CIRQUE DU SOLEIL - SALTIMBANCO

Var i Malmö i helgen. Kom sent på fredagen, åt god mat med Elias familj och somnade rätt tidigt. På lördagen hann jag träffa Josse lite snabbt och sen på kvällen så åkte vi på nycirkus. CIRQUE DU SOLEIL. Det var ungefär b ä s t. Satt och gapade hela tiden. Var jätterädd att alla som svängde runt i luften skulle trilla ner och dö. Var också rädd för att bli upplockad på scen för vi satt på första raden och dom sprang runt precis vid oss och petade på folk och skulle göra konstiga saker och en tjock man fick följa med upp på scen och vara där aslänge och göra massa knäppa saker och alla skrattade. Hade dött om jag varit honom. Verkligen dött. Men föreställningen var grym. Se den om ni har möjlighet!

Idag åkte vi hem rätt tidigt. Vid halv två typ. Har ätit falafel till middag och nu är jag trött så trött. Och förkyld. Ska snyta mig och sova snart. Puss och godnatt!







(Bilder från Google)

STRESSAD FAST GLAD FÖR JAG ÄLSKAR BARN OCH ER

HEJ! Första dagen på praktiken idag. Det var mysigt och kul. Var och åkte pulka och fick mitt hår frisserat av en liten pojke. Fina barnen. Men har haft ont i magen hela dagen, mindre bra. :( Och igår kväll mådde jag asdåligt för att jag kände mig så stressad. Grät och det var jobbigt att andas och jag ville typ spy och dö. Måste lära mig ta det lugnt. Men idag är det bättre och jag ska snart laga tonfiskpastanånting och sedan plugga hela kvällen. OM jag orkar. Annars ska jag bara kolla på tv. Imorgon och på fredag börjar jag klockan sju. Bläää...

JUST DET! I måndags träffade jag Elin och vi shoppade lite till hennes nya lägenhet hon fått här!!! ÄLSKAR att hon bor i Göteborg nu ihihihiiiih. Sedan åkte vi hem till henne och jag hjälpte henne sätta upp fina spetsgardiner och sen drack vi te och myste i hennes soffa. Det var himla fint!

Och på fredag åker jag och Elias till Malmö över helgen. Vi ska gå på någon slags föreställning med hans familj. Ska bli mysigt! Puss alla och hoppas ni mår bra. <3


HACHIKO

Igår var himla fint. Var först på förfest hos några av Elias kompisar och sedan gick vi till Psykologiska Institutionen där det var maskeradbal. Kände mig rätt så fin i blåa spetsklänningen, pärlhalsband och min svarta mask med en liten fjädergrej och gulddetaljer. Fast tog inga bilder så TYVÄRR NI KAN INTE SE heheh. Blev himla full på typ ingenting och kvällen slutade med att Elias steckte falafel till mig klockan fyra på morgonen.

Idag vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk men annars mådde jag fint. Vi åt onlinepizza (champinjoner och extra ost GODASTE PIZZAN) och tittade på Pokémon. Och nu är jag själv hemma och har bestämt mig för att ha en titta-på-sorgliga-filmer-och-gråta-kväll. Har nyss tittat på Hachiko - a dogs story. Har ni sett??? SÅ himla sorglig. Ungefär när hälften av filmen hade gått så började jag gråta och sen grät jag hela vägen enda till slutet. För er som inte vet så handlar filmen om en man som hittar en hund och sen blir dom bästa vänner och hunden väntar alltid på honom på tågstationen när mannen har varit på jobbet men en dag så kommer inte mannen och då börjar det sorgliga och hunden bara väntar och väntar och det är SÅ himla sorgligt. Blir helt lipig igen. Stackars hunden. Han väntar i flera år tills han dör och det här är en sann historia och uuuuuäääähhh. Klarar inte av sorgliga djurfilmer, dom är värst.







Den riktiga Hachiko. Och statyn som dom satte upp på stationen när han hade dött. :(((((

PLATS FEM

Har inte orkat skriva på ett tag. Mår lite sådär. Ska i alla fall iväg och träffa Bea snart, då blir jag nog glad. Ska också köpa en sån där maskeradbalmask idag, för ska på maskeradbal på fredag. Vill ha en sån fin mask som Jenny eller Serena eller Blair har på sig i Gossip Girl när dom har maskeradbal. Men det blir nog en ful, billig variant istället.

Står i telefonkö till Folktandvården nu. Tar hundra år. Bläää. Imorgon börjar en ny kurs i skolan också. Lek, kreativitet och lust att lära heter den. Ska bli intressant och kul och så tror jag. Fast ska ha fem veckors praktik i den här kursen. Har lite ångest för alla tidiga morgonar hehe.

Blöä, orkar inte riktigt. Vill ha sommar och ingen stress/orosklump i magen.

22

Haft mysigaste morgonen. Gick upp sent och Elias var min slav och diskade gårdagens disk och åkte och köpte färskt bröd. Sedan åt vi brunch med smörgåsar och tusen olika goda pålägg som Elias köpt i Saluhallen igår, och drack te och juice och bara myste. Snart ska vi iväg på gratis prova på- yoga. Har alltid velat testa och så fanns det sånt idag så det passar ju perfekt! Är det najs kanske jag börjar med lite yoga den här terminen hihi. I alla fall. Sen när vi funnit vårt inre lugn så ska vi iväg och äta mongolisk bbq- buffe. Sån där när man får välja vad man vill ha på en tallrik och så wokar en kock det med en gång medans man ser på. Och så ingår förrätt och efterrätt. Tror det blir bäst. Och sen ikväll ska vi på bio och se The skin I live in. Har ganska höga förväntningar på den! Sen efter det så hem och mysa ännu lite mer kanske. Blir en lugn, himla fin födelsedag, med massa gott och mannen jag älskar. PUSS

EH



Fikade med Bea igår. Satt på Espresso House i flera timmar och jag åt deras supergoda scones med sylt. Sedan handlade vi på Hemköp och jag bestämde att jag och Elias skulle äta laxpastasallad istället för linssoppa som vi tidigare sagt. Så efter att jag och Bea sagt hejdå åkte jag hem och lagade den godaste maten nånsin. ÄLSKAR laxpastasallad. Topp tio av det godaste jag vet tror jag nog.

Idag har jag laddat inför opponeringen på hemtentan vi ska ha på fredag. Är lite nervös men tror det ska gå bra. Hatar att kritisera andras arbeten. Och hatar att få mitt arbete kritiserat. Men det är väl bra antar jag. Nåt man måste lära sig och kunna och så! Japp.

IMORGON ska jag i alla fall inte plugga något för IMORGON fyller jag 22 år. Jippi hejaheja woho! Ska ha mysigaste dagen. Så puss alla och glöm inta att ringa/smsa/skriva och säga grattis och att ni älskar mig och sådär IMORGON.

SÅ NI VET


Köpt världens finaste klänning ungefär. Med blå spetts och öppen rygg
och åh vill bara ut och dansa i den nu.


Ska titta på Monsters Inc istället. Puss.

ÄLSKAR ER











Godaste maten, egengjord glass, ugglepresent, pepparchips, vodkaelin, kellys, korvfest, gullig katt, ramla lite i trappan, taxi, huvudvärk, ännu mer chips, film, onlinepizza, mysiga pratstunder, "inbrottstjuven", shoppa kläder för 977 kronor, matpaj, hejdå josse och elin ni är bäst.

PAJ & GLASS

Idag har jag varit på stan och hittat bästa presenten till Josse som hon ska få imorgon på vårat glasskalas hihihi. Josse fyllde år den 4:e januari och jag fyller ju den 12:e så vi ska fira lite tillsammans. Och göra massa glass med min nya glassmaskin! Kommer bli bästa. Elin ska bo hos mig i helgen också. Längtar så mycket tills imorgon klockan fyra då hon kommer hit ååh.

Idag har jag också ätit paj med Bea. Himla god paj, älskar paj så mycket. Och Bea var så himlahimla söt idag. Så himla fint att ses. Vi måste ses SNART igen??? Gillar inte när det går så lång tid emellan. :(


När jag kom hem lagade jag paj till middag också. Får liksom inte nog. Åt med spenat och körsbärstomater och mozzarella och massa gott. Jag och Elias åt upp hela pajformen. Det var helt galet. Nu lyssnar jag på Disneylåtar och sjunger med. Det är Pochahontas nu. Färger i en vind. Så bra!

Puss&Kram hihi.

3/1- 12

Stan med bästa Josse, ösregn, godaste lax- och spenatpajen, massa letande efter den perfekta klänningen som inte verkar existera, helgplaner och Elin- peppen. (L) En himla bra dag. Nu snart blir det chips, dipp, film och Elias hihihi.

NYÅR OSV.

Japp, ett nytt år då alltså. Härligt. Nyår var ganska fint. Träffade först Cornelia lite snabbt på dagen och handlade med henne. Sen på kvällen lagade jag och Elias den godaste nyårsmiddagen nånsin. Till förrätt hade vi skaldjurspaj med mosserande vin. Sedan åt vi stekt entrécote med potatishalvor i ugn, sparris och vitlöksklyftor i folie, rödvinssås och sallad med körsbärstomater och solrosfrön, och rödvin att dricka. Och till efterrätt åt vi ugnsbakade kaneläpplen med vaniljglass och päronvin. SÅ HIMLA GOTT!!! Fick knappt på mig min klänning sen men det gick. Sen åkte vi hem till Olof och Julia som hade lite fest. Vid tolsslaget stod vi uppe på Skansen Krona och tittade på fyrverkerierna och drack champange, och sedan gick vi tillbaka och dansade i Olofs och Julias vardagsrum tills ungefär fem på morgonen då vi tog en taxi hem.

Igår var det en klassisk nyårsdag med chips och glass och Den lilla sjöjungfrun och inte gå upp ur sängen alls. Ganska mysigt ändå, även fast man ville dö lite där på morgonen. Och idag har jag tvättat, diskat en monsterdisk och ska nu skriva klart min tenta och skicka in den. I veckan ska jag leka asmycket med bästa Josse som är i stan tills på söndag. Så fin start på året ja. Puss och kram!

RSS 2.0