snor

Håller på att bli förkyld. Eller är förkyld. Snorar och nyser hela tiden. Känner mig tappad på energi. Så himlahimlahimla trött och hängig och har inte lust med nånting eller orkar inte bry mig alls. Nyss skickade jag in den sista hemtentan för den här terminen. Så himla skönt. Bara avslutningen imorgon och sen är det ingen mer skola fören i september. Ikväll ska jag och Elias fira det med extra god mat och massa glass. Ska försöka piggna till tills dess. Om ett litet tag ska jag åka hem till Bea. Om det är nån som kan få mig att piggna till så är det nog hon. Tur att jag har henne. Älskar.

fre,lör,sön

Hej. Har nyss ätit jättegod wok som jag wokat. Nudlar och morötter och champinjoner och chili och vitlök och soya och massa gott hihi. Kom hem från Malmö för några timmar sen. Fina Malmö, älskar Malmö. Älskar hela skåne. Alla pratar så gulligt och de bästa människorna bor där. Var hemma hos Belle i Lund i fredags. Josse var också där. Vi åt pizza och drack vin och pratade och lyssnade på Lady Gaga mest. Och Belle gjorde fint pandahår på mig och Josse och lärde oss posa som äkta pandatjejer. Och så rökte vi vattenpipa med jordguddssmak. Bästa kvällen på länge. Älskar. Sen åt jag och Josse pizzasallad på bussen tillbaka till Malmö, och så mötte vi Josses kompisar hos en tjej som hade en jättegullig katt som hette Sally (tror jag) men som blev omdöpt till Katt-Stefan. Senare på kvällen gick jag ut och mötte Elias och några av hans kompisar på en klubb som spelade asdålig musik. Jag försökte förklara Håkans storhet för Elias kompis Filip, men det gick sådär. Han ville inte fatta. Dum.


I lördags var det grilla-finkorv-fest/tradition hos Elias. Jag gillar inte korv. Men överlevde. Och till efterrätt hade Elias mamma bakat rabarberpaj. Trodde inte jag gillade rabarberpaj heller. Men det gjorde jag visst tydligen för det var asgott. Sen satt alla vakna hela natten och pratade och drack vin och sånt men jag som är lite lätt socialt missanpassad bangade och gick och la mig. Fast hade druckit kaffe (ovan kaffedrickare) så låg mest och stirrade upp i taket i fem timmar eller nåt sånt. Hurra. Idag tog vi bussen hem vid elva och jag sov HELA vägen, puuh. Asskönt. I regnet. Älskar att åka buss i regnet.

Nu måste jag duscha och sen diska. Puss!

tjapp

Om några timmar åker jag och Elias till Malmö. Är lagom pepp just nu. Inte på grund av att vi åker till Malmö utan på grund av.. typ.. vet inte. Ne, men är bara lite trött och stressad och irriterad och så. Tror det blir en fin helg ändå. Ska bara ta tag i mig själv.


saft


Dricker jordgubbssaft ur mitt nya jordgubbsglas och tänker.

14:54

Har skrivit 3/4 av min hemtenta nu. Känns bra, fast samtidigt dåligt för är inte nöjd med det jag skrivit. Men ja, skit samma, vill ha klart den nu bara. Ska hoppa över föreläsningarna imorgon och skriva mermermer. För sen på torsdag åker jag med Elias till Malmö. Hans familj har nån traditionsgrej som jag ska få vara med på nu hihu. Stannar tills på söndag, sen ska tentan vara inne på tisdag så STRESSIGT. Vill verkligen bli godkänd :((((

Buh, vad mitt iv känns trist nu. Sitter bara hemma och pluggar HELA tiden. Fast igår träffade jag faktiskt Bea, kul i alla fall. Åt middag på Paprika, träffade Stefan som jobbar där och ska bli vår nya vän. Sen satt vi utanför min skola och jag drack en asgod smoothie och Bea drack kaffe. Myspys. Nästa gång vi ses ska vi se på Svampbob-filmen. Längtar.



(Beas bild ja)

Pusshej

rty

varför orkar jag inte?

poiuyfghjkö

Skriver om didaktiska reflektioner och tycker att det känns rätt så grått bakom ögonen och sådär luddigt i huvudet. För det mesta.

Kom igen nu.

kisstoffer

Idag hade vi redovisning av projektarbetet inför klassen. Vi skulle visa upp våra bildspel som vi gjort om hållbar utveckling, och sen skulle alla få rösta på vilket som var bäst och kommer få representera våran klass i aulan den 1 juni. Och ja, ett grattis skulle vara på sin plats för MIN grupps bildspel vann hihihi. 14 av 18 röster. Vill inte skryta men... eller jo det vill jag, vi var bäst, vi är alltid bäst, vi får bäst på allting, vi äger, alla älskar oss. Ja typ så. Fast kommer vara läskigt att stå på scen framför alla klasser sen. Men har redan bestämt att jag inte ska säga något så det är lugnt. Ska bara buga och bocka inför publikens stormande applåder. Himla fint.

mmmmmmmmmmmmmmm


uh

Dör mensvärksdöden och är stressad över hemtentan och alla  böcker jag måste läsa. Dördördör. Ska snart ut i regnet (dör lite mer) och träffa Linda. Hoppas det känns bättre sen men tror inget kommer kännas speciellt mycket bättre fören det är lov och ledighet och så.

utmaningen

en extremt händelselös helg. var ute med elias och några av hans klasskompisar i fredags och var på filmquiz. men vi åkte hem rätt tidigt och hamnade framför lady gaga live på tv. i lördags försökte jag plugga. men tittade mest på harry potter och åt pinsamt mycket godis istället. och idag har jag i princip bara kramats med elias och ja.. inget mer. har inte ens dragit upp persiennerna. men det är okej när det är så regning ute. har ingen lust till nåt ändå.

läsa 150 sidor om hållbar utveckling till på tisdag ja. projektarbetet och gestaltningen och hemtentan också. ses när man kan andas lite, puss.

sushi och harry

Är äntligen klar med min hemtenta nu tror jag. Eller ja, den får vara klar, även fast den känns sådääääär bra. Men orkar inte mer. Skickar in den snart så får det bli som det blir. Japp.

Om några timmar ska jag gå utanför lägenheten för första gången sen i måndags. Hehe, stört... Ska äta sushi- lunch på stan. Mmh. Har bara ätit snabbnudlar de senaste dagarna, dör lite när jag tänker på dom jävla nudlarna nu. Måste duscha också, är ett sånt HIMLA äckel. Uh :(((

Inatt drömmde jag om Harry Potter, tittade på 4:de och 5:te filmen igårkväll. Jag och Elias har bestämt oss för att ta oss igenom alla filmerna och mm, så det gör vi. Fast saknar böckerna, så fina. Ska nog läsa om alla i sommar tror jag. Japp. Och min dröm var fin. Tror det var jag som var Harry. Ron, Hermione, Snape och Mcgonagall var också med. Vet inte riktigt vad vi gjorde, tror mest vi stod i en ring och tittade på varandra. Nåt sånt.. Fint ja.

Nu dusch. Sen sortera tvätt. Kom just på att jag har tvättid ikväll yey.. Pusss!

sol


Hej och godmorgon. Ska alldeles precis snart börja skriva på min alldeles första hemtenta någonsin. Inte alldels för spännande. Har tills på torsdag på mig och något säger mig att jag kommer behöva alla dagarna, så jag säger härmed hejdå till allt vad ett socialt liv heter fram tills dess......

Istället säger jag hej till Liedman och hans uppfattning om skillnaden mellan teoretisk och praktisk kunskap. Och vad hans argument får för konsekvenser för den pedagogiska verksamheten. Och vad en motsatt uppfattning hade fått för konsekvenser. Och SÅ VIDARE.




Ja, hejdå nu.

kalaset

Var hos Bea och Julia på lite inflyttningsfet i lördags. Dom hade lagat så himla mycket skitgod mat. Åt tills jag svimmade nästan. Vi satt ute tills klockan var kanske halv tio, vädret var perfekt. Spelade lite pingis med några andra som var där och så. Sen gick vi in till deras jättemysiga lägenhet och bara myste. Och jag fick ont i magen, som vanligt. :((( Men som tur var gick det över rätt fort. Men sen blev jag jättejättejättetrött istället. Och hade slut på dricka. Så vid typ halv tolv åkte jag och en tjej som heter Jenny hem. Och jag somnade så fort jag lagt huvudet på kudden typ. Och sov så himla fint tills klockan var kanske halv fem och Elias och hans två skånekompisar snubblar in här och äter fyra cheeseburgare var, eller nåt. Yey... hehe.

Nu lite bilder, mest på mat. Älskar mat:




Tack i alla fall för ett jättebra kalas. <3


Burlesqueee

Det blev faktiskt jättekul igår. Först åkte jag hem till Linnéa och vi fixade oss och drack lite och skvallrade som fan och sånt. Sen åkte vi till Villa Belparc vid Botaniska och gick på Burlesque klubb. Och alltså.. Det var verkligen SÅ kul! ALLA var så fina, dog. Och de som uppträdde var SÅ duktiga och SNYGGA. Dog lite till. Trodde inte det skulle vara SÅ bra, Men det var det. Sen träffade vi Anna-Karin och hennes pojkvän. Och sen blev Linnéa FÖR full och vi åkte hem och dog lite till. Men lätt värt. Vill lätt gå igen. Helst när det är Anna-Karin som ska uppträda hiho. :)))

Lite såhär såg jag iallafall ut:


Och Linnéa:

Sen tog jag inga fler bilder! Men en jättebra kväll. Nu är jag trött men ska försöka plugga lite ändå. Senare ska jag hem till Bea och Julia och äta sjukt mycket mat mmh. Så ska spara mig hela dagen så jag är ordentligt hungrig hehe.


Japp, blir nog bra det. Puss

åphdkyh

hatar när man är pepp och sen är man det inte mer

pippi

Ska på burlesque klubb ikväll! Med två från klassen. En av dom är med och äger klubben så det ska bli spännande. Ska ha fin, vit korsett på mig och spetskjol och åh, sånt. HIh. Ska bli KUL.

Tidigare idag var jag med min basgrupp och planerade vårat projektarbete. Vi ska göra ett bildspel om hållbar utveckling som ska kunna användas som introduktion till ett temaarbete i skolan. Och så spelade vi in vad som ska sägas. Och jag fick det bekräftat nu, jag låter tydligen som Pippi Långstrum på riktigt. Det är något som jag fick för mig när jag var liten men som när jag var äldre kom fram till att det bara var trams och att det bara är jag som tycker det. Men så skrattade alla idag och sa att "ja, du låter som Pippi Långstrump" och ja, nu är komplexen tillbaka :((((( Tack, ska kanske aldrig mer prata igen då. Usch. Fult. Det var ingen inbildning TYDLIGEN. :(((((

Elias ska ha två kompisar här i helgen. Nu sitter dom och pratar jättemycket skånska i köket. Najs.
PUSS

sv

hahahaah åh. sötaste belle. hhihi nej jag är inte död men jag har ett alldeles för tråkigt liv för att uppdatera min blogg just nu :((( men JAG SAKNAR DIG. blää. vill träffas och leka snart så livet blir lite roligare <33

31 april

Igår var det valborg. Jag träffade Linda och tre av hennes kompisar och vi köpte pizza och satte oss i solen och hade det fint. Tittade lite på Cortégen. Linda går ju på Chalmers så hon kände typ hälften där, puuh.. Sen träffade vi Tobbe och Peter och några av deras vänner som vi följde med på förfest. Det var lika kul som det alltid blir med dom. Alltså jättekul! Sen gick vi på valborgsfest. Dansade och hoppade i en hoppborg. Träffade två stycken från min gamla klass som jag inte sett på aslänge. Träffade Anton också. Och en hel del andra fina/mindre fina människor. 

MEN, en jättebra kväll! Är nöjd och lagom bakis idag.  


<3

RSS 2.0