YEY


Efter att jag jobbat med fördjupningsarbetet i skolan idag så lekte jag med Elin! Köpte fem nya sommriga sommarklänningan (alla i färg utom en!!!!) och drack jordgubbs- och mangosmoothie. Nu lagar Elias wook till mig. LIVET <3

FIN LÖRDAG




Igår var en mycket, mycket trevlig dag! Den började med att jag samlade ork och gick ner i lägenhetsgymmet och tränade ca. 45 minuter. Justin Bieber spelades på radion och jag smsade Josse och sa att jag saknade henne som tusan. När jag sedan svettats klart där gick jag upp och diskade, åt frukost och duschade. Sedan packade jag lilla väskan och åkte och svettades lite till, fast i solen med Sara istället! Vi köpte supersushi- lunch och satte oss på en filt i Kungsparken. Där satt vi sedan från två typ till halv åtta, med undantag från att jag sprang iväg och köpte glass och dricka till oss en gång. Vi pratade, solade, tittade på roligt folk och spelade UNO. Jag vann och var UNO- mästaren, såklart (heheheh). Sedan sprang vi och kissade innan vi skiljdes åt. Fast först fick jag låna Saras strumpor haha, för jag hade inga och jag skulle hem till Elias kompisar och ville inte gå barfota i deras lägenhet! Gillar inte barfota, hatar det faktiskt, så snälla Sara lät mig låna hennes. (LLL) SEDAN var jag redo att fara till Haga, där det väntades fyra påsar chips och Eurovision. Har aldrig varit mycket för det, bara inte tyckt det är så kul liksom, dålig musik, inte intressant osv. Men när poängen till Sverige började trilla in igår så kände jag bara hur det bubblade i mig av glädje och det slutade med att jag förklarade min kärlek till Loreen ("hon är så himla himla gullig juuuuu!!!!!" och "alltså jag fattar inte varför jag är så himla glad woooohoo?!?!?!") När Sverige vann skrattade jag som ett litet barn och sedan åkte jag och Elias (jag med världens ondaste mage efter alla chips, kunde inte stå rakt på spårvagnen eeh) hem och somnade gott medans folk skrålade "Euphooooriaaaa going up up up up up" utanför fönstret.

25




Åt falafel hemma hos Bea igår. Det var mysigt och bäst som vanligt. Lekte med Kotten också, den lilla gosen. Idag fick jag hem min tygpåse jag köpt på Tradera. Gillar som fan. Gillar de flesta dagar nu men ikväll är jag ledsen.

GILLAR ATT DET ÄR VARMT, FATTAR EJ VAD SOM HÄNT??

Har aldrig varit ett speciellt stort fan av värme. Man mest bara svettas och måste ha lite kläder = ångest. Men i år så vet jag inte vad som hänt men jag GILLAR ATT SITTA UTE OCH STEKA?? Så himla knäppt. Jag har haft helt underbara dagar i solen, varvat med plugg i skolan såklart. Men ändå! Igår satt jag i Kungsparken och åt glass och drack cola med lilla Sara. Det var så himla, himla härlig och fint. Idag har jag och Elias varit på teater, och jag har ätit glass igen, och caesarsallad på café Tintin. Och Therese kom och hälsade på mig när jag satt utanför Pedagogen idag, och hade godis med sig till mig. BÄST! Plugget gick genast lite bättre då japp. :))) Och just det, i måndags avfärgade jag  ju håret! Så nu har jag någon jätteful slags färg, men jag ska låta sommarsolen och silverschampo få fixa det, saaakta men säkert. Mitt mål är att i slutet av sommaren ha en fin blond färg hoho.



KURRE

Ännu en vecka är slut. Har gjort mycket fint de här dagarna faktiskt. Måndag - fredag har jag suttit i skolan (jag gillar skolan) med min basgrupp och skrattat och skrivit på vårt fördjupningsarbete som jag tror kommer bli awesome. Imorgon ska vi ha handledning och sen fortsätter kommande vecka med att skriva lite till. Sedan är det bara examinationen kvar och sen är jag LEDIG! Så himla njas!!! Kanske ska vikariera lite i sommar men inget mer, annars är jag helt fri. Ska satsa på att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv på alla sätt och vis den här sommaren. Hitta mitt inre lugn, bli en harmonisk människa och sånt där.

Men tillbaks till den här veckan! I måndags träffade jag Elin och vi lunchade på Subway, i tisdags drack jag kaffe med Bea på en uteservering, i onsdags var jag på bio med Sara och såg Dark Shadows, i torsdags träffade jag Linda som jag inte sett på hundra år, i fredags kom Elias lillasyster Cornelia och hälsade på och igår träffade jag först Elin på dagen (och vi planerade sommaren och bestämde att vi ska åka till hennes stuga vecka 24 och bara slappa och promenera och sola och spela spel och sånt mys) och sen gick jag, Elias och Corneila och såg Hunger Games på bio och åt middag på Spice.

Idag har jag bara varit med Cornelia medan Elias jobbat. Vi har tittat på film och ätit pasta, och sedan följde jag henne till centralen och vinkade av när hon åkte hem. Sedan åkte jag själv hem i supervärmen som helt plötsligt bara har kommit, och nu ska jag snart dö i sängen..

OCH JUST DET! I torsdags köpte jag också världens finaste bordslampa som jag bara mååååste visa för er innan jag dör i sängen:

Alltså hur söt är inte kurre???

Hihihihihi ja jag tycker han är supersöt i alla fall. Hejdå!!!

HELGEN + IDAG

I helgen har jag haft mysigaste spelkvällen (spelade Barngeni, jag kom trea, blev nästan inte sur...) med Elin A, Elin R och Sara. Vi åt massa chips och drack Pepsi Max, skrattade och pratade tills klockan började närma sig tolv och jag åkte hem. Finaste tjejerna verkligen (L). Igår sov jag exakt hela dagen. Gick upp vid halv åtta på kvällen, mådde illa och gick och kräktes fyra gånger. Fattar ingenting.. Idag har jag mått bra och så, och träffat min basgrupp i skolan och planerat fördjupningsarbetet. Det är det sista som ska göras nu innan sommaren, så hiiiiiiiIiiIIIimla najs. Sedan träffade jag Elin A och vi åt lunch på Subway.



OCH JUST DET! Jag bokade tid för avfärgning hos frisören idag också. (Kanske låter som att jag är asrik som inte gör det själv hemma, men alltså.. jag har blivit så himla nojig med mitt hår ju. Är livrädd för att förstöra det så jag lägger detta i proffesionella händer nu. Har liksom ätit hårvitaminer i ett halvår och köpt hur många dyra produkter som helst, allt för att rädda mitt hår som för ett halvår sen höll på att helt trilla av. Så ja, kosta vad det kosta vill!) Så jag ska bli blond igen, så ni vet! Är ganska nervös, men tror detta är vad jag vill hihihi. Gillar verkligen det bruna men pallar inte utväxt mer. Och blont är ju tjusigt!


(PS. Fast vill ha det mer askblont. DS.)

LÄNGESEN

Haft världens bästa praktikvecka och temaarbetat lite med barnen på förskolan. Har jobbat med sinnen och exprimenterat med känsel, hörsel och lukt. Bästa, fina, smarta, roliga barnen. <3

Ikväll ska jag leka med Sara, Elin A och Elin R. Det ska bli najs. Har inget mer att säga nu så PUSSSS och hejdå.

JA MÅ HON LEVA



Hade en askul kväll hos Cornelia igår. Åt massa gott, pratade med trevligt folk och lyssnade på bra musik. Vi hann med att dricka lite cider på Henriksberg också, och min syster var med, och blev av med krogoskulden haha. Himla fint. Idag har jag varit på konstmuséet med Elias och hans vän Pelle. Köpte en fin Andy Warhol- kylskåpsmagnet och en bok med Frida Kahlo. Ska bläddra i den nu. Puss

BLÅ

Igår fyllde min kära vän Cornelia 20 år, och detta ska såklart firas med kalas idag! Så vid klockan 18:04 tar jag bussen hem till henne och jag tänker ha på mig den här jättefina, jätteblå klänningen som jag älskar:
Photobucket Photobucket

EN GLAD KO

Lekt nästan hela dagen med Bea idag. Suttit ute och ätit lite gott, tittat på människor och svettats. Det är så varmt nu, vet knappt vart man ska göra av sig själv. Måste lära mig leva utan strumpbyxor i sommar, annars blir det joooooobbbbiiiiggggttt.



13:35

Orkar verkligen inte skriva i bloggy längre men men men men mne mndknkd jag gör det väl lite ändå då. Har haft en fin, kort, supersnabb och stressig helg hos Elias familj. Kom sent på fredagen, åt godaste maten och firade Elias födelsedag lite grann igen med glass och så. Sedan på lördagen hängde jag i stan med Josse och Elin som också var där, och på kvällen var det Josses och Jonatans inflyttningsfest vilket ägde och det var BÄST och så ja. På söndagmorgon åkte jag och Elin bussen hem, var bakis, åt mest chips och sov. På kvällen på söndagen så gick jag och Cornelia och såg Jonathan Johansson spela på Pustervik. Det var så sjukt fint och ååååhåh ksdbsk.

Igår var det valborg och jag är så sjukt jävla trött på att dricka och vara bakis och allt det där så jag hängde bara hemma hos Elin och hade det MYCKET BÄTTRE än alla som satt ute i solen och grillade och blev fulla. Vi lagade tacos och tittade på film istället och MYSTE och ja. Sen åkte jag hem bland alla skrikande ungdomar i hela stan. Tittade arg på alla. Var gammal men inte tråkig. Somnade vid två.

Idag skriver jag inlämningsuppgift och ska strax äta asäckliga nudlar. Hatar fan snabbnudlar men har inget annat hemma och vill ju inte svälta liksom. KYSS.

RSS 2.0