ENjacka

Köpte den snyggaste vinterjackan någonsin idag. Stört snygg är den, nästan löjligt. Tyvärr kan jag inte visa er för jag hittar inte min kamera och någon mobil har jag ju som sagt inte för tillfället. Suckstön. En fin halsduk hittade jag också. Gud, allt är så fint verkligen. Blir lite jobbigt.. Allt är så fint men jag kan inte dela med mig av det! SUCK igen. Måste ta tag i det här verkligen..

I alla fall, nu sitter lilla Josse på tåget tillbaka till skåne. Saknar henne redan. Saknar Elias med. Måste ringa honom NU (snart). Är så mätt så att jag skulle kunna avlida verkligen. Och är så trött så jag nästan vill gråta en skvätt. Livet är allt annat än lätt den här söndagskvällen.. Men samtidigt så är livet rätt fint just nu. Och jag är ledig imon, yes! Och mitt hår är helt äckligt av för mycket hårspray, uuh.

Och jag har verkligen inget mer jag känner att jag vill dela med mig av just nu så hejdåhejdåhejdå.

life is a bubble

Finaste BD-kvällen igår, allt var skitbra. Ibland hatar jag människor men igår var alla bäst. Förutom killen på bussen hem sen som fick riktiga utbrott för att någon hade typ tittat på honom och han ångestskrek i hela bussen och var verkligen helt galen. Obehagligt! Men sen gick han av och allt blev bra och fint igen hehe.

Nu har jag och Josse ätit kesomackor och äntligen lyckats boka tågbiljett till henne så hon kan åka hem. Sj:s hemsida suger. Efter att ha försökt i en timme fick vi ringa sj och sen kunde vi tillslut boka. Sämst verkligen uuh. Nu ska vi snart in till stan och shoppa lite. Fika lite också kanske. Myspys.

Är så himla nöjd med den här helgen. Älskar Josse. Puss.

josse

Josse är här nuuu. Vi dricker cider, lyssnar på Håkan och ska snart göra oss skitsnygga och gå ut. Bäst,fint,bra. PUSS. Har inget mer att skriva nu. Har vart en rätt dålig dag. Nu blir det bra igen. Puss.

17:07

Okej, så mobilen har antagligen blivit stulen. Så behöver allas numer igen. Fan. Hatar livet idag, asmycket!!

lite dåligt men mest bra

Orkar inte skriva om allt kul/fint/bra/mysigt/coolt jag och Elias har gjort de senatse dagarna. Det har varit perfekt helt enkelt, så nu vet ni det. Väldigt få människor får mig att må så bra som han gör, så tacktacktack. <3
På fredag kommer Josse äntligen hit också. Bästa tjejen. Vi ska shoppa skor, dricka vin och gå på popklubb. Just nu är allt bara så himla bra!

Ja, bortsett från... att jag tappat bort min mobil uuh. Spårlöst försvunnen på jobbet idag. Hittar jag den inte imon så är det illa. Jag känner mig inte som en hel människa utan den fan. :((

:))))

Hihihihii, är rätt glad just nu. Och Elias stannar tills på onsdag <3

ohjepogn,seerhtjgtfd

Nu snart beger jag mig ut i regnet för att möta Elias på centralen. Tänker försöka ignorera det faktum att de flesta är dumma i huvudet, orkar inte bry mig mer verkligen. Ska ha det bra nu i alla fall. Elias är bäst. Puss

Valerie and her week of wonders





Såg nyss den här filmen. Den kändes lite som en skev dröm. Eller som en vacker mardröm. Hur fin som helst i vilket fall. Varje scen är typ som ett litet konstverk i sig.

Det är en tjeckisk film från 1970, baserad på en novell från 1935. Rekomenderas om man vill se något lite mer annorlunda. Eller bara se något bra. Puss.

huhu

Idag känns det som världens sämsta dag bortsett från att Elias kommer. Och det gör det nog till världens bästa dag ändå. Puss

22okt

Älskar mitt jobb men att vara där till 18 på en fredag är inte helt okej. Som tur var kom jag iväg lite tidigare.
Nu sitter jag på mitt rum och funderar över vad jag kommer dö av först.. trötthet eller köldskador? Måste börja med vantar verkligen..

Men det är helg i alla fall. Tacktack.


man måste dö några gånger innan man kan leva


4 dagar kvar. Ungefär.
Jag längtar.

Ciao! Manhattan






Såg den här idag. Den var fin. Och hemsk. Edie Sedgwick är typ den vackraste som funnits. Och den mest tragiska. Bra film i alla fall. Lätt värd att se. Puss och godnatt nu.

ont uuh

Idag har jag haft för mycket tid till att tänka. Det har resulterat i att jag har blivit övertygad om att jag måste ha någon ashemsk sjukdom. Att jag tappar så mycket hår till exempel.. Jag har alltid gjort det, men nu är det fan extremt! Skitjobbigt och äckligt och fult. Eller att jag har så ont i ryggen hela tiden, eller har haft det de senaste veckorna i alla fall. Lätt en tumör. Jag blir orolig på riktigt och måste kolla upp det här. Det är nåt fel på mig, jag känner det. :((( Cancer kanske? I hela kroppen. Misstänker det..

(Eller bara dålig hårkvalité och dålig hållning? Men man vet aldrig!)

Imon ska jag jobba i alla fall, tack och lov. Då hoppas jag att jag får nåt annat att tänka på, hehe.

---

Dagens sämsta: Att tiden gått så fruktansvärt långsamt och att jag inte har gjort något vettigt alls.
Dagens bästa: Att prata med Elias. <3

Puss.

poiuytresxfghjuy

Nej usch, idag tar jag tag i mitt liv igen. Jag ska börja med att gå upp och äta lite frukost. Hejaheja!

och jag tror minsann min själ dör av svält

man blir trött på ditt jävla gnäll.

viktor

Idag fyller min lillebror 19 år så jag säger grattisgrattis och klappar honom lite på kinden. Bakar en tårta och ger honom en hemlig lapp.

Puss och kram och grattis igen. Älskar dig. <3

för jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod
som ett hjärta som vägrar sluta slå

2 steg från paradise


Hejhallå, bra dag idag minsann. Träffade Anton efter jobbet och drack chai latte. Sen gick vi på Håkan- signeringen på Bengans och i den 4 mil långa kön gjorde Cornelia oss sällskap. Fina lilla tjejen. Håkan var också fin, snygg, snäll, cool osv. Lyssnar på hans nya skiva nu och känner mig himla nöjd. Fast väldigt trött. Som alltid. Men jag gick ändå upp halv fem imorse så det är okej.


<3


converging in the quiet

Önskar att jag kunde dansa som Edie Sedgwick, önskar att mitt huvud inte kändes så tungt. Önskar att jag kunde svara bra på frågot och att jag hade bättre hy. Önskar att det inte skulle kännas så jobbigt just nu, att tiden inte skulle vara så konstig och att allt skulle kännas lika självklart som när jag är med dig. Jag önskar att jag kändes självklar. Ibland känns det inte ens som att jag existerar, bara i exakt det ögonblicket då någon annan ser mig.


oktober, och jag håller din hand för hårt

Världens finaste höstväder är det nu, älskar det.
Idag har jag lekt med dionosaurier och mått riktigt bra.



uäh

Jobbar. I köket. Skulle skära tomat och paprika men skar mig bara i tummen. Kom massa blod och det fanns bara askonstiga plåster så det var ingen succé. Men det löste sig. Nu finns det 12 små skålar med grönsaker och för tillfället kokar jag ris. Spännande va? Mm, vet. Men jag har så sjukt tråkigt verkligen. Och matbilen är försenad. Och jag är grinig och har ont i min rygg, av ingen anldening alls. Tant..

Ikväll ska jag träna. Hoppas de här veckan går fort. Hatar alla tråkiga, meningslösa skitdagar. Puss.

small ambulance

Lyssnar på Mew och är på dåligt humör öskhngöpsnb. Det här har varit en kass helg. Punkt

lätta fingrar genom tyget på dom kläder du valde för nån annans skull

varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större

<3

hold me wrap me up unfold me

Du frågar om allt det där som vi var igenom för din skull är över nu och jag svarar ja fast det känns nej och jag hoppas att du inte ska märka. Du frågar om återfall.
(Det funkar att skratta åt ytliga saker och inte möta någons blick.)

Du visste inte ens att jag slutat med min medicin.

Du frågar så dumt men nu för tiden kan jag inte vara arg längre. Nu tycker jag mest synd om dig. Och jag har hela mitt liv kvar och det har inte du och jag hoppas att du är nöjd med hur du har spenderat det. Jag hoppas att du är jävligt nöjd med ditt liv.

these days

Trevlig kväll igår. Bea och Ylva är skitbra. Kul att träffa Anton också. Idag har jag sovit länge och druckit tre glas apelsinjuice. Mm. Nu ska jag nog sova lite till. Känner inte för något. Gillar inte idag.


fredagIGEN

Var i skogen med barnen idag. Hade inga stövlar och mina skor läckte in så jag blev jätteblöt om fötterna och sur. Nu är jag hemma och inte så sur. Ska åka till Anton snart och så.


Pusshej.

8910


Godmorgon. Hej. Vaknade för en timme sen typ. Kom på att jag måste duscha, så det gjorde jag. Och nu sitter jag här. Ska åka till jobbet om 45 minuter nåt sånt. Sen ikväll ska jag hem till Anton på lite fezt, kul. Måste skynda mig skitmycket efter jobbet så det var därför jag var tvungen att duscha nu, uuh.

Igår var jag med Bea efter jobbet. Vi satt vid kanalen och hade det så mysigt så. Åt nötter och drack cola i vanlig ordning. Älskar det. Det var inte så kallt heller, det var faktiskt helt lagom och perfekt. Kändes bra. På vägen hem pratade jag med Elias och det kändes också skitbra. Nu vill jag mest bara att det ska bli den 23:e!


Ska sätta på mig kläder kanske, är naken.. nästan. Fryser.
Hejdå vi hörs osv.


inget

Jobbat och varit allmänt cool idag. Trött och ful också, men det är så det är ibland. Efter jobbet drack jag te med Bea och vi pratade, frös och skrattade. Sedan innan jag skulle hem sprang jag på min syster och hennes nya boyfriend som jag inte träffat innan faktiskt. Så det var spännande. Tror jag skämde ut mig, är rätt nöjd.

Nu ska jag duscha och sedan sova. Kanske börja läsa lite i en bok jag fått låna av Elias också. Himla fint. Om jag inte hinner somna innan förstås, är så trött så kommer säkert somna redan i duschen uuh. Puss nu.

äöploiuy

trött osv.

hos elias

Inatt har jag inte sovit så mycket. Har mest längtat tillbaka till Malmö, tror jag hade världens finaste helg där, på riktigt. I fredags träffade jag Josse också och det var hur bra som helst. (Du måste komma och hälsa på mig snart!!) Lördagen spenderades mest med massa film, en fika, promenader och sorbetglass. Och igår på bussen hem grät jag nästan en liten skvätt för att det var så sorgligt. Det kändes som att jag skulle kunna ha stannat i hundra år till. Elias är så himla, himla, himla bra, ni skulle bara veta.

Men snart ses vi igen, puss verkligen.


NU: Jobba lite. Hejdå.

e

Nu snart åker jag till Elias i Malmö. Ska leka där hela helgen. Och träffa Josse också, det kommer bli bäst!! Mihihi puss hejdåå.

RSS 2.0