ont i min arm, och lite benen faktiskt, och huvudet, och halsen också


Älskar nu när snön börjar smälta och det bildas såna här fina hav överallt som man typ måste simma över för att komma fram. Asbra! och älskar ännu mer att alla mina skor läcker in, hehe. Plaskplask. Så himla kul och ja, asbraaa!!


Annars har jag väl bara träffat Elaine idag. Fin tjej, fin tjej.

tobeshaoune

Är så trött så det finns inte. Skulle bara vilja lägga mig ner i min säng och dö men istället ska jag snart in till stan och gå på bio med Elaine. Blir säkert kul bara jag inte somnar under filmen.

Igår var himla fint. Firade Julia som sagt. Var först hos Bea, lyssnade på Spice Girls och Tatu och annat sånt där bra ni vet, tittade på när Bea provade tusenmiljoner olika kläder (hon var lika snygg i allt men var så dum och fattade det inte själv) och kladdade med chokladglasyr till Julias tårta som Bea bakat. Blev asgod kan jag lova.

Sen åkte vi hem till Julia, det var mysigt. Och sen åkte vi in till stan och gick till Stars n Bars.

Sedan levde vi lyckliga i alla våra dagar.
Slut. 


jagjagjagjagjag


snygga kakan

  
fint folk


het brud


coola som fan, alltid

aha jaså


Godmorgon godmorgon!

Här ligger jag i min flanellpyjamas och är nyvaken. Är jättekissinödig också, måste snart springa på toa. Mm, SNART, men inte riktigt än, hehe. Kan hålla mig lite till.

Imon fyller Julia år och jag är välkommen hem till henne ikväll för att fira detta. Men först ska jag till Bea, blir nog bästa. Jag har tusen saker att göra innan dess känns det som så jag förstår inte riktigt varför jag fortfarande ligger här meeeenee.. Jag är fortfarande trött och rätt förvirrad, så är det nog.

Hör att pappa spelar Elvis där nere nu. Mysigt värre.

Pusshej.

A beautiful mind

Tittade på en rätt bra film igår:

  

  

  

Hatar rubriker

Hatar när man skriver långa, fina, genomtänkta kommentarer till folk i deras bloggar och sen klickar på skicka och sen ba "det har uppstått ett fel" och så är allt borta!! Blir så himla arg, för jag orkar aldrig skriva om det, och jag ångrar alltid att jag inte kopierade det innan jag klickade på skicka. SUCK.. Hänt två gånger bara ikväll! Vill fan slåss lite. Stackars människor som måste klara sig utan mina kommentarer nu.................

Funderar på vad jag ska göra med mitt hår också. Är så himla trött på det!!!!! Jag har verkligen världens VÄRLDENS tråkigaste hårfärg. På riktigt! Vill antingen bli ljusblond igen eller så kanske något brunaktigt?
 
  
Humhum.. Men får väl se.


Nu ska jag sova i alla fall. Godnatt.

Paper bag

Jag försöker att inte stanna upp och tänka för ofta, för när jag väl gör det känns det som att jag bara vill lägga mig ner och sen aldrig resa på mig igen. Det är hemskt. Hemskt när det liskom känns som att man kvävs innifrån. Och det kan komma så plötsligt. Då vill jag bara slå sönder hela världen. Eller slå sönder mig själv.
I såna stunder så försöker jag verkligen tänka på allt positivt som finns, men i slutändan är det ändå den där känslan man har kvar. Den där känslan man har av... ensamhet? Och att ingenting faktiskt spelar någon roll. För det gör det ju inte? (Inte för att det ens spelar någon roll men... aa.)

Äh, vet inte riktigt vad jag skriver men.. jag har bara mått så konstigt på sista tiden. Liksom, jag mår bra men samtidigt så finns det alltid något där som förstör. Jag orkar inte riktigt.

Och jag har börjat längta tillbaka till gamla tider så väldigt mycket igen. Jag vet inte om jag ska göra något åt det eller ignorera? Samtidigt som jag vet att ingenting skulle bli annorlunda den här gången, så känns det som att jag skulle kunna göra allt annorlunda.. 

Antagligen blir det inget. Men att tankarna ens finns kvar stör mig något så otroligt. Vissa säger att dom alltid kommer finnas där. Jag är beredd att tro på det.   

starlight

Hejhejhej.
Igår var fint trots att bandet inte alls var min grej. Jag blev mest helt fnissig men jag höll mig för Lindas skull, hon gillade det. Dom spelade såååå sjuuuuukt läääänge men vi gick bort till baren ett tag så jag klarade mig. Och att få träffa Linda igen var det bästa någonsin och vi hade skrattfest på centralen sen på vägen hem. Älskar den människan så mycket verkligen. <3

  

Idag har jag inte gjort mycket. Jobbat litegrann, det är väl typ det.
Såhär glad var jag när jag var ute på gården och var rastvakt:
  
Woho!

Hejdå.

Blue headlights

Sitter här i pyjamas och har precis målat naglarna fint röda. Lyssnar på Shout Out Louds och känner mig trött, jättetrött. Fast det är rätt mysigt ändå.

Idag ska jag träffa Linda. Jag ska följa med henne på någon spelning, fast jag har ingen aning om vad det är för ett band hehe. Men med tanke på att jag och Linda lyssnar på rätt olika sorters musik så kan det nog bli hm, rätt intressant. Nejmen, ingen annan kunde följa med henne, och Linda brukar ofta hänga med mig på mina spelningar även fast hon egentligen inte lyssnar på det som spelas, så det känns bara bra att för en gång skull kunna bjuda tillbaka lite. Dessutom vill jag ju träffa Linda, det var ett tag sen nu igen... Så det blir nog kul och bra och allt sånt där! 

Usch, jag är fortfarande rätt förkyld. Orkar inte med det. Men det är sol ute i alla fall. Och snön smälter från taken. Jag ska vara glad idag.

kuuuuul

Idag gjorde jag mig iordning rekordsnabbt, typ på en kvart, för mamma väckte mig vid åtta och sa att jag visst skulle jobba idag. DÄR SER MAN! Men inte mig emot, jag trivs rätt bra på mitt dagisjobb. Idag fick jag tillexempel göra prinsesskronor-nånting liknande saker till alla, sedan gjorde dom en till mig också. Jättefint! Jag fick måla grisar med hehe, söta små tjocka grisar. <3

    

Ja, jag vet. Jättespännande. MEN LÄS INTE DÅ OM DET NU ÄR SÅ TRÅKIGT!!
Pussssss


Tidsfördriv 4



1. Varför du sist spydde?
– Var bakfull
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – Sov och drömde knäppt
3. Vad gjorde du för 30min sen? – Satt här vid datorn och gjorde inget
4. Vad hände dig 1995? – Var fem år och flyttade hit från Lödöse
5. Vem fick dig att skratta senast? – Bea på msn haha
6. Vilken färg har din tandborste? – Turkos och vit
7. Vad köpte du sist? – En tidning
8. Vilken färg har du på din tröja? – Vit- och svartrandig
9. Var förvarar du dina pengar? – På mitt konto och i mitt rum lite här och var
10. Hur var vädret igår? – Snöigt
11. Vad ser du fram emot? – Sommaren
12. Snarkar du? – Tror inte det?
13. Vilken skostorlek har du? - 39
14. Vill du klippa dig? – Jaa
15. Är du över 45? – Nej
16. Pratar du mycket? – Beror helt på sällskapet
17. Kollar du på O.C? - Nej
18. Har ditt namn ett "x" i det? - Nej
19. Hittar du på egna ord? – Ja, ibland
20. Är du en typiskt svartsjuk person? – Ja, jag är nog det
21. Vad har du för mobil? – En Sony Ericsson
22. Vem ringde dig senast? – Adam tror jag
23. Biter du på naglarna? - Nej
24. Vilken konsert ska du på härnäst? - Kent i mars
25. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - Vill jag ej nämna
26. Hur många gånger har du svurit idag? – Vet ej, glömde räkna
27. Vilka ord säger du ofta? – Okej, mm, va, vet inte
28. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – Ingen aning, om jobbet ringer så aa
29. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? – Någon av mina vänner tror jag, Astrid kanske
30. Vad borde du göra nu? – Inget speciellt
31. Har du något smeknamn? – Inte direkt
32. Sover du mycket? – För mycket
33. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? – Ben x
34. När var du sist ute? – Ute som i utanför huset? Idag. Ute som på krogen? Typ förra veckan
35. Har du gråtit idag? - Nej
36. Är du en glad person? - Sådär
37. Vad äter du helst? – Soppa! Och fruktsallad
38. Vem var du med sist? – Elaine
39. Pratar du i sömnen? – Tror inte det
40. Vem kramade du sist? - Elaine
41. Nämn den bästa personen: - Finns några
42. Tycker du om någon just nu? - Klart
43. Vill du flytta? - Ja
44. Hur ofta borstar du tänderna? - Morgon och kväll
45. Är du egoist? – Ne, tycker jag inte
46. Gillar du att bada? – Verkligen inte
47. Skrattar du åt allt? - Nej
48. Vem får dig alltid att skratta? – Viktor och Therese, och Bea och Josse :*
49. När grät du senast? – Igår tror jaggg
50. Har du roligt nu? - Nej


Walking with a ghost

Känner mig ful och tjock och äcklig och hemsk och vidrig och jobbig och dum och dålig på alla sätt som finns och i stunder som den här förstår jag inte ens hur jag lyckas ha vänner som står ut med mig för jag står verkligen inte ut med mig själv och nu ska jag nog sova innan jag gör något dumt som jag kommer ångra imorgon.

Hejdå.


Mjaou

Idag har jag underhållit mig med att rensa ut kläder ur min garderob. För små, för fula eller bara sånt som jag helt enkelt inte använder längre för att jag vet inte varför med aa det bara är så. Det är så störigt när det ser ut som att man har massor men egentligen är hälften sånt man inte gillar längre. Varför ska det då hänga där och ta massa plats, väldigt onödigt tycker jag.


Så ser min säng ut nu, kläder som ska BORT.


Och min garderob, ren och prydlig. Skönt!

  
Min katt har haft ryck också, lekt med en toarulle. Mamma skällde på min syster och sa att hon inte skulle förstöra pappret, för det kostar faktiskt pengarrr. Kul att mamma trodde att Therese typ sitter och gnager på toapapper, Therese tog lite illa upp. Jag fnissade. Katten såg söt och oskyldig ut.

Så det är väl ungefär på den nivån spänningen har legat denna lördag. Garderobs-rensning och lek med katt. Nu luktar det mat och jag är allt annat än hungrig. Ibland är livet jobbigt va. 

Och jag tittar ut genom fönstret och undrar om Gud kanske tar igen för alla år vi varit utan snö? Tror fan det.. Oschysst. 
 

fnissz

  
Hej.
Idag när jag vaknade var vi typ.. insnöade. Pappa ville att jag och min syster skulle hjälpa honom skotta uppfarten och gången fram till huset. Detta ställde vi såklart upp på. Fast inte utan att skriva lite fina hälsningar i snön först, lite statement of anger. Står FITTA för den som inte ser, mycket moget.

  

  
Det tog typ två timmar, blev fint som sjutton. Alla trillade också, och skrattade. Lyckliga familjen verkligen.

  
Sen fick vi damp, det var nog. Vi gick in. Nu snöar det som fan igen. Får väl göra om allting om en timme. Fast aa, det gör inte så mycket. Har ändå inget annat för mig idag. Skulle egentligen träffat Linda, och kanske Tobbe och Peter också, men nej det blir inget med det nu för bussarna går typ inte. Är fast i Björlanda, woho. Gillar det som fan. Nejmen serri, är faktiskt ganska glad idag. Vet ej varför, men det är najs. Puss.

mehe

Fyfan vad det snöar ute. Helt seriöst, vad är detta? Jag pallar inte mycket mer. Blir sjukt opepp på allt, jag ska bara sitta hemma och gnälla ikväll. Och även om jag hade velat ge mig ut i det här och försökt ta mig någonstans så hade det varit dömt att misslyckas, med tanke på att bussarna antagligen skulle kört fast vid varenda jävla hållplats och aldrig kommit fram till mig. Jag hade sakta men säkert förvandlads till en snögubbe. Och det hade varit JOBBIGT!!

Bitter som fan.

Nejmen.. Ska dricka pepsi max och titta på någon tråkig film nu tror jag. :)))))) Kanske leka lite med lille Björn (Bea han hälsar!!) och kanske äta chocklad och bli lite mera tjock också, vemvet vemvet?!? Mm, göra det bästa av situationen helt enkelt.

Pusshej.

tgb nji

Äh, vad tråkigt jag har. Och vad ska man göra i helgen? Ska man ens göra något? Får se om jag orkar. Fast jag vill orka. Blir så tråkigt annars. Men känns jobbigt att göra något... Fast kul ändå.

Svårt allt är.. 


(hahaha)


Bea och Lille Björn

  

Godkväll godkväll.
Haft en så fin dag idag va, ni skulle bara veta! Vart med min kära vän Bea mestadels av den, och det har varit lika bra som vanligt. Gick först till Fröken Olsson, drack te och bara myyyste i varandras närvaro hehehehe. Pratade om allt allt allt och var glada glada glada. Vi skaffade en katt ihop, Lille Björn heter den. Vet att typ ingen annan än vi tycker detta är kul MEN DET ÄR KUL!! Ni som ej har humor heh. 



Sen gick vi och åt sushi, mmm. Fast jag tänkte inte på att dom inte tog kort där så jag fick springa som vinden och hämta ut pengar. Swosch, jag flög fram i snöstormen och hann tillbaka megasnabbt. Sen åt vi och blev helt jättemätta. Och nöjda.





Julia kom ett tag också och vi gick och satte oss på ett annat fik och var rätt coola. Tyckte vi, kanske ingen annan. Men vad vet jag?!?!? När hon gick igen och det bara blev jag och Bea kvar så hade vi sex. Ne skoja. Men nästan. Ne skoja igen. Men vi hade kul iaf okej! Pratade om knäppa människor, jobbiga saker, fina saker, saker vi längtar till och saker vi ska göra. Skrattade så vi fick ont i magen i vanlig ordning.  
 
Sedan blev klockan skitmycket och vi kände att nu är det nog bäst att tänka på refrängen heheh. Aaa.. så vi köpte goda Flapjacks och åkte hem, åt varsitt håll. Och jag vet att det låter heeeeelt galet, men redan på bussen så kände jag att jag saknade Bea! Alltså, jag skulle nog kunna spendera hur mycket tid som helst med henne. Hon är bäst faktiskt.

Pusspusspuss och godnatt nu.  


lilla konstnären

Jag ritade rätt mycket när jag var mindre. Himla kul att gå igenom gamla mappar och lådor och hitta bilder ifrån då. Minns det mesta faktiskt. Men jag minns inte riktigt hur det kom sig att jag la av. Idag målar jag i princip aldrig. Ganska trist, för det var ändå något jag tyckte om. Men jag antar att man ändrar sig. Hm hm..

Bjuder på några gamla godingar hehe. Bland annat en gråtande nalle (?) och en bild som jag skulle vilja kalla för "Fyra flickor i en stad på natten och en är lite sur". Och den där konstiga på slutet, den minns jag att jag målade i nåt skolhäfte när jag hade tråkigt och jag minns att jag blev skitnöjd. Haha, sött. 

(Och ja, det är gamla bilder, så man får skratta)

     

  

.

you die young
you die when you're young

skutt

Sitter och snorar, är så förkyld. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen igen, nåt sånt där informationsmöte. Sen följde jag med min syster som skulle lämna tillbaka en klänning på lindex. Sen köpte jag en egen klänning och såna där krokar man hänger upp på vägen som man sedan kan hänga saker på. Ska ha alla mina väskor där, så dom slipper ligga och skräpa överallt. Jag älskar väskor, har alldeles för många. <3 

Sen fikade vi lite och sen åkte jag hem och dog. Mår himla konstigt.


Hehehehehehehe kanin.

(Jätteintressant inlägg)

ddffffttttsdsssddtg

Jag hatar kvällar. Går alltid ner mig så hårt då. Och allt känns jävligt ovärt, allting. Även fast jag vet att det inte är det. Men just nu skulle jag bara vilja sova bort varenda dag. I några år. Tills man hade något att kliva upp för.

Pussla lite Törnrosa-pussel

Idag vikarierade jag på ett annat dagis, än det jag brukar vara på. Var ganska grym och lärde mig nästan alla barnens namn på några timmar, coolt vaaah? Kände mig döktigg.

I alla fall, det finns då världens gulligaste pojke på det här dagiset, som typ älskar att klä ut sig i fina klänningar och han pratar alltid om disneyprinsessor och sånt hela tiden. Helt underbar är han tycker jag! Men när all ordinarie personal skulle gå hem och jag skulle vara själv kvar med barnen så sa en av dom till mig att inte låta den här pojken ha på sig klänning när hans föräldrar kom och hämtade honom, för att "dom skulle bli så besvikna då". Haha.. man ba va? Han är typ tre år, låt han klä ut sig till prinsessa om han tycker det är kul, idioter!!!! Blev himla irriterad och kände nästan för att sätta toffsar i hans hår och låna honom mitt smink bara för att jävlas hehehe. Ba "go for it lillen!!!" Men istället fick jag säga till honom att han inte kunde klä ut sig mer och självklart blev han ledsen och undrade varför två andra tjejer fick om inte han fick. Vad svarar man på det? "Nej du får inte ha klänning för att du är kille och dina föräldrar tycker det är obehagligt att du gillar klänningar så mycket då." Äääh, dumt som fan haha..


Åka lite pulka


Hejhej halva jag


Söte killen <3


JAJA, nog om detta. Nu har jag i alla fall kommit hem, sitter och knaprar halstabletter. Har fått så sjukt ont i halsen, kanske lite förkyldning på gång? Snörvel.. Så aa, orkar ej träna idag. (Lat som fan..) Nee men vill bara inte få mer ont i halsen, FAKTISKT. Jag är så väldigt angelägen om att ta hand om mig själv ju.. hehe.

Puss.

ENfilm













Har nyss tittat på en himla fin film. Ben X heter den. Jättebra.
Nu måste jag sova. Ska upp om 6 timmar igen. Uhu... Godnatt.

Helgggg

Fredag:
- Jobba
- Hämta Josse vid tåget
- Äta lite mat
- Må asdåligt som faaaan vilja dö- dåligt nästan
- Må bättre igen!
- Peppa heheh
- Åka till Park Lane, stå i kö och frysa sönder med jättekonstiga människor
- Se lille Henrik som var himla fin mmm..
- Få sin dricka sönderslagen två gånger av samma person!!!!!!
- Åka hem rätt tidigt
- Gå gå gå, sen sova sova sova










Lördag:
- Vakna för tidigt
- Äta kesomackor och titta på Napoleon Dynamit
- Fördriva tiden med kinaschack och kortspel
- Äta lite mat igen
- Peppa lite igen
- Åka in till Saturn och gå på Kentkväll med fina, fina människor
- Vara lite glad, full, trött, kissnödig osv
- Åka hem och sova igen








Söndag:
- Vakna och äta kesomackor igen, så himla gottttt
- Titta på Håkan- dvd och dö i sängen
- Tvätta av sitt två dagar gamla smink
- Åka till centralen och vinka av Josse när hon far hem till Malmö igen, swosch




Nu:
- Titta på film. Är så trött..

Men en himla värd helg har jag haft. Helt nöjd tjej verkligen!

hihihahahhhohohsfkvbj

Nu är jag glad. Lyssnar på BD och finaste Josse sitter i min säng. Vi har nyss ätit makaroner. Snart ska vi bättra på vårt helt utkladdade smink. Sen ska vi ut i iskylan och hoppas på att vi inte dör innan vi kommer fram till Park Lane, möter Jockos och sen ser Henriiik Berggrennnn. Blir nog bra.

Pusshej <3

uhu

Promenerat. Och jag älskar träd. Speciellt på hösten och vintern när dom inte har några löv. Och speciellt björkar. Dom är så fina. Och med lite snö på. Som idag. Och perfekt blå himmel. Som idag. Och rätt så varmt fast ändå kallt samtidigt. Lite vårigt fast ganska så vintrigt fortfarande. På samma gång. Som idag. Det gillar jag.

Jag gillar att promenera. Borde göra det oftare.








ENsemla

  

Fikade med fina Elaine idag. Efter mycket om och men beställde jag en semla. Den var god. Fast tror fan inte jag ätit en semla på typ.. tre år kanske? Fick lite ont i magen sen. För mycket grädde kanske... puh. 
Menmen, mysigt att träffa Elaine! Prata lite och så. Puss



gäsp

Vaknade jättetidigt idag, halv nio. Eller det var väl kanske inte så tidigt att vakna.. men jag gick upp då också! Det jag menade med tidigt.. Ska träffa Elaine lite snabbt snart. Mys.
Sen fyller pappa år idag med. Så grattis till honom. Grattis till min pappa. PUSS PAPPA!

Aaa.. det var väl det jag hade att säga då.. mm hejdå!


Ps. Skitfint väder idag ju. Vill ta en liten promenad. Så himla fint. Och små fåglar som kvittrar. Älskar det. Ds.

Misery and Harmony

Chailatte-orgasm, mensprat, framtidsplanerande, fruktdrömmande och ett och annat skrattanfall, det är vad det bjuds på när jag och Bea ses. Vilket vi gjorde idag. Och vilket var välbehövligt efter att jag varit på arbetsförmedlingen innan. Det var i för sig inte såå värst jobbigt där.. men ändå. Lite jobbigt. Hehe. Orkar inte med allt tjaaaaat. Menmen.

Medans jag väntade på att Bea skulle komma in till stan impulsköpte jag en himla fin tröja. Måste sluta med detta impulsköpande (om det inte är supermegabilligt) för annars har jag snart inga pengar kvar längre. Och jag måste ju spara till sommaren!! Viktigt som fan.

Så bäst för mig att jag använder den här tröjan nu, och inte typ inser om ett tag att den kanske inte alls var så fin som jag först tänkt. Och bara låter den ligga i garderoben. Suck, alldeles för många av mina kläder har gått detta grymma öde till mötes. Men liksom, hur kan något som ser helt ok ut i affären se så fullkomligt vidrigt ut hemma? Fattar ej..

Men aja, den här tröjan var faktiskt fin, så det blir nog braaaa......

Sen kom jag hem, åt mat.
Nu längtar jag till fredag. Pusshej!


Disorder

Ikväll lyssnar jag på Joy Division.
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen.
Har ångest.










(snälla säg något vad som helst)

lkjhgfdsghjkl

Är hungrig!
När kommer mamma hem?
Varför är det så mörkt?
Och varför kliar det på min arm?

Åh, så många frågor (okej första var ingen fråga), men inga svar! Ska det behöva vara såhär va? Blir tokig! Tooooookiiiiig!!!!!!11

<-- Tokiga. Jag är hon med de vågiga armar nu..

Put the cassette in the tape deck and let that fever play

Ännu en sån där händelselös, ligga hemma i sängen- dag idag. Har inte hört något om jobb denna veckan förutom på fredag, så får väl se om imon och i övermon också blir såhär.. Det värsta med dagar då man inte har något att göra är att då blir det så himla mycket tid över till att tänka. Och det blir alltid så att man tänker världens sämsta tankar... suck alltså. Ääääääh.

Har ändå gjort en del "bra" saker idag, nu när jag tänker efter. Eller okej, inte så väldigt avancerade saker då men... ändå! JAG är lite stolt hehe, för ibland kan det fan vara ett helt projekt att kliva upp ur sängen. Så man får tänka på det lilla.

Jag har:
- Ringt och bokat en ny tid på vårdcentralen
- Uppdaterat mitt schema på vikarien.se
- Anmält mig till två träningspass på torsdag
- Pluggat lite till högskoleprovet

BRA MICHAELA! Klapp på huvudet ska du ha.

Nu borde jag kanske... hm, sätta på mig en BH? Haha, har inte ens gjort det än.... Vilket himla slarv. Och vilket får mig att tänka på BH-killen. Förhoppningsvis är det bara Josefin som vet vem jag menar? Haha, hoppas.. Och det i sig får mig att tänka på att just lilla Josefin faktiskt kommer hit snart ju!! Åh, skynda hit och lek med mig då. <3<3<3<3<333333

Better be someone special

Kanske.. kanske borde man lägga ner sin tid på sånt som ändå skulle kunna funka? Sånt som ändå verkar lovande.. Börjar tröttna på att sitta och vänta och hoppas. Jag kommer missa chanser som jag kanske inte får igen. Är det värt det?

Nej, egentligen inte...

Hm.

Som en glasbit i en vattenpöl som frös

Shoppat skitmycket fint idag. Kände att jag behövde det för min inre frid hehe. Gått i massa secondhand och lite "vanliga" affärer också. Trevligt som sjutton. Gick ensam med. Tycker faktiskt om att gå på stan utan någon med mig ibland. Så kan man liksom gå exakt dit man vill och vara där exakt så länge som man känner för det och inte behöva prata om man inte orkar och bara gå runt i sina egna tankar. Så skönt. Ibland.. Idag var det det.
Fast sen blev jag hungrig eftersom jag glömt äta frukost och då gick jag till Paprika och köpte en sån där "mixa egen sallad". Och att äta ensam är inte lika kul minsann. Jag kände mig helt mobbad och som att alla tittade på mig och tänkte "hahahahahahahahahaahha HON ÄTER SJÄLV VAD MOBBAT!!!" Så jag åt asfort för att komma därifrån. Fast det var gott. Massa god majs och keso och smasksmask. Fast jag fick ont i magen. Var nog för att jag åt så fort.. Sen började jag frysa som bara den! Och det har jag faktiskt tänkt på... jag börjar typ alltid frysa skitmycket efter att jag ätit.. SÅ KNÄPPT! Liksom va liksom liksom? Mm, ett mysterium är vad det är..

Och sen blev jag sugen på cola och sen åkte jag hem.
SLUT.



OKEJ DETTA KÖPTE JAG:

En randig tröja, tänkta att det har jag ju inte tillräckligt många av än!


Blommig kjol. 


Skitsöt och asfin väska. 


Och två halsband. Fina vaaa? 
Pga mina underbart skarpa mobilbilder så kanske ni inte ser att det lilla halsbandet föreställer ett kuvert och ett brev där det står "I love you" på. Men det gör det alltså. Himla gulligt tyckte jag och slog till. 

Nu har det börjat snöa lite igen. Alltså jag säger bara lägg av, dra, stick, försvinn snön. Du är inte välkommen här längre. (Arg som fan..)

23:23

Hej. Har varit med Cornelia idag. Vi fikade på Franks innan vi åkte bort till Bergakungen och såg på Har du hört rycktet om Morgans? Rätt kul var den. Och mysigt med bio. Tycker om biostolar och biomörker och biolukt. Pöpcörn och sånt. Gott.. Och Cornelia är så fin och får mig på bra humör.

  
<3

Men nu är jag mest trött. Och känner mig äcklig. Hm.. Vill sova men vill inte att det ska bli imorgon. Vill inte att det ska fortsätta vara idag heller. Jobbigt. Det är jobbigt att aldrig veta vad man vill.


Jag ber inte om att det ska vara enkelt.
Allt jag vill är att det ska kännas meningsfullt.

Sunday morning

Söndagar är i vanliga fall rätt värdelösa dagar tycker jag. Men denna söndag bestämde sig jag och min syster för att ändra lite på detta. Eller ja, i alla fall börja dagen på ett lite mer festligt sätt! Så vi drog till med en riktig lyxfrukost hehe. Blåbärs- och hallon pannkakor med tillhörande blåbärs- och hallonsmoothie! Se på den ja. Satt riktigt fint vill jag lova. Mm, nu är jag mätt i magen och ska snart iväg till stan och träffa Cornelia. Fika lite och sen gå på bio. Blir nog icke så värdelöst, trots att det är söndag. Puss. 

   
Var godare än vad det ser ut FAKTISKT. Och ja, vi drog till med finglasen också när vi ändå var i farten. Och sugrör. Mmm, allt blir godare med sugrör. FAKTISKT.  

<3

Kom nyss hem från en lång-fika (typ 4 timmar?) med Linda på café Java. Vi har som sagt inte setts på väldigt länge och hade därför en hel del att prata ut om. Vilket vi också gjorde. Välbehövligt och både jobbigt och alldeles underbart. Vi skrattade, grät och kramades. Sedan bytte vi julklappar också.

 
Fina, fina flicka <3


Mina julklappar: världens sötaste te-mugg + fat,


ett gulligt isbjörnsljus


och gott godis!

---

Linda är min närmsta, äldsta och bästa vän. Det finns ingen som hon. Ingen som känner mig så väl, ingen som jag kan lite på så mycket och ingen som har stått ut med mig så länge. Hon är verkligen speciel för mig och bara tanken på att förlora henne ger mig panik.

Därför måste jag från och med idag skärpa mig.

Så puss och förlåt för allt. Jag älskar dig.

nöffnöff


Kolla griskatten, hehe. Dampar runt här hemma och gör mig glad.
Omöjlig att få en vettig bild på dock... SITT STILL! Ja, kan man ju tycka.. Fast inte hon.

Nejmen hon är faktiskt söt i vanliga fall. Tro mig. Helt normal katt och så. :)))


Idag ska jag träffa Linda, känns som det var år sen. Och senare på kvällen kanske Bea också. Himla fint. Blir nog en bra dag i alla fall. Hoppas!  

Summerskin

Har sagt det förr och nu säger jag det igen, bara för att det verkligen verkligen känns idag..
jag behöver sommaren!!

Liksom:

SOOOOL, varmt väder, blå himmel, fluffiga moln..


Picknick i gräset med fina vänner


Festivaler


Konserter


Att bara kunna göra absolut ingenting



Ååååååååååååååååååh, jag längtar så galet mycket!

glaaad ehe



Detta gjorde min annars så väldigt värdelösa dag ungeför hm, 30 gånger bättre! Och vad som är ännu bättre är att Josefin kommer hit och hälsar på just exakt den dagen. Eeeeh, bäst kanske?! MHM!

Kommer bli finaste helgen någonsin. <3

Medan vi faller



Såhär snygga, svullna ögon får man efter att ha gråtit hela natten.
Jävla skit. Tur att jag är ledig idag i alla fall.. Hade inte orkat jobba.
Orkar ingenting längre.

Warning sign

Kom just på att jag är sämst som missade säsongspremiären av Lost igår, speciellt eftersom jag liksom haft en jävla kom ihåg- lapp om det, vid min dator i typ en månad.. Dåligt Michaela, mhm! Jag har följt programet sen det började, jag har inte svikit som dom flesta andra har. Och nu när det närmar sig slutet får jag ju inte ge upp. Huh! Hemska tanke..

Är så trött nu va, det är inte klokt. Jag började seriöst fundera på att gå och lägga mig redan vid sju typ, och nu känns det som att jag skulle kunna dö om jag inte bara fick krypa ner under mitt täcke med en gång. Men neeh.. inte riktigt än ändå.. Vet att när jag väl ligger där kommer jag bara börja tänka och tänka och tänka. Och sen ändå inte kunna sova. Sämst.

---

(Och nu skulle jag kunna gråta slut på alla tårar jag har, om jag bara tillät mig det. Jag skulle kunna gråta ut ögonen ur huvudet, gråta sönder hela mig. Hatar hatar hatar. 

Fast egentligen är det nog inte ens det jag inbildar mig att det är. Jag vill bara känna att jag har en anledning. Kanske..)

3 februari

Idag fyller min syster 16 år, grattis grattis på henne. Stor tjej nu, ja jisses. Tiden går så fort blablabla osv.

Nejmen haha..
Grattis Therese. Älskar dig! <3

Känner jag ens dig?

Okej, dagen blev faktiskt en hel del bättre än vad jag trodde att den skulle bli när jag vaknade upp imorse.
Fikade som sagt med Bea på eftermiddagen och det var himla fint som vanligt. Hon är som ett litet lyckopiller, det är inte många jag kan skrattar med så mycket så att jag liksom får ont i magen och inte kan andas. Men med henne blir det alltid så. Man borde typ spela in våra samtal, folk hade seriöst tyckt att vi var dumma i huvudet. Tror dom som satt brevid oss på Fröken Olsson gjorde det hehe. MEN LÄTT VÄRT ÄNDÅ.

Vi åkte hem till Beas syster ett tag också och drack te och kollade på tv. Mysigt som tusan. Sen var det bara att försöka ta sig hem genom all äcklig snö. Alltså, tror fan det var 4tusenmiljoner meter djupt eller nåt. Höll på att drunkna nästan. Uuh. Nu får det faktiskt sluta snöa, pallar inte mer!! Mina skor är trasiga också, så det läcker liksom in och POFF, så har jag isbitar istället för tår. Ytterst otrevligt. Borde nog köpa ett par nya, i alla fall om det ska fortsätta vara såhär.. Borde köpe en ny mobil också kom jag på nu. Den jag har nu dampade sönder totalt idag, trodde typ det var dess dödsryck. Stackars liten, men den är ändå rätt gammal..

JAJAA, nog om detta! Kan väl säga som så här att jag är lite glad nu faktiskt. Fast också rätt arg. På en viss person. Den personen kan kjbnldsfkngsÖLCngÄLDngflxc tycker jag. Mm, det tycker jag faktiskt. Borde ta och säga det till den personen kanske.. Ska nog göra det. Snart. Kanske imon? Mm, om jag känner mig modig då, hehe.

Godnatt nu.


Kolla vilken snygg kompis jag har! Hade jag varit lesbisk då jääävlar! Tåflörta lite under bordet och så kanske heheheheh. Mhm! <3

no more stories are told today i'm sorry they washed away

Ändrade planer! Jag ska inte alls ligga under täcket hela dagen. Jag ska ge mig ut i snöstormen och träffa Bea nu. OCH HOPPAS PÅ ATT BUSSEN KOMMER.

Har fint rött läppstift på mig. I övrigt så är jag rätt ful. Hehe, jätteful. Men jag bryrrrr migggg inteeee. 

Mew är bra med. <3 LYSSNA! 

såhimlaroligt

Asgött när man kämpar sig upp halv sju på morgonen och stressar till busshållplatsen för att hinna till vårdcentralen där man ska ha ett uppföljningssamtal om sin värdelösa medicin som inte funkar längre, OCH SÅ KOMMER INTE BUSSEN! Där stod jag i tio minuter, tills jag missat den andra bussen jag skulle ta, sedan ringde jag och avbokade min tid och sen gick jag hem sur som fan och somnade om igen. Vääärt. Jävla skitsnö! Fast liksom.. vi har ju ändå haft sånt här väder i typ två månader nu, så inte snöns fel egentligen.. Bussarna borde lärt sig köra i det tycker man!!! Så himla segt att behöva peppa sig till att ta sig dit igen, vill ju bara ha det överstökat.

Efter mitt (nu uteblivna) samtal var det tänkt att jag skulle åkt in till stan för att köpa nånting till min syster som fyller år imon, och kanske gått runt lite i några secondhand-butiker och letat fina klänningar och så. Men nu är jag inte alls sugen på att göra mig iordning igen och gå ut i kylan igen och neeeeeeej, jag gömmer mig under täcket istället. Hela dagen. Roligt!

Pusshej.

boioioioi

Det ligger en död fluga i mitt fönster. Med trassliga ben och så. Fult. Blä. Men orkar inte ta bort den.
Säger bara R.I.P flugan.

Nej jag har inte direkt något vettigt att skriva.

ey



Yo. Ska åka och träna snart. Är sjukt trött, vill mest gå och lägga mig istället. Men nee det går ju ej. Träna!

Har jobbat idag också. Ett barn viskade i mitt öra vid mellanmålet att jag var den bästa fröken hon nånsin haft. Awawaaaw, det värmde mitt lilla hjärta.

Nu ska jag leta fram träningskläder. Tjarå.

RSS 2.0