24-26

Hej igen. Här kommer ännu en uppdatering om min helg. Skriver bara på helgerna nu för tiden har jag märkt heh. Men bara för att det bara är på helgerna jag lever. Annars är det ju bara praktik, plugga, äta, sova och hur kul är det att läsa om på en skala från ett till tio?? Ne just det.

I fredags var jag, Cornelia och Elin på Kentklubb. Först hade vi förfest hos Elin och allt drog ut på tiden supermycket så när vi väl kom fram så var det typ fullt på klubben och vi fick köa i en timme för att lyckas komma in vid halv ett = vi var bara där en och en halv timme men det var ändå rätt värt för vi dansade som galningar till massa bra musik. Och det ägda att vara hos Elin så jag hade inte velat ändra på något ändå! Cornelia sov sedan över hos mig och vi hade en mysig förmiddag tillsammans (dödsbakis) innan hon åkte till sin syster och jag åkte och träffade Josse. Jag och Josse shoppade strumpbyxor och åt sushi. Var så hiiimla gott. MEN jag upptäckte att mitt bankkort var borta........ Ville gråta men ringde till Henriksberg och som TUR var så hade jag bara glömt det i baren på Kentklubben så jag åkte tillbaka och hämtade det. Var så glad att det inte var borta och nån tagit alla mina pengar. :((((

Lördagkvällen spenderades hos Josses pojkväns kompisar i Majorna och vi tittade på Melodifestivalen och jag drack citronvin och blev så sjukt trött att jag nästan somnade i deras soffa vid tolv. Jag lyckades ta mig hem och sedan sov jag till halv tre idag. Fattar verkligen inte hur jag kan vara så trött..... Skulle kunna somna igen nu alltså. Men ska äta lite pastasallad istället!

Tidigare idag har jag träffat Bea. Vi promenerade i solen och satt och och drack kaffe på en bänk. Det var så himla skönt och mysigt, hade kunnat sitta där för alltid. Bo där.  Men sen gick solen ner och vi flyttade oss till ett fik istället och jag åt en chokladmuffin och ville dö av mättnad. Men ändå inte. För livet är så fint just nu så vill aldrig dö miheheh.

SNYGGA GIFAR:
Photobucket Photobucket Photobucket


FREDAG

Efter praktiken igår träffade jag Elin i stan. Vi handlade mat och vin/cider innan vi åkte hem till hennes lilla mysiga lägenhet. Där lagade vi tacos och nachotallrik, tittade på Cops och senare åt vi skitmycket chips och godis och tittade på Taken. Jättebra/hemsk film uuh. Vi drack citronvin och pratade och skrattade och kollade på youtubevideos och folks awesome bloggar. Så himla välbehövlig kväll verkligen. Har varit så sjukt trött och stressad hela veckan så det var najs att bara chilla med en vän i en mjuk soffa och inte oroa sig för något. Bäst.

Sen gjorde vi tusen gifs också, här är några smakprover!!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

OM FÅR HADE VINGAR

Måste också bara skriva om i fredags då hon bedömningstanten från min skola var ute och tittade på mig på min praktik! Var asnervös. Hade sju barn som jag läste en kort liten saga för, som handlade om ett får som önskade att han kunde flyga. Skitgulligt. Sedan pratade jag lite med barnen om önskningar och drömmar och sånt fint och de fick berätta för mig om det hade några önskaningar eller om det drömt nåt som de kom ihåg och ville dela med sig av. Sedan fick de måla teckningar av något av de vi pratat om. Och allt gick ganska bra, men kändes skitstressigt när hon tanten satt brevid och antecknade i sitt lilla block så fort jag sa något. Hade nog gått bättre om jag vart själv men WHATEVER, är bara glad att det är över!! Och det kändes hyffsat och jag är ju där för att lära mig så ja, är nöjd ändå.

I slutet av dagen hade vi ett samtal och hon sa att det syntes att jag tyckte det här var roligt och att jag verkligen ska jobba med barn och kommer bli en bra pedagog och jag har allt som behövs. Hon hade bara lite praktiska råd att ge mig som jag kan använda i framtiden om jag lättare vill få igång diskussioner hos barnen och så. Kändes himla bra! :)))

ANITA RARING

Haft en så himla fin helg! Efter praktiken i fredags så mötte jag Belle i stan och vi gick på systemet och handlade mat. Sen åkte vi hem till mig, åt kyckling, gjorde oss snygga och p r a t a d e om allt. Bäst ja. <3 Jag fick superfina födelsedagspresenter av Belle också. En tårta på burk, ett gulligt litet ugglehalsband, en hårinpckning och en typ sminkväska som är aspraktisk när man reser. Blev skitglad! Vid halv åtta kom lilla Elin och vi hade förfest med Madonna och Niki Minaj och blev fnissiga och gjorde tusen gifer på gifyo och jag är asefter som insåg storheten med gifer först nu eheh vet. Sedan åkte vi till Jazzhuset som hade gayklubb med Sailor Moon- tema och där dansade vi i timmar och jag och Elin blev raggade på av asfula killar. Skitkul. Kände mig snygg och sexig. Kvällen slutade på Burger King och jag somnade vid typ halv fem.

Lördagen spenderades i sängen med pizza, chips och glass. Jag och Belle tittade på Coming Soon, Sagan om ringen och Mean Girls. Sedan introducerade Belle mig för Skins och det ägde. Vi somnade tidigt och idag vid typ tio så drog hon, min lilla pingla.


SEXY AND WE KNOW IT

Photobucket
Photobucket Photobucket

ÅÄPHODLÖKBSMK

Är så stressad att jag går av på mitten snart. Är nervös över att få besök av min VFU- ledare på fredag på praktiken och bli bedömd när jag jobbar med barnen. Det är så stökigt och smutsigt här hemma att jag vill krypa ur mitt skinn men jag hinner inte städa nu. Måste andas och dricka upp mitt citronte och sen gå och lägga mig för ska upp runt femnollnoll imorgon.




Längtar till helgen japp.

HAIRSPRAY

Igår var en awusuum dag! Först hade vi rytmik på Artisten med skolan. Från nio till fyra så hoppade vi runt och lekte och sjöng och spelade på bongotrummor och lärde oss massa kul grejer man kan göra med barngruppen. Skrattade så jag blev helt svettig och fick ont i magen. Äntligen känns det som att klassen börjar lära känna varandra. Senare på kvällen gick vi ut, några från klassen. Var hur kul som helst också även fast vi bara satt och chillade. Efter några timmar gick de flesta till Parken men jag, Axel och Anna bangade och satt kvar och sjöng med ashögt i massa 90-tals hits. Två kompisar till Axel kom och sen underhöll vi oss med att titta på fula människor och skratta. Jag och Anna blev BFF och skakade hand på att ha tjejkväll med choklad och ansiktsmask och måla naglarna och lyssna på soundtracket till Hairspray. Så himla najs. Vid två drog vi hem. Jag åt tusen kex innan jag somnade.

Idag har jag så himla ont i halsen. Ska snart äta lunch på stan med min lilla lillasyster som fyllde 18 år igår (GRATTIS!!!) och gå på stan. Tänker inte plugga en endaste sida idag, utan får hetsplugga imorgon istället. Men jag är värd en dag av paus!!!

LIVET OSV.

- I onsdags var jag med Elin och hennes mamma på IKEA och shoppade och blev bjuden på mat.
- Igår fikade jag med Bea och pratade om sånt som bara hon och jag förstår. <3
- Idag ska jag ut med klassen och fira att vi klarade förra kursen!

Annars pluggar jag bara dygnet runt typ. Inte så intressant att läsa om. Men jag lever och jag mår. Puss!

RSS 2.0