De senaste dagarna har jag:


Rensat ut typ halva min garderob, städat och pluggat massor.


Promenerat en del.


Druckit cider på Henriksberg med Tilda och lite andra.


Ätit god mat på Andrum med Elias.

Jag har också jobbat, tittat på möbler på Myrornas, varit på filmfestivalen och sett en lagom bra film, ätit sushi, halkat runt och varit trött och kittlig. Och imorgon är det skola igen och jag är ASPEPP. Tycker verkligen att det är roligt och jag har hamnat i den bästa basgruppen.

OCH på tisdag får vi lägenheten hihihih. Bästa. OCH jag saknar jättemånga nu vill träffa er snart!! Puss


25januari

Godmorgon. Ledig idag. Skönt. Fast ska göra massa viktiga saker (hopaps jag). Typ rensa min gaderob och tona om mitt hår. Men också kolla upp lite adresser, göra en läsordning för den här och nästa vecka, beställa kurslitteratur, förbereda en uppgift till på torsdag, ringa elbolaget och kolla möbler på Blocket. Puuh. Känner mig skitstressad och har ont i magen (mens).

Och om exakt en vecka flyttar vi, jag och Elias! Till vår lilla, söta studentlägenhet i Backa. Känns helt knäppt. Vi var och kollade på den igår, fint. Sen handlade vi på Netto som ligger precis bredvid typ. Hittade söta djurmasker. <3 

Nu är Elias i skolan och kommer inte hem fören sent ikväll för han ska på pubrunda direkt efteråt. Buuh. Saknar. Fast jag ska passa på att göra allt som han i vanliga fall distraherar mig från att göra när han är här och är så gullig. Haha.


helgen


Fredag:
Skolan till halv tio, träffade Bea vid tolv och fikade asgott på Andrum. Sen sprang jag och mötte Elin som räddade mig så himla mycket genom att låna mig en kursbok som jag ska ha läst till imon. TACK ELIN. <3 Efter detta läste jag lite på biblioteket, sen mötte jag Elias, vi åt mat och sen tog vi bussen till Malmö.


Lördag: Var på Josses och Toves födelsedagsfest. Hattfest var det. Hihi, det var världens bästa att träffa Josse. Finaste tjejen och åh ja, det var fint.


Söndag: Bakispizza och läsa massor i boken tills imorgon. Sen tåget hem till Göteborg igen och NU ska vi sova.  Puss godnatt, finaste människorna den här helgen. Är helt nöjd med livet nu.

ENskola

första dagen i skooolan. det var najs. massa prat, fick saker, många människor. efteråt fick jag vänta på elias i stan i tre timmar. nu sitter han i min säng och läser 50 sidor om nåt med psykologi som ska vara klart till imorgon. stackars. fast synd om mig med som vill sova men kan ju inte släcka lampan när han läser. hade vart taskigt.

huhu godnatt då, snart i alla fall.

snart

Om ungefär en halvtimme ger jag mig av till bussen som tar mig till centralen där jag ska möta Elias. Imorgon börjar han plugga på Göteborgs univeritet. Och på onsdag gör jag det med. Pirripirr.

isande diskant

Var hos farmor igår och fick pengar för att jag fyllt år och åt alldeles för många kakor. Ska bli nyttig från och med NU, serri. Orkar ej mer. Men det var lagom trevligt där. Farmor har flyttat och det var kul att få se hennes nya lägenhet. Längtar asmycket till jag ska flytta också. Mm, snaaart ju.


Senare på kvällen träffade jag Bea och vi fikade och pratade. Sen gick vi till Gretas och blev raggade på av fula, askonstiga killar och en tjej som ville hångla, som sa att hon var BÄST på att hångla, tio av tio osv. Nice. Vi dansade till schalger och drack goda äppelshots. Sen gled jag hem på isen och var nära döden.


Idag orkar jag ingenting. Ska läsa En annorlunda barndom och längta tills imorgon då Elias kommer hit. <3 

ytdjhvjk


hurra

Igår efter jobbet (som var det bästa nånsin JAG ÄLSKAR BARN) så åkte jag och mamma till Ikea för att köpa en bäddmadrass till min säng så jag kanske slipper ha så ont i min rygg WOHO. Jag köpte också två råttor och sen åt vi billig mat.


Idag kan jag inte andas genom näsan (förkyld) och det har kommit 3 meter snö till. Underbart. Dessutom så råkar jag fylla 21 idag, så grattis ska jag ha!

slut på resa

Näst sista dagen! Låg och tramsade i sängen till typ klockan tre. Sen gick vi till "Europas bästa korkiosk" enligt nån engelsk tidning. Elias var helt till sig. Jag gillar inte korv men vad gör man inte för sin man? Den här dagen var också första dagen då det kom snö. Fint, fast kan inte riktigt säga att jag hade saknat den. På kvällen testade Elias glímabrottning. Jag var fotograf. Han var jätteduktig, jag var stolt tjej.




Den 7e januari flög vi hem till Sverige igen. Eller till Köpenhemn, tog tåget till Malmö sen och så stannade jag hos Elias till den 9e. Under de dagarna hann vi gå på bio och träffa Josse som fyllt 22 medan vi var bortresta. Hon fick fina Islandspresenter och vi åt pizza och hade det bra.

<3<333<3<3


Golden Circle

Den 4e januari åkte vi på en 8 timmars lång bussfärd rätt ut i världens vackraste natur. Det går inte riktigt att beskriva med ord så ja, lite bilder till hehe:








Vi avslutade dagen med världens middag på en vikingaresturang. Hur fräckt?! (asfräckt) Gott var det i alla fall, och mycket, och dyrt. Men värt! Detta var typ bästa dagen. Eller delad plats med nyår kanske.. Om man nu ska välja hihi.  

4e januari - Blå Lagunen

Alltså åh, det här var så himla najs. När vi badade i Blå Lagunen som är en sån där varm källa. Älskade det. Och då hatar jag ändå att bada på allmäna badställen. Bikini och omklädningsrum och sånt är inte min grej direkt. Men det här hade jag så himla mycket velat göra om! Hur härligt som helst var det ååh. Kolla så fint!! 




januari 2&3

Orkar inte skriva så mycket men här är lite fler bilder. Den 2e januari promenerade vi vid hamnen, åkte på valsafari men fick tyvärr inte se några valar, somnade på båten, åt riskakor och jag blev superförkyld. Hihu



Den 3e januari gick vi aslångt till ett ställe som heter Perlan. Vi pussades i en skog, såg kaniner, åt jättestora, lagom goda kakor och på kvällen åkte vi buss ut på landet för att vänta på norrskenet vid en liten gård. Vi fick tyvärr bara se pyttelite norrsken men det var mysigt ändå. Fast kallt.




nyår i reykjavik

Var vaken till fem inatt och gick upp vid halv elva och åt frukost. Nudlar och chokladte som jag fått av Belle mmh. Jobbet ringde och jag ska dit imon, längtar. Har saknat alla barnen lite föör mycket. På onsdag ska jag förhoppningsvis träffa Bea. Längtar asmycket efter det med.

Nu vill jag visa lite bilder ifrån nyår på Island. Mitt bästa nyår nånsin tror jag bestämt!

På dagen promenerade vi runt lite i stan, jag gungade och vi gick till en stooor kyrka och tittade på utsikten.


Sen gick vi tillbaka till hotellet, drack kärleks"champange" och gjorde oss såhär snygga!


Efter det gick vi och åt nyårsmiddag som var huuur god som helst och på tolvslaget kollade vi på fyrverkerierna. Helt galet, har aldrig sett så mycket fyrverkerier nånsin.


Sen gick vi ut och hann med tre ställen och en jäkla massa partyhattar!



Var hemma vid typ halv fem. Sov. Dog nästa dag. Elias var i alla fall himla duktig och tog sig ut och köpte chips och lite så. Och Pepsi Max till mig. <3 Sen såg vi bara film och dog lite till.

Fortsättning följer!!

BELLEhjärta

Jag var ju och hälsade på hos Belle i Lund för två veckor sen. Superfint var det! Lund var mysigt och Belle var mysig. Vi åt pizza, gick på bio, bytte julklappar, rökte i sängen, lagade äggröra till frukost, tittade på massa filmer, gick på stan, såg en brottsplats, drack massa vin, åt falafel, var snygga, var coola, var bäst osv.

Lite bilder:



Så himla fint och jag saknar dig Belle uh! Snartsnart får vi ses igen oki?

Efter detta åkte jag hem till Elias och sen åkte vi till Island och mer om det blir det imon.
Puss och godnatt nu. :*

hejeee

Nu är jag hemma igen!! Åhåhåh, jag har haft det bäst. Ska ladda upp tusen bilder imon! Hihihihi puss <3

RSS 2.0