8 MARS

Igår var det den 8 mars, alltså internationella kvinnodagen. Vid halv två gick jag och mina friends med i demostrationen och skrek och var arga över alla orättvisor som 2014 FORTFARANDE draddar kvinnor runt om i världen. Det var finaste vårvädret och alla människor var så fina att man ändå blev så peppad och glad mitt i all arghet. På kvällen var tanken att vi skulle gått på 8:e mars- klubb antingen på Kontiki eller Stadsteatern men vi hade alldeles för roligt hemma hos Josse att vi kom iväg för sent och hamnade på Brygghuset istället haha. Kasst av oss men kändes värt då, eftersom klockan blivit så mycket. Hemma hos Josse hade vi tittat på mellofinalen, skrikit över hur dåligt allt var, och jag hade grävt fram en dinosaurie ur ett dinosauriekit som jag köpt tidigare under dagen. HUR KUL?? Sjukt kul! Man fick ett gipsblock och lite grävverktyg och sen ba fick man köra. Tog sjukt lång tid. Men det var det värt. Känslan när man började se den lilla dinon komma fram alltså.. <3 Drack för mycket kir och blev lite för full så idag har jag mått sådär men det var en asbra kväll så JAJA.
 
 

21:56 EN SÖNDAGKVÄLL

Har precis ätit världens största tacomiddag. Är så mätt så jag dör. Det var gott men jag tänker gnälla ändå för hatar att vara såhär mätt. Hatar plockmat och buffé och sånt, då äter jag exakt alltid för mycket haha. No control. Eftersom jag aldrig skriver nåt vettigt här ändå tänkte jag mest slänga upp lite bilder ifrån den senaste tiden, som vanligt. Är väl mest för min egen skull så jag i framtiden ska kunna gå tillbaka och se och minnas alla ROLIGHETER jag haft för mig. Så behöver ju egentligen inte ursäkta hur tråkigt det kanske är för er. Men gör det lite ändå. JAJA!
 
Har hängt med min syster när hon piercade smiley och har träffat Bea som bjöd på gooood mat. Och Kotten som lekte med en liten kotte hahah dör så söt hon är. Har jag föresten sagt att Bea utmärkt mig till att vara Kottens gudmor? Det har hon i alla fall. BÄSTA. Jag har varit kattvakt åt Saras katter Basse och Simon också, och det var myyyyysigt. Jag har varit på Kentkväll på Saturn, druckit färgglada drinkar och dansat massor. Och jag har nästan gjort klart all min praktik, och haft min slutbedömning som blev godkänd!! Var så himla nervös men det gick bra. SÅ GLAD OCH STOLT. Nu måste jag fan börja söka jobb snart också. UUUH läskigt. Men jag kommer äga som förskollärare. Det tror i alla fall min bedömare och min handledare hehe. SKRYT JA.
 
För några helger sen var jag på spelkväll hos Emilia också. Det var kul även fast jag är den sämsta förloraren/vinnaren. Jag spelade Star Wars- spelet och bordshockey. Förlorade allt. Men var fan aaaaasnära på att vinna två matcher i bordshockey!! Stod 2-2 aslänge och så var det jättehetsigt och ena gången la hon jag mötte mål och den andra gången gjorde jag självmål??? Kan ni fatta hur mycket jag skrek? Så pinsamt.... Men tror inte jag gjorde bort mig ändå....
 
Jag och Josse och Sara och Jennifer och Elin hade "punkkväll för några helger sen också. Alltså haha. Trodde vi skämtade. Typ "ikväll lyssnar vi bara på punk och är dräggiga!!" Lät ju kul men ej serri?? Så kommer jag hem till Josse och så är dom så jävla punkiga hahahah. Och inte jag. Men ganska skönt att slippa behöva förklara för alla sedan när vi gick ut, varför man var helt punkig hahaahh.
 
Spelkvällen:
 
Och punkkvällen hahah TITTA SÅ FINA:
Coolaste jag känner <3
 
NU SÄGER JAG HEJDÅ OCH PUSS OCH KRAM

RSS 2.0