FÖRSTA ADVENT

Åkte hem till Sara idag och hade lite julmys. Vi åt clementiner, pepparkakor och dumle med pepparkakssmak (LLL). Och drack pepsi max och pratade, fnissade och hade det b ä s t. Bästa Sara. Vi tände ljus och tittade på julfilm också. Så himla mysigt. Sedan begav jag mig ut i stormen och åkte hem till Björlanda med Elias. Åt middag med familjen. Drack glögg och tittade på tv. Nu är jag hemma i Backa igen och har nyss fått upp en liten stjärna i fönstret. Den lyser så himla fint, blir helt glad i kroppen. Ska dricka te och titta på the walking dead snart. Sedan sova. Är astrött. Puss finisar.


FINAST JUST NU:



It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do

FGHLKJHGHJKLFC

Följde med och såg Deportees med Cornelia igår. Sedan övningskörde hon mig hem, var livrädd. Men hon var jätteduktig och allt gick bra. Puuh. Idag har jag legat i sängen till fyra. Snart ska Elias ut och jag ska äta wok och titta på Dexter. Orkar inget mer. Har inget att skriva egentligen. Imorgon åker jag hem till Björlanda lite. Puss alla.


5-SEKUNDERSMETODEN


Awesome kväll igår med Bea och Ylva, och senare Emma. Vin, nötter, pinsam spårvagnsfärd, dans på Rio Rio, träffade Elin R också. Pommes påvägen hem och sen har jag sovit till tre idag. Elias ringde efter hemkörningspizza. Nu äter jag morötter, dricker saft och ska plugga lite. Bra helg. <3

MAT MMH

Ska äta hemlagad vegetarisk pizza ikväll. Vad ska ni äta??

STOCKHOLM

Hejhejhej. Nyss uppvaknad från en liten (en och en halv timme) tupplur och idag känner jag mig tillräckligt kry för att åka och zumba, äntligen! Ska ba äta några ostmackor och byta om så far jag. Men först vill jag bara dela med mig av några bilder från min helg i Stockholm, så alldeles fantastiskt fin var den. Här kommer först en snabbbeskrivning av den också: 

fredagen tog jag tåget efter skolan och kom fram vid sju och blev mött av Elias. Vi åkte hem till hans gulliga farmor där vi åt mat, tittade på TV och spelade kort hela kvällen innan vi gick och la oss. På lördagmorgonen gick vi upp vid åtta (varför går alla äldre upp så HIMLA tidigt?) och åt frukost. Sedan åkte vi till stan och Elias skulle träffa sin kompis Jonathan och jag skulle träffa Astrid. Efter att ha gått vilse (började nästan gråta, var ensam också) så hittade jag äntligen Astrid och vi gick till världens godaste (och dyraste) mongoliska buffé. Åt tills vi dog på riktigt... Sedan mötte jag Elias igen och vi åkte hem till hans faster och hennes man och femåriga lilla, gulliga son. Åt supergod mat, drack massa vin och tittade på youtube- klipp och sånt hela kvällen. Himla mysigt och alla var så snälla mot mig och jag pratade massor om barn och sånt med Elias faster hihi. På söndagen (efter den största frukosten i mitt liv typ) åkte jag och Elias till Nationalmuséet och gick på en rysk utställning. Såg massa fina tavlor. Efteråt köpte jag en bok med min favoritkonstnär (Chagall) i shoppen och var lycklig som en liten unge. Sedan skynda vi hem till Elias farmor igen där alla dom andra också var. Vi åt lite Fars dag- tårta och hade det fint. Ungefär vid sex- tiden åkte jag och Elias hem igen, trötta men glada.

Nu bilder:









OJ måste skynda mig med ostmackorna nu, ska ju gå om en kvart! Puss hejdå!

MÅLEN

- Jag och Elias har bestämt oss för att äta vegetariskt minst fyra dagar i veckan.

- Jag har bestämt mig för att börja äta lite nyttigare och bättre.

- Jag har bestämt mig för att ha shoppingförbud tills efter nyår. Får bara köpa NÖDVÄNDIGA saker och julklappar hehe.

- Jag ska börja ta hand om mitt hår nu. Fick riktig panik för nån vecka sen då jag insåg att typ halva mitt hår trillat av. Resultatet av flera års tuperande och hårsprayande såklart men ja.. Så ska sluta med det nu! Köpte en volymtång istället, som jag tror stemhårt på. Vet att det inte kommer bli så volymigt som det var innan men det spelar ingen roll. Bara håret inte ser slickat ut (som det gör när jag inte har något i det) så är jag nöjd. Har också köpt kosttillskott till håret och ett svindyrt schampoo och balsam som ska vara jättebra för tunnt, slitet, skadat hår som trillar av och jävlas. Hoppashoppas det blir bättre.

- Ska inte slarva med plugget och klara den här kursen!

Japp. Några små mål, eller vad man nu ska kalla det, som jag har bestämt mig för nu. För att förhöja livskvalitén hehe... Nej men. Mår bättre när det är ordning och reda och när jag TAR HAND OM MIG SJÄLV. Såklart. Men inte alltid självklart att man gör det. Men nu så. Hihi. PUSS

VIT HÄST

Har ont i halsen och pluggar mest hela tiden, som den lilla pluggis jag är. Drömmer konstiga drömmar också, nästan varje natt. Igårnatt tillexempel drömde jag att mitt gamla hus låg på en kyrkogård och jag var rädd för andarna från gravarna. Och det sov en vit häst i min lillasysters säng som jag ville smygfota men min lillasyster blev arg på mig då. Sen drömde jag också att jag såg en film, och jag drömde hela filmen och den handlade om jättekonstiga saker men dom minns jag inte riktigt nu. Och morfar låg begravd i vår trädgård också, jätteläskigt.

Imorgon åker jag i alla fall till Stockholm med Elias och träffar hans släktingar, går på muséum och leker med Astrid. Det ska bli fint. Hösten är fin nu.

LEDSEN FÖR JAG ÄR

sjuk och kan inte åka och zumba. :(((

DANS DANS DANS

Hade verkligen den finaste kvällen igår. Och är inte alls bakis idag, så himla skönt. Men jag ser ut som ett monster ändå. För har fått ögoninflamation eller nåt sånt tror jag. :(((( Igår var det ena ögat lite rött och det kom sånt kladd på morgonen och det var lite svårt att öppna ögat. Men jag struntade typ i det och hade jättemycket smink och pillade och sånt och idag när jag vaknade så var det värre och det andra ögat var också kladdigt och rött och SVULLET så det såg mindre ut än det andra så jag ser helt skev ut. Så himla hemskt. Vill att det ska gå över så jag kan titta folk i ögonen utan att skämmas :((( Men är glad att det i alla fall inte såg ut såhär igår för det hade varit så himlahimla segt. Igår var verkligen bästa. Först lite ölspel här i Backa och sen fick vi dansa till massa bra musik efter lite skäll i DJbåset. Och vi drack äcklig tequila men asgoda jordgubbsshot. Kvällen avslutades med sjukt mycket pommes och nuggets och dippsås i sängen, tittandes på Timon & Pumba. Älskar.

Nu ska jag gå och tvätta mina äckliga ögon igen. Sen lite te. Känns som en söndag. PUSS

LAXARJOSSE

jag är så söt och har så kul och allt är bäst och nu ska vi gå till kontiki. josse elin jonatan och elias är bäst. hihihi <3<3<3<3<33<3<3<3<33


FREDAG



Godaste fikan på Garbo tidigare!
Och nu är mina gullisar påväg hit för lite förfest innan vi åker och dansar på Kontiki :*

KLADDE


Nu åker jag och äter kladdkaka med Josse och Elin. Älsklingarna. Puss <3

PAJ ÄR VÅR NATIONALRÄTT

IDAG har varit en BRA dag. Träffade först Elaine och åt frukost på Franks. Sedan vid två åkte jag hem till Bea. Eller vi handlade först. Sen åkte vi hem till henne. Åt asgod paj vi köpt med oss och avocado och drack cola light. Tittade på Trassel och fnissade och myste. Sen blev det mörkt och vi tände tusen ljus och drack äpplevin, åt riskakor och pratade om sex och annat spännande, som andar och sånt. Alltid dessa andar. Det var så himlahimla mysigt, ville aldrig åka hem. Bästa. Bea har färgat håret rosa. Eller topparna. Skitfint. Och jag glömde att ge henne hennes ålpapper men det gör inget för vi ses kanske i helgen.


PUSS & KRAM älskar livet nu allt är så BRA mest jämt.

SPÖKVANDRING






Spökvandringen igår var mysig, spännande, läskig, lärorik och ROLIG haha. Skrattade mer än vad jag skrek men det var himla fint ändå. Och vädret var perfekt, helt liksom tyst och stilla och gatorna var typ helt tomma på vanligt folk. Och jag fick höra massa läskiga historier om staden min. Och ja. Och sen var det middag och det var hur G O T T som helst. Dog. Och så mysigt! NÖJD helt enkelt. Puss.

LYSRÖR

Idag när jag vaknade mådde jag inge bra så jag struntade i dagens föreläsning. Till min förvåning upptäckte jag också att tuffe Nuffe hade satt på sig mina nya glasögon under natten.
Han passade rätt bra i dom:


Jag med!

Sen gjorde jag mig iordning på riktigt, satte på mig tvillingtröjan och allt.
Och så åkte jag och lunchade med Elin.

Vi shoppade loss ordentligt (ta det lugnt Elin!!) och jag var helt händig och köpte ett lysrör på Clas Ohlsons haha. Så himla bra. Sen åkte jag hem och somnade som ett litet barn. Var jättetrött.

NU snart ska jag på spökvandring+middag med Linda! Ska bli så himla spännande. Har satt på mig jättevarma kläder för vill inte frysa, hatar att frysa. Hoppas jag överlever. Hoppas det är god mat också för börjar bli hungrig nu.

Puss alla barnen!

RSS 2.0