mitt heliga tempel

Det är mycket i skolan just nu. Vi pratar om genus vilket jag tycker är väldigt intressant. Och det är massa plugg inför tentan som kommer på tisdag. Är liiiite nervös, men tror jag har koll på det mesta. Elias har också massa plugg nu. Här om dagen var han så himla gullig, han kom hem och överraskade mig med de godaste muffinsarna jag ätit i hela mitt liv. Tyckte vi förtjänade en liten pluggpaus. Det var liksom supersaftiga chokladmuffins med hallonkräm i mitten och chokladglasyr på toppen och allt bara smälte ihop i munnen till en himmelsk gegga och åh, dör lite när jag tänker på det. Bäst. Efter det kunde man plugga på utan problem vill jag lova. 

Igår träffade jag Elin igen och vi fortsatte på våran "smaka nya saker varje gång vi fikar"- utmaning. Min fika floppade dock, både teet och chokladgrejsen jag tog var äckligt. Men det var ändå finaste fikan. Vi planerade en julbak- dag som vi ska ha i vinter, och massa annat mys. Bästa tjejen verkligen. Är så kul att träffas. Sen shoppade vi lite (uuh) och sen åkte jag hem. Och hahah måste berätta.. På kvällen skulle jag laga ärtsoppa till middag. Och så skulle man mixa den slät liksom. MEN, när jag gjorde det så flög locket av och det blev ärtsoppa över hela köket! Mattan, väggen, bordet, kaffebryggaren, MIG. Och det var så varmt. Ajajaj. Ville gråta men höll mig och lyckades slutföra middagen (som blev väldigt god ändå) och senare skura rent hela köket haha. Lite kul nu i efterhand men då ville jag mest dö. Haha fy. :((( 

Idag åkte jag hem till Bea och tittade på hennes och Julias nya lägenhet. Skitmysig! Vi åt sallad och drack typ 1 liter pepsi max var. Kissade och hade oss. Pratade om "guldgruvor" och "häcksaxar" och allt knäppt vi gjorde när vi var yngre. Sen gick vi och hämtade ett packet som Bea hade fått och vi blev utsatta för en ytterst otrevlig gubbe. Fy alltså, vissa människor......... Men annars var det bra, älskar att jag och Bea är så lika och tänker så lika och ihihihihi gulligull. Älskar att vi träffas så ofta nu med. Kan aldrig få nog hehe. På vägen hem gick jag till vårat återbrukshus här i Backa och plockade på mig lite saker. Världens bästa grej det där. Man kan bara gå in och ta vad man vill. Jag fick med mig två helt fina skålar, en gullig glasburk, ett litet guldkattfat, en spetsduk och en uggleprydnadsgrej som man ska hänga på väggen. Så himla nöjd var jag sen.

Nu ska jag nog plugga lite innan jag går och lägger mig. Har precis städat hela lägenheten och diskat och piffat till det mesta för IMORGON kommer Josse och Belle hit. Bästa. Då måste allt vara snyggt och fint så mina små änglar trivs. Längtar. Tror den här helgen kommer äga. <3<3<3

24 sept

Fick helg i torsdags typ. Så den här helgen känns superlång. Men jag klagar inte. Fast har mest pluggat ändå. Bortsett från några ljusglimtar. I fredags till exempel åt jag paj med Linda och senare på kvällen drack jag äppelvin med Elias innan vi gick till Pusetervik där några från hans klass var. Hade en fin kväll och jag dansade lite till Håkan och åt pommes innan det fick vara nog. Idag skulle vi egentligen åkt till bokmässan. Men vi tittade på Pokémon och somnade om istället. Så det blev ingen bokmässa men jag  träffade Bea i alla fall. Lätt värt. Fikade och shoppade halsduk och strumpbyxor. Skrattade och störde oss på saker, hade det bäst som alltid. Nu är jag mest trött och tittar på tråkig tv. Äter riskakor och dricker pepsi max. Har det väldigt bra. Planerar livet lite. Puss alla.

TUFFE NUFFE

Alltså ja. Jag har ju skrivit tidigare om min kärlek till minigrisen. Så för ett tag sedan gjorde jag det som kommer närmast att faktiskt köpa en riktig minigris: jag köpte en gossegris på Tradera. Och idag kom han och det var kärlek vid första ögonkastet:



Så himla söt och fin och bra. Älskar tuffe Nuffe så himla mycket. <3

boken, äpplet, dansen

Skola idag. Hade bokanalysredovisningnånting typ. Gick jättebra, jag är så himla smart nu för tiden och sa jättemycket smarta saker och ba älskade mig själv. Var inte ens nervös. Hade läst boken Mig äger ingen. Skitbra. Läste ut den i söndags och grät som ett litet barn. Elias fick krama mig jättelänge och jag mest bara "han som ville så väl och verkligen älskade henne men så blev det så fel ändå buuuuhäää" och "hon var så dum när hon bara gick när han skulle bjuda på kräftor och han blev ledsen och hon blev ledsen och uuuuhääääh". Ja. Haha. Lite pinsamt. Men lätt värt ändå. Kändes bättre sen. Man ska inte hålla inne sina känslor nej.


I skolan idag hade jag en ny tröja och ett nytt halsband (fina va??), och till lunch hemma åt jag müsli med fil och ett äpple. Därav bilderna ja. Viktigt och spännande. Måste också bara säga att jag äskar müsli och äpple så himla mycket nu, har blivit helt galen i det! Nästan det enda jag tänker på (?) och vill äta det till middag också men ska hålla mig och äta tonfiskpasta istället. Gott det med ju.

Förövrigt måste jag också bara säga att zumban igår ägde. Jag dog efter halva passet och idag har jag TRÄNINGSVÄRK i magen och benen. Galet. Fast så himla bra och skönt. Längtar redan tills nästa gång. Musiken var helt svängig och instruktören helt tokig och jag såg dum i huvudet ut men vem bryr sig?? Inte jag i alla fall. :)))

starlight

Idag anmälde jag mig till en zumbakurs på Dansforum. Känns skitbra, äntligen ska jag börja göra något, träna och vara hälsosam och må bra kanske. Jag är egentligen ingen träningsmänniska, därför går det inte så bra med gymmet här. Men jag älskar dans, så jag tror det här kan vara något! Bara jag orka ta mig iväg och så och inte strunta i allt som jag kan göra ibland när jag känner mig allmänt omotiverad inför det mesta. Men jag tror inte det blir så den här gången, det känns som att något typ.. händer nu hihi. Jag har börjat våga saker (till exempel tatueringen!!), jag tar tag i saker (skolan, träningen), jag ser fram emot saker (skånebesöket om några veckor till exempel!) och jag är mest bara glad hela tiden. Jag är verkligen så himla lyckligt lottad med världens bästa vänner, finaste pojkvänen (som gav mig frukost på sängen idag <3), jag går min drömutbildning, vet vad jag vill göra i framtiden, har pengar så det räcker och någonstans att bo relativt nära stan. Jag är nog så nöjd nu som jag nånsin varit tror jag, och jag ska verkligen försöka ta vara på det. Puss alla gullisar.

tatu

Bokade tatueringstid idag ja!!!!
18 oktober hihi PIRRIPIRR

ELIN ja

Hej alla. Bra dagar nu. Igår träffade jag Elin för lite söndagsfika. Vi tog hundra år på oss att bestämma oss för vad vi ville ha, men sen ba slog vi på stort, tyckte vi var värda det (vilket vi såklart också var). En LYXCHOKLADMUFFIN med MARÄNG och HALLON. Dog lite. Det var så gott och kletigt. Och jag var så nöjd. Och Elin är så gullig, hon hade finaste klänningen och vi bara pratade och pratade och tiden gick jättefort. Efter fikan gick vi till Lindex och handlade strumpbyxor, och sen följde Elin med mig till Hemköp för jag skulle handla pastasallad-ingredienser. Bästa. Så himla fin tjej. Vi har bestämt oss för att varje gång vi fikar ska vi prova något nytt och spännande som vi inte fikat förr, för annars tar man ju oftast alltid bara samma vanliga för man redan vet att det är gott och inte vill riskera att lägga pengar på nåt mindre gott. Men NEJ. Inget sånt trist på våra fikor nu. Nytt och spännande ska det vara. Vi ska utvidga vår fikavärld!


Annars myser jag mest i Elias tröja och mår fint. Hoppas på en bra höst.
Puss 


Detta ser jag fram emot mest just nu:


Världens bästa tjejer kommer hit den trettionde september och leker och dansar och skrattar med mig. Älskarälskarälskar <3

brafinbäst

Åt paj med Bea på café Garbo idag. Snart känner dom nog igen oss där så ofta som vi kommer springandes och vill ha deras UNDERBARA paj. Nästa gång funderar jag och Bea på att beställa in hela pajformen och dela på den! Hade vart lätt värt!? Vi (eller jag) drack lite te också och så planerade vi våran muffinsdag och Kungens födelsedag. Det är så mycket att se fram emot nu verkligen! Sen flög tiden fram, lite magiskt nästan. Det är bara för att Bea är så brafinbäst som man alltid bara vill ha mermerMER av henne. PUSS


spöke





De senaste dagarna har jag piffat lite i "min" hörna av rummet här. Har hängt upp alla mina fina halsband "beastyle" och fixat med lite ramar och så. Gulligull. Jag har också sett de mörkaste molnen i hela mitt liv. Blev helt till mig.

Igår var jag som sagt ute med Cornelia, men först tittade jag på en mycket spännande schackmatch mellan Elias och hans kompis Isak som var här och åt middag med oss. När det nästan blev lite för spännande gick jag och målade naglarna istället och ringde Astrid. Och ja, sen träffade jag Cornelia, vi drack smultronvin och gick till Pustervik där vi hade deeptalk och sen dansade och jag tror jag kan ha petat dj:n i ögat när jag skulle prata med honom. Pinsamt i sig men det hela känns lite extra jobbigt eftersom han inte bara är dj utan också vikarie på förskolor och jag jobbat med honom ett antal gånger heheh...

När jag kom hem (fullare än vad jag själv förstod) bröt jag mitt "inte äta chips löfte" för första gången på typ 4 månader. Hetsåt chips i sängen och sen somnade jag i mina smulor. När Elias kom hem pussade han mig på pannan och sa "godnatt chipsprinsessan". Hahhaah. Ångesten.

Nu ska jag snart träffa Bea i det här asfula vädret och jag är trött och ikväll ska jag plugga (woho) OCH jag har bestämt att vi ska ha hasselbackspotatis till middag. Så himla nöjd ja. NU HAR JAG BRÅTTOM. Hejpuss 

helg 9/9

Trööööööött. Men ska ha på mig min favoritklänning och gå ut med Cornelia ikväll. I helgen ska jag mest plugga massor och träffa Bea.  Och sova och äta. Najs japp. Hej.

gris






Titta bara på dom!! DÖR. Dom små goingarna. <3 Den lilla nyfikna där uppe, målarvännerna som är så glada, och tröttis här nere. Som ska få sova på min mage när jag har hämtat honom från vart han nu än är och gjort honom till bara min i hela världen och kelar med honom och ger honom äpple och pussar honom på nosen och han grymtar lite och jag ÅÅÅÅH:ar för han är det sötaste jag nånsin sett i hela mitt liv. Japp, så blir det!! Känns rätt i hela mig, jag och minigrisen ska det bli. :)))

blipp

Äter äpplen, dricker cola light och pluggar mest hela dagarna nu för tiden. Men älskar det.

death by chocolate


Världens bästa människa.


Att äta kinderägg i sängen med dig är allt jag nånsin vill.

loop

Hejhej hallå. Igår var jag på bio med min syster och såg Jag saknar dig. Den var ganska bra. Lite töntig, ganska sorglig, en snygg tjej och en snygg kille. Så den får 3,5 av 5 kanske? Ja typ. Vi fikade också, och jag handlade massa äpplen igen. Har blivit helt gaalen, äter bara så himla mycket äpplen hela tiden. Gott ju!!

Nu ska jag plugga som fan och diska. Och äta ett äpple. Eller tre. Tjapp!

SKOLAwoho

Började skolan igår igen och jag gillar det. Verkar bli en väldigt intressant och rolig termin. Har inte så mycket annat att tillägga här nu, så säger hejdå och läser lite barndomspsykologi istället. HEJDÅ

RSS 2.0