du ska lämna mig här ensam du ska lämna mig igen du måste lita på mig nu

och just nu
vill jag se min framtid
jag vill se allt som ska komma
genom dimmorna här
kan jag inte ens se min
nervösa tunna hand som söker din

du ger mig inga löften och du ställer inga krav för att du vet exakt vad jag klarar av

du ser mig som en jämlik
jag beter mig som ett barn


bra dag

Idag har jag:
- Handlat en fin klänning
- Ätit glass i solen med Tilda och fått glassorgasm
- Promenerat
- Svettats
- Pratat om exotiska platser som vi ska till
- Träffat fyra gamla klasskompisar, alla från olika klasser
- Tränat
- Hjälpt mamma handla mat
- Planerat helgen
- Tittat på en kul film
- Sett fram emot imon
- Varit glad



Nu ska jag sova, godnatt.

när inget är sig likt fast allt är likadant

Dricker vin med sugrör, lyssnar på Joy Division och pratar om sex och sånt med Astrid över telefon. Eller aa, nu läser hon en dikt av Karin Boye för mig. Fint. Men snart blir det nog sex igen.

Awesome måndagkväll.

heido bea snyftttt ha det så kul nu

Hej. Idag träffade jag äntligen Bea. Det var jättelängesen jag gjorde det, och nu kommer det dröja ännu längre tid tills jag får göra det igen. Sorgligt.. 

Idag följde jag i alla fall med henne när hon skulle vaccinera sig och växla pengar. Sen köpte vi frukost och satte oss i Kungsparken och chillade i solen. Låg och myste i gräset, tittade på ankor. Mysigt. Innan vi skiljdes åt köpte vi klubbor. Eller Bea köpte, och jag fick en. Tack! Sen åkte hon till sin mormor och jag åkte till Stadsbiblitoket.

Kommer sakna dig så mycket din lilla plutt. <3



lofjaåpubds

Ska till stadsbiblioteket och låna tusenmiljoner böcker snart. Om intressanta saker. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Bea med, en sista gång. Föralltid.. Nej, men för sju veckor. Nästan samma sak fan. Sju veckor, två månader. Sinnessjukt lång tid buhu.... 

Jaja, men det blir nog bra. Nu borde jag äta lite frukost kanske, är skithungrig. Men har ingen aptit. Det är en väldigt jobbig situation faktiskt, ska man äta och må illa eller inte äta och vara hungrig?? Svårt!

Hejdå.

sia




så fin och bra åh

dröm under konstruktion

Idag är värktabletter och Kents nya album mina bästa vänner. Fy, längtar så tills imon då den här smärtan är över. Det är alltid värst första dagen för mig, dör. Och dessutom känns som jag håller på att bli sjuk också. Kall nattpromenad + fuktiga kläder igår var nog inte världens bästa kombination ehe. Känner mig typ överkörd nu..

Det tråkigaste är att jag nog inte kommer kunna gå på Julia och Beas hejdå- kalas nu. Först kunde jag inte för att jag skulle till Malmö, sen kunde jag för att jag inte skulle till Malmö och nu kan jag inte igen för att jag mår bajs. Jävla liv va.. 

Men jag hoppas ni får det fint ikväll i alla fall, och sedan bäst i Indien. Kommer sakna er massor, pusspusspuss. <3


asjobbigt

Mensvärk från helvetet, vad är det här! Avlider fan.. tror jag måste springa och spy eller nåt uuuuuuuuuhuuu.

midsommar

Eftersom Josse gått och blivit hemskt sjuk med feber och grejer så blev det ingen midsommar i skåne. Tur då att man även har fina vänner här som kan bjuda in en i sista stund när man står utan midsommarplaner.

Det blev en bra dag igår:




'


PUSS

jag tänker på dig ibland


Hör du ljudet av juli där utanför?
Sist vi sågs var det vinter och en meter snö
Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Så här lät den medan ångesten kom ikapp


Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster
Ibland blir jag så störd av tystnaden här

ensam lång väg hem





Igår var den bästa kvällen på jag vet inte hur länge. Inte bara för att jag träffade Cornelia, vi gick till Sejdeln och pratade om allt som finns just nu, drack öl och goda drinkar, träffade skitfulla killar som hade mitt drömjobb, fick komplimanger för mitt hår av en liten dam, och bara skrattade åt sånt som inte ens är speciellt kul. Utan också för att du förstår mig som väldigt få gör och jag älskar dig något obeskrivligt. <3 Tack för att du finns och lyssnar. Du är bäst.

don't wake up

Psykbryt imorse. Skrev ett brev på halvkass engelska till en familj i London som söker au pair. Känner för att åka iväg och stanna borta ett tag. Skulle nog behöva det just nu. Fast vet inte om jag vågar skicka brevet. Inte för att chansen att dom väljer mig är allt för stor, men skickar jag så blir det ändå så... skickat. Och gjort. Och bestämt. Får se..

Ska ut med Cornelia nu. Måste duscha.

allt jag gillar upphör

Idag har jag bara legat i min säng och tittat på Gossip Girl. Gick endast upp när det var middag, som smakade inte gott.
Har börjat få sömnproblem igen så inatt tvingar jag min syster att sova i mitt rum. Hon brukar säga saker som får mig att fnissa, och just nu vill jag bara fnissa.

Längtar tills imon då jag ska träffa Cornelia. Längtar tills helgen då jag ska åka härifrån.

hgtlgmdlmf

Kan inte sova och kommer nog inte kunna på ett bra tag heller. Hatar nätterna nu för tiden.
Tur i alla fall att Adam finns och kan prata musik och annat coolt med mig på msn. Puss.

puss




Shoppade i stan, köpte en klänning, strumpbyxor och rosetthårspännen. Hämtade ut min Kent- biljett med. Sen kom Linda och vi köpte picknickmat; nötter, hallonsorbet, stjärnor, vindruvor och massa vatten. Plus partysugrör. Awesome. Sen skulle vi åka till Slottskogen men gick på fel spårvagn och hamnade i Kungssten. Så vi åkte runt lite innan vi äntligen kom fram. Var på lite äventyr kan man säga.

När vi äntligen kom fram hade det hunnit bli lite kallt, det var fullt av läskiga fåglar överallt och asstöriga barn som sprang runt och skrek och slog med pinnar, som apor nästan. Men det var ändå en himla fin picknick och när det blev alldeles för kallt så åkte vi till ett fik och hade deeptalk. Världens finaste Linda verkligen. <3

NU blir det melon och Gossip Girl. Fast först ska jag prata klart med Astrid på telefon, jag tröstar lite. Inte lätt att vara olyckligt kär inte, heheh. Pusshejdå.


så är det

Ey, det är sommar nu. Det är faktiskt äntligen sommar, det där som man väntade och längtade efter så sjuuukt länge. Hela den där långa, vidriga vintern, då sommaren bara var en avlägsen dröm som man gärna satt och planerade men som man ändå hade svårt att tro på att den någonsin skulle komma; NU ÄR DEN HÄR!

Och vad gör jag? Absolut ingenting. I fyra dagar nu har jag i princip bara legat i min säng. Det kunde lika gärna varit snöstorm utanför mitt fönster, jag hade inte märkt någon skillnad. Vad hände med "ta vara på varje dag och leva livet i sommar"- planerna? Dom går sådäääär måste jag medge. Och okej, jag begär inte att jag ska gå på äventyr och upptäcka världen varje dag, men jag tänker samtidigt inte acceptera att jag ligger inne och deppar bort ännu en hel sommar!!! Det är sjukt onödigt att gå in i nån jävla koma och ligga apatisk i en vecka när allt brukar kännas tusen gånger bättre bara man kommer ut och träffar lite folk.

Så NU har jag ätit världen godaste frukost, duschat och snart ska jag klä på mig lite coola kläder. Sedan ska jag träffa världens bästa Linda som äntligen är frisk och sedan ska jag ha världens bästa tisdag och ingen/inget ska få förstöra det för mig!! WOHO säger jag bara.

hjkö'äölkjthyjln,

Mår fortfarande öbnaölkdnhAÄÖOerjlöx,cvlndlös så ska kolla på lite Gossip Girl nu. Awsummm är det.. Hejdå godnatt ha det så bra pussHEJDÅ.

dina händer är fulla av blommor

Blir illamående efter bara några tuggar frukost, trots att jag var hungrig innan jag började äta. Måste vara något jag nyss läst eller så.. Förstår inte, jag vaknar med samma tankar som jag hade innan jag somnade igår, och så har det varit ett under ett bra tag nu. Allt känns som för ungefär ett halvår sen och jag gillar det inte, inte alls.

Sämst måndag. Tänker drömma mig bort lite på polyvore.com nu. Titta bara på det här t.ex, man kan ju inte annat än bli helt lycklig:


<3<3<33<3<3<3<33<333<3<3<3


Tidsfördriv 6

VEM
är i rummet med dig? Ingen
fick du senast sms av? Linda
tänker du på nu? Hemlis
pratade du senast i telefon med? Andreas
sa du senast "jag älskar dig" till? Minns inte
önskar du var med dig nu? Hemlis igen
är din favoritsläkting? Mormor
går dig mest på nerverna? Pappa hehehe

VART
går du i skolan? Ingenstans, har gått ut
är din telefon? Bredvid mig
är din mamma? Någonstans i huset
sover du? I min säng
handlar du mest? H&M kanske, second hand och lite så. Olika
fick du tag i tröjan du har på dig? Fick den på mitt sommarjobb 07 
åkte du senast bil? Till Andreas
i ditt rum är du? Vid skrivbordet och datorn

VAD
åt du senast? Frukost; yoghurt, macka
drack du senast? Vatten
är det för färg på dina byxor? Typ rutiga pyjamasbyxor
är den närmaste saken som är blå? Mina väggar
gillar du mest med skolan? Går som sagt inte i skolan
har du på fötterna? Inget
är din favorit färg? Marinblå, svart, vit
såg du senast på bio? Shutter Island tror jag
hör du just nu? Kent - Vals för satan (din vän pessimisten)

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än 3 minuter? Ja
Sovit i en annan säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Tror inte det
Tyckt att din kusin är het? Haha ja
Kört över hastighetsgränsen? Har ej körkort så nej
Målat om ditt rum? Nej
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? Ja
Varit i slagsmål? Nej
Smugit ur ditt hus? Nja
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja
Hånglat med en främling? Ja


i hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig hur kunde du lämna mig ensam i en värld som har blivit så hård

Känns som om jag har varit uppe jättelänge. Känns som att klockan borde vara närmare 18:00 men den är inte ens 15:00 än. Segt..
Det enda "spännande" som hänt idag än så länge är att jag äntligen bokat biljetter till Kent på Trädgårdsföreningen i augusti. Annars har jag mest bara sovit. Och det har regnat. Som vanligt, som varje söndag. Typ.

Ska läsa lite bok nu tror jag, Veronika bestämmer sig för att dö. Rätt bra är den. Hejdå.



<3

jag går inte isär när jag går med dig

Tittat på Family Guy och druckit sjukt mycket vatten ikväll. Helt konstigt hur sugen jag varit på just vatten, jag som annars nästan aldrig är törstig! Men idag har jag verkligen inte kunnat få nog, jättegott är det ju. Vill bara ha mer mer mer (tills det blir ett litet hav i min mage, plask).

Nu är jag trött, ska sova snart kanske. Jag saknar Linda med. Det var alldeles för längesen vi sågs, bli frisk nån gång då! Och så vill jag ha nästa helg också och åka till Josse. Det kommer bli bäst som vanligt. Bara för att vi är bäst. <3


Gud så varmt det blev på mitt rum nu då, måste nog dricka lite mer vatten. Sen gosa ner mig i min säng, det får räcka för idag tror jag. Hejdå!


. .. ...... .. . .. . .

Idag har jag mått som jag förtjänat hehe, blev lite för mycket vin igår. Men det var trevligt i alla fall och det är väl det som är huvudsaken! Satt i kungsparken först och lekte viskleken med Bea, Anton, Ylva, Alex, Sture och lite andra. Sen gick vi vidare till Henriksberg när det blev för kallt ute. Där var det kuuul och bra. Kvällen avslutades otippat med svarttaxi hem till Andreas, och idag har jag mest sovit. Tittat lite på Coco avant Chanel också, fin film mm verkligen.

Just det, idag gifter ju sig vår kära prinsessa också. Hör hur mamma skriker där nere framför tv:n nu: "Ojojoj vilken fin klänning hon har! Enkel var den, yes! I like!" Pappa säger "Den ska inte vara enkel!" Och så bråkar dom lite, jätteintressant att lyssna på vill jag meddela. Neh, vill gå ner och fråga om dom inte har något bättre för sig, typ börja laga middag till mig eller något?! Men dom är verkligen helt uppslukade. Fattar inte, jag var trött på det där jävla bröllopet innan det ens började. Dom går verkligen in för det. Skittöntiga uhu...... . ... . .     .

arg och annica

Har varit jättearg idag, nästan hela tiden. Vet inte varför, men har skrikit jättemycket och morrat och fräst som en hund. Har lite ont i halsen nu, efter alla utbrott.

Undantaget var när jag träffade Annica en sväng på kvällen. Hon bor i Arvika egentligen, men skulle hit på Metaltown nu i helgen, så vi passade på att ses och äta lite middag och prata skit. Var himla fint, och maten var asgod och jag blev äckligt mätt. Hehe, men värt som fan. Så var inte alls arg då.

Men sen blev jag arg igen på vägen hem. Träffade min syster på bussen, skrek lite till och sparkade på en lyktstolpe. Vart kommer all denna ilska från egentligen, undrar jag.. Ska inte ens ha min mens nu ju. Konstigt är det.. 

Jaja, nu ska jag i alla fall sova och hoppas på att vakna gladare imon! Godnatt.


Annica


lkjhgfrdeiuyt

Är inne i en rätt så dålig period just nu och orkar inte träffa någon känns det som. Så ni vet bara. Hejdå.

Wristcutters - A love story







Ja, ännu en bra film jag starkt rekomenderar! Såg den nyss, jättefin. Dessutom är Shannyn Sossamon så sjukt snygg här att jag på allvar börjar fundera på om jag kanske inte är lite lesbisk ändå.. MMH! Titta bara:



Hade aldrig bangat, heheh. Svinsnygg!


Men nej nu ska jag sova, godnattgodnatt hejdå.

bal

Idag gick min syster ut nian och det blev lite bal på det hela. Hon och hennes kompis Emma var här och gjorde sig iordning innan. Sedan tog vi snygga bilder på dem:




Snygg ja!

Cornelia var här också. <3

Emma och Cornelia utanför skolan.

Sedan åkte jag hem och alla söta, små nior åkte iväg på bal! Åh, jag minns min egen bal som om det var igår... Den var förjävla tråkig verkligen. Hehe, hoppas lillen och hennes vänner får det bättre än vad vi hade det. Men det får dem säkert, ska hålla mina tummar. :)))

Puss!


fint

- Kent släpper nytt den 30:e juni.
- Den 25:e juni åker jag ner till Malmö och firar midsommar hos min Josse Katt. <3<333
- Min egen katt är gosig i sängen med mig.


Det var väl allt då. Ha det!

it seems it's written but we can't read between the lines

Jag försöker hålla allt på plats men ikväll är jag över hela rummet igen. Hjärtat slår på precis alla ställen förutom där det ska. Och visst, det är bra att släppa på känslorna ibland men jag undrar hur länge de här känslorna ska finnas kvar? Tiden går ju men jag försöker fortfarande med jämna mellanrum kväva mig själv i kudden. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Men jag kan iallafall vara tacksam över att jag är smartare nu än vad jag var för 5, 3, 1 år sedan. Alltid något.




Behöver mer än så. Behöver nog komma bort härifrån. Vill glömma men allt har så mycket historia här..

Måste börja om.

(Imon kommer jag själv inte fatta vad jag menade med det här så bry er inte jag klarar bara inte av ensamheten när det blir mörkt.)




mississippi kan vänta


Titta så söt!! Dör lite. Denna gosing mötte mig imorse när jag slog upp tidningen vid frukostbordet. Blev helt fnissig. Vill ha den. Tror den hade kommit jättebra överens med lille Björn också! :)))

ANNARS DÅ? Neeh, typ inget. Har rensat i min garderob i dag. Hittade massa kul, bland annat en en läskig porslinsdocka som jag glömt av att jag har. Tror jag gömde undan den där när jag var lite mindre, för jag var rädd för porslinsdockor då hehe. Fast tyckte den var rätt fin nu så nu fick den komma fram igen.



Nu ska jag fortsätta lyssna på Håkan och tona om mitt hår tror jag. Puss hejdå.

mmfilm

Såg nyss en jättekonstig men asbra film. Being John Malkovich heter den. Den handlar om en man som hittar en liten dörr på sitt nya jobb, som visar sig leda in till John Malkovich huvud. Ja, sen händer det lite saker och allting är jätteknäppt och galet och bra. Hatar att förklara handlingen till filmer, men den här var fräck i alla fall, se den! 






lördag

Igår var en rätt värdelös dag enda fram tills jag och Bea bestämde oss för att åka hem till Julia på tjejkväll. Där var det hur mysigt som helst. Först knaprade vi mörk choklad och pratade politik och sånt där viktigt nu inför valet. Sen satte vi på en SATC- box, drack vin och pratade om sex istället. Asbra var det. Julia och Bea är så fina tjejer verkligen. Vet inte riktigt hur jag ska överleva sen när dom åker iväg till Indien i nästan sju veckor!!

På tåget hem sen var det fullt med asjobbiga, fulla, äckliga människor som tyckte jag var emo heheh. Som tur var ringde Tobias och höll mig sällskap nästan hela vägen hem. Räddaren i nöden, pusspusspuss.  




<3<3<3

En blandning av rök och hallonparfym.

Utanför fönstret är det storm. Jag fryser och kommer på att jag glömt äta något idag.
Mår illa.


Inatt har jag drömt:

- Att H var jättekär i mig och det var skitkonstigt men rätt bra.
- Att jag försökte ta livet av mig genom att rulla ner för vassa klippor och drunkna i havet.
- Att jag och Josse bodde typ grannar och skulle gå och dricka öl på en äng, fast hon bråkade med sin kompis och sen kom det massa skumma människor, så vi kom aldrig fram till ängen.
- Att vi letade efter en lägenhet att flytta in i men alla vi tittade på var för tråkiga, tills vi kom till värsta rymd-lägenheten som vi genast föll för.

Plus massa annat askonstigt som jag inte riktigt kan få grepp om och minnas nu.
Hehe, älskar att sova!

fitta

Från halv åtta till halv ett satt jag på Östra vid min systers sjukhussäng och höll henne sällskap. Det gick bra men jag var skittrött. Somnade till ett litet ett tag, det gjorde hon med. Gick och köpte godis också, och tråkiga skvallertidningar för att fördriva tiden. Funkade sådär. 

När vi var klara där åkte vi och åt lunch och jag köpte nya strumbyxor. Sedan började jag må illa. Ställde in Joel Alme- planerna med Cornelia, ingen av oss var pepp när det regnade. Och sen var det tänkt att jag skulle träffa Anton och Bea och mysa lite, men mådde som sagt ej så bra så orkade inte det heller.. Sämst. 

Men jag är ändå inte så missnäjd med att fredagskvällen inte blev som jag planerat på något sätt. Har varit så sinnessjukt trött hela veckan och nu ska jag ta igen det. Ligga i sängen och lyssna på musik. Titta ut på regnet och bara andas mmh.

Ska nog duscha snart, lägga en ansiktsmask också kanske. Känner hur min hy och mitt hår har börjat förfalla totalt hehe. Sedan blir det film, choklad och pepsi max. Läsa lite i en bok kanske. Spännande, händelserik, galet.. Neeh, men rätt najs ändå. Pussss.

 

hospital

Hej godmorgon. Jag är uppe med tuppen, men ej för att gå till jobbet. Nej, det är studiedag idag och jag hade sett fram emot att få sova ut som fan. Bara ligga och gosa i min säng. Meeeen måste följa med min syster till sjukhuset nu, för mamma kunde inte och då ville Therese ha med mig. Klart man ställer upp liksom, men inte utan att få gnälla lite i sin blogg först. Ska vara där i 4-6 timmar, kommer avlida............

Vad som händer ikväll är ännu inte riktigt bestämt. Men troligast är det att jag åker till Liseberg och ser Joel Alme. Om jag orkarrrr. Orkade ju inte Timo i tisdags förresten, så borde orka nu. Men ja, man vet aldrig med mig.


Nu väntar sjukhuset och en nervös Therese.. Så hejdå.

ttiillddaa

Chill dag på jobbet idag. Jag älskar mitt jobb om någon nu skulle ha missat det. Jag älskar alla barnen, dom är så fina och bäst. Underbara. Jag är alltid glad där. Trött och stressad ibland kanske, men alltid glad. Bäst.


Efter jobbet träffade jag Tilda, min närmsta vän under gymnasietiden, och fortfarande en alldeles tokigt fin tjej. Det är synd att vi ses så sällan bara, vi är båda sämst på att hålla kontakten med folk. Men när vi väl ses så är det alltid lika bra och i sommar när vi båda är lediga ska vi ses OFTA bestämde vi nu! Oftaoftaofta!!

Vi satte oss i alla fall på Fröken Olsson och jag drack hallonsmoothie och Tilda drack iste med persiko-smak. Vi pratade gamla minnen, dåliga tider, pinsamheter och vad vi ska bli när vi blir stora. Himla fint. <3


Sedan på busshållplatsen påväg hem träffade jag Cornelia också. Och en crazy tant som var lite gullig men mest läskig och som verkade tycka bättre om Cornelia än om mig, hehe. Hon gav mig onda blickar. Crazy som sagt.. Och efter bussfärden promenerade jag hem i regnet, lyssnade på Håkan Hellström och var glad och ledsen samtidigt.

Snart ska jag avsluta den här dagen i sängen. Sova lite förhoppningsvis, är svintrött. Pussgodnatthejdo.

 

orkar itteeee

GODMORGON! Här sitter jag och halvsover, lyssnar lite på Placebo och tittar ut på de mörka molnen. Håller tummarna att det inte hinner börja regna innan jag kommer till jobbet. Ska gå om 10 minuter, och som vanligt är jag klar typ 20 minuter förtidigt. Suck asså, men hellre det än tvärtom. Hatar att vara försenad. Jajajaja...

Ikväll blir det kanske Timo på Liseberg med Cornelia, kanske. Och imon ska jag äntligenäntligenäntligen träffa Tilda igen!!! <3 Världens bästa tjej, verkligen.


Och just det, igår fick jag reda på en fruktansvärt chockernade sak! Det är så chockerande så jag inte ens kan dela med mig om det här, och DÅ är det chockerande mina vänner (jag är inte gravid nej hehehh...). Ändå var det inte helt oväntat på något sätt.. Men säger bara till den berörde: Det kommer ordna sig! Jag älskar dig och var inte så dum i huvudet i framtiden, okej?

PUSS, ska springa nu! HEJDÅ.

ugyhjnihjjkhgd





confusion
confusion
confusion
confusion

...



Picknickfestivalen

Några av de bästa sakerna här i livet, enligt mig, är bra musik, fina vänner och gott vin. Kombinerar man ihop allt det här en solig söndag på en filt i gräset så kan det inte bli annat än lyckat:









igårigårigår idag

Igår var det lööördag. Jag var i staden, fyndade lite välbehövliga (?) saker och åt en asstor macka. Satt i solen. Solen är fan bäst.
Senare på kvällen åkte jag hem till Andreas. Han bjöd på middag och massa vin, och sen såg vi två dåliga filmer. Eller nej, en var faktiskt rätt bra. Men aa. Sen dansade vi till Broder Daniel och lekte med bodyglitter också hehehehehejhfdm. Jag var jättefin på bussen hem idag, awkward..... Nejmen jamen kul, bra, mysigt i alla fall.




Kolla fina va?!??! Köpte hårfärg också, en svart kjol, söta
rosettspännen, nya kinaskor OCH LITE SÅ.




Nu snart ska jag iväg och träffa Cornelia, vi ska på picknickfestivalen med lite folk.
Puss älskar livet idag. Hejdå.

Grattis Bea fan vad du är bra osv!!!

Var på Beas studentmottagning igår! Skulle egentligen velat vara med på själva utspringet också men jag jobbade då, så jag fick nöja mig med att komma hem till henne efteråt och äta sjuukt god mat, dricka vin och träffa en glad, snygg student som åkt flak fyra varv i Lerum. Inte helt fel det heller! Kan nu efteråt konstatera att jag saknar min egen student skitmycket, och att Beas släkt är himla rolig och trevlig hihi.

Nu blir det massa bilder på Bea, men det är så det ska vara för det var hennes dag igår. <3<3<33<3333












Pusspusspuss och grattis igen. <3

jobbalite

Sitter på jobbet. Har precis ätit en banan. De små barnen sover och jag är inne och vaktar dem medans de större barnen är ute på gården med de andra fröknarna. Snart ska alla vakna/komma in och vi ska äta pannkakor till mellanmål.

Jag har fått huvudvärk. Ska vara här till klockan sex och det känns lite sådär.. Sen ikväll ska jag träna och jag hoppas inte jag är på dåligt humör då för då blir träningen helt meningslös i och med att jag inte orkar gå in för det. Men jag ska försöka peppa till mig lite nu resten av dagen, ta en huvudvärkstablett också kanske. Så hoppas det blir braaa.


Saknar så många nu. Inte helt okej.

1juni22:51

Idag har jag jobbat. Vi gick till en lekplats och barnen åt frukt och fröknarna drack kaffe i solen. Sen efter jobbet åkte jag till tandläkaren och fick bedövning for the first time in my life! Var rätt coolt när halva munnen var helt bortdomnad. Man kunde örfila sig själv hur hårt som helst. Fast det gjorde jag inte. Bara två gånger. Kul!

Eter tandläkaren träffade jag Linda. Vi shoppade, fikade och satt i solen och njöt av livet. Låter bra, visst gör det? Mm, det var det med.






Kvällen ska spenderas med fin musik och pepsi max. Ska upp klockan fem imon med, men slutar vid ett sen. Skitbra! Fast.. idag har varit bra så imon blir nog sämst antagligen. Hehe. Brukar vara så. Och är det något jag lärt mig så är det att inte ha några förväntningar, i alla fall inga positiva. Man blir oftast bara besviken ändå.

Så imon blir dåligt, men det ska jag ta då. Just nu vill jag bara fortsätta att vara nöjd över den här fina dagen. Pusspuss alla barnen.

RSS 2.0