lite semester

Hej och godmorgon. Ville bara säga att nu tar jag en paus härifrån i två veckor. Åker till Belle i Lund idag, och sen imon åker jag vidare till Elias och SEN på onsdag åker han och jag till Island och lever livet. Blir nog inte så mycket tid till att skriva här då, kommer ha ASMYCKET kul att göra VARJE dag. Hihi.

Ha det så fint alla kära vänner. Puss <3

tele

Köpte en ny mobil idag, bara sådär wosch.. helt spontant! Följde med till netonnet, min bror skulle ha en ny telefon och lite så. Och så bara ser jag, reafynd.. En LG GT400 med pekskärm, 5 megapixel kamera och massa annat såntdär fräckt, för 599 kr! Så jag slog till. Behövde ju en ny ändå, men har liksom aldrig orkat ta tag i det. Nu kunde jag inte stå emot hihi. Är ganska nöjd. :)))

OCH imon åker jag till Belle. Superfint! <3 Hejdåå


christmas


Älskar mina syskon. Har haft en fin julafton än så länge. Fina klappar. För mycket mat. Som det ska vara. Fast typ ingen choklad? Brukar alltid äta asmycket choklad. Men mamma glömde ta fram Aladinasken.. Den åkte fram nyss. Bra kanske. Eller ja.. bra.

Ska kolla på Karl Bertil Jonsson snart. Puss och god jul igen! <3

hihi


the weakest mind

Julklappsbyte och fika med Linda, och sedan klä grannen och äta lite risgrynsgröt med kanel. Julafton imon ju, fast det känns inte någonstans. Är mest bara mätt på allt i förväg. 

23dec




Var på Liseberg igår med Cornelia und friends. Det var mysigt men liiite väl kallt. Pussades med Cornelia under en mistel, drack varm choklad och köpte knäckäpple som jag åt halva av idag. Resten fick Therese.

Idag var sista dagen på jobbet. Vet inte om det blir något jobb i januari. Ska ju börja plugga då med så kanske inte! Kommer sakna alla barnen så himla mycket. Asjobbigt faktiskt. Fast ska bli svinkul att få börja plugga, mihi. Ser fram emot det jättemycket!

Åker snart och träffar Linda för lite julfika. Men först ska jag sy en knapp på min jacka och sen sova lite. PUSS.


Äöf

förkyld och lite så. nyser och fryser

IS

Lyssnar på Sigur Rós och längtar så himla, himla, himla mycket tills jag och Elias åker till Island. Titta bara! Världens finaste land kanske:








<3

klippklapp


Igår köpte jag klart alla årets julklappar. Kom fram till att jag hatar att köpa julklappar. Eller jag hatar att vara i stan under jultid. Går knappt att andas på grund av allt folk ju. Fick panik, värmeslag, blev irriterad, stressad, hungrig. Uh, jobbigt.
Vad jag däremot älskar är att slå in alla klapparn! Mysigt som tusan. Det har jag och katten underhållit oss med idag. Prasselprassel. Har bara några kvar nu, sen är jag redo för julafton. Hiho.

Tittade på det här ikväll:



Adam's apples



Die Welle

argontdör

Hatar bussar som är försenade!!! Seriöst, blir så jävla arg. Varannan utsatt tid uteblir ju, och när bussen väl kommer är den alltid minst fem min sen!! Och okej att det egentligen inte spelar SÅ stor roll, men om man ska matcha en annan buss som bara går typ en gång i timmen så är det en katasroff!!! Är helt upprörd nu, lovar. Ska man behöva ha det såhär i 4-5 månader varje år bara för att det råkar vara lite kallt och halt här?! ÅÅH! Orkar ej. Blir så arg. Går på bussen och vill bara slå ner alla.

OCH jag har så ont i ryggen att jag vill dö. Vet inte varför. Kan knappt ens lyfta barnen på jobbet, böja mig ner, sitta för länge på samma sätt osv osv osv dööör. Hatar. Asdålig fredag. Mår illa och har ont i halsen också. ÅH!!

Dör nu hejdå!!

det finns ett enkelt svar du är varm när jag är kall




Hatar att vara sjuk.
Tycker att Belle är så himla fin och bra.
Saknar Elias så jag går sönder lite.



Puss.

wejjjj

Alltså åh, lyckan!! Kollade nyss mitt antagningsbesked på studera...mihi! Och jag ska bli dagisfröken nu, på riktigt! :))

sådär



åpoiuyghjk

huvudvärk. trött. opepp som fan. ölkjhgvbkhg godnatt

synd om mig ja

Blev så himla sjuk igår. Det började med att jag sovit dåligt på natten. Sen mådde jag lite konstigt på morgonen och på förmiddagen fick jag ASONT i magen. Trodde det var extrem mensvärk för jag skulle få min mens då, men ingen mens kom och det onda blev bara värre och värre. Kunde knappt röra mig typ. När jag hade rast gick jag och la mig och somnade nästan. Då kändes det lite bättre. Men sen när jag gick upp igen blev jag plötsligt superillamående och var tvungen att springa och spy världens flod. Då kände jag att det var dags att åka hem.

Men jag var alldeles för borta för att kunna ta bussen så lärarpraktikanten på jobbet erbjöd sig att skjutsa mig, hehe, snällt! Fast lite pinsamt, jag ba stanna bilen jag måste spyyyy. Uh. När jag kom hem la jag mig i sängen och där stannade jag hela dagen, kvällen, natten, morgonen, nu fortfarande. Förutom när jag var tvungen att springa och spy även fast det inte fanns något att få upp. Asjobbigt. Hatar att vara sjuk, speciellt att må illa. Det är det sämsta!! Hatar att vara helt skakig och svettig och utmattad och äcklig och ääähuugikjcbek. Hatar!

Idag stannar jag med hemma. Känner mig fortfarande helt konstig, fast bättre ändå. Har kunnat äta lite och så. Skönt. Vill bli frisk och ha fredag nuu. Puss.


får ej nog



såååå hiiiimla braaaa mmmh

tönt

Igår var jag hos Bea. Vi hade det skojigt. Först tog vi en lååång skogspromenad innan det blivit för mörkt och vi bara skulle ha gått in i varandra. Sen såg vi på film, drack jordgubbste och åt godis som jag köpt med mig för 42 kr för att dom inte tagit kort under 40 kr (=mycket godis).



Sen när jag skulle åka hem så började jag tänka så dumt. Jag stod där vid busshållplatsen i mörkret, alldeles ensam, precis vid skogen. Och så tänkte jag att "Det är egentligen lite konstigt att jag inte är mer rädd än vad jag är. Det här är ju nästan som hämtat från ur en skräckfilm. Men jag känner mig heeelt trygg och säker ändå. Där på andra sidan vägen bland träden kan det ju faktiskt stå någon utan att jag ser det, men det är inget jag oroar mig över!"

Sen blev det knäpptyst och inte en enda bil kom på jättelänge. Och sen började det knaka och prassla bland träden. Och sen var jag såklart skiträdd och sprang på bussen när den kom, hehe. Och inte tog det slut där heller. Nu tänkte jag att OM det här hade varit en skräckfilm så hade det ju varit så typiskt att tro att jag skulle vara trygg så fort jag kommit på bussen, MEN så är alla på bussen egentligen zombies som äter upp mig... Kan ju säga att det blev trevliga 45 minuter in till stan. :))

Och nej, jag och Bea kollade inte på skräckfilm hela kvällen. Vi tittade på animerade barnfilmer om möss och prinsessor och en monsteruppfinig som inte var något monster utan som var snäll och ville bli skådespelerska istället för att vara elak. Superläskigt verkligen..

qawsed

Var på bio nu ikväll med Elaine. Vi såg Harry Potter, äntligen. Bra var den. Bättre än vad jag trodde och lätt bäst av de Harry Potter- filmer som gjorts.  Så jag är nöjd! Fast åt för mycket popcorn.. men ja, sånt som händer kanske? Ska ej gnälla i alla fall.

Imon är jag hembjuden till Bea på lite glögg och fitta. Ska bli mysigt. Var så längesen nu. <3

kajsa hihi

Inget jobb idag. Tog mig en välförtjänt sovmorgon men självklart skulle Tele2 ringa och förstöra den. Suck. Så jag gick upp. Åt en asnice frukost. Sen åkte jag in till stan i iskylan och shoppade julklappar och saker till mig själv, såklart. Kan inte gå in i en affär utan att känna behovet av att skämma bort mig lite hehe. Är för att jag älskar mig själv så mycket tror jag..

Men ja, fick som sagt köpt en del julklappar också, skitnöjd. Äntligen är jag ute i god tid!!

Sen träffade jag Kajsa. För första gången nånsin! Fatta hur kul det var. :))) Vi har ändå pratat med varandra över internet sen typ 2007 nångång. Hon har alltid varit världens finaste tjej i mina ögon. Och det var hon i verkligheten med. Så himla bra. Vi åt macka och drack te/cola light på Fröken Olsson och pratade gamla tider. Och lite nya framtidsplaner. Är så himla glad att vi äntligen fick ses. Kom till Göteborg igen snart. <3

Och SEN sprang jag och träffade Linda. Min fina bästis. Vi hade det allmänt fantastiskt som vanligt innan vi dog påvägen hem i tusenmiljoner minusgrader.  

Nu ska jag snart ringa Elias. Han är också världens bästa. Alla är så sjukt bra verkligen. Kan knappt fatta att jag har så många fina i mitt liv, och att ni väljer att lägga ner tid på mig. Bortskämd är jag. Gillar det som fan hihi.


Och just det, jag sprang på en från jobbet på Åhléns också. Hon frågade om jag kunde jobba för henne veckan innan jul. Vilket jag kunde absolut. Sååå, asbra dag har det varit! Allt känns rätt perfekt just nu. Puss!


Fina Kajsa <3

quiet heart

Hej. Här sitter jag och börjar nu äntligen bli varm igen. Ändå kom jag hem för typ en timme sen. Det är så sinnessjukt kallt ute nu va, vill mest bara gråta när jag tänker på det. Har fan ingen kläder som klarar det här. Måste köpa massa varma tröjor, och nya, varma skor. Annars överlever jag aldrig vintern uuh. 

Men gissa vad? Jag har åkt pulka idag! Ja, trots tusen minusgrader. Men jag frös knappt alls då faktiskt, skrattade så mycket så jag blev helt svettig istället. Och alla dagisbarnen ville tävla med mig och åka i samma pulka som mig och så. ASKUL VAR DET. Jag har inte åkt sen jag själv var en liten plutt. Men jag kände mig helt lycklig nu, man borde lätt börja åka lite pulka varje vinter hihihihihhi.   

Efter jobbet drack jag te med Bea på Franks. Det var längesen vi sågs nu. Men det var fint som alltid, och vi praaataaadeee. Om mycket. Puss på dig verkligen. <3


RSS 2.0