LUCKY ONES

Praktiken är över, sorgligt men lite skönt. Mest för att jag får sova ut lite mer hehe. Men kommer sakna barnen, så himla fina. Nu har jag mest bara tråkigt. Väntar på att det ska bli kväll så jag kan åka hem till Josse och fira att hon kommit in på sin drömutbildning. Och att det är helg typ. Lyssnar på Lana Del Rey och ska måla naglarna. Har ont i magen. Blabliblibla. Vill julpynta med. Men får hålla mig tills imorgon. Då jävlar. Åker allt glitter fram och då ska det drickas julmust tills jag kräks (skoja). Men är så peppad! Gillar inte ens julen så mycket. Men allt MYS. Herregud, vem kan inte gilla det? Glitter och stjärnor och glögg och nötter. Ska glida runt i en mysbubbla hela december har jag besämt. Julafton är inte så himla ballt, Men allt innan. Ja ni fattar nog.  Tjuvstartade faktiskt med några lagom juliga stjärnor i fönstret för typ två vekor sen. Mycket snyggt:
 
Annat jag gjort på sistonde:
 
Ätit wok med syster
Suttit på fik
Varit på Ikea med Elin
Ätit på restaurang med Elias
Hängt med Josse
Praktiserat
Haft tråkigt (nu)

Z

Andra veckan på praktiken. Kul är det. Men är fan inte byggd för att gå upp innan typ... åtta. Går upp halv sju nu. Är inte ens speciellt tidigt EGENTLIGEN. Men är näst intill självmordsbenägen. Nästan. Gråter i alla fall. NÄSTAN. Elias skrattar åt mig. Jag vill döda honom men orkar inte. Fattar inte hur det kan vara så svårt. OCH FATTAR INTE HUR JAG SKA KUNNA JOBBA HELTID I RESTEN AV MITT LIV MED START NÄSTA ÅR?!?!?!?

BLUE SPACE

Fan vad kallt det är nu. Orkar inte. Fryser så MYCKET. I måndags gick brandlarmet i skolan och vi fick stå ute i typ 40 min, dog. Sedan var man härligt nerkyld (nedkyld?) hela dagen. :) Aja, bara att gräva fram de tjockaste tjocktröjorna nu då. Och min vinterjacka som är rätt ful men det varmaste jag nånsin haft på mig så jag elskar den ändå!!
 
Snart är ännu en vecka slut. Imorgon efter skolan ska jag träffa min syster och på lördag ska jag fika och promenera med Josse. Förra helgen hade vi skräckfilmskväll, jag, Sara, Elin och Josse. Ingen av oss gillar väl egentligen skräckfilm så mycket, vi ångrar oss i alla fall alltid ca 15 min in i filmen. Men ändå kan vi inte låta bli, äkta hatkärlek på det.
 
I lördags var jag och Sara på Erikshjälpen och köpte massa fint och onödigt. Fick bland annat med mig ett rött porslinsrådjur. Jättesött. Elias sa att det såg ut som den var dränkt i blod och stirrade på en med tomma, döda ögon. Jävla partypooper :( Senare på kvällen gick vi i alla fall på bio och såg Gravity. Skitbra var den! Älskar rymden så himla mycket, så mäktig men LÄSKIG. Och jävlar vilken ångset det var genom i princip hela filmen. Grät en eller två (säkert minst 20) tårar. Himla fin i 3D var den också.
 
Har också varit hemma hos Cornelia som flyttat ihop med sin boyfriend i Kortedala. Vi bakade kladdkaka, kladdkakans dag till ära. Gött vare.
 
Nästa vecka ska jag ha praktik på en träningsskola. Är lite nervös. Har ju bara jobbat på förskolor innan. Men det ska la gå bra. Min handledare lät gullig och trevlig när jag pratade med henne på telefon, som tur var.
 

HALLOWEEN

Var på Halloweenförfest hos Jennifer och Filip igår, sen gick vi till Yaki-Da som hade Halloweenfest tillsammans med Beyond Retro. Kul och läskig kväll! Alla var så fina.
Idag har jag gråtit hysteriskt till sista avsnittet av Dexter. Känner mig väldigt känslig. Det var ett sorgligt avsnitt men det är också sorgligt att serien är slut nu. Älskar Dexter så mycket juuuw.

RSS 2.0