I came here with a load and it feels so much lighter now I’ve met you

Trots att det bara är ca. 2 timmar sedan du åkte så saknar jag dig redan hur mycket som helst. Och jag fryser och önskar att du var här och byggde koja med mig igen. Och åt godis och gjorde sopbilen. Och tramsade. Och promenerade och tittade på julbelysningarna och fick snö i ögonen och värmde händerna.

Lyssna på musik, titta på film. Äta barnpizza och pastasallad. Handla. Virra runt på Eketrä. Gå nere i hamnen, dricka öl. Göra absolut inget. Prata, andas, titta, le. Känna efter och känna att det känns så väldigt bra bara. Allt. Allt blir så fint med dig. Och jag saknar dig som sagt. Men om två veckor ses vi igen. Och jag längtar men jag är inte ledsen nu. Bara lite tom. Och trött.

Ska sova. Godnatt.






<3 

winter is coming

Huvudvärk. Är lite gråtig. Har nyss tittat på jättesorgliga Gossip Girl- avsnitt. Åh, Chuck.. varför förstör du alltid så för dig själv? Fattar inte, blir så ledsen. Han är en himla fin kille egentligen innerst inne ju..

Imon kommer en himla fin kille och hälsar på mig också! Längtar jajaja. <3<3<3<233







Asjobbig snö också....

18:07

Idag var det skitmycket drama på jobbet. En unge vid mitt bord på lunchen fick helt plötsligt värsta krampanfallet. Jag blev skiträdd och ropade på dom andra. Han blev typ helt blå och vi fick ringa ambulansen. Sen fick han medicin. Och när hans pappa kom fick vi reda på att att det antagligen var feberkramper och att han hade haft det förr. Bra att föräldrarna informerar om det verkligen.. Jag var helt skakig. Trodde typ han skulle dö. Han är så himla liten och var helt borta. Och efteråt bara skrek och grät han. :((( Hemskt!




NU: Träna. Opepp. Hejdå!

flytta

Var och tittade på en lägenhet idag. Den var fin och så. Ska kolla på en annan på fredag också. Känns som att livet går lite bra nu. Hejaheja.

pqr

Myspyskväll hos Cornelia igår. Vi gjorde toasts och kollade på film, åt godis, pratade. Har saknat dig så. Det var himla fint. På vägen hem hade det börjat snöa. Och imorse var mitt fönster helt vitt. Katten gosade i min säng. Fint, bra, puss.

Idag ska jag nog inte göra något. Vet inte. Trivs här. Nu i alla fall. Mamma har bakat äpplepaj också. MMåh.

såattteeh

saknar så himla många nu buuh. skärpning michaela

you make me feel like I am fun again

Åh. Hej. Känns som hundra år sen jag skrev nåt här, men det var väl kanske bara fem dagar eller så. När jag tänker efter. Men aa, lite länge är det ändå, men har liksom inte haft tid. Har varit asupptagen på sistone ja. 

I tordags efter jobbet var jag på en himla bra föreläsning om autism. Jag vill ju jobba med autistiska barn så det var hur intressant som helst! Men jag kom hem rätt sent. Och så var jag tvungen att packa då, för på fredagen efter jobbet skulle jag åka till Elias. Och jag började jobbet klockan sex, så var tvungen att gå upp klockan fyra. Inte en lugn stund blev det med andra ord.

Så åkte jag till Elias då. Åt asgod middag med hans familj, promenerade, kollade på film. Lite så. På lördagen sov vi för länge men det gjorde inte så mycket. Åkte och handlade. På kvällen skulle Elias och hans familj iväg till några dom kände så jag chillade ensam hemma hos honom. Spännande var det. Kollade typ 6 avsnitt av How I met your mother och försökte sova lite. Åt sallad, duschade, lyssnade på Kent och tittade i gamla skolkataloger heh. Var rätt fint, fast det var ändå finast när Elias kom hem igen.

På söndagen åkte vi på bilutflykt till Hässleholm och hälsade på Josse som flyttat. Det var hur najs som helst att få träffa henne igen, även fast det bara var typ två veckor sen sist vi sågs. Världens bästa tjej är hon. <3 Men vi kunde inte stanna överdrivet länge, tyvärr. Efter ungefär två timmar var vi tvungna att åka igen eftersom det ju är en bit mellan Malmö och Hässleholm. Jag och Elias körde hem i regnet och lagade den godaste pastasalladen vi någonsin lagat.

Och igår. Igår blev jag sjuk och spydde överallt. Spydde nästan inne på Willy:s, aspinsamt och jobbigt var det. Och skittråkigt. Elias fick ta hand om mig och jag bara förstörde alla våra planer buuh. Men när jag skulle ta tåget hem mådde jag i alla fall lite bättre så det gick bra. Fast är ändå hemma från jobbet idag. Tycker jag förtjänar det, få vila ut lite. Mår inte illa längre men känner mig konstig i hela kroppen.
 


Nu är jag glad och ledsen samtidigt. Äter choklad och känner att jag egentligen bara vill gå och borsta tänderna. Det är inte alltid lätt uuh..

(Förutom när jag är med dig, puss)

undanflykter och självanklagan


Fryser. Är glad att den här dagen är över snart. Puss på det ja. Det är väl ungefär det enda jag känner just nu, tror jag. Och lite lättnad också kanske, över att det inte är lika jobbigt längre, tankarna. Ni. Och så är jag hungrig med, kurrikurr. Mm, men det var nog allt. Alla känslorna. Annars är det rätt tomt i vanligt ordning.

Onsdagar är inte så jävla roliga ändå.

kjelle

Snögubbsbyggande på dagisgården idag. Och jag var glad fast jag mest fick snö i ögonen och inte kunde se nåt. Klockan två slutade jag och på busshållplatsen hem mötte jag en full, gammal man som kallade mig lilla hjärtat och berättade att han hade jättemånga byxor hemma, så det gorde inget att han nyss hade halkat och fått hål på de han hade på sig, han kunde slänga dem utan problem, sa han. "Vad skönt" sa jag. "Ja, föfan!" sa han. Hehe. Sen kom bussen.

Nu har jag sovit, ätit, färgat om håret och gosat med katten. Är på ovanligt bra humör denna kväll. Måste vara något jag har att se fram emot eller så. Kanske att det är fredag snart? Kanskekanske.. antagligen. Heh. PUSS!

och rätten att ge upp för nån är den sista rätt man har

Var ju på Håkan Hellström igår med Therese, Anton och Joachim. Så sjukt bra var det, rysningar. Håkan verkar inte kunna göra en dålig spelning, knappt ens en mindre bra. Alla är bäst. Allt var bäst. Mm, älskar!



(bild från gp.se)

jag är pojken i glasögon hon var kär i en gång

Godmorgon. Nyss bokade jag tågbiljetter ner till Elias nästa helg. ASBRA. Jag är glad. Snart ska jag in till stan och äta frukost/lunch med min syster också. Och ikväll ska vi se Håkan på Scandinavium. Värt. Fin dag verkligen. Jag har bara varit vaken i en och en halv timme än så länge men allt är redan hur bäst som helst. Gillar detta!

Puss hejdå nu. Måste sminka mig lite. Borsta håret också kanske. Hejdå.

linddaa

Träffade min Linda idag efter jobbet. Var typ över en månad sen sist vi sågs, helt galet! Har saknat henne skitmycket verkligen, uuh.. Så det var välbehövligt! Och bäst, som alltid. <3 
Först gick vi i stan och jag köpte hårspray och hårfärg och annat sånt nödvändigt. Sen åkte vi hem till hennes nya hus (hon har precis flyttat) och lagade tacos, drack vin och kollade på skräckfilm. Jag var överdrivet lättskrämd idag, hoppade till hela tiden och gömde mig under en filt. Det var awesome!

Och alldeles nyss blev jag körd hem av Lindas supersnälla pappa. Och nu har jag precis lagt mig i min säng, helt trött, nästan död.. Men jag får inte ge upp och somna riktigt än för snart ska Elias ringa och göra min kväll ännu lite mer fulländad än vad den redan har varit. Puss gånger tusen på det. <3

lkjhgfdsdfvbnm

Har inte orkat leva den här veckan. Det fattas något och jag vet exakt vad det är.
Vill bort, står inte ut med folk, står inte ut med mig.

Måste ha en bra dag idag.

awesome

Choklad är så sjukt gott. Dör lite. Imon börjar mitt nyttiga liv. Som kommer hålla ungefär veckan ut..

äntligen

Åh, mitt nya sim- kort till mobilen kom idag! Så nu är jag kontaktbar igen, på samma numer som innan. Och alla mina kontakter var ju sparade på min gamla mobil, så allt är skitbra igen. Känns SÅ himla skönt. Kan andas lite lättare osv. Dagens bästa. <3

Annars idag har jag bara legat i min säng och lyssnat på musik. Deppigt. Saknat. Har tittat på Micmacs och två avsnitt av Gossip Girl också. Hjälpt mamma laga mat. Sen INGET. Ska träna nu också, men annars INGET. Skittråkig dag. Avlider.

Hejdåå. Ska dricka vatten nu.


RSS 2.0