hhejdå

Hihi, vill bara säga hejdå. Nu kommer jag inte skriva mer här på typ 12 dagar ungefär kanske. Nåt sånt! Hoppas ni klarar er i alla fall.. Ha det bra! PUSS


såg nästan titanic

Är skitbesviken. Vi kollade på Titanic nyss, det var precis på slutet när Rose letar runt i vattnet efter Jack. Jag var sjukt taggad på att få gråta lite. Men då, POFF, tar filmen slut!? Det var en nerladdad version då, och jag hade inte sett just den förr. Så slutet fanns inte med! Blev helt ställd. Och så ska man gå och lägga sig nu, helt utan att ha fått sitt slut på just denna filmen där slutet verkligen är ALLT. Besviken som sagt, och lite chockad. Asdåligt. Ofta man lägger upp ohela filmer till nedladdning. Varför? Nääh.. kasst.... Ville ju se.. men får väl sova nu istället. Suck. Snyft.. Ja, ibland är livet orättvist. Känner mig otillfredställd..

juli23

Packat klart mina väskor nu, tror jag har allt som behövs för 11 dagar i Barcelona! Är så himla peppad, flyget går klockan 12:00 imon och det ska bli så sjukt skönt att bara få komma bort, jag och Linda.


Vi ska ha det bäst.

Sunshine lady

Hej hallå. Idag har jag sprungit runt lite, wosch. Åkte först med mamma när hon skulle tanka bilen. Här ser ni mig sitta tålmodigt och vänta:


Sedan släppte hon av mig vid banken där jag kollade upp lite viktiga grejor, efter det gick jag till Forex och växlade pengar, sedan lämnade jag tillbaka lite böcker på stadsbiblioteket och SEDAN gick jag och mötte min Cornelia. <3 Vi shoppade skor som tokiga och åt lunch på Paprika. Blev så mätta så vi knappt kunde andas, puuh.



När klockan var tre fick vi kramas hejdå för då skulle Cornelia springa och jobba, sälja glass och sånt på Liseberg gör hon. Så jag åkte bussen hem, varm och trött. Längtade riktigt efter att få komma hem och bara ta det skitlugnt, MEN så kommer man hem och så är ingen annan hemma. Gött tänker jag såklart först, innan jag uptäcker att jag inte har mina nycklar med mig..... Fuck. Så jag får snällt sätta mig på altanen och vänta och hoppas att det inte dröjer flera timmar tills någon kommer..


Det var ändå rätt fint i början, blåste lite lagom skönt och jag lyssnade på musik och somnade faktiskt nästan. Men så får jag för mig att jag ska vända på en stol så att jag ska kunna lägga upp mina ben lite bekvämare och DÅ ser jag plötsligt världens största spindel sitta där och bara vara jävligt äcklig. Inte helt okej. Dessa spindlar begränsar verkligen mitt liv! Så det var bara att ta mina grejer och fly från altanen suck. Förstörde allt verkligen. 



Istället gick jag runt huset lite, plockade hallon, luktade på roserna. Var ändå på rätt bra humör. Typ en halvtimme senare kommer mamma och pappa hem. Dom tyckte det var jättekul att jag fått sitta ute i värmen och vara rädd för småkryp. Jag unnade dom den glädjen för jag var för trött för att vara sur.

Nu har jag sovit och ätit middag och allt känns fortfarande rätt bra. Fantastiskt! Ska nog duscha snart också och sen får jag väl se vad jag gör resten av kvällen. Inget för avancerat skulle jag tro. Puss!

som en mjuk sten en varm lavin






weheartit.com

jag har en vän som kallar mig känslig som kanske kände mig för väl

Det har varit varmt idag och jag har inte mått så bra. dfghjklöä-äölkjh


mennej

Jag har skitont i halsen, vad är nu detta?!!??! :(

kan inte sova

Jag hatar tillfälliga bekantskaper. Såna där människor som man helt plötsligt träffar men som sedan försvinnner nästan lika fort igen. Jag hatar det för att det är så meningslöst, det är så tid- och energistjälande. Men jag vet, såna bekantskaper måste finnas för att man också ska kunna hitta de där som verkligen består, de som kommer stanna kvar länge. Man måste ha det dåliga för att riktigt kunna uppskatta det bra.


(Jag bara önskar att jag aldrig hade träffat just dig och att du kunde sluta infektera mitt liv, med tanke på att du faktiskt inte längre är en del av det.)

mno


Stan idag med Therese. Gjorde viktiga ärenden, goda gärningar och annat tufft.
Nu lyssnar vi på New Order och äter rostade jordnötter. Vill spy. Hejaheja.

y


saknar

ETThotell

Linda och jag hade planerar- dag idag. Bokade hotell i Barcelona och kollade upp lite viktiga saker och så. Vi lagade middag och blandade egna cosmopolitan som blev skitgoda. När jag åkte hem åkte jag med världens bästa busschafför. Han kom ihåg mig sen sist han körde mig hehe och var jättetrevlig.


BRA dag idag men nu är jag så himla trött. Så ska nog sov snart, godnatt världen.

it takes a little hell to know what heaven is worth

Jag har haft jättefina dagar i Malmö. I torsdags när Elias hämtat mig på stationen träffade vi Josse och Ellen. Vi var på Popquiz i Folkets Park och vi som ändå innan kände oss rätt så säkra på ämnet fick sedan erkänna oss.. krossade. Men vi skyllde på att det var skitdålig pop (vilket det var) och smet lite halvdiskret ut innan rättningen hehe. Efter det chillade vi i parken innan vi gick ut.

I fredags åkte jag och Elias till Skånes djurpark. Asmysigt var det, har inte varit i en djurpark på hundra år! Vi åt annanasglass innan vi åkte hem och lagade mat. På kvällen tittade vi på Ingen bor i skogen (bäst) och senare åkte vi ner till vattnet. Det var skitfint där. Fast fick en spindel på mig så blev hysterisk ett tag, men sen blev det fint igen.

Idag sov vi länge, åt frukost och tittade på De ofrivilliga och sedan körde Elias mig till stationen och jag tog bussen hem igen. Sorgligt var det. Elias är rätt bäst, och Josse med. Det var finast i världen att få träffa henne igen  litegrann, även fast hon jobbar typ hela tiden. Nästa gång jag kommer ner ska vi ses mer. Nästa gång blir förmodligen rätt snart hoppas jag.


Josse och Ellen på Popquiz


Josse och Elias


Elias


Hejdå!

pussekram

Nu snart åker jag till Malmö, ska leka med Elias och Josse.
Ha det så bra, hörs på lördag kanskeee.

***

Längtar till imon så himla mycket.

Dead Poets Society

Såg den här filmen inatt:




Den var jättebra.

IDAG

HAR JAG:


- köpt en hatt, solglassögon och strumpbyxor.


- Hittat väldigt gamla kort. Jag och min bror var farligt söta en gång i tiden hehe.


- Ätit vattenmelon och glass. Lyssnat på Winnerbäck. <3


- Saknat Astrid. (Linneas bild: mayfly.devote.se)

'hgfxckbn

Gud vad kul att vara hemma, verkligen. Vill fan skjuta nån nu.. Tur att jag ska åka iväg igen snart, även om det bara blir över helgen. Men orkar inte med det här. Orkar inte med dig. ölkjhgfghjkmnbv bn,mnhgfyuiol

sthlm pt.2

Söndag, och vi vaknar upp i Norrtälje. Det är sju mil utanför Stockholm. Vi hade sovit hos några vi träffat på The Bridge, och just då hade det verkat som en jättebra idé att åka svinlångt, men sen när vi skulle ta oss tillbaka blev det ett himla projekt. Men hem kom vi och sen gick vi till Gröna Lund och träffade Linda, Tobias och Markus som också var i Stockholm dagen till ära! Det var varmt och svettigt och bakfullt men jättekul ändå. Vi åt vegitarisk thaigryta med ris, sen åkte vi hem till Astrid och tog en powernap, var skittrötta.






Söndagkväll träffade vi massa fint folk: Linnea, Isabelle, Karro, Tobias, Ruben och Sarita. Vi åkte hem till Linneas kompisar som hade lite fest. Alla tyckte det var jättekonstigt att jag kom från Göteborg eftersom jag inte har det minsta dialekt. Dom trodde knappt på mig, typ som att jag hittade på. Ba "men du har väl bott i stockholm eller?" Eh ne.. Men det var awesome enda tills Linnea bestämde sig för att trilla och fick ett Harry Potter- ärr rätt i pannan. Aj, skitläskigt var det. Fast hon lär se cool ut nu..


Måndagmorgon blir vi hämtade av Astrids snälla mamma. Vi hinner sova i fyra timmar, sen äter vi pastasallad och sen åker jag hem till Göteborg igen snyfysnyft. Känns verkligen som att alla dagarna flöt ihop till en enda jättedag och tiden gick skitfort! Sorgligt för Astrid är bäst.

sthlm pt.1

Hej! Idag (eller igår då) kom jag hem från Stockholm igen. Åkte tåg i fem timmar i typ 30 graders värme, fan det värsta jag gjort nästan. Har inte sovit så mycket i helgen så jag tänkte att jag skulle sova hela vägen hem för att ta igen lite sömn, men det var det bara att glömma. Kunde knappt andas på grund av värmen så att sova var det inte ens att tänka på. Led hela vägen hem..

Men kan väl ta det lite kort hur jag haft det och så! Det har varit fem väldigt roliga dagar (och nätter). I torsdags när jag kom dit var vi bara hemma hos Astrid i Tyresö. Tänkte först ha en lugn vinkväll bara hon och jag men så blev det inte riktigt. Mitt i natten gick vi och gungade med fyra av Astrids kompisar. Sen klämmde alla ihop sig i Astrids säng och vi tittade på film tills klockan blev sex och alla gick hem och jag och Astrid somnade.




fredagen chillade vi i Rålis med Linnea, Isabelle och några andra spännande typer. Skitmysigt var det förutom mot slutet då allt blev ganska kaos men det löste sig ändå och det var överlag en väldigt bra kväll! Vi sov hos Linnes och åt mackaroner till frukost nästa morgon. Sen spelade vi Yatzy och vid fem åkte jag och Astrid hem till henne igen. Där blev det mest bara in och vända i princip heh.  



Lördagkväll var det dags för Astrid att visa mig lite av Stockholms uteliv så vi gick till ett ställe som hette The Bridge där vi drack billig dricka på happy hour och raggade som fan. Gick hur bra som helst!



---
Neh, nu orkar jag inte skriva mer, måste sova! Så tar resten imon hehe spännande jag vet. Men ni får hålla ut! Godnatt puss och kram.

hejhejhejehejje

Sitter på Astrids rum och lyssnar på Lady Gaga nu. Astrid sminkar sig på toaletten och är segast i världen. Jag måste också hinna sminka mig ju!!

Snart ska vi ut på Stockholms gator. Och vi har massa vin. Och det är varmt och jag har ont i magen. Men det kommer bli skitbra ändå tror jag. Idag har vi ätit nudlar också. Puss hejdå.

sthlm

Ska sminka mig lite nu, och sen tror jag pappa kör mig till centralen eftersom han ändå ska iväg nånstans. Sen ska jag köpa cigg och en macka och sen ska jag sätta mig på tåget mot vår kära huvudstad och mot min bästa vän. Kommer bli bra vill jag lova.

Hejdå Göteborg vi ses om fem dagar.

jobb skola, ledig nu

Sista dagen på jobbet idag. Blev nästan lite gråtig när jag sa hejdå till alla barnen. Vissa kommer jag ju aldrig få se igen, dom som börjar skolan efter sommaren till exempel. Men min lille favispojk kommer finnas kvar i alla fall, fast jag lekte extra mycket med honom idag ändå. Han var så gullig och nöp mig i kinderna, skithårt. Fick ont men log bara för han är såååå gullig!!

Och precis innan jag gick hem blev jag erbjuden jobb direkt efter semesten igen, vilket känns bra. En vecka, i köket i för sig, men det funkar! Och det är innan jag börjat plugga (om jag nu ens ska börja plugga) till hösten. Vet inte alls hur det kommer bli ännu. Har ju sökt, men får se vad jag kommer in på. Och nu har jag börjat tveka på om det jag sökt verkligen är det jag vill så aa, även om jag kommer in så kanske jag tackar nej. Kanske läser kurser och jobbar lite till, och sen söker om till våren, till nåt annat.. Har nämligen lite andra funderingar nu!

Men det är i alla fall bra att dom vill ha mig på jobbet nästa termin med, och det är bra att jag kommer in redan första veckan för då får jag förtur på alla vikariaten heheh. Och vid det laget så vet jag ju också hur det blir med skolan, så då vet jag hur mycket jag kommer att kunna jobba.
Med andra ord Michaela: det kommer bli bra, det kommer ordna sig så tänk inte mer på det nu för nu är du ledig!

---
Och ikväll packar jag min väska för imon tar jag tåget till Stockholm och hälsar på Astrid i fyra dagar. Vi ska leva livet utan att tänka på framtiden, och det ser jag fram emot. 
  

äfghjklöuyt

ååååh nej jag glömde mina träningsskor på gymmet! :((( och nu välte jag pepsin också åååååh. verkligen inte min kväll det här, ska gå och gömma mig nu innan nåt annat bestämmer sig för att också jävlas..
r.i.p träningskor (kommer inte orka åka och hämta dom och dom är garanterat borta nästa gång jag kommer dit. (tur att dom var fula)).

malmö

Pratade nyss med Elias som nästan lyckats övertala mig om att åka och hälsa på honom i Malmö. Hade varit kul ju, och så kanske jag får chansen att träffa Josse också, vilket hade varit bäst med tanke på att det inte blev något Malmö- besök sist. Saknar henne. Saknar Elias också. Hittade skitbilliga biljtter med. Så.. kanske!!

Nu: Sias nya album, mmh. <3 Sen ska jag snart åka och träna igen, och hör och häpna men jag ser faktiskt fram emot det. Måste vara på bra humör idag eller nåt.. Puss!

åååååh

ångrar jättemycket att jag inte gick på peace & love i år. hade verkligen verkligen velat. :(((((

DU ÄR LIV

Idag gick jag upp skittidigt för att åka till polisen och förnya mitt pass. Var där vid nio, trodde det skulle räcka. Men fick ändå vänta i två och en halv timma innan blev det min tur och poff, så var jag klart på typ fem minuter. Skönt, för hade nog inte klarat mycket mer hehe.
Efter det gick jag runt på stan medans jag väntade på Cornelia. Kollade i affärer och köpte två tröjor. Börjar få ångest över det här nu, att jag köper alldeles för mycket kläder, sånt jag inte alls behöver egentligen men som jag bara inte kan låta bli när jag väl ser det. Måste sluta med det, ska försöka att inte köpa mer kläder den här månaden i alla fall.. Faaast kanske en hatt, om jag hittar någon bra! Det ska jag få köpa mm. Jag vill verkligen ha en och såg en rätt snygg idag, men den köpte jag faktiskt inte hehe.  


En av tröjorna.

Sen kom hon, min lilla tjej. Vacker som en dag. Hon tog mig med till ett fik som hon hittat, som ska bli vårt nya sommarfik. Säger inte vilket det är för det är hemligt, bara vårt. Jättemysigt är det i alla fall. Vi satt på uteserveringen i flera timmar och pratade och det var så sjukt bra. Äkskar att vi ses så mycket nu. Och nästa vecka kommer bli bäst. DU är bäst Cornelia. <3




Sen gick vi till Liseberg, Cornelia skulle hälsa på en hon känner som jobbar där. Och sen var jag tvungen att skynda mig för jag skulle åka och träna. Träffade Adam vid busshållplatsen. Träffar alltid honom där, man skulle kunna tro att han bor där men det gör han inte. Kul i alla fall. Sen kom bussen och på bussen kom tröttheten. Så när jag kom till gymmet var jag tvungen att köpa en sån där supermegaawesome energidryck som man blir helt WOSH i huvudet av, och sen kunde jag träna på som fan.


Nu är jag hemma och lyssnar på Kent och mår bra och ja, nu ska jag nog springa in i duschen! Det var redan någon som duschade när jag kom hem så kunde inte göra det då uuh, känner mig skitäcklig. Och det är jag ju med.. Fast inte snart! Snart är jag fräsch och luktar gott igen. Brabra. 

Hejdå!

enSöndag

Läste ut en skitbra bok idag, fick gåshud och blev lite tårögd på slutet. Sen har jag tittat på Dr. Phil också. Var så spännande. Blev lite tåris där med faktiskt. Men Dr. Phil hjälpte, han hjälper alltid.

Nuuu ska jag kissa. Har druckit för mycket pepsi max.. PUSS!

en gång tänkte vi på resor kort varsel bara ge sig av där varje flygning blir en snabbkurs i att gå under

HEJ. Igår var jag hemma hos Linda. Vi planerade våran Barcelona- resa. Bokade flygbiljetter, kollade på hotel och så. Satt i flera timmar och bara tittade på massa saker och glömde helt bort tiden.
Sen blev jag så trött så jag höll att somna, då bestämde vi oss för att det kanske var dags att laga middag. Så då gjorde vi det och sen satte vi oss ute och åt och sen höll vi båda på att somna! Nickade till hela tiden och tappade mat i knät. Vet inte varför vi var så trötta, kanske för att det vart så varmt, kanske för att vi är så bäst. Det är lite tröttsamt ibland.. Sen var vi lite allergiska också, massa gräspollen i luften där ute i Säve. Jag nös hela tiden, skitjobbigt. Så kanske därför. Man blir trött av det också ju. Ja.. jaja. En kombination kanske? Mm, nåt sånt.   


När vi inte orkade titta mer på Barcelona- saker så tittade vi på film istället. Höll på att somna då med men så kom det två spindlar som kröp på väggen och skrämde oss och vi skrek och vaknade till som fan. Tur att Lindas bror var hemma och kunde rädda oss då, annars hade det kunnat bli riktigt jobbigt. Den ena spindeln var en sån där hoppspindel med ni vet, så den hoppade runt och var asäcklig uuuuh.

Tillslut somnade vi på riktigt och imorse så var vi jätteglada. Då hade vi liksom smält att vi ÄNTLIGEN ska resa iväg nånstans, och det ska bli så bäst! Om tre veckor åker vi, och sen är vi borta i 11 dagar. Åhåhåh, längtar!!


hihihihi

Igår dansade jag runt på mitt rum och drack Aurora.


Sen gick jag till bussen och såg ett dött rådjur som låg i diket och ruttnade. Kände på mig att det var ett tecken på att något skulle gå dåligt. Och det gjorde det: Bussen kom aldrig, den som kom efter var försenad, trasig, åkte långsamt, det var vägarbete och massa stopp. Så jag blev försenad typ en timme, men som tur var förlät Tilda mig!

Sen gick vi till Kellys och drack öl. Bra kväll, tack puss.

mmTilda

Ska träffa en awesome tjej ikväll woho. <3

RSS 2.0