FÄRGER PÅ NATTEN

I helgen har Belle vart här. Och det har varit så himla fint! Ska berätta lite kort vad vi har haft för oss hoho:
 
I torsdags när hon kom lagade Elias hamburgare till oss (bäst) och sen spelade vi Pottermore (Belle övertalade mig att skaffa det. ROLIGT!) hela kvällen innan vi gick och la oss. När vi låg där i sängen (och på madrassen) så fick vi plötsligt värsta lägerkänslan och började prata gamla minnen och om saker vi gjort när vi var små och sånt och Elias berättade heeelt sjuka grejer (hemlis) och vi skrattade så vi fick ont i magen typ. Somnade helt utmattade haha.
 
På fredagen gick vi på stan i regnet, lunchade på Moon Thai Kitchen (älskar det stället) och åkte hem och tittade på Buffy. Och på kvällen blandade vi starka drinkar och åkte ut på stan för att gå på synthklubb men så hamnade vi i kön till Kent utanför trädgårdsföreningen istället (för klubben sög) där några av Belles små vänner satt och köade till lördagens konsert hihi. Vi socialiserade oss lite med dom men sedan började jag må sisådär och Belle blev helt plötsligt kanonfull så vi gick och köpte pommes/cheeseburgare istället och åkte hem. Smöööög in som små katter för Elias låg och sov och skulle jobba dagen efter. Den stackarn.
 
Lördagen var en enda lång bakisplåga. Vi hängde lite i Kentkön igen under dagen men åkte hem och sov/tittade på Buffy/åt chips vid fyra. Sedan åkte vi tillbaka igen på kvällen och träffade Cornelia och såg världens finaste Kent spela och allt var p e r f e k t. Fast efteråt kände vi oss helt överkörda. Bakis + konsert är inte världsbäst får kropp och knopp men vi var så himla nöjda ändå. Vi var så nöjda att vi dissade Kent- efterfesten vi peppat så sjukt mycket. Lite synd men vi ångrar det icke! För stunden var vi varken sugna på att dricka, dansa eller umgås med människor och man ska ju göra det man känner för mm-mh. Vi ville åka hem, sätta på oss myskläder, laga riktig mat (hade typ bara ätit vitt bröd och chips under dagen) och titta lite till på Buffy. Vi struntade i att vi kände oss äldst och gråast i hela världen och ba drog. Väldigt bra beslut. Och idag vaknade vi inte bakis och hann med en lunch på stan innan jag vinkade av Belle vid bussen och hon for hem till Lund igen!
Photobucket
(Tack för värdens finaste helg. <3)

Kommentarer
Postat av: j

åh ni är båda så fina

2012-07-15 @ 22:50:22
URL: http://freedomtime.blogg.se
Postat av: belle

det var en sån fin & välbehövlig semester blir lite grinig av glädje när jag tänker på den/dig. åh. finaste älskling. snart ses vi igen! <3

2012-07-16 @ 21:06:35
Postat av: Elin

Åh, alltså ni är ju så jävlajävla snygga på gifen!!! DÖÖÖÖR!!

2012-07-17 @ 10:51:20
URL: http://thisladyoftheflowers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0