fina vårskor som jag köpte istället för att träna och som jag älskar:

VECKA 14

Okej här kommer lite snabbt vad jag sysselsatt mig med de senaste dagarna. Orkar inte skriva en massa blablabla, men jag känner på mig att ingen börjar gråta om den inte får reda på vilken tid jag borstade tänderna eller så, så en snabbgenomgång blir perfa:

- I tisdags var jag på Universeum med klassen och det ägde. Älskar Universeum. Träffade en fågen som hette Gluffse och såg en haj som kissade.

- I onsdags lunchade jag med Sara och Elin. Åt den godaste pastan någonsin men fick ont i magen sen buuh. Sen åkte Sara och köpte påskgodis och jag och Elin satte oss ute i solen, åt glass och planerade sommaren (LL).

- I torsdags var jag på min praktik och pratade med barnen om hur de tänker kring matte och att räkna och massa sånt. Det var jättekul och jag vet att jag säger det jämt men barn är fan b ä s t.

- I fredags åkte jag hem till Björlanda. Men först lämnade jag ett litet (ganska stort) påskägg och en fin påskkycklingteckning som jag målat till Elias i köket som han skulle hitta sen när han kom hem hihihi. SEN tog jag bussen hem till familjen. Och just det, jag ringde lilla Belle också och sa grattisgrattisgrattis och jag älskar dig, för hon fyllde 22 år.

- I lördags åt jag mest bara enorma mängder mat och godis hela dagen, hade en gul skjorta på mig och hängde med mina syskon. Jag gjorde en asgod avocadosallad som vi åt på påskbordet också.

- Igår åkte jag tillbaka till Backa igen, åt falafeltallrik i sängen, kramades med Elias och på kvällen åkte vi hem till Julia och Olof och spelade zombiespel, åt ännu mer chips och godis, drack gin och juice och klappade katter. Och JAG VANN PÅ ZOMBIESPELET SOM TOG 4,5 TIMMAR ATT SPELA. Jag var BÄST OKEJ?!

- Idag ska jag leka med Cornelia (längtar!!) och sedan börja med min hemtenta.

SÅ nu vet ni allt!!!!! PÖSS

(lite bilder från påskafton bara)



SANNINGEN

Idag hoppade jag över träningen och köpte nya vårskor istället. Lätt värt.

???

Igår var en konstig dag. Jag kände mig väldigt seg och låg kvar i sängen tills klockan var fem typ. Med undantag för att gå upp och kissa och ta lite yoghurt vid tolv. Annars låg jag bara i sängen och pluggade, sov eller tittade på TV. Vid fem kämpade jag mig upp för att laga lite middag. Men när jag stod i köket började jag känna mig väldigt skakig, svettig och illamående. Jag lyckades ändå laga färdigt min asgoda middag och sätta mig i sängen med den. Åt halva portionen, mådde ännu mer illa och fick springa och spy. Mådde bättre och tänkte att andra halvan av middagen skulle få stanna så åt upp den men nej, var tvungen att springa och få upp det med. Blev så ledsen, maten var ju så god. Och fattade ingenting. Vet att jag inte var sjuk, det kände jag. Men har mått illa/haft ont i magen i perioder under typ 2-3 veckor nu. Och nej, jag är inte gravid! Och inte magsjuk eller matförgiftad heller för då hade det liksom kommit fort och varit över sen, eller hur?

Så i alla fall. Igår skulle jag ha skräckfilmskväll hos Sara. Och jag vägrade låta detta stoppa mig för som sagt, jag var ju inte sjuk??! Så efter min lilla spya drog jag på mig lite kläder och åkte. Ville mest dö på bussen/vagnen, var redo att hoppa av vid varje hållplats. Men när jag kom fram och ut i luften blev det bättre och sen kom Sara och mötte mig och vi gick och handlade chips, läsk och godis inför kvällen. Var ej så sugen då men köpte ändå asmycket haha. Och sedan blev det bara bättre och bättre och tillslut mådde jag som vanligt igen och jag och Sara skrek och gömde oss under filtar (mest jag) till Barnhemmet, sedan lugnade vi ner oss och tittade på Bridesmaids och gosade med Basse och pratade och åt massa godis. Vid halv ett åkte jag hem och somnade gott.

Så tack Sara för en himla najs kväll igår. <3
Och jag hoppas mitt konstiga illamående försvinner snart för annars måste jag väl åka till vårdis. :(

RSS 2.0