MIXED

Helger alltså, elskar dom. Förra helgen var jag på maskerad hos Jennifer och denna helgen var jag på popklubb och fick massa glitter i hela ansiktet av en fantastisk tjej. Har också hängt med min fantastiska lillasyrra och lagat FANTASTISKT god mat.
Jag och Elin var 60-talsbrudarrrr förra fredagen.
Justin Bieber, Billy Idol och Fritzel var också där.
Mäskerad
Lillisyster och jag nån dag minns ej riktigt
Mm, lite middagar. Wok och den godaste tomatpajen med mozzarella och pesto!!
Igår, fredag. Ny halsduk, sushi, bästisarmband och popklubb med glitter och dans och cider. Finast vänner.
 
Nu ska jag äta kakor, godis, glass, choklad, chips, dipp, mat dö. Hejdå.

ETT SKOGSINLÄGG

Hej allihopa. Nu ska jag berätta om ett trevligt skogsäventyr jag och Bea var med om. Det hände i tisdags. Solen sken och vi möttes upp tidigt, tidigt vid tio. Vi hade bestämt oss för att testa på det vilda livet, ge oss ut på oupptäckt mark och överleva bäst vi kunde. Därför inledde vi med att handla matsäck. Kaffe, riskakor, choklad, naturgodis och frukt hade vi med oss. BRA grejor. Sedan promenerade vi med spänst i stegen in i Hisingsskogen. Borttsett från alla tusen joggare och barnvagnar kändes det lite som Narnia. Magiskt helt enkelt. Jag tog ungefär 200 bilder för att fånga denna magi men ni ska bara få se ett utvalt antal:
Bea innan vi kom in i skogen: se så spänd och förväntansfull!
Vinkvink från ett berg.
Bea klättrade skithögt och var så modig. Jag kände mig lite som en mamma: både orolig och stolt :')
På jakt efter det goda livet.
Jag var också modig. Klättrade upp på denna ASHÖGA stubbe.
Tittut! Carpade som tusan :))))
Lyckliga.
Matsäcken på ett soligt berg <3
 
Efter typ fem timmar letade vi oss ut ur skogen och in i verkligheten igen. Till tutande bilar och nedskräpade trottoarer. Det var en omställningen men vi hade i alla fall fått smaka på och känna oss i ett med naturen ett litet tag. Tack Bea för detta äventyr. Puss i pannan. <3

GRAPES

Vart en lite konstig vecka. Elias har legat på sjukhuset (ligger fortfarande där, kommer hem imorgon) sen förra söndagen. Först i fredags fick han opereras så dagarna innan har han bara legat och väntat. Jag har varit där och hälsat på en del, i övrigt har jag mest pluggat, tränat och försökt underhålla mig alla dessa ensamna kvällar och nätter. I onsdags var jag och Josse hemma hos Sara och hade skräckfilmskväll. Åt sjuka mängder popcorn och godis och skrekskrattade till The Conjuring. Sedan lugnade vi ner oss till Bröderna Lejonhjärta. Så mysigt. :))) I fredags såg vi Timo Räisänen på Liseberg och först satt vi en bit bort men sen var vi tvugna att springa fram och dansa vid scenen. Efteråt skulle vi gå och dricka öl. Gick runt i typ 40 min innan vi slutade på Haket haha. Lugn, bra kväll. Igår var jag hos min mormor och åt massa god mat och intervjuade henne till en skoluppgift. Och idag var jag och Sara på Feministiskt Forum och gick på feministiskt självförsvar och sen på en föreläsning om kroppen och normer. Det var asnajs.
 
Äter vindruvor nu och kollar på Det okända. Leeeskigt. Måste komma på nåt ballt att klä ut mig till också, för ska på maskerad på fredag. Det ska vara både billigt och snyggt, men också roligt och unikt. Så svårt!!

AVD 230

Kom nyss hem från Mölndals sjukhus där Elias ligger, den lilla stackaren. Igår natt bröt han foten (på fyllan, idiot haha) och han ska opereras på tisdag, så han är inte hemma fören på onsdag. Sjukt trist och synd om honom. Och om mig med som måste vara ensam. Men ska dit imorgon igen, med min mamma och syster, och hålla honom lite sällskap. Har skitmycket plugg egentligen men kärleken går först såklart och allt sånt där. 
 
Innan jag fick denna tragiska nyhet så var jag ute med Josse, Sara, Elin och Jennifer. Vi satt först i Slottskogen och hade det trevligt och sen gick vi till Rio Rio. Fast mådde himla dåligt igår alltså. Mådde illa och hade huvudvärk, så kunde knappt dricka något och blev inge full och alla vet ju att man inte kan ha kul om man inte är full... Skoja. Men svårt att ha kul när det känns som man ska kräkas hela tiden. Fattade ej vad det var men idag mår jag bra i alla fall. Puh.
 
Annat som hänt är att jag vart hemma hos Bea och pussat med hennes tokiga katt och blivit bjuden på toast. Mmmm toast, inte ätit det sen jag var en liten knatte. Väldigt gott! Och jag har äntligen bestämt mig för att sluta äta kött, har blivit jobbigare och jobbigare på sistone och har liksom inte alls kunnat motivera varför jag ska fortsätta äta det. Har också bokat tatueringstid! Är superpeppad. Vad det blir får ni se när den är gjord. Typ en månad kvar tills jag ska göra den dock, så ni får hålla ut hehehe. Har också ääääntligen varit hos vårdcentralen och fått medicin till mitt öga. Tänk att det ska kräva typ tre veckors lidande innan jag ska inse att "nee detta går inte över av sig själv kanske bäst att släpa sig till vårdis och ge läkarna en chans kanske är det värt det??"
 
 
 
 

JUSSIPUSSI

En av mina bästa vänner, Josefin, har äntligen flyttat hit från Malmö och bor nu äntligen i samma stad som mig så att vi kan leka och mysa när vi vill och åhåhåh så glad jag är över det. I fredags var jag, Sara, Elin och Jennifer och hälsade på hemma hos henne och Jonatan. Dom har fått väääärldens finaste vindsvåning i Landala och jag är rätt så avis men mest bara glad för deras skull! Senare under kvällen gick vi till Jazzhuset och dansade.
 
Igår var jag superbakis och jag och Elias beställde thaimat och åt chips och godis hela dagen. Idag har jag färgat håret (blev bara liiiite ljusare) och imorgon börjar skolan igen. Då ska jag läsa specialpedagogik och jag är superpeppad. Är faktiskt superpeppad på hela den här hösten. Ska bara hänga med världens bästa vänner och plugga det jag verkligen brinner för. Blir inte bättre!!!

RSS 2.0