Spännande läsning

Har precis (okej, typ två timmar sen) kommit in från iskylan och sitter nu och snorar här i min pyjamas. Är asmassajätteförkyld och att gå runt ute i typ 10- hela dagen utan mössa eller vantar var kanske inte det smartaste jag gjort i mitt liv.

Menmen... har haft en trevlig dag ändå! Först träffade jag Linda och följde med henne till hennes skola där jag höll henne sällskap när hon skulle göra färdigt något inlämningsarbete. Hon skulle typ programera ett hänga-gubben spel och jag tittade på och fattade nada. Bara massa bokstäver och siffror och krumelurer och så himla avancerat verkligen. Puh, blev helt matt i huvudet bara av att kolla på henne.
Sedan gick vi och handlade lite till imorgon, och sedan gick vi och fikade. Jättemysigt! Tiden går alltid så himla fort med den tösen. Jag vet inte hur vi lyckas men vi kan prata bort flera timmar, och det känns jämt som att vi bara pratat i någon halvtimme. MAGISKT!

Vid klockan fem sa jag hejdå till henne och träffade Tilda. Hon och jag har inte setts på evigheter, flera månader måste det vara. Och hjälp så jag har saknat henne, helt hysteriskt. Fattar inte varför vi bara låtit tiden gå!
Men idag sågs vi i alla fall och gick på bio. The Imaginarium of Dr. Parnassus såg vi. Helt okej bra tycker jag. Fina skådespelare och allt. Fast den spårade ur lite väääl mycket ibland, så 3/5 får den av mig.
Sedan skiljdes jag och Tilda åt på Kungsportsplatsen, och jag tog bussen (och gled på isen) hela vägen hem. 

Nej, nu ska jag nog avrundade denna dagen med en chokladansiktsmask tror jag bestämt. Mmmm dom luktar så jättegott, nästan så jag vill slicka i mig allt gojs istället för att kladda det på mig. Men jag ska stå emot och istället få ett himla fint ansikte (eller något åt det hållet).

Pussgodnatt.


Denna väg gled jag fram på I MÖRKRET. Huh


MIN TILDA <3


En film

VIKTOR DEN LILLE

Idag kom min bror hem. Han har varit borta hela helgen plus måndag och idag, och vi har saknat honom jättemycket, iaf jag. Mm, mamma med. Hon tror att han vill byta familj ibland. Han hänger mer hos sin tjej än hos oss. Buhu.

MEN, så kom han idag hem igen och nu har vi alla syskonen tittat på film tillsammans, mycket mysigt. Vi borde ha fler syskonkvällar, faktiskt. Jag gillar mina syskon, de kan ha sina stunder. Utom när de spottar mig i öronen, det är ej så kul.

Nu ska vi kolla en till film. HEJDO!


Rubrik

Igår shoppade jag med min mamma och syster. Fyndade massa fint, blev helt lycklig. Hittade en väldans fin klänning, strumbyxor och underkläder och lite småsaker och så. Värt!

Idag har jag lyssnat på Kent och rensat alla mina jättestökiga lådor i mitt rum. Känner mig himla duktig. Och hittade en del kul grejor också, bland annat min gamla leksaks-turtles-gubbe! Så fin. Turtles var mina favoriter när jag var liten. Hade till och med en turtles-barnbilstol. 

Nu har jag huvudvärk (varför ALLTID denna huvudvärk?) och är hungrig, magen kurrar ashögt. Undra om det blir någon mat idag? Alltså någon RIKTIG mat, inte bara alla dessa äckliga julmatsrester. Mm, är faktiskt trött på det nu. Laga nåt annat! Annars äter jag apelsiner, typ tre stycken. Då blir magen glaaaad.

Ska nog ta och skriva lite nu. Hoppas jag får ihop något fint. En fin dikt kanske. Dikter är bäst. Puss.  




(En suddig hjälte)

Måndag

Idag tar jag tag i mitt liv igen!!

Inget mer ligga i sängen till klockan 16, inget mer pyjamas och otvättat hår, inget mer onyttigt ätande, inget mer "jag orkar inte, jag vill inte, jag gör det någon annan gång."
Idag går jag upp, klär på mig, flyttar datorn från sängen tillbaks till skrivbordet. Idag ska jag till stan, idag ska jag TRÄNA! Woho!!! Och städa. Och bädda! Idag ska jag vara glad, inget mer deppande. Inget "livet suger, jag vill dö."

Idag är det måndag och jag ska börja med att hitta ett par strumpor!!
 

Gott

Idag har jag ätit/druckit mycket smaskigt!

- Björnbärsyoghurt
- Hallon- och blåbärssmoothie
- Apelsin
- Clementin
- Mormors chokladkaka
- Pepsi Max

Det godaste var apelsinen!! Jag älskar apelsin, ska fan börja äta det oftare. Så god och saftig!



Sammanfattning av år 2009

JA, en sån där tråkig lista som ingen orkar läsa ändå men jag gör den för att jag inte har något bättre för mig okej?!?!?!?

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog studenten bland annat 
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga i år, tack och lov 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej 
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Bara Ungern
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer kärlek från rätt sort
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Tror faktiskt inte det är något
Vad var din största framgång 2009? Att jag orkade/vågade socialisera mig mer
Största misstaget? Det saker jag gjorde som jag egentligen inte ville göra 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, inget allvarligt
Bästa köpet? Festival- och konsertbiljetter
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och alkohol 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, vissa saker i år har gjort mig gladare än vad jag varit på länge
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen aning. Det visar sig nog först om ett tag
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare än förra och förförra året, men de åren var ifs de värsta i mitt liv
Vad önskar du att du gjort mer av? Tränat
Vad önskar du att du gjort mindre av? Legat i min säng och tänkt på onödiga saker 
Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen och för mycket choklad 
Blev du kär i år? Lite kanske 
Favoritprogram på tv? Slutade typ titta på TV i år
Största musikaliska upptäckten? Hittade mycket nytt, fint i år. Orkare inte rabbla upp det dock
Något du önskade dig och fick? Jobb
Något du önskade dig men inte fick? Nja..
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Firade 
Finns det någonting som skulle kunna ha gjort ditt år ännu bättre? Ja, jag själv
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Pyjamas
Vad fick dig att må bra? Vänner och musik
Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen
Vem saknade du? Alldeles för många


(Mjölk är inte gott)

Heartbeats

DU GÖR MIG FÖRVIRRAD, SLUTA FÖRVIRRA MIG!!!!!!!

Det är faktiskt inte helt okej. Jag vill veta vad jag vill och oftast gör jag det, men ibland, speciellt på sistone, har du bara förstööööört det jag bestämt mig för! Helt i onödan med tanke på att jag ändå inte förstår mig på dig. DU BARA FÖRVIRRAR. Som sagt. Och det gör mig såååå trött. Kan du sluta tack?

flbipofbhlkjdfihlknvädknskdnvokmnflkbfdlks jobbig natt.
Ska lyssna på The Knife nu och ligga i min säng bland alla mina kuddar och filtar och frysa lite.  

Tidsfördriv 2

Blir väl till att stanna hemma ikväll då, med tanke på att jag fortfarande inte känner mig helt okej. Skulle kanske gått ut med Linda annars, men får ta det någon annan gång. Nu blir det film istället, med min syster som snart kommer hem. Kanske lite popcorn också, nomnom. Det är så gott och knaprigt. Och salt!! Jag älskar salt.

Dagens humör: Nedstämd
Dagens mående: Trött, lite sjuk 
Dagens borde:
Duscha
Dagens frisyr:
Fult
Dagens klädsel:
Pyjamas
Dagens planer:
Var att träffa Cornelia, nu ska jag mest göra inget
Dagens vill ha: En kram 
Dagens längtan:
 Sommaren!
Dagens fundering:
Vad du ser i någon som mig?
Dagens tråkigaste:
 Att jag inte fick träffat Cornelia mer 
Dagens roligaste:
 Att jag fick träffa henne lite iaf, och att Annica ringde 
Dagens låt:
Black Cat - Ladytron

Vill också bara säga att jag tycker om min syster väldigt mycket. Snart ska jag ringa henne så hon har någon att prata med när hon går den långa, mörka, asläskiga vägen hem från bussen. Puss.


Aj oj ey

Jaaaaaaa, jag har haft en bra jul. Är nöjd faktiskt, första gången på ett antal år som jag kan säga det och mena det fullt ut. Trevligt trevligt.

Idag var jag inne astidigt på rean med Cornelia. Åh så jag har saknat henne och gulligulligull så fin tjej verkligen. Vi spenderade en timme på H&M, jag köpte läckra underkläder och ett par fina örhängen för 20 kr.
Sen gick vi till Gina Tricot och PANG, där i kassan hände något. Jag började plötsligt må jättedåligt, hela världen snurrade och jag blev först jättekall och sen jättevarm. Och så började jag må illa. Cornelia fick hjälpa mig ut, och det gick inte över så tillslut bestämde jag mig för att åka hem. Ville inte gå runt och riskera att spy ner hela stan, inte fräscht.

Men det kändes himla dumt. Vi hann gå i två affärer, och jag som verkligen sett fram emot att få umgås med Cornelia. Dumma kropp!

Så idag har jag bara legat hemma i min säng med världens illamående och huvudvärk. Fattar inte vad det är, det bara kom så plötsligt juu. Och måste åka in och handla någon mer dag snart också, fick ju inte fyndat något alls. Buhu...

(Bjuder på två coola bilder av mig i en bil för någon dag sen, hehehe fräckt) 





God Jul

GOD JUL!!!!!!

He-he-he

Hohohohoho















Bakat pepparkakor idag, och klätt granen. Med mina syskon. Hjälpt pappa med julmaten med.
Jisses så jag har slitit. Men bra blev det. Mums smask.. och fint.

Electric bird

Idag har det snöat. WOHO. Jag har varit på jul på Liseberg med Elaine, en supersnäll tjej jag lärt känna genom mitt jobb. Det var mysigt, förutom att mina fötter ville dö och att jag fick snö i ögonen hela tiden och inte kunde se något. Men annars aa.. vi drack varm choklad och Elaine vann stjärnvinsten på något sånt där spelhjul. Grymt! Jag vinner aldrig något, verkligen aldrig, men jag var inte bitter.. Sen åkte vi och åt mat och sen åkte vi hem. Min buss var inte snabb direkt.

Nu sitter jag här och har lite ont i magen, är lite ledsen och lite trött. Lyssnar på Sia, himla himla fint. Vet inte vad jag ska göra på nyår heller, känns bara asjobbigt alltihop. Pust suck åh.... har jag nämt att jag älskar att klaga?








jkhfiyduitydik

Blev på sjukt dåligt humör nu. Ska gå och dö. Puss godnatt.

Överleva

Kanske är det världens finaste väder utanför mitt fönster idag.




Snygga cheyer

Har tråkigt. Googlar snygga kvinnor. Blir avundsjuk.
Tänk om man ändå såg ut som någon av de här:


Audrey Tautou



Winona Ryder



Leighton Meester



Anna Ternheim



Edie Sedgwick



Twiggy



Sia



Ariel

Hör du mig?

I just happen to feel so alone
for today for all days to come
I just wanna be wanna be gone
I just wanna be wanna be gone

---

Söndag. Söndag och det är precis som det är på en söndag. 
Allting står på paus och jag ligger under mitt täcke och räknar tiden som går.

Vill kunna skriva något, få ur mig något, förklara. Förklara hur det känns för det blir lättare att känna då.
Ibland är känslor det jobbigaste som finns. Ibland vill jag vara känslolös, känslokall. 









Och jag tror jag tappar fart.

Okej

Hejhejhej.

Idag har jag sett jättetjock ut. Jag har nämligen haft typ tre lager kläder på mig för att slippa frysa när jag och min fina vän Linda promenerade genom Haga imorse, och kikade på julmarknaden där. Jag hatar att frysa, allt blir så jobbigt då, så jag satte på mig massor! Liksom 10 minus.. MEN JAG FRÖS INTE! Så tack alla kläderna. Det var mysigt. Och Linda är bäst. Vi fikade och pratade och tittade på intressanta, konstiga, roliga, gulliga saker.

Sedan mötte jag upp med min lillasyster. Vi skulle på bio och se New Moon. Helt okej film och Edward är ju snygg så det var trevligt. Vi åt asmycket godis, efteråt ville jag dö litegrann hehe. Men värt ändå! 

Och innan vi tog bussen hem stressköpte vi en julklapp till mamma. Plockade åt oss grejen utan att titta efter vad den kostade, så i kassan fick jag världens chock, men då kunde jag inte med att säga att jag inte ville ha den. Så det var bara att betala och se glad ut. ÅNGESTEN. Haha så fattig är jag nu, tur att lönen kommer snart.

Skulle egentligen kanske gått ut idag med, men orkar verkligen inte. Är supermegatrött och mår lite konstigt. Tidigt imorse spydde jag värsta floden, helt utan anledning, så kanske är det nåt skumt på gång? Hmhm.. Astrid tror att jag är gravid.. Jag säger NEJ!





Fredag

Nyss varit på julbord med ett av mina två jobb. Det var helt okej trevligt och så, även fast jag extrajobbar där så sällan så jag knappt känner någon. Men ja, det gick bra och var över relativt fort hehehe. Fick julklapp med, en megastor låda med massa julmat! När jag släpat mig hem med den blev mamma och pappa happi, för nu slipper de köpa själva. Aa, alltid kul att kunna bidra med något.

Nu sitter jag och filosoferar lite och tittar på min fina julstjärna i fönstret. Det är superskitkallt ute, mysigt, men man riskerar ju fan att dö. Så peppen att gå ut ikväll är inte överdrivet stor, men det är ändå planen just nu. Japp, får väl se hur det blir.

Nu ska jag nog.. vila lite. Är trött. Jobbigt att äta julmat.. och sånt. Pöss.




Jomenvisst

Idag har jag:

- Jobbat på dagis med snoriga barn som hostat på mig
- Varit ute i hundramiljoner minisgrader med strumpbyxor
- Shoppat de första julklapparna
- Shoppat en jävla massa till mig själv
- Ätit årets första lussebulle (SMASK!)
- Tränat
- Fått min BD-box
- Varit ganska glad/förvirrad
- Varit trött
- Tuggat tuggummi
- Pratat i telefon med favoritflickorna

o.s.v

Nu ska jag:

- Njuta av BD och den fina boxens fina innehåll
- Tugga lite mer tuggummi

Bäst.

Just like heaven


Tidsfördriv

Du heter: Ida Michaela Persson
När fyller du år: 12 januari
Du samlar på: Väskor
Gröna eller röda äpplen: Båda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: 10:30
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Nej
Hur svarar du i telefon: Hej det är Michaela/Hallå?
Vad ska du göra ikväll: Hälsa på en fin person
Vad ska du göra imorgon: Jobba
Var vill du bo när du blir stor: Ingen aning
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: Igår
Vilken årstid tycker du bäst om: Våren
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bli glad, skratta lite och så
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Runt 10-11
Har du piercing: Bara öronen
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Kanske
Solar du ofta: Nej, det är tråkigt och jobbigt
Gillar du att dansa: Ja
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Inte vig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Piggelin 
Tror du på ett liv efter döden: Njä
Tycker du om sushi: Ja
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Gråblå
Vilka hårfärger har du haft: Lila, rött, svart, brunt, vitblont, mellanblont
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Är du beroende av något: Ja
Röker du: Feströker
Hur ofta tränar/motionerar du: 2 ggr i veckan. Plus promenerar då och då
Senaste låt du hörde: Blue angels air show – Bright Eyes
Vad gör du på helgerna: Lever
Brukar du bädda sängen: Nej
Hur många timmar sover du på en natt: ca. 8 timmar typ
Senaste bok du läste: Gud räknar kvinnors tårar
Har du kysst någon under den senaste veckan: Ja
Vad var det senaste du skrev på msn: Vet inte
Önskar du att du bodde någon annanstans: Oftast
Vem kramande du senast: En fin person
Saknar du någon nu: Ja
Tycker du om någon nu: Ja
Hur många lampor har du i ditt rum: 4
Vem ringde dig senast: Mamma
Vad är du allergisk mot: Kaniner och timotej
Var du glad igår: Sådär
Vad är din favoritfärg: Svart, blå
Hur ser ditt rum ut: Litet och fult
Känner du dig värdelös: Oftast
Känner du någon som har begått självmord: Nej, inte någon nära
Vem är din bästa vän: Linda, Astrid
Vart vill du resa: England – London


Helgen

var fin. Jag trodde först den skulle bli jättedålig, men det blev den inte. 

Nu är jag glad. Ligger i min säng och lyssnar på bästa musiken. Vill ligga här länge och bara vara.. glad. 
Glaaaad. Det är fint. Jag hoppas den här veckan också blir fin.    

Hej

Jag har en blogg igen. Vet inte varför, hehe. Men aa..

Puss!

RSS 2.0