luhfghj

Så jävla jobbigt att spilla vin över halva datorn och sängen. Jag som ville gå och lägga mig nu....

just the same but brand new


pigelin

Lyssnar på Sigur Rós och längtar tillbaka till Island. Saknar det så himla mycket, drömde till och med om det i natt. Drömmer rätt ofta om det faktiskt, om att jag är där igen och ba mår. Världens finaste land typ.

Idag har jag köpt en helt fin kursbok för 15 kr. Jag har fikat med Elin och blåst bort på stan. Senare åt jag och Bea middag på Andrum. Vi hade heta diskussioner om vilken glass som är godast - päronsplit eller pigelin. Jag står fast vid pigelin medan Bea låter sig luras av päronsplitens krämiga vanilj. Tss... Sen pratade vi om annat också. Men mest det (typ).


Nu ska jag snart sova. Längtar så mycket tills imorgon då Elias kommer hem. Men jag måste säga att jag är lite stolt över hur bra jag överlevt helt själv. Bra jobbat, tack.

trött som döden vinterns korta dar är långa i år



Hade gestaltande redovisning i skolan idag. Gick bra, var kul. Nu är första kursen avslutad och på fredag börjar nästa. Tiden går så fort verkligen.

Efter skolan shoppade jag. Köpte dessa två godingar. Plus hur mycket annat smått och gott som helst. Dog när jag räknade ihop alla kvitton. Farligt. Men ska inte köpa nåt mer nu. Bara vårskor..

Igår köpte jag och Elias en dammsugare (och en brödrost) också. Så idag när jag kom hem var det helt rent och fint här. Och nu har Elias åkt till Malmö och kommer hem på fredag. Ensamt. Men ska nog överleva.



Ska dricka te nu. Pusshej.

idag har jag:

- sovit massor
- ätit årets första utomhus-glass
- haft svinont i ryggen
- insett att jag behöver byta ut hela min garderob. behöver mer färg..
- haft tråkigt
- pussats
- varit glad
- varit tjock
- varit kär
- saknat bea
- diskat
- skrivit det här tråkiga
- ångrat att jag skrivit det
- publicerat det ändå




hejdå

one to blame

Torsdagskväll var awesome. Linnéa hade lagat supergod mat och min hallonglass gjorde succé! Efteråt gick vi ut lite och allt var bra. Förutom att det började snöa på natten. Som jag HADE SAGT HELA DAGEN men ingen trodde på mig.. Så även fast jag är så äckligt trött på snö nu så blev jag ganska glad eheheh. Där fick dom!! Jag kan mina grejer.

Idag har jag mest kollat på Pokémon och nu ska jag snart promenera lite. Känner mig ful osv. Men orkar inte bry mig riktigt. Får jag väl vara det då. Ska ta tag i allt på måndag tror jag.. Japp, så får det blir!

Puss.

hallon

Hejhallå. De senaste dagarna har jag pluggat skitmycket. Typ inte gjort nåt annat. Förutom igår då jag och Linnéa var och drack kaffe hos Anna-Karin. Anna-Karin bor jättemysigt. Vi åt kakor och pratade om alla knäppa människor i vår klass. Det finns rätt många..

Idag hade vi vårt granskningsseminarie och det gick braaaa. Bättre än vad jag trodde! Och ikväll ska min basgrupp fira detta litegrann med middag hos Linnéa. Och jag ska stå för efterrätten. Har gjort min egen hallonglass, svingod. Sen ska vi nog gå ut och bli jättefulla så vi lär känna varandra ordentligt. Hehe. Är egentligen mest trött men ska orka. Blir säkert askul.

Måste hitta några kläder bara...
Puss.


ajjj


Duschade. Rakade benen och tänkte på annat. Fingret var ivägen. Det roliga är att detta är andra gången på typ en månad som detta händer, samma finger också. Gör så himla ont nu. :(


jag tror jag älskar dom där jag kommer från

Idag har jag pluggat så himla mycket, är jättestolt. Hade världens mysigaste morgon med Elias, åt nudlar till frukost och sen satte jag igång och skrev och skrev och skrev och drack te i min favoritmugg. Vid fyra gick vi till Netto och handlade massa billig mat. Och det var helt milt och skönt ute! Hade bara en t-shirt under jackan men FRÖS INTE. Helt fantastisk. När vi kom hem åt jag typ den godaste avocadon jag nånsin ätit och naturgodis mmh. Sen pluggade jag igen tills nu typ. Och nu får det nog snart vara nog för idag (hehe nognog). Har bara en och en halv sida kvar att skriva och det ska vara klart på onsdag. Känns så himla bra.



Nu lyssnar jag på Håkan och är så himla glad. Snart ska vi laga middag. Gladgladglad. Har haft en fin dag. Fast en dålig helg. Förutom igår då jag träffade Bea lite. Bäst som vanligt. Annars ganska dåligt. Förutom idag då. Och det är ju nu, idag, i precis den här sekunden som det spelar nån roll egentligen.  

Puss alla fina.  

vanilj

Ensam hemma på en fredag kväll. Orkar ej ta mig någonstans.. Borde plugga men tänker inte ta tag i det just nu. Borde diska också. Det kanske jag tar tag i. Kanske. Fryser också. Är trött, opepp. Vill nog mest bara sova. Men ska titta på Gossip Girl och tröstäta glass. Det förtjänar jag. Sen duscha. Kanske.

Ska rycka upp mig imorgon. Städa och göra det fint. Är det städat så mår jag. Då blir jag lugn i själen. Och så ska jag plugga på riktigt. Massor. Fint bra, vi säger så. Pusss.

igår,idag





bästa belle, sol och ont i halsen nu

Crazzyy helg. Belle var ju här. Den lilla, söta stackaren.. När jag och Ellinor mötte henne på centralen i fredags var hon halvt döende. Hon hade blivit jättesjuk typ en kvart in på bussresan, och sen hade hon bara spytt och spytt och spytt hela vägen upp till Göteborg. Så vi fick ta en taxi hem till mig för Belle kunde typ inte gå. Så himla hemskt var det. :( Sen låg hon bara helt borta i min säng hela kvällen. Så fredagsplanerna blev lite.. inställda. Men det var fint ändå att ha henne hos mig. Få ta hand om lite, ge blåbärsdricka och yoghurt. Klappa lite på huvudet och så.

På lördagen måde hon bättre! Vi åkte in till stan i det fina vårvädret. Gick i Haga, fikade med Belles kompis Polly. Sen åkte vi hem, tittade på film, gjorde oss iordning, drack cider och åkte och träffade Ellinor igen. Och sen åkte vi till Kontiki och drack minttu (usch) på toaletten och dansade lite och så. Fint. Vi ringde Josse och saknade lite. Tycker att Josse och Belle borde vara här alltid med mig. <3

Kvällen avslutades med ostmackor i mitt kök och sen somnade vi som små barn. Märkte inte ens när Elias kom hem flera timmar senare. Men tydlige så pratar jag i sömnen hehe.

Idag vaknade vi typ halv åtta. Belle är alldeles för morgonpigg... Vi tittade på film och sen åkte vi till stan och åt pommes innan Belle skulle ta sitt tåg hem. Jag och Elias gick och handlade mat och sen åkte vi hem och somnade.

Nu skulle jag egentligen ha träffat Bea, men hon har blivit sjuk. Så himla mycket sjukdom den här helgen verkligen. Men ja, jag ska väl försöka städa lite här kanske. Duscha också. Och ikväll när Elias kommer hem så ska vi äta awesome middag - kyckling och potatisgratäng! Mmm.





fint ja

Har precis avslutat en veckas praktik och just nu, i detta ögonblick, sitter världens finaste Belle på en buss påväg hit till mig. Gillar!

RSS 2.0