JAG

Har alltid tänkt att jag är en sån trist person, utan intressen eller saker som jag är bra på/kan mycket om. Men så låg jag och tänkte på det imorse och kom faktiskt på rätt många saker som jag tycker är intressanta och spännande, och lite brinner för! Så här kommer en lista, mest för att liksom visa för mig själv att inte alls är så tråkig och okunnig som jag fått för mig.
 
SAKER MICHAELA GILLAR/ÄR INTRESSERAD AV/KAN MYCKET OM:
- Barn & Förskola
- Autism
- Island
- Julen
- Inredning
- Djur & Natur
- Genus & Feminism
- Mat
- Konst & Keramik
- Kläder
- TV-serier & Böcker
- Popmusik
- Drömmar (såna på natten, tycker det är skitspännande!)
 
PUSS!

15:10

Haft en sån fin helg. Josse har varit här. I lördags lunchade hon, jag och Elin. Vi gick runt i regnet i hundra år och letade efter nånstans att sitta, men alla ställen var överfulla. Tillslut knödde vi in oss på Kosmos och jag åt världens godaste mat. På kvällen åkte jag hem till Elin och lekte frisör och hon toppade mitt hår. Sedan kom Josse, hennes pojkvän, hennes pojkväns bror och hennes pojkväns brors kompis och allt var fint och vi åkte till Kontiki men någon hade hyrt hela Kontiki så vi fick inte vara där så då åkte vi till Henriksberg istället och spelade fotbollsspel hela kvällen innan det stängde. 
 
I söndags var jag ej bakis men SVINTRÖTT. Träffade Bea och drack massa kaffe på café Dali. Sedan kom Beas flickvän och var rolig. När jag några timmar senare kom hem hade Elias kompis Arvid och hans flickvän anlänt. Dom skulle nämligen sova hos oss över natten för att på måndagen åka hem till Norge igen. Jag var lite nervös för jag är alltid nervös när jag ska träffa människor jag aldrig träffat förr men dom var jättesnälla och gulliga. Vi spelade Uno. Jag vann första gången men kom sist fyra gånger på rad efter det. Ville dö. Sedan lagade vi hamburgare och på kvällen kollade vi film. Igår gick jag lite på stan med dom innan vi mötte upp Elias som vart i skola. Vi åt lunch i Haga. Åt en skitgod fisksoppa med massa lax i, mmh. Och just det! Köpte ju ett sånt där självtest på Apoteket för att kolla om jag är glutenintolerant igår också. Har ju haft så konstig mage i hundra år och när jag drog ner på kolhydraterna blev det bättre. Alltså bröd och pasta och sånt som också är gluten. Tror egentligen inte jag är glutenallergicker men alla frågar alltid så kan lika gärna kolla upp det och kunna svara säkert. Men när jag skulle testa igår så funkade inte den där grejen som man ska trycka på så det åker ut en nål så det kommer blod från mitt finger. Elias tryckte och tryckte och tryckte (för jag vågade inte själv) men inget hände. Blev så ledasen. Testet var skitdyrt, 300 kronor. Och jag hade redan öppnat alla grejer och när allt är öppnat måste man genomföra testet inom 10 minuter. Men Elias tröstade och sa att han skulle gå och klaga på Apoteket vid hans skola (testet finns nämligen bara på visa Apotek) så då kändes det lite bättre.
 
Idag ska jag egentligen plugga. Men har nyss tittat på tredje delen av Torka aldrig tårar utan handskar och gråtit så himla mycket så känner mig helt förstörd och kan inte plugga. Smart. Skulle äta lunch samtidigt som jag tittade på den också men inte ens det gick för började snyfta redan fem minuter in i avsnittet. Så himla jobbigt haha. Måste rycka upp mig nu. Puss!

FINGRAR

Dansar lite för mig själv i väntan på att gå och möta upp Elias och följa med på någon slags klassfest hoho:
Photobucket
Photobucket

RSS 2.0