lite valborg

Vindruvor och chokladdryck med Bea i Kungsparken igår.
Det var jättemysigt tills en mås bajsade på Bea. Hehe.



Ont i magen nu. Tror det är något fel på mig faktiskt. Får ont i magen av allt jag äter, hela jävla tiden typ. Suck. Hoppas det går över tills ikväll bara.

smask


Bakade en chokladsockerkaka i min Darth Vader- kakform hihi.

GRATTIS BEA




Idag fyller min vän Bea 21 år. Grattis!! <3

Påskafton


Innan jag åkte hem igår så hittade jag det här i kylskåpet. Elias är fan bäst på riktigt.

Idag åt jag ägg till frukost. Ganska gott ändå. Gillar hönan vid dörren också.

Sen typ 400 kg godis under dagen ehe.

Åkte till mormor i mammas nya bil som man kan fälla ner taket på. Swosch!!

Bakade påsktårta.

Bra dag. Är så himla mätt nu bara, har ätit så sjukt mycket. Längtar tills imorgon då jag ska äta normalt igen hehe. Men annars har det varit himla fint att träffa familjen igen. Och sova i min gamla säng, den är så galet skön verkligen. När jag tänker på det vill jag nästan gå och lägga mig nu.

Men imorgon åker jag i alla fall hem. Ska tvätta och plugga. Och inte äta så mycket. Dör faktiskt lite nu. Menmen, bara påsk en gång om året ju! :)))))

e<3

Idag åker jag och Elias hem till våra små familjer över påsken. Buuh. Fast gillar påsken. Fjädrar och godis och sånt mysigt. På lördag fyller Elias år också, så får inte glömma att ringa och säga grattis! Fast vi firade redan igår. Lagade världens godaste mat. Åt ostbricka också. Bara goda grejer hela dagen. Och på kvällen gick vi och såg Dan Berglund spela på Nefertiti. För typ nästan exakt ett år sen, på vår första "dejt" så såg vi honom också här i Göteborg. Så det var lite så.. romantiskt och fint hehe. Vår grej. <3 Och jag gillar inte ens Dan Berglund egentligen. Men det var skitfint ändå. Bäst.


Nu ska jag städa hela lägenheten, sen duscha och sen åka hem. GLAD PÅSK ALLA! 

sesam

Åt nyss en macka.. Med bröd som jag BAKAT SJÄLV IDAG! Yes, titta så fina små bullar jag gjort:


Hade dock inne dom liiite för länge i ugnen, så skorpan blev en aning hård. Men goda ändå! Vill att Elias ska komma hem nu och beröma mig och säga att jag är jätteduktig och smaka och säga att det är jättegott och så. Hihi.  


Nu: Tvätta ur hårfärg ur håret. Puss!

tyuionbv

uuh orkar inte att mitt humör är så himla åt helvete. först är jag glad sen är jag sur sen är jag lite gladare och nu är jag SKITSUR och trött på allt och vill mest gråta ihjäl mig och somna och aldrig gå upp. fattar inte ens varför. fan

asdf

Hade tråkigt så klippte lite lugg imorse. Lagom snyggt. Sen åkte jag och hade picknick med Bea i Kungsparken. Vi pratade och njöt i solen tills vi blev för kissiga. Senare satte vi oss på Espresso House och skvallrade asmycket om folk, folk som det lätt kan bli liiite för mycket av hehe.. Det var kul. Sen slog jag huvudet i en lampa och vi gick.  



Nu är jag hemma och är sur och har mens och så. Puss adjö.

puss


Fint väder, god mat på spisen, världens bästa pojkvän.
Känner mig så himla lycklig idag bara.

lokijuhytfghj

trött sur orkar inte........


but you knew you'd lost her to despair


middag




fantastic mr. fox




Såg nyss den här gulliga. Rävar alltså <3

11

Var på Saturns 11- års firande igår med Cornelia, Bea och Anton. Träffade också Belle som är här i helgen och kramades lite. Och lite andra som jag inte sett på länge. Fint. Men tillslut blev Bea och jag för bittra så vi gick och åt pommes och drack cola på BK istället. Sedan åkte jag hem och sov.


Idag träffade jag Belle igen och vi åt kinamat med några av hennes vänner. Tävlade om vem som kunde äta mest. Trodde jag skulle vinna, kan äta så himla mycket nämligen. Men ne, min mage svek mig. Jag och Belle tittade på fula kläder också och åkte spårvagn alldeles för mycket, men det var fint. Älskar vädret nu. Blir glad. Blir glad av Belle också. <3 

Nu är jag mätt och ska göra absolut ingenting av kvällen. Är lagom nöjd med det, menmen... Puss kram pussss

corn






Igår: Istället för att sitta på en alldeles fruktansvärt tråkig föreläsning (var där en timme, det räckte!) så gick jag och köpte en klänning och två par skor istället. Sen kom Cornelia (<3) och vi gick på bio, Black Swan. Jag drack skitmycket cola light, var löjligt törstig hela dagen. Filmen var bra och Cornelia var söt som vanligt.

Idag: har jag varit ledig. Jag har gjort jättemycket duktigt. Städat hela lägenheten (dammat, dammsugit, tvättat golven), deklarerat och mejlat min vfu- handledare om mitt schema. Nu har jag precis duschat också, så allt är så himla rent. Och ikväll ska jag och Elias ut och äta och sen ska vi på teater.

Puss!  

katten

Drömde så himla läskigt i natt. Att jag mördade någon. Verkligen helt brutalt mördade också. Slog och slog och slog tills det var helt blodigt. Och sen stack jag ner något vasst i halsen på personen. Och sen sågade jag av huvudet med en nyckel. Vad betyder det???? Vaknade så himla rädd och ledsen. Försökte väcka Elias men han snarkade bara vidare. Fyy..... :(((

Men har haft en himla fin dag ändå! Gick i skolan till tolv. Hade drama som var rätt kul. Sen åt jag lunch på Andrum med Josse och Elias. Josse åkte hem idag men hann TACK OCH LOV med att träffa mig i några timmar innan. Efter vi hade ätit handlade vi och sen åkte vi hem hit och chillade lite innan Josse var tvungen att springa till bussen. Saknar henne så mycket redan. Hatar att vi ses så sällan. Men snart flyttar hon hit och då blir mitt liv äntligen fulländat. Bästa. <3

Godaste maten.



Josses bild

NU: Skräckfilm! Hihihi. Puss


de bästa


Bästa Josse var här i helgen och överaskade mig. I fredags var vi ute och hade det finast som alltid.
I lördags träffade jag Linda och Peter och dansade tills jag blev helt svettig.
Och idag har Bea varit hemma hos mig och vi åt lite (ehe) kex med brieost.  


Nu ska jag och Elias snart äta middag. Vi har lagat världens supergryta som kokat i åtta timmar. Är så himla pepp. Har haft en så väldigt bra helg verkligen. Puss alla fina.

RSS 2.0