jgfghöfdghbhjy

nej nu går jag och lägger mig igen. orkar inte med min hjärna, jävla pisstankar. hatar att det är såhär

where the birds always sing

Fryser som fan. Vaknade nyss efter att ha sovit i två timmar. Finns inget skönare än att sova efter jobbet. Dock är det inte så skönt nu när jag vaknar och inser att hela kvällen har gått och jag inte gjort något. Och det är kallt och mörkt och jag känner mig lite ledsen.

Tur så tröstar Josse på msn. Hon är så bäst. Och på fredag ses vi. Då kan vi deppa tillsammans. Och vara glada också såklart. Det ska bli så himla fint och jag längtar jättemycket. Behöver åka bort och inte tänka på sånt som händer här hemma. Orkar inte det. Kan inte allt bara bli bra typ... nu?


ENmorgon


GODMORGON!!!

Är trött hehehe, vill sova mer heheheh, vill dö (nästan typ lite i alla fall)
Ska till jobbet om 10 minuter, orkar ej men har liksom inget val. Ska koka havregrynsgröt till alla små barn, mumssmask. Så dom orkar med hela dagen, viktigt som tusan är det. Mitt jobb är viktigt sedu!

Har lite damp nu, hoppas det blir en bra dag hoppas NI FÅR EN BRA DAG wöjjj.

Hejdå puss klapp på huvudet måste klä på mig nu. Kan inte gömma mig under täcket mer!!

you have your reasons and I have mine


Häj!

Solen har lyst lite idag (förutom imorse när det ösregnade och mitt paraply gick sönder, asbra) och jag har varit glad. Först jobbat och sen lekt med Linda. Vi åkte till Frölunda Torg och hon letade efter en bikini och jag tittade efter en vårjacka. Hittade en också, skitnöjd. Och en söt och fin klänning. Värtvärtvärt. Sen hann jag inte hem och äta så jag fick åka till träningen skithungrig. Men överlevde. Sen kom jag hem och åt för mycket. Buhu, fan inte lätt. :( 

Nu är jag mätt och onöjd. Therese mobbar min musik och jag längtar till helgen, orka att det bara är måndag.... Imon ska jag klippa mig lite, bara litelite. Det börjar bli så långt och fult, jag vill ha det kort och fint. Kul att klippa sig tycker jag. Skönt. Och man känner sig ny och fräsch. Hehe.. Typ. Eller nåt.

Aa men nee, häjdo vinkvink ska göra nåt vettigt nu.

stirrstirrstirr

Segaste söndagen. Har bara legat i sängen, förutom när jag skulle kissa och äta middag. Då gick jag upp, hehe blir svårt annars.. Och så nu då, nu sitter jag vid skrivbordet istället för i sängen. Spännande jag vet.

Nejmen, jag har faktiskt inget att skriva. Men har så tråkigt uhu så skriver ändå. Fast nu blev det lite roligt ändå precis just nu, för nu skickar Bea roliga youtube- klipp på msn. Hahahah, så fint. Bortsett från det har jag tråkigt. Och oj, nu kom min syster och satte sig i min säng också. Hon är verkligen den mest sällskapssjuka människa jag vet, klarar sig inte ensam någonsin. Och snäll som jag är ställer jag självklart upp och underhåller henne. Men nu går det bra, jag har ju tråkigt som sagt.. Minus Beas youtube- klipp. Dom är roliga hehe.
Annars kan hon vara lite jobbig, den där Therese. Som ett jävla plåster. Men aa NU HAR JAG JU TRÅKIGT så det är lugnt. Kom och sitt i min säng hur mycket du vill vettja.

Skulle vilja utdela dagens puss också. Den går till Linda för att hon är så fin. Ska träffa henne imon, det blir nog supermegabra. Och nu när jag ändå håller på att vara snäll kan jag väll lika gärna vara lite elak också och dela ut dagens käftsmäll. Den går till en viss person, vill ej nämna namn men han är en tönt och han uppför sig som om han vore 14 typ. Väx upp och sluta vara så jävla sur på mig för ingen anledning. Jävla tönt jävla fittafittafitta. Nej okej, jag är inte så arg egentligen. Bara lite irriterad. :)))


Vill äta sushi nu också. Blev sugen som fan. Hejdå.

grybkif mm precis

I fredagskväll var jag bara hemma, gjorde fruktsallad och tittade på två himla bra filmer. Den första, Requiem for a drem, blev jag tippsad om av Bea, och den var verkligen svinbra! Den andra, Heathers, har jag sett förr, men den är värd att se flera gånger tack vare snygga Winona som spelar huvudrollen. <3


Äpple, päron, sharon och vindruvor mmmmmmm


Requiem for a dream


Heathers


Igår var jag med Bea hela dagen. Vi köpte vin, tittade på Family Guy, åt böngryta, fnissade, tände ljus, lyssnade på Tatu och hade det jättejättejättebra. På kvällen åkte vi in till stan och gick på popklubb, det var Håkan Hellström- kväll. Jag drack konstig öl och pratade med fina människor. Dansade lite och så.

Grisbea <3<<3<3<3<3


Bäst <3<3<3<3<3<33<3<333



Idag vaknar jag upp lagom bakis med "I love fitta" på handen. Det säger väl kanske allt.. Jag har haft en bra helg helt enkelt. Pusss

dimma och sms och så

Slutade jobbet lite tidigare än vad det var sagt idag, och tänkte att jag kanske skulle försöka hitta en vårjacka. Det gick inte så bra, hittade en fin klänning istället. Men aa, nöjd ändå för klänningen var ju som sagt fin, och vårjacka kan man väl hitta nån annan dag!!




Sen åkte jag och min supersexiga syster hem på samma buss, bredvid varandra fast på varsitt säte.
Rätt fräckt ändå.

  
Ikväll ska jag se på film, äta fruktsallad och flappis, och dricka löjligt mycket Pepsi max. Imon blir det nog Haket, det är Håkan Hellström- kväll. Tjohej.

  
Och sen måste jag bara dela med mig av ett askul men ändå väldigt gulligt sms som min syster fick av sin bästa kompis idag. Såhär löd det: 

"Berätta för michaelis vilken slyna x är :@ jag hoppas att hon vet hur ful x är. Seriöst fråga om hon tycker att x är atraktiv? :( din syster är en sann vän för dig :) syster och kompis i ett! Men jag är mannen för dig<3 vi ska adoptera staffan och din syster ska få bli gudmor hihi<3 du och din syster har samma humör och röst, fan vad gulligt :) man ska fortfarande vara dampig även fast man är vuxen<3 så jävla rätt!"

Hahahaha, det sista var fan bäst. Hon ser mig som vuxen, fast jag är tydligen dampig fortfarande heheheh. Blev helt varm när jag läste iih <3 Ah och gulligt smeknamn med, och fint att jag ska få bli gudmor åt någon Staffan. Gillar den här tjejen asså, Therese har bra vän-smak! 

Pussheeeejjjjjj

22:22

Hejhopp i galoschosen!!!! Jag är glad tjej nu, för jag köpte nyss biljetter till Malmö och Josse nästa helg. :))) <3<3<33<33<333z<3<z3<3 Kommer bli så bra, vi har alltid de bästa helgerna i världen. Längtarrrrr! Längtar till denna helgen med. Helger är bezt!

PUSS!

funjebme

Idag har varit en vanlig, händelselös, ganska tråkig, icke-speciell, egentligen ej värd att nämna- dag.
Men jag nämner den ändå för jag har inget bättre för mig nu.

Jag har: Jobbat, kommit hem och sovit, ätit middag, tränat och nu snart ska jag nog plugga lite. KUL!
Men först, en cool lista:

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Jaa
Gnälla: Hahaha.. lite kanske
Skrika: Ibland
Sova: För mycket
Ha ångest: Ibland
Skada dig själv med flit: Ibland
Drömma mardrömmar: Drömmer bara cp, kan vara läskigt men jag blir ej rädd, är för cool för det
Försöka vara annorlunda: Nejee
Klä dig i svart: Ja
Gå i skolan: Går ej i skolan längre
Röka: Feströker bara
Ljuga: Ibland
Hata folk: Folk är sämst
Lita på folk: Nja, vissa

VEM:

Saknar du: Josse, Tilda, Astrid
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Kommer inte ihåg, gillar inte när folk rör mig. Men nåt barn på jobbet kanske
Vill du slå: Therese äckliga stalker
Kysste dig sist: Nån M….. euw
Vill du kittla: Liam, han skrattar gulligt
Kramade du sist: Seray tror jag
Vill du prata med: Nån cool
Skrek du på sist: Mamma, så jobbig är hon när hon skyller på mig för att hennes radio i bilen har damp
Vill du vara som: Vet inte
Sårade dig sist: Pass
Gjorde dig riktigt glad senast: Josse
Fick du sms från senast: Joachim
Är vackrast på jorden: Vet inte

HAR DU:

Tvångstankar: Inga allvarliga
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon psykisk sjukdom: Njä
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej
Bra självförtroende: Ne
Kysst någon: Ja
Tagit nakenbilder: Mm, vill du se?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Ne
Varit kär: Ja
Stulit någonting: Jaa
Rest utomlands: Ja
Gjort något olagligt: Har ju stulit något så jaaaa

HUR:

Går du: Coolt
Svarar du i telefonen: "Hej det är Michaela" eller ”Hallå?”
Fördriver du tiden: Träffar vänner, jobbar, sover, tränar, ser film, lyssnar på musik, skriver, läser..
Ofta diskar du: Aldrig, diskmaskin<3
Ofta städar du: Ofta, tycker om när det är rent och snyggt och prydligt och fint och så
Många stör du dig på: Några stycken
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:
Att du kommer bli något: Jag ÄR något?
På Gud: Nej
På rymdvarelser: Ne, men kanske liv på andra planeter? Kanskekanske
Att folk tycker om dig: Helt jävla hatad kan jag väl inte vara?
På ett liv efter detta: Nja
Att fiskar kan tänka: Klart, iaf dom coola
Att du kommer leva länge: Antagligen för länge

Bea och sallad

Fin dag som vanligt med Bea idag. Massa glada skratt i solen längs en promenadväg, och inne på Netto där vi handlade grönsaker till vår urläckra sallad som vi sedan gjorde. Den innehöll: avocado, fetaost, kikärtor, majs, tomat, paprika och lite så! Vi tittade på film och åt och åt och åt och det tog nästan aldrig slut. Jag och Bea är superbra på att alltid göra/köpa massa mat och sedan bli svimfärdiga av mättnad med ändå tvinga oss själva att äta upp allt. För det är sånt himla slöseri att slänga ju!

Filmen var bra, Bea var bra, Beas katter var bra, vädret var fint, stenar i min sko var mindre fint.


När Bea skulle iväg och träna så passade jag på att smita hem. Åkte svinlånga vägen med bussen och somnade nästan. Puh, man blir trött av att vara med den tjejen asså. Typ träningsvärk i magen av alla våra supergalna skämt som man liksom dör av när man hör, mm ska spela in det någon dag och sen dela med mig. Världen behöver skojiga människor som oss.






Världens bästa <3




namnamnamnamnam
 

Puss alla barnen.


coola

Ska snart åka hem till Bea. Vi ska ha en asbra dag. Supermegaawesome kommer det bli. Puss.


sermanpå

MINUS IDAG:
- Arbetsförmedlingen/Alfakassan, blir fan irriterad så fort jag tänker på dem..
- Orkade inte följa med Cornelia och se lille Timo på Bengans, syndsyndsynd. 
- Dyr jävla mobilräkning, måste vara alla mina sms-biljetter för att kunna åka till Bea heheh :*
- Ångest över alldeles för mycket onödig skit.

PLUS IDAG:
+ Cool fransk tjej som var vikarie på jobbet idag som bröt asfint på, aa.. franska.
+ Mejlade hon Lisa och tackade ja till jobbet i sommar!
+ Gick till Apoteket och äntligen fanns min medicin där.
+ Köpt massa nödvändiga grejer (typ hårspray, toning, ansiktsmasker osv.)
+ Finaste tjejsnacket med mamma och syster i bilen hihi. <3
+ Pepsi Max, sharonfrukt och Joel Alme.


SÅ, sedär! Massa plus, inte så himla mycket minus. Slutsats: bra dag.
Pussochkram!

SMAJL

Ne, blev ingen träning ikväll. Orkade verkligen inte ta mig ut, speciellt inte när det regnade också. Fast nu har jag lite dåligt samvete. Mamma skulle hämtat mig efter träningen men så fick jag inte tag på henne så hoppas inte hon springer runt där borta nu och letar efter mig alldeles för länge. Och kommer hem asarg sen. Men liksom, inte mitt fel faktiskt! Hon skulle ju kunna prova att sätta på sin mobil kanskeeee?!

Oj, nu kom hon visst, hehe. Nej, inte arg, bra! :)))

JAJA! Jag har skittråkigtttt. Har ju inte gjort något alls på typ tre dagar och rastlösheten börjar hinna ikapp mig. Tur att jag ska jobba imon i alla fall. Så att jag ändå har en anledning och måste ta mig ut härifrån..
Lyssna på Hello Saferide nu och känner mig bättrebättrebättre. SKÖNT! Är törstig med, och vill titta på något jättejättelöjligt och fnissa lite. Vill ha filmkväll!!


Ska försöka vara mer pepp nu faktiskt. Resten av kvällen + hela imon, då ska jag fan inte deppa nåt. Wöjwöj! Lycka till Michan, lycka till lycka till!!



Det regnar

Den bästa verklighetsflykten är fan att sova. Bara man lyckas somna så är det lugnt, sen är allt jobbigt avstängt för några timmar. Idag har jag sovit mycket. Gjort några övningar på högskoleprovguiden mellan varven, men när det blivit för mycket, krupit ner under täcket och höjt musiken. 
Nu är jag hungrig, men har ingen aptit och det finns inget gott hemma. Och jag orkar inte ens gå ner till köket så det får vara. Ska träna ikväll med men får se hur jag gör. Som det känns nu tror jag inte det blir något. 

Fattar inte vad det är som händer. Är bara så himla trött hela tiden, varje dag, på allt. Vill ha sommar och bara vara glad. Vill att något ska kännas.



Och jag tänker fortfarande på dig ibland.





Jävla skitttttjfghdk

Pictures of you

Matteplugget gick dåligt. Gjorde typ tre uppgifter, sen kom mamma och störde och efter det gav jag upp. Nu har jag druckit upp all min Pepsi Max och har ont i magen (ej mens). Mobbar min syster över facebook och funderar på varför ingenting någonsin blir som man vill, planerat eller tänkt sig. Asjobbigt.

Kollat igenom massa gamla bilder idag med. Osmart drag från min sida. Kan inte förstå att det är jag på vissa av dom och det känns som att dom kommer från ett helt annat liv. Ändå var det inte längesen dom togs. Blev mest deppig av det. Osmart, som sagt.. 


Nu blev jag sugen på choklad.
Lite hjärta och sånt fint också kanske? Hade inte suttit fel.


matte och mandlar

Försöker verkligen plugga till högskoleprovet nu. Är ju mindre än en månad kvar tills jag ska göra det. Så är inne på högskoleprovguiden.se och gör massa uppgifter. Mest matte. Jag är så fruktansvärt dålig på matte, det är faktiskt inte klokt. Och jag vill verkligen försöka men... det är så tråkigt också ju! Så mycket siffror och... svåra grejor och man måste tänka så mycket hela tiden och jag tänker bara på annat. Och jag glömmer av också. Och så fattar jag kanske lite tror jag, men sen så försöker jag med nästa uppgift och då fattar jag ingentig längre. Frustrerande!! Vill hellre lägga mig i sängen och bara blunda och lyssna på fin musik och bara vara. Men förbjuder mig att göra det! Inte nu, inte än. Plugga lite till Michaela!!
Uhu, matte-delarna kommer sänka mitt resultat så hårt känner jag på mig.. Svenskan och engelskan är inga problem, ord-delen kan nog också gå okej. Men matten, dööööööööööö försvinn orkar icke med mer.

Annars då? Jag har nog mest gnällt under mitt täcke idag med faktiskt. Men har ingen feber längre i alla fall, skönt!! Och nu skiner solen utanför fönstret så det blir bastuvarmt i mitt rum. Men det gör inget, jag gillar det, vårvårvår ju. <3 Kom på att jag måste köpa vårjacka nån gång i veckan också. Vill ha någon cool, snygg, fräck jacka så jag också kan känna mig lite cool och snygg och fräck! Får se vad jag hittarrrr.


Nej, nu börjar jag få damp. Är hungrig med, har visst glömt att äta idag, smartsmartsmart. Och Bea pratade om rostade mandlar på msn nyss, mmmmmmums! Blir helt sugen. OCH PLUGGA VAR DET MED JA. Schluta skriva strunt nu tack. Mm, tack och hej pusss. <3

möviee

Jag har sett två himla bra filmer ikväll:

Donnie Darko









The Butterfly Effect









Godnatt.

lovesong

Gött att gråta ner hela kudden mm mysigt. Kan inte ligga på den längre.
(Nej idag är verkligen inte min dag.)

Saknar Astrid också. Måste vart ett halvår sedan vi sågs? Fan vad jag hatar att alla som får mig att må bra bor så äckligt långt borta. Lyssnar på The Cure och minns 2006, då vi var så bra. Ne, bäst var vi. Allt var bättre. Hur jobbigt man än tyckte att saker var då så skulle jag inte ha något alls emot att spola tillbaka tiden nu.




Ingen annanstans kan man vara ensam som just här

I torsdags var jag ju med på pubrundan med Linda och några av hennes vänner. Det var kuuuwl. Dock avskyr jag kombinationen av alkohol och min oförmåga att kunna säga nej heh. Men mm, det gick rätt bra ändå.
Kom hem vid halv tre, kunde inte sova och var död sen på fredagen när jag skulle se Kent med Cornelia. Men Kent var det bästa någonsin, dom spelade 10 minuter (för mig själv) och Pojken med hålet i handen. Jag dog lite. Socker var också hur fin som helst. Och På drift?. Ochochoch.. typ allt!
Det sämsta var att jag var sjuk. Och det blev inte direkt bättre av att gå på konsert. Så idag har jag feber och migränliknande huvudvärk. Kan knappt blinka utan att det gör ont som fan. Och igår höll jag på att svimma nästan hela tiden, men jag lyckades undvika det som tur var, med tanke på att jag sett fram emot den här spelningen sjukt länge.

Träffade Annica i typ två minuter efteråt också. Har saknat henne jättemycket. Varför bor du i Arvika liksom?! Neeh, kom hit. <3








(Tog inga bilder under själva spelningen, ska kanske sno några av Cornelia sen hih)


Idag kommer jag bara ligga i min säng. Ska fan inte gå upp alls. Orkarintevillinte.
Hejdo.

vi glömmer hela skiten det betyder ingenting

jag hatar folk som säger saker, som lovar att dom är så himla ärliga och allt är så väldigt fint och bra och blablablabalblsdfkgbigvm men sen så visar sig allt ändå vara så jävla mycket skitsnack som det bara går. jag hatar folk. jag hatar dig (nej). jag hatar mig mest av allt för att jag alltid är så dum.

och fråga inte vad det handlar om tack, för jag orkar inte prata om det ändå.

hjärta

Ska snart springa och täffa Linda Lans. Kommer bli awesomeee.
Pusskysspuss


jag byggde upp dig bit för bit igen

Wowowow, nu har jag skickat in lite ansökningar till olika högskolor i höst. Göteborg, Lund, Malmö. FRÄCKT!  Känner mig asduktig. Och pepp. Kommer säkert inte komma in på nåt bara för det hehehheheh.

Fick nyss reda på av mamma också, att det ska startas en inskolningsgrupp för ett- och två-åringar i april, i Tuve, och att nån Lisa nu ser sig om efter personal, och hon hade frågat mamma idag om hon trodde jag skulle vara intresserad. Eller hon hade uttryckligen sagt att de väldigt gärna ville ha mig som en av de tre som kommer leda inskolningen. Asgrymt ju!!! I så fall har jag garanterat jobb i tre månader i sommar. :D:D:D:DDDD:D

Ville bara säga det. Ville bara säga att ikväll så känns det rätt så bra!

el gato

Fick jobba i köket på förskolan idag. Inte världens roligaste kanske, men bara från 9-14 så det var okejjjj. Kokade pasta och rev morötter. Blev orange på mina fingrar. Diskade lite också. Ska förresten få jobba där i köket från typ den 24:e mars tror jag, och sedan två eller tre veckor framåt. För att hon ordinarie ska opereras och sen blir hon sjukskriven. Spännande att dom lägger detta i mina händer.. hehe. :))))

Efter jobbet åkte jag och träffade Linda. Jag fick mina försenade födelsedagspresenter; ett uggleljus som luktar mint och sedan ett halsband som är så fint att jag höll på att sätta Lokan, som jag drack, i halsen när jag fick se det. Bästa tjejen, min Linda. <3 Vi myste i några timmar innan jag åkte hem och åt en kiwi.

Imon ska jag baka bröd till barnen. Hoppas det blir ätbart!
Sen på kvällen ska jag följa med Linda på pubrunda, som dom har så där trevligt ibland, om man går på Chalmers. Vilket Linda gör. Jag ska vara Lindas gäst hi-hi. Hoppas det blir kul. Och hoppas inte en jobbig människa är med och är för jobbig.






Halsbandet; kuvertet kan man öppna och inuti hade Linda skrivit ett litet brev till mig!! Fint som tusan. <3

dfghjklölkjhghj

ORKAR INTE MED IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!1!11
(Ska sova nu godnatt som fan)

ccoorrnneelliiaa

Jobbade till 18 idag och sen åkte jag in till stan för att ta en liten kvällsfika med Cornelia, min söta, fina, lilla vän som jag träffar alldeles för sällan, trots att vi båda bor i Torslanda! Dumt är det. För Cornelia är nämligen rätt så sjukt himla bra. <3
Vi åt typ, middag- nåntingnånting på Fröken Olsson. Jag tog en smarrig sallad, nomnam. Sen pratade vi massor om Kent som vi ska se på fredag, är pepp som fan nu. Fina fina Kent verkligen.





closedown

saknar saknar saknar jag vet inte vad men något något jag behöver något nu snart helst nu för det känns som att jag spricker itu i 23950237 olika små små bitar hela tiden om och om igen och jag vill inte se mer se hur ingen annan kan se har jag verkligen blivit så bra på det här?

HJÄLP!!!

Kommer hem från träningen, går upp för trappan och går fram till min vita, stängda dörr. Ser nåt stort, svart på den som snabbt kryper in mellan dörrspringan. Med långa, äckliga ben.. ja mina vänner, det var en spindel.......... En satans, jävla, stor, vidrig äckelspindel som kryper in på just mitt rum för att förstöra just mitt liv. Jag vill typ gråta och ropar på mamma som kommer och sedan letar hon igenom hela rummet. MEN, hon hittar den inte! Så hon ger upp och går.

Och nu sitter jag här och hyperventilerar med ögon stora som tallrikar och spejar runt i varendra liten vrå för att se om jag kan få en skymt av monstret som lurar någonstans härinne. Kanske är den under mitt täcke, redo att attackera när jag går och lägger mig? Kanske nånstans bland alla mina kläder? Jag kommer fan inte våga sätta på mig något imon! Eller sen när jag släcker lampan, så kommer den åka ner i nån jävla spindeltråd över mitt huvud och vifta på sina ben åt mig! JAG DÖR HÄR OKEJ!! Jag kan inte röra mig, den kan ju vara var som helst! Under stolen jag sitter på, bakom någon av mina tavlor på väggarna. Det kliar över hela mig, JAG KAN INTE LEVA SÅHÄR!!

Och nu kanske någon tycker att jag överdriver men.. det gör jag inte!!!!! :(((((((((((
Detta är ett stort problem för mig!

gottgottgottgottgottgottgottGOTT

Detta är jag jättesugen på ungefär hela tiden det är så gott namnam jag vill ha:


Sushi


Avocado- och fetaostsallad


Hasselbackspotatis


Svartvinbärsvin och körsbärsvin


Flapjacks


Naturgodis


Torkad frukt


Rostade och saltade mandlar


Äpplepaj med vaniljsås


Chailatte


Scones


Drömyoggi


Jordgubbsmilkshake


Så nu vet ni, nu kan jag gå och lägga mig med ro i själen. Puss och godnatt.

Bea och jag, vi är goda vänner

Bea räddade lite min helg. Igårkväll åkte jag den långa vägen hem till henne i Gråbo och myste med mjukisbyxor i hennes stora, gosiga säng. Vi tittade på Family Guy, åt frukt och drack vin och pepsi. Gott och väldigt, väldigt roligt var det. Fina, fina Bea.
Sen blev vi trötta, släckte lampan och la oss under täcket och pratade om massa, som vanligt. Känns så skönt, kan verkligen prata om allt med min lilla Bee-trajs. <3


Vi somnade rätt snabbt sen, var så trötta av allt skratt och damp och serious-talk. Jag drömde knäppt om indianer och sånt och på morgonen vaknade jag jättekissig. Så jag kissade. Sen drack vi kaffe och te, gjorde oss supersnygga och åkte in till stan för att äta mysig söndagsfrukost i solskenet.


Gick till Hemköp, köpte såndär mixa egen- müsli, yoghurt, gott bröd med massa goda frön, en clementin och Mini- Mer. Smaskmmm! Värsta lyxfrukosten, jag blev helt lycklig bara av att tänka på att jag snart skulle få äta upp allting!!

Men sen började dock det svåra. Vart skulle vi sätta oss och njuta av dessa läckerheter?
Vi gick först ner till hamnen, men där var det för mycket folk så vi bestämde oss för att åka bort till Vasa. Knappt hade vi kommit någon vart förän nästa missöde slog till: Bea kände en jordgubbsaktig lukt och tittade ner i sin väska. PANG, yoghurt överallt! På hennes fina kamera. Inte okej! Varför har inte alla yoghurtar sånadär hårda lock undrade vi asarga. 

Så det blev först att springa till McDonalds för att tvätta av kameran, sen till Hemköp igen för att köpa fil till Bea (hon vägrade den fittiga yoghurten igen) och SEN kunde vi äntligen åka till Vasa och äta vår frukost som mer var som lunch nu. Hehe. Omständigt! Men trevligt som tusan blev det tillslut. Lite kallt, men lätt värt. Allt var väldigt gott och Bea var väldigt snygg och sexig.



Sen vandra runt lite, sen sätta sig på Condeco och prata skit som vanligt. Fast bra skit, typ den bästa skiten. Sen blev vi tillslut rastlösa, och trötta på att allt i hela världen är så dyrt så man inte kan göra något! Så vi sa hejdå och åkte hem. Jag promenerade i solen och var glad. Glad för att jag är så lyckligt lottad som har Bea. Tänk, TÄNK om hon aldrig skrikit hej till mig på Way Out West 08, då hade jag aldrig haft den här fina helgen nu. Galet!


Om du var här

Fick ångets och hatade mig själv och allt och alla. Ville sdfghjkljvkhfchk så stannade hemma.
Förlåt Cornelia. Hoppas vi kan ses imon istället, eller kanske på måndag eller tisdag.  

Nu ligger jag bara i min säng. Lyssnar lite på Kent. Läser lite i den här boken:


Väldigt rolig är den faktiskt. Skrattar lite för mig själv här och var. Älskar Andy Warhol. <3<33<3<3

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Skulle vara kul med nåt men samtidigt vet jag inte om jag orkar nu. Känner mig så opepp, på allt allt allllllt. Fast tråkigt att bara vara hemma hela helgen. Fast egentligen orkar jag inte bry mig.

Önskar jag orkade bry mig.

frukost och kläder



Godmorgon. (Nej jag vaknade inte nu)
Men har precis ätit frukost för ett litet tag sen, så det känns som morgon. Yoghurt och flingor och banan. Gott var det. Blev mätt. Brabra.

Nu sitter jag och tittar på Topshops hemsida och drömmer om kläder jag antagligen inte kommer köpa, men ändå, det är kul och fint att titta och drömma. Typ det här hade jag inte tackat nej till:




 

Ååh. Åhåhåh..
Är så galet sugen på att köpa massa kläder, men nej jag har bestämt mig för att försöka spara mina pengar ett tag nu. Ska inte köpa några kläder alls denna månaden. PUNKT.


Oj, borde börja göra mig iordning!! Ska träffa Cornelia snart. <3
Pusstja!

somebody's outside



you must not leave me alone anymore
awake all night, worrying for

you to be with somebody else


Den 12:e mars 2010, fredag, 22:42

HEJ! HALLÅ! HEJHEJHEJ.

Idag har varit rätt bra faktiskt! Jag var glad imorse, posade fint i badrumssgegeln (se bild)


Hade fina stövlar och lekte med världens bästa unge på dagis. Helt seriöst, jag har funderat på att ta med honom hem, helt galet underbar. Blir fan glad så fort han kommer in i rummet. (Ej peddo)


Sen lånade jag ut min mobil till några av de lite äldre barnen och det var poppis vill jag lova hehe.
Ringde också vårdcentralen och klagade på att min läkare inte skickat några recept till mig. Fick reda på att hon gått hem för dagen och att jag alltså inte kommer kunna hämta ut nån medicin förens tidigast måndag.. Men aa, hoppas det går bra ändå fram tills dess. Det gör det nog :)))))


Och seeeen efter jobbet träffade jag min bäjbi Bea. <3<3<3<3 Vi unnade oss massa naturgodis och cola för att vi båda har mens nu, sjukt synd om oss är det. Ajaj, och illamående och sånt. Inte lätt inte. Vi pratade om livet och allt och inget och kärlek och skumma vanor vi båda har för oss. Men nu har vi bestämt oss: På måndag börjar vi om!! Peppen Bea, det ska bli braaaa!

Idag har jag också sprungit på en hel del människor som det var cirka hundra år sen som jag såg sist! Väldigt trevligt. Först var det Emma när jag kom av bussen vid Nordstan. Så himla söt tjej verkligen! Sen Cornelia, som jag också ska träffa ordentligt imon. Har saknat henne så. Vi ska peppa Kent som är om en vecka! Längtar. Och sist men inte minst blev jag överfallen av Adam inne på centralen, blev skiträdd först men sen blev jag glad. Var hundra år (på riktigt) sen vi sågs, hatar att jag är så dålig på att träffa människor som jag vill träffa!

Imon vill jag också ska bli bra, hoppas det, tror det! Bara jag inte har den här huvudvärken som jag har nu, och bara jag inte är sådär konstigt yr som jag varit idag. Obehagligt.

Nu ska jag inte göra nånting, och det känns helt okej. Puss :*

sova och mens


Hejohå.

Idag var det jättekul på träningen. Så kul så att jag nästan somnade. Nej men okej det var inte dirket tråkigt, utan jag var nog bara överdrivet skittrött.. För jag höll verkligen på att somna!
Såhär var det då, det var ett spinningpass och så blundade jag lite, bara för en kort sekund! Men jag märkte att det var rätt så skönt och sakta men säkert blev musiken mer avlägsen och jag började tänka på helt konstiga saker och HELT PLÖTSLIGT när instrucktören skriker något så rycker jag till och vinglar och håller på att trilla av cykeln! Hehe.. lite pinsamt. Men ingen såg, tror jag. Sen vågade jag inte blunda mer, hade typ hjärtklappning och kände mig alldeles nyvaken. SKÄRPNING PÅ MIG!

Nu sitter jag här och har ont i magen. Mensvärk som fan. Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar mens. Så, nu vet alla det.

Häjdo.

kurrkurr


Hade tråkigt, tonade mitt hår lite rödbrunaktikgt. SÅ, bort med det där hemska mellanblondskitfula!
Syns väl inte så himla bra på dessa bilderna hur det blev. Men aja.. Helt ok nöjd är jag i alla fall.

Puss

Green eyes

Äter så sjukt äckliga nötter nu va, vidriga. Men har en tvångstanke om att jag måste äta upp dom, alla. Asjobbigt. Dom är snart slut dock, då kan jag andas ut.. Jävla skitnötter.

Förövrigt har det varit en rätt jobbig dag. En unge fick världens raseriutbrott på dagis och bara slog och skrek på allt och alla i en halvtimme typ. Fyfan.. Sen gick jag till Apoteket men så hade inte min läkare skickat mina recept så jag kunde inte hämta ut något och nu är min medicin helt slut och jag måste ringa min läkare och jag avskyr att ringa folk. Så jävla opepp blir jag.

---
Honey you are the sea
Upon which I float
And I came here to talk
I think you should know


festival

"Ett bord kan änvändas för flera olika ändamål. Om man inte har något skrivbord kan man använda matbordet. Vid val av bord ska man alltid ta hänsyn till de sittmöbler som ska användas. Bekväm sittställning är ett viktigt krav."

"Bäddsoffan bör ha god plats för sängkläder."

"Sängbottnen och madrassen är sängens viktigaste delar."

Åh gud vad jag älskar min systers hemkunskapsbok! Så fylld av nödvändig information som man inte hade kunnat klura ut själv. Hehe, det är väldigt underhållande att lyssna på när hon pluggar till provet hon har imon. Hoppas verkligen hon klarar det. Men det ska nog gå, bara kom kommer ihåg att "belysningen är en rätt viktig inredningsdetalj." (!!!!!!!!)

Neh men serri, vaddå utfyllnad för att göra boken så lång och tråkig som möjligt? Tycker fan synd om dom, glad att jag slipper läsa igenom skiten.


Förövrigt så funderar jag på vilka festivaler man ska på i sommar. Arvika kanske, jag vet inte? Hmhm, Emmaboda kanske? Eller Peace & Love.. eller Siesta, eller eller eller.. ne jag vet inte!! Svårt är det. Finns så mycket, man kan bara välja och vraka ju. Inte bra för någon med extrem beslutsångest.. Varför finns det inte bara EN festival med ALLT som är bra i hela världen? Mm, den hade jag gått på i alla fall. Den hade gärna kunnat få vara gratis med och legat hm, nånstans i Göteborgstrakten? Inte helt fel vavava!

Men ne, aldrig ska man få som man vill, suck.. Aja, bara att acceptera antar jag.


Beetlejuice









Ser lite film och äter apelsin i min säng. Är egentligen mer hungrig än så men orkar inte ta något ordentligt. Får vänta tills middagen, hoppas det blir nåt gott.

Idag började jag duktigt med att titta på olika utbildningar och antagningspoäng och sånt, men så slutade jag ändå här. Antar att det är mitt öde.. Jag är helt enkelt inte gjord för mer avancerade eller krävande uppgifter.

Nu ska jag titta vidare på Beetlejuice. Winona är så snygg, dör.
Puss.


blööblååhå

jag vill - resa långt bort med någon jag tycker om och bara vara
jag har – ångest inför framtiden
min senaste kyss – var fin
jag lyssnar mycket på – de jag bryr mig om
jag funderar på – hur jag ska spendera den här sommaren
jag pratar – inte så mycket och inte så vettigt
jag gillar inte – spindlar och trollsländor. och mens
min första kyss – var med någon jag aldrig hade pratat med innan och som jag aldrig pratade med efteråt
jag avskyr när folk snackar – om sådant som de inte har en jävla aning om
kärlek är – det bästa och det värsta som finns
jag gillar – mina vänner och fin musik
jag kommer alltid att – minnas vissa saker som jag helst hade velat glömma
jag är förälskad i – kärleken
sist jag grät var – för några dagar sen tror jag
min mobiltelefon är – kass
när jag vaknar på morgonen – somnar jag oftast om igen
innan jag går och lägger mig – tänker jag för mycket
idag har jag – knappt kunnat andas pga. min förkylning
just nu tänker jag på – någon jag saknar
ikväll ska jag – lyssna på håkan och försöka vara positiv
imorgon kommer jag – antagligen inte göra nånting alls
jag hoppas – på bättre dagar
jag vill verkligen – klippa mig och kanske färga håret litegrann


Får du ångest av att höra min röst?

Nu har jag varit konstant förkyld i typ tre veckor. Fattar inte, jag är hon som brukar vara snuvig i typ tre dagar, sen poff, frisk igen! Men inte denna gången. Suck. Sjukt jobbigt, blir så trött. Och kunde inte träna något idag heller. Dö. Men jag misstänker att det beror på mitt jobb där alla barnen är sjuka jämt och går runt och hostar och nyser på allt och smittar varandra om och om igen. Omöjligt att bli frisk. Fy. Snoriga, söta små satans ungar är vad dom är!!

JAJA. Ledig imon i alla fall. Det är studiedag. Ska sova massor. Skulle ha träffat Cornelia också, men det blev inställt, buhu. Så får väl se vad jag gör. Plögga kanske, lite högskoleprov? Hm, borde borde borde....

(Sen undrar jag också hur svårt det kan vara för en människa att fatta? Alltså inte för att vara elak och så men.. jag tycker jag varit rätt tydlig. Det börjar bli lite jobigt nu, hehehe)


"... var det nån som sa."

Haft en rätt bra helg ändå! Igårkväll träffade jag min Bea och vi drack god chailatte på Espresso House. Finns typ inget bättre, vi är verkligen i himlen när vi smaskar i oss allt gott skum på toppen, mmåh... Vi hade tjejsnack, satt och pratade om psychomännikskor och jag fick ett äpple av henne. Sedan lärde hon mig tre nyptekniker, så nu kan jag nypas i självförsvar. Enligt mig är det en väldigt underskattad metod, men inte desstu mindre användbar! Bea nöp mig för att visa och det gjorde jätteont! Så se upp.. Och tack Bea för tipsen, du är bäst!

Sedan var vi tvungna att skiljas åt för jag skulle på bio med Joachim som hade två biljetter till Alice i Underlandet. Tycker filmen var himla bra faktiskt, jättefin. Vi såg den i 3D med, så det var fräckt. Jag är nöjd.

  
<3<3<3<3<3


Idag har jag och min syster hälsat på våran söta lilla fina mormor, som är lite halvsjuk nu. Men vi hade det trevligt ändå, satt och pratade och hon lagade världens godaste ungerska tomatsoppa till oss.

Sen fick jag hundramiljoner små väskor av mormor. Eller tretton var det, men sjukt många ändå. Hon vet att jag älskar väskor, så hon bad mig titta igenom alla hennes. Seriöst, mormor har för mycket saker! Hon gråter typ av glädje så fort vi vill ha något, så hon kan bli av med det. Så därför kunde jag med gott samvete säga vilka jag tyckte var snygga, så fick jag dom!! Haha var så glad, för hon hade sjukt många fina. Lilla mormor, världens bästa. <3 

  






Massa fint!! Fast haha, kommer aldrig använda alla väskorna, dör. Och tänk att jag typ valde ut kanske en fjärdedel av vad hon hade också.. Hehe. <3

  
Smaskmumsslurp, gottgott.

Hejdå.

sluta vara så jobbig

Känner mig skitful idag och skulle nog inte vilja träffa någon egentligen. Men aa, det ska jag. Hoppas människan inte blir rädd hehe, hade säkert jag blivit eller det blir jag ju nästan när jag ser mig i spegeln nu typ äckligäckligÄCKLIG!!!! Mm, får göra något åt detta, ta tag i mig själv nuuuuww..... snart.

Känner mig lite elak med. Men man måste ju faktiskt få vara ärlig, och det känns ändå bra att ha sagt som det är nu, så det inte blir några jobbiga missförstånd.

Sen drömde jag asknäppt inatt igen. Helt sinnes, det måste vara något fel på min hjärna. Borde börja skriva ner alla mina drömmar, och sen.. kanske släppa en bok med dom? Kanske!! Ja, för jag vet ju att alla verkligen hade älskat att få läsa om mina drömmar, säg något mer intressant än det, om du kan.. Typ, "The crazy nightlife of Michaela Persson". Topplistetta, swosch, rätt upp ba.

Neh men.. seriöst. Ska nog faktiskt inte göra det. Men det var en tanke!

Nu ska jaaaaaaag........BORSTA TÄNDERNA. Hejdå! 

!!!!





Ojojoj, värd film som faaan!!!
Innehöll bland annat en trumpet, en hora, långt skägg, öl, hårda ord och grym filmmusik!
Sjukt bra köp måste jag säga, ångrar det inte.

Nöjd nu :)))))

Bokhandlaren som slutade bada

Jobbat hela vecka, är trött som fan. Äter jättegoda vindrovor nu. Middagen idag var inte okej alls, allt smakade typ.. senap. Senap är det värsta jag vet så ba.. nej. Så jag äter vindruvor istället, gott i magen smasksmask.

Vet som vanligt inte vad jag ska göra i helgen. Mer än att jag kanske ska hälsa på mormor på söndag. Och gå på bio imonkväll, se Alice i Underlandet.

Ikväll ska jag nog se på en film som jag hittade igår inne på Willys, deras såndära filmfestivalreahörna-grej, en för 59 kr, nåt sånt. Filmen såg så fruktansvärt tråkig ut att jag var tvungen att gå fram och kolla på den. Sedan stod jag och tittade på den tills jag på på något sätt lyckats övertyga mig själv om att den kanske faktiskt skulle vara svinbra!! Kanske! För att den lät så väldigt.. bara.. konstigt. Mm, så jag köpte den då. Hehe.. "Bokhandlaren som slutade bada" heter den. Nån som sett? Är den grym eller?





20:29

Tänk att jag är så dum och hoppas lika mycket varje morgon, att "idag, idag kanske det blir annorlunda". Jag går ju ändå och lägger mig lika besviken sen, varenda kväll. Börjar tröttna så jävla hårt nu faktiskt.
Men jag kan inte släppa taget. Det skulle vara samma sak som att ge upp på riktigt. Och det vågar jag inte. Jag behöver hoppet. Även fast besvikelsen växer sig större för varje dag som går.

Skulle behöva något/någon som kunde distrahera mig tror jag.

song for sunshine




Det har varit lite vår i luften idag. Har känts bra, mhm.

Det enda som fattats är vissa personer som jag saknar så fruktansvärt mycket. Tycker ni kan komma hit nu allihopa med en gång så kan vi kramas och dricka saft eller så. Villvillvill!



Vill åka bort också. Långt åt helvete. Nu tack.

fantasi

Ljusen från gatan glider in över golvet
sprider vita fläckar i hörnen
Jag tappar kontroll över tiden
och stirrar mig blind på din sömn

Du andas kort mellan mina revben
Jag vill stjäla din luft och föra in den
i mina lungor

(Vad levande jag skulle bli då
tillsist kanske)


*

Så kom, kom
nu lurar vi monstret
som gömmer sig bakom vår dörr

Kom
så hånar vi mörkret
det är ännu milslångt bort
och vi leker med livet så bekymmerslöst
innan det får begrava sina smutsiga klor i oss

Ja kom, kom igen nu
Jag håller koll på deras ögon
av plast  
som dockors som förföljer dig
Dom kan inte göra dig illa jag lovar


(Det är inte verkligt
nej)


*

Ljusen från gatan får ditt hår att skifta färg
Det virvlar vita fläckar i hörnen

Jag fantiserar
fantiserar

fantiserar
för mycket













Bilderna är från
http://weheartit.com


vokäöjhyirjygb

VILL ATT NÅGOT ROLIGT SKA HÄNDA NU VAD SOM HELST JAG BEHÖVER NÅGOT ATT SE FRAM EMOT SPELAR INGEN ROLL VAD BARA NÅGOT KUL INNAN JAG KREVERAR


gnällgnällgnäll

Jävla skitdag. Först och främst har jag mått typ sämst, blivit förkyld igen, kan inte svälja för jag har så ont i halsen och hela kroppen är typ öm, som om jag hade blivit överkörd eller nåt.

Sen var jag på vårdcentralen imorse på mitt sånt dära medicinuppföljnings-samtal. Det gick väl i för sig bra. Men jag hatar att jag alltid ska bli så himla ynklig under såna samtal. Mumlar, flackar med blicken, pillar sönder naglarna. Och jag hatar när den man pratar med verkligen stirrar på en och noterar varenda rörelse och ljud. Och jag hatar att jag aldrig riktigt kan säga det jag vill säga. Så aa, ba inte så kul.
 
Men jag ska iaf få börja trappa ner på medicinen, äntligen. Eller om några veckor. Förhoppningsvis har jag slutat helt till sommaren. Har ändå haft den i över ett år nu.
Tyckte om läkaren jag fick också. Hon sa att var det nåt kunde jag alltid ringa henne om jag ville hehe, så jag slapp dra hela historien för någon ny igen. Snällt, även fast jag vet att jag aldrig kommer ringa. Men ändå. Mina tidigare erfarenheter av läkare är mer att dom bara tycker att man ska rycka upp sig. Känns inte alls som dom bryr sig, vilket dom säkert inte gör, men aa, kändes som hon gjorde det. 

Sen jobbade jag, och under min rast ringde pappa och sa att mormor trillat och slagit i huvudet och låg på sjukhus. Så efter jobbet åkte jag och mamma dit. Mormor mådde sådär, men efter typ tre timmars väntan på ungefär hundra olika läkare och annat skit så sa dom att hon ändå kunde få åka hem. Då var jag så väldigt trött, hungrig, uttråkad, grinig, allt så jag nästan ville gråta.  

NU ÄNTLIGEN ÄR JAG HEMMA och jag har så ont i huvudet att jag vill dö och jag ska upp megatidigt imon och jag är så hungrig men alldeles för sur för att kunna äta något så jag tänker inte göra det och nejnejnej, bara inte min dag helt enkelt.........


Sur och ful.
Hejdå.

RSS 2.0