DET ÄR RIKTIGT

Det har varit en intensiv helg. Mycket att göra, mycket kul, men också ganska mycket stress och inte så mycket sömn. Just nu skulle jag bara vilja sova i hundra år men det går inte för vi väntar på en onlinepizza som ska ätas, och sen ska det diskas, dammsugas, packas (åker ju till Tallinn imorgon!), duschas och småfixa med lite inför resan. Vi ska upp tidigt imorgon också (tåget åker till Stockholm ca. 6:40 där vi sedan ska flyga ifrån) så jag tänker att jag vill hinna sova med!
 
Men helgen dååå. I fredags efter jobbet träffade jag Astrid och fikade och gick på stan. Sedan åkte jag hem och åt middag med Elias och hans syskon som vart och hälsat på oss i helgen. På kvällen gick jag, Astrid och Astrids kompis Jessica ut och hängde på Henriksberg. Det var TV-spelskväll där och vi drack massa cider och satt ute på takterassen nästan hela kvällen. Skitmysigt! På lördagen var jag en aning bakis men tog mig ändå upp eftersom jag och Elias, hans två syskon och mina två syskon skulle äta lunch tillsammans. Vi gick till "stans bästa buffé på Backaplan och åt tills vi nästan sprängdes! Väldigt gott och trevligt. Och på kvällen åkte jag till Pustervik och träffade Axel och Anna som jag inte träffat på hela sommaren. Det var också jättekul hoho.
 
Idag har jag ätit lunch med Elin och Sara. Det känns som att det var hundra år sen vi sågs sist! Har saknat dom så mycket så det var jättetrevligt och kul och bra och fint. Efteråt gick vi på stan och när Elin var tvungen att åka så tog jag och Sara varsin chokladboll på Espresso House innan jag mötte upp Elias som vinkat hejdå till sina syskon på centralen. Vi tog bussen hem och nu snart kommer nog vår pizza så jag får avrunda här. Och säga hejdå och ses efter Tallin och vi kommer hem på lördag och ha det bra alla och puss och jag älskar er!
 
 

SUNNY

Lite bilder från igår när jag hängde med Bea. Vi spelade kort och drack saft/kaffe hemma hos henne innan vi gick och satte oss uppe på Ramberget och hade det gott i solen. Det var bäst såklart som alltid. Idag skulle jag egentligen träffat mitt lilla UM- gäng men jag höll på att dö efter jobbet. Har sovit dåligt inatt så var jättetrött. Och ska upp fyra imorgon så ville mest bara hem och vila. Dessutom hade jag en galen huvudvärk som jag misstänker beror på att vi vart ute med barnen exakt HELA dagen idag i hundra graders värme, jag har druckit dåligt och inte heller ätit så bra då maten idag inte riktigt föll mig i smaken. Så det blev ingen UM- hängande utan jag har istället ätit gulaschsoppa framför It's always sunny in Philadelphia och ska nog sova nu. Somnar nästan sittandes. Puss&kram!
 

STÖDE 2012

Hemma från Norrland nu. Haft det super! Har fiskat och sett en älg och åkt runt på loppisar och ätit massa god mat och druckit rödvin och haft spelkvällar framför brasan och promenerat i skogen och tittat på kossor och fått tusen myggbett och sånt gos. Kom hem igårkväll och har jobbat idag och sedan träffat Bea och kom hem nyss till lilla lägenheten och måste ju hinna vila och andas också så skriver inget mer nu utan laddar bara upp lite bilder sådär:

ALLTSÅ.................

Så jävla, jävla veligt. Blir inget Israel nu. Flygbiljetterna var kaos. Fanns billiga som gjorde att vi kom hem typ 6 på morgonen måndag, MEN jag jobbar den måndagen. Ändrade vi dagar blev det skitdyrt. SÅ. Nu blir det Estland och Tallin istället. Haha känns sådär att vara nere på typ fjärde alternativet men vi vill verkligen resa nånstans. Och ju mer jag tänker på det så kan det nog blir ganska najs faktiskt. Det är rätt billigt i alla fall. Och någon annanstans än här.
 
OCH NU HAR VI BOKAT HOTELL OCH FLYGBILJETTER I ALLA FALL SÅ NO RETURN. SKA EJ VELA MER. KÖPER SÖTA SOUVERNIRER FRÅN LILLA TALLIN TILL ER ISTÄLLET. INGET RYSSLAN ELLER ISRAEL DEN HÄR GÅNGEN.
 
PUNKT SLUT.

NORRLAND OCH ISRAEL

Åker till Elias familjs sommarstuga i Stöde imorgon. Ska spenderar en hel vecka där med honom och hans kära familj. Bara chilla, njuta av livet och förhoppningsvis få uppleva lite värme. Idag har jag mest bara fixat och trixat inför det hela. Diskat, städat lite, ätit upp mat som inte håller i en vecka till. Snart ska jag tvätta och packa och duscha också.
 
Och det här med vår lilla Rysslands- trip. Nu blir det inget. För. Vi hade behövt få en bekräftelse från vårt hotell idag för att kunna åka och ansöka om visum IDAG. Men hotellet är segt som satan och vägrar svara på mejl eller telefonsamtal så nu blir det inget. För vi åker ju bort imorgon. Och idag var sista dagen vi skulle hunnit fixa det. Grät några tårar av blod när jag insåg. Men nu är jag glad igen. För. Vi kanske åker till Israel istället! Och dit behövs det i alla fall inget jävla visum! Vi har hittat finaste hotellet mitt i stan som är rätt billigt, och dom har ju så mycket god mat där och så många fina marknader och så. Så det kan nog bli riktigt fint BARA DET BLIR AV. Vill verkligen resa i sommar!
 
Nu: glass och mys med min man. Känner mig ganska låg så behöver piggas upp!

FÄRGER PÅ NATTEN

I helgen har Belle vart här. Och det har varit så himla fint! Ska berätta lite kort vad vi har haft för oss hoho:
 
I torsdags när hon kom lagade Elias hamburgare till oss (bäst) och sen spelade vi Pottermore (Belle övertalade mig att skaffa det. ROLIGT!) hela kvällen innan vi gick och la oss. När vi låg där i sängen (och på madrassen) så fick vi plötsligt värsta lägerkänslan och började prata gamla minnen och om saker vi gjort när vi var små och sånt och Elias berättade heeelt sjuka grejer (hemlis) och vi skrattade så vi fick ont i magen typ. Somnade helt utmattade haha.
 
På fredagen gick vi på stan i regnet, lunchade på Moon Thai Kitchen (älskar det stället) och åkte hem och tittade på Buffy. Och på kvällen blandade vi starka drinkar och åkte ut på stan för att gå på synthklubb men så hamnade vi i kön till Kent utanför trädgårdsföreningen istället (för klubben sög) där några av Belles små vänner satt och köade till lördagens konsert hihi. Vi socialiserade oss lite med dom men sedan började jag må sisådär och Belle blev helt plötsligt kanonfull så vi gick och köpte pommes/cheeseburgare istället och åkte hem. Smöööög in som små katter för Elias låg och sov och skulle jobba dagen efter. Den stackarn.
 
Lördagen var en enda lång bakisplåga. Vi hängde lite i Kentkön igen under dagen men åkte hem och sov/tittade på Buffy/åt chips vid fyra. Sedan åkte vi tillbaka igen på kvällen och träffade Cornelia och såg världens finaste Kent spela och allt var p e r f e k t. Fast efteråt kände vi oss helt överkörda. Bakis + konsert är inte världsbäst får kropp och knopp men vi var så himla nöjda ändå. Vi var så nöjda att vi dissade Kent- efterfesten vi peppat så sjukt mycket. Lite synd men vi ångrar det icke! För stunden var vi varken sugna på att dricka, dansa eller umgås med människor och man ska ju göra det man känner för mm-mh. Vi ville åka hem, sätta på oss myskläder, laga riktig mat (hade typ bara ätit vitt bröd och chips under dagen) och titta lite till på Buffy. Vi struntade i att vi kände oss äldst och gråast i hela världen och ba drog. Väldigt bra beslut. Och idag vaknade vi inte bakis och hann med en lunch på stan innan jag vinkade av Belle vid bussen och hon for hem till Lund igen!
Photobucket
(Tack för värdens finaste helg. <3)

THAIMAT OCH RYSSLAND OCH BELLE

Igår var en rktig fixardag! Det är nämligen så att jag och Elias är bäst på att vara ute i sista minuten, och nu har vi alltså bestämt oss för att åka till Ryssland, St. Petersburg om ca. 2 veckor. Awesome. Bara det att man måste ansöka om visum. Så ja. Igår flängde vi runt och kopierade, scannade och skrev ut papper och blanketter och ringde telefonsamtal och massa sånt. Sedan var vi så hungriga så vi bestämde oss för att äta lunch på Moon Thai Kitchen vid Haga Kyrkan. MYSIGASTE stället. Inredningen är helt fantastisk! Jag satt mest bara och tittade runt omkring mig och upptäckte nya små detaljer hela tiden.
 
Sedan åkte vi och handlade och efter det for vi hem och jag städade som en galning. Det är nämligen så att idag klockan 17:15 kommer Belle hit och bor hos mig hela helgen! Och ser på Kent med mig. Och dricker vin med mig och äter sushi med mig och myser med mig. Ska bli så fint att se henne igen. Så nu ska jag bara duscha och vänta i fyra timmer, sen åker jag och möter henne på centralen. PUSS.

21:12

Åt toast med Sara, Anna och Elin x2 idag. Vi hälsade på Jelena på Östra också. Och tittade på nagellack i Nordstan. Allt var himla fint och det var himla fint att träffa Anna som jag aldrig träffat innan men som var väldigt gullig. Och det var fint att se Jelena också och kramas och prata lite.
 
Nu har jag precis ätit grillat kött med färskpotatis, sås och sallad och ska kypa ner bredvid Elias och kolla på film. Om exakt en vecka spelar Kent. Är glad i magen.

SOLIGA DAGAR

 
Ätit utomhusmiddag med Elias.
Hängt på Beas flickväns balkong med frukt, läsk, vin och Kotten.
Myst med Sara i Kungsparken.
 
Fina dagar. Vill ha sommar alltid.
 
 
 
 

HELGEN


RSS 2.0