EN MASSA DAGAR BARA

Nån dag var jag hemma hos Elin och Siri och åt kakor.
Nån annan dag hos Josse och Maria och viiiiiiin.
I helgen var Therese här och myste med mig. <3
Och i söndags kom Bea hit och vi lagade banan- och kokosglass. GOTT.
Och vi tittade på gamla bilder på bdb hahah detta är vi typ 2009 alltså 19 år (OBS 19 ej 14!!)
Igår spontanpiercade jag mig efter skolan. Nöjd.

20FYRA

Hej bloggen. Jag har fyllt år, 24 närmare bestämt! Är så jävla vuxen nu, orkar inte. Men det är najs också, för nu måste alla ta mig på allvar. HAH! Så glöm inte det, när ni tycker jag är skojig eller gullig eller tramsig eller inte vet nåt om nåt. :( Jag är vuxen nu, så det så!! *gråter en skätt*
 
Hade en fin födelsedag i söndags med familjen här en stund. Jag bjöd på kaffe, dom bjöd på presenter!!!!! På kvällen åt jag och Elias thaimat och tårta och tittade på Battlestar Galactica som vi börjat följa nu. Olidligt spännande är det. Gillar ni sci-fi och rymden och kärlek och krig och spänning och sånt så se den.
 
Kvällen innan var mina bästisar här lite, vi åt tacos, målade naglarna, spelade uno, drack vin och helt plötsligt dansade Josse och Jennifer loss till Hanson och allt var bara så fint:
 
I måndags var jag hemma hos Bea som bjöd på födelsedagslunch som hon hade gjort till mig! Blev så glad, och det var så himla gott. Hon hade gjort egen ärtpesto som tog mig till HIMMELRIKET. Och sen fick jag finaste tygpåsen i present också :))))) TACK BEJBI!
 
Resten av veckan har jag bara skrivit på min hemtenta. Har gått himla segt men tror jag är klar snart. Ska lämnas in imorgon, och känner väl att detta kanske inte är det mest lysande jag skrivit. Men fan, den blir nog godkänd och mer än så orkar jag faktiskt inte bry mig nu. Får alltid så himla mycket annat VIKTIGT för mig när jag ska skriva tenta. Denna gången var jag bara tvungen att rensa massa papper, klippa ut massa fina bilder (vad ska jag ens med dom till??) och fixa till min lugg. Woooops, och så stod jag med typ halva håret (ej överdrift, har inte så mycket hår HAHA) i handen. Men det blev la ok ändå!
PUSS

SLUTEXAMINATION

Skriver tenta och har mensvärk. Hade kunnat ha det bättre men snart är det helg i alla fall.

KOTTEN ÅKTE HEM SEN GICK JAG PÅ POPFEST

Igår blev Kotten hämtad av Bea. Fick fina presenter som tack. SÅ HIMLA SNÄLLT. Vin, glasunderlägg, örhängen och världens finaste lilla halsband (se bild). Blev så bortskämd!! Men nu saknar vi Kotten, hon blev nästan som en liten familjemedlem! Till och med Elias säger att det känns tomt, och han gillar inte ens katter så mycket. Jag tittar på bilder och saknar, gråter lite när ingen ser... nästan. Hon är så söööt ju.
 
JAJA.
 
Igår fyllde Josse 25 och firade med en riktig popfest med allt som hör till. Jag hade med mig silverstjärnor som alla skulle ha i ansiktet, vi körde popquiz (vårt lag kom på en stadig andraplats!) och sedan gick vi till Jazzhuset som hade popkväll. SKITBRA. Sjukt nöjd och glad var jag. Tyvärr missade vi sista bussen hem men det löste sig med svarttaxi. Vet att jag skriver det i typ varje inlägg men jag har världens bästa vänner verkligen.

JUL OCH NYÅR 13-14

Jul och nyår över. ÄNTLIGEN. Har varit överlag fina dagar men för en som älskar rutiner/vardag/struktur osv så är röda dagar och saker som går utanför ramarna (hehe töntgaste uttrycket) jobbigt. Vill äta/sova/plugga/träna/festa osv utifrån ett noggrannt planerat schema. Låter kul va???? E d mä.
 
Jul i Björlanda hos familjen och min lilla kisse. Klädde gran, rullade vegbullar, bakade vörtbröd, slog in min brors presenter (han kan inte slå in själv? TÖNT), drack glögg som jag och Elias gjort i år osv. På juldagen åkte jag hem. Var/är ju kattvakt åt Beas katt Kotten och ville hem till henne, lugnet och ensamheten hehe. På kvällen gick jag ut med Cornelia. Skulle dricka lite. Drack lite. Var mer bakis än på typ hela året dagen efter? FATTAR EJ. Skulle på mellandagsrean men spydde ner hela stan (på riktigt) och åkte hem. Äckligaste. Therese kom hem till mig och vi tittade film, jag lagade broccolisoppa. Dagen efter lyckades jag mig ändå ut på rean och fyndade träningskläder och VÄRLDENS FINASTE COOLASTE RYMDSAMMETSGLITTERPLATÅSKOR som jag spanat in tidigare men då var dom asdyra men nu var dom på halva priset så jag slog till. Är nöjdast.
Nyår var asfint. Först god mat hemma med Elias. Vi lagade tapas (panerad potatis, mozarellasticks, smördegsknyten med svamp och spenat, gratinerad portobellosvamp, sparris i ugn, 2 olika röror) och till efterrätt åt vi kokos och banan-och choladglass. Var mättast i mitt liv typ. Sen åkte vi hem till Elin R där alla mina bästa personer var och vid tolslaget åkte vi och såg fyrverkerierna från Göta Älvbron. Så magiskt och vackert var det!!! Var överglad. Sen åkte vi hem till Jennifer och Filip och allt var bara bra. Den 1 januari var jag INTE bakis? Mådde nästans pinsamt bra. Ville ligga i soffan, kolla serier, äta chips, tycka synd om mig själv och sådär som det brukar vara. Men istället ba "kanske ska göra lite sysslor? Diska?" Tvingade i mig chips och choklad ändå. Rätt ska vara rätt!
På lördag fyller Josse 25 år och ska ha fest med poptema. Testade lite gamla popkläder idag, typ prickiga strumpbyxor och BDtröja. Kände mig som 17 och blev nästan lite tåris. Nu lyssnar jag på Håkan och ba mmmh. OCH JUST DET! På nyårsfesten så överraskade vi Sara med att vi (jag, Josse, Elin och Jennifer) gått ihop och köpt en Håkanbiljett till henne så att hon också kan följa med oss och se honom i juni. Hade inte varit samma sak utan henne juuu. Josse hade gjort finaste rebusen. Det stod typ "Bästisar ska se Håkan på Slottsskogsvallen den 7 juni klockan 6". Sara var så söt. När hon löst den så ba "Men alltså jag har ju inte råd att köpa biljett..." Sorgligaste. Trodde att vi gjort en rebus där vi berättade för henne att VI skulle se honom. Typ in your face. Men HALLÅ. Du ska ju med! Då blev hon allt glad. :))))))
 

RSS 2.0