Tidsfördriv 3

Fyra tv-program som jag gillar: scrubs, simpsons, family guy, lost
Fyra saker jag gjorde igår: duschade, grät, tittade på klockan, sov  
Fyra saker jag längtar till: träffa josefin, kent i mars, sommaren, flytta hemifrån
Fyra saker som står på min önskelista: klänningar, en tuff cykel, skor och väskor
Fyra saker jag avskyr: oärlighet, folk i allmänhet, mig själv, spindlar
Fyra saker jag tycker om att göra: gå på festival, lyssna på musik, umgås med  vänner, skratta
Fyra saker jag åt idag: yoghurt, flingor, ärtor, pizzasallad
Fyra bloggar jag utmanar: inga


godmorgon ehe

Äter frukost. Yoghurt och flingor. Asmycket. Nästan lite fööör mycket. Jag var så trött när jag hällde upp att jag inte märkte att det nästan svämmade över. OJDÅ. Men man kan ju inte hälla tillbaka. Så jag ska äta upp! Lite illa att jag dessutom inte ens är hungrig. Jag bara äter för att jag är så duktig och vet att man SKA äta frukost. Även fast klockan är halv ett. Kanske kallas det lunch då? Neeeh, första målet på dagen är alltid frukost, även om man skulle äta det vid typ fem. SÅ ÄR DET. Aja, god yoghurt. Björnbär. Och knapriga flingor. Det snöar också, tar det aldrig slut?

Idag ska jag städa lite, det är det enda jag har planerat. Det ligger kläder och skit överallt i mitt rum sen igår, och jag klarar inte av det! Jag klarar verkligen inte av när det är stökigt. Ibland får jag typ ryck och då måste ALLT se perfekt ut. När jag var liten kammade jag till och med mattfransarna, hehe. Så illa är det inte nu.

Ojojoj nu kommer katten. Hon kanske kan få lite av min yoghurt....

Har haft bättre helger

Känner mig lite som världens ensamaste människa just nu. Önskar jag hade någon att ringa när allt känns såhär. Men å andra siden kan jag aldrig prata när jag mår dåligt. Och jag vågar inte ringa någon för det känns jämt som att jag stör. Orka ringa och bara gnälla.. Och sen liksom.. vad ska man säga? När man inte ens vet vad det är som är fel. Nej, det är inte min grej direkt.. Kanske därför det aldrig känts som att samtalsterapi och psykologer har gett mig något? När jag inte vet hur jag ska förklara vad det är jag känner säger jag istället att allt är bra.
Och alla blir nöjda.

(Och så går åren. Och inget förändras.)

Det är som att något fattas inuti mig. Som ett stort jävla hål. Och jag har försökt fylla det där hålet på alla möjliga destruktiva sätt, även fast jag vet att sådant aldrig ger ett långvarigt, positivt resultat. Det ger än inte något positivt resultat överhuvudtaget egentligen, det är bara något man får för sig, för stunden. Men för stunden räcker det tyvärr. Kortvarig glädje (likadant med "falsk" glädje) är bättre än ingen glädje alls.

Jag är så trött på det här. Kvävande ångest och negativa tankar. Tårfyllda nätter och dimmiga dagar. Jag vill bli uppfylld av livet. Det fina och glada. Och ja, jag vet att lycka inte är något som kommer till än, det är något man själv får se till att skapa. Och jag jobbar på det! Men det är så svårt när man alltid faller i samma gropar. 
Önskar som sagt att jag vågade prata med någon. Utan att skratta bort det. Uuh.. 



Okej, jag vet inte varför jag skrev det här. Behövde bara få ur mig.. något. 

åpoiuytrölkjh

fitta

Du är så sämst.

Har ont i magen.
Längtar till imon.
LÄNGTAR TILL SOMMAREN! 

Och jag har nog dom bästaste vännerna i världen faktiskt.
Och jag vill köpa en ny klänning snart också. Vill känna mig lite fin.

Blunder

Freeeedag. Ikväll ska jag göra absolut INGET. Orkar inte. Är trött som jag vet inte vad men astrött i alla fall. Och känner mig ful och lite ledsen buhu. Så ska gömma mig på mitt rum. MEN, jag förbjuder mig själv att deppa. Det är så jävla jobbigt ju. Jag ska vara hemma och vara ful och ledsen men ändå vara glad. Känn på den va! Kommer bli great! :)))))

klänning



Nejmen OJ! Hittade nyss värsta fina klänningen i min garderob som jag glömt att jag hade. Jisses, vilken trevlig liten överrasking mitt i allt, såhär på kvällskvisten. Verkligen fint, jättejättfint. Mm, aa.. så fint så att jag skrattar lite! Nästan i alla fall. Hehehehehehehehe. Sedär.. Neh nu ska jag nog snart sova kanske..

Fin klänning i min garderob i alla fall! Det jag ville få sagt.

Work


Hejhejhej.

Jag kan väl berätta lite om min oerhört spännande dag på jobbet idag hehe. Det bästa måste nog ändå varit när ungarna välte ut pyttepyttesmå pärlor över hela golvet TRE GÅNGER PÅ RAKEN!! Haha alltså, jag fattar verkligen inte hur dom lyckades.. Först ba var det en asliten unge som egentligen inte får ha pärlorna som hade vält ut en hel skål med pärlor, och jag kom in lagom arg och sopade upp det. Sen precis när jag var klar så var det en annan unge som puttade till en tjej som skulle gå med sin pärlplatta genom rummet och ställa den på en hylla. PANG, pärlor överallt igen, plus en ledsen tjej som hade fått sin pärlplatta förstörd.. Jag kände verkligen irritationen inombords redan här. Så när jag efter hundra år hade sopat upp allt IGEN ser jag ytterliggare en burk med pärlor stå på golvet av någon dum anledning och jag hinner precis tänka att "där kan den verkligen inte stå" när en tredje jävla unge kommer springandes rätt på den och pärlorna flyyyyger överallt. Alla blir helt tysta och stirrar förskräckt på mig när jag börjar skratta hysteriskt av ILSKA och FRUSTRATION. Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Det var bara så otroligt dumt alltihop!! Sen vågar en liten kille tillslut fråga mig:
- Michaelaaaa.... är du trött?
- JA JAG ÄR NOG LITE TRÖTT FAKTISKT!! säger jag så lugnt och behärskat som jag kan.
- Ahaa... du borde göra avslappning då. Det gör alltid jag när jag är trött!

Han såg hoppfullt på mig, för att liksom se om jag gillade hans idé. Då började jag skratta igen men inte av ilska denna gången utan för att han var så fruktansvärt himla gullig där han stod helt allvarlig med sina stora ögon och försökte hjälpa mig med mina trötthets-problem som egentligen inte var några trötthets-problem utan mera, hm.. vet inte. Kort stubin? Mamma säger i alla fall att man lär sig efter ett tag.. 

Sen vek jag typ 30 pappersflygplan till alla och glömde snart bort dom jävla pärlorna. Jag har blivit sjukt grym på det där med pappersflygplan faktiskt. Bara så ni vet. Så om ni vill ha ett, TVEKA INTE ATT FRÅGA MIG!! Kan vika tre olika nu, känns rätt grymt faktiskt.  



PUSSHEJ!

Tja





Åkte hem till Bea idag. Jag var ledig från jobbet och hon var ledig från skolan, PERFEKT! Fast det tar fan två timmar att åka från mig till henne. Har aldrig tidigare insett att vi faktiskt bor SÅ långt ifrån varandra.. Sämst ju.

Aa, men vi åt fruktsallad, drack cola light och kollade på tv. Sen gick vi en promenad i all snö och pratade och skrattade åt allt som finns att prata och skratta åt. Ungefär. Det var bäst som vanligt. Kan liksom inte bli annat än bäst när jag träffar denna fina fina flicka!!

Nu har jag huvudvärk. Min syster har mens och gnäller som fan. Orkar inte med det. Får ännu mer huvudvärk. ASBRA! (nej)

Hejdå. 

Hard life asså

TA DIG SAMMAN KVINNA OCH KLIV UPP UR SÄNGEN OCH GÅ OCH DUSCHA NU!
Det är inte så jobbigt som det verkar faktiskt!!!!

swosch

Ligger i min säng och försöker att inte tänka. Går sådär.
Längtar till imon. <3

över taken slocknar stjärnor vi inte visste fanns

slut orka inte mer det får vara bra nu det finns liksom en gräns även för mig jag ska bara glömma och gå vidare puss hejdå detta var meningslöst

13


Blev attackerad av världens gulligaste unge när jag satt i soffan på dagis idag.


Lekte också med snyggaste Memory-brickorna. Rätt värt ändå.


kfjdjhl-öjkgjhjdf

Har lilla katten här, hon är så mysig. Eller okej, hon är världens minst mysiga katt faktiskt. Hon hatar allt vad gos och kel heter.. men ändå! Nu sitter hon iaf på mitt skrivbord (med ryggen vänd mot mig i för sig..) och det är väl ungefär det man kan räkna med när det kommer till mys från hennes sida. Hoho.

JAJA! Ska till jobbet snart. Låg och halvsov i min säng när Gunnel ringde och undrade om jag kunde komma in idag, fram till halv fem. Och det kan jag ju så jaaaaa.. om en kvart springer jag till bussen. Sen ikväll blir det träning igen, step up, styrka och core. Gött.

Allt känns rätt neutralt nu. På ett sätt helt okej, men det är ändå något som saknas. Något rätt viktigt. Och jag vet vad det är, jag vet precis vad det är. Måste fixa det för att kunna orka med vardagen. Annars blir nog allt rätt jobbigt snart igen.

Idag är jag väldigt ful också. Ful, stor och rätt äcklig.
Puss!!!


10 fakta om mig

1. När jag blir intresserad av något blir jag alltid överdrivet, extremt superintresserad av det och måste typ ta reda på ALLT om det. Jag går verkligen in för det, det blir typ… meningen med mitt liv för någon månad haha.

2. Jag avskyr att ringa upp människor. Inte ens mina närmsta vänner klarar jag av att ringa utan att det känns skitjobbigt.

3. Det som får mig att må bäst i hela världen är bra musik och fina människor.

4. Ibland önskar jag att jag hade levt på 60-talet och kunnat hänga med Andy Warhol i hans coola Factory, istället för att leva här och nu i supertrista Björlanda, där det mest spännande som händer är när de målar om pizzahuset.

5. Jag vaknar typ alltid någon minut innan min väckarklocka ringer, och för att undvika ångesten jag får av dess signal så stänger jag alltid av klockan och går upp då, istället för att ligga kvar och vänta tills den faktiskt ringer på riktigt.

6. Jag är rädd för gamla hissar, fåglar, insekter, havet, att övningsköra, att tala inför folk, att misslyckas, att bli tjock(are), att ta ansvar, sjukhus, framtiden osv. Jag är rädd för/ogillar/undviker/får panik av väldigt mycket faktiskt.

7. Hälften av allt jag kommer på att skriva i den här listan tänker jag sen att ”nej det kan jag inte ta med för då verkar jag som världens konstigaste/sjukaste/deppigaste tjej ever." Och det är jag ju inte.

8. En av mina idag närmsta och finaste vänner lärde jag känna genom Kamratpostens Brevlådan för flera år sen. Att skicka in mitt brev dit är nog något av det bästa jag någonsin har gjort.

9. Jag samlar på artiklar och intervjuer med Broder Daniel, enligt mig världens bästa band.

10. När jag gick bild och form på gymnasiet var mitt favoritämne keramik, och det finaste jag någonsin gjorde i det var nog en turkos/guldig tekanna. Jag gillar att dricka te väldigt mycket. Mitt favorit- te är nog hallon. Jag gillar hallon väldigt mycket också.

Spännande vaaaaaa? Tog mig fan hela kvällen att skriva det här. Sjukt svårt att komma på saker ju!
Nåja, har fördrivit lite tid i alla fall. Nu kan man ju nästan gå och lägga sig utan att det är "för tidigt" hehe.


Det regnar köttbullar

Hahahahahahahahahha, filmen var så braaaaa! Jag och min syster skrattade nog mest av alla. Så himla kul verkligen! SE DEN SÄGER JAG BARA!!!


Köpte massa gottigottigottgott.. gott!


Jag var aspepp! Wihoooo


Nice spegel på toaletten.


Coola 3D-glasses hehe.




Sååå braaaa fiiiilm!

bra söndag KANSKE?

Drömde finaste drömmen inatt. Mm.. Eller okej, så fin var den kanske inte... mest konstig faktiskt.. Men du var med i den. Så därför blev den finast.

Nu ska jag snart iväg med min syster och gå på bio. Vi ska se Det regnar köttbullar, i 3D. Tror det blir asnice! Hehe hör bara på namnet liksom: DET REGNAR KÖTTBULLAR. Alltså mm.. SÅ min film. <3

Fast först ska vi byta en tröja som min syster inte var nöjd med. Och sen ska vi köpa massa godis. Alltså sheet, jag har ätit så himla mycket dumt denna veckan verkligen. Nästa vecka blir det skärpning!! Det här är min sista syndardag hehe.


Chill som fan

Haft finaste kvällen med Bea och hennes vän Julia nyss. Har skrattat massor, som jag alltid gör med gulliga lilla Bea. Hon är så mmmmååååhbra. Längtar tills vi ses igen!

Först chillade vi på mcdonalds med cola light och Bea fick låna min gamla projektrapport så hon kan få lite tips från den till sin egen. Sen gick vi och åt (veg)sushi, det var gott. Smask. Det ska bli min och Beas nya grej. Mättande, billigt och nyttigt, kan det blir bättre? Ne tänkte väl det.

På sushistället var vi lagom störiga ett tag tills vi tyckte att sushifolket tittade lite väl irriterat på oss, så då gick vi och satte oss på Fröken Olssons istället, och fortsatte vara heeeelt galna där. Verkligen out of our minds!!
Och väl där kom vi också fram till en hel del saker. T.ex. att vi har ASMYCKET roliga planer som vi måste genomföra i sommar (vinterna är bara en enda lång väntan på tiden då man verkligen kan leva), att vi ska starta ett grymt seriöst företag och att vi absolut inte kan vara seriösa någonsin (nästan). Sjukt värt ändå. Blir nog bästa företaget hehe.

Sen blev vi trötta av allt skratt och damp och åkte hem.


Dricka lite cola.


Jag och Julia (Beas bilder)


Mat. Gött.




Skratt fniss fniss fnitter. Crääääzzyy girrrl. <3

Nu sitter jag med min syster på mitt rum och känner mig glaaad. Hon tjötar på som fan om helt ointressanta saker (förlåt) och jag mm:ar och aaah:ar lite. Men hon verkar nöjd ändå. Fint.
Puss! 

Dance this mess around

Sminkar mig och lyssnar på The B-52's. Är superstressad. Ska snart in till stan och äta sushi med Bea och Julia och sedan ska jag hjälpa Bea med hennes rapport till projektarbetet. Blir nog braaaa. Vet inte vad som händer ikväll, inget antagligen... Menmen. Är rätt trött ändå...

Igår efter jobbet träffade jag Elaine och vi firade min 20-års dag lite sådär i efterskott hehe. Åt på värsta resturangen och beställde efterrätt och grejor. Kändes aslyxigt! Jag fick lilla presenten av henne också, två par supersöta örhängen. Blev helt megaglad verkligen!
Sen skulle vi hitta någonstans att gå ut. Det gick sådär. Vi gick och gick och frös och åkte spårvagn. Tillslut hamnade vi på Karisma, ett ställe Elaine hade hört talas om och ville gå till. Det var sådär... eller.. inte alls min grej faktiskt. SVINDYRT och med massa jobbiga människor som dansade asfult till jätteäcklig musik. Haha, men Elaine gillade det. Sen kom Peter och Tobbe helt plötsligt och då blev det i alla fall lite roligare. Har inte sett dom på typ hundramiljoner år. Såååå, helt okej kväll ändå.

Nu måste jag springa. CHACHA!


Ah för att så är det faktiskt

Tröttaste tjejen som skriver. Gick upp halv sju imorse. Imon ska jag gå upp fem. Jäkla jobb asså, fast egentligen klagar jag inte (jo det gör jag) för till mitt andra extrajobb så måste jag gå upp 4 för att hinna i tid!!!!! DET ÄR INTE OKEJ. Ganska skönt att dom inte ringt därifrån på ett tag.. hehe. Har ju detta vikariejobb nu, så det är chill.

Efter jobbet tränade jag. Spinning. Blir alltid så jävla arg när jag tränar det. Varför kan man ju undra? Är det inte SKÖNT att träna? Gör jag det inte för att det är KUL? Jo, men liksom... i en timme.. med sådan där ÄCKLIG BAJSMUSIK i öronen, som det alltid är på spinningpass i för sig.. men ändå! Haha, och ja.. vet att det låter löjligt.. men jag får seriöst utslag och ser rött så fort den där remixade radioskitmtv-musiken går igång! Vill typ dö.. jag förstår inte ens själv hur det kan vara så jobbigt MEN DET ÄR DET.
Jag kan tänka mig att det är askul att spinna om man gillar musiken, för då kan man verkligen såhär.. gå in för det. Jag ser ju hur alla andra töntar gör det. Men själv sitter jag mest där och avlider. Och inte blir det bättre av den ÖVERDRIVET glada, peppiga instrucktören som skriksjunger med i alla jävla låtar. Och typ manar på oss att göra det också. Och vissa idioter gör det!! Och sen alla äckliga matchokillar som sitter längst fram och försöker imponera på varandra med dåliga skämt och skryt om hur mycket dom tränar. Och så flörtar dom så extremt tydligt på insrtucktören som till råga på allt har ett jätteuringat, svettigt linne varje gång. JAG VILL SPY PÅ DOM ALLA! Och ännu värre, min mamma (som också tränar där) tycker att dom ÄR roliga!! Hon typ småskrattar lite åt saker dom säger sådär lagom pinsamt och ickediskret i bakgrunden. ALLTSÅ LÄGG AV! Hon förstår inte när jag försöker förklara att dom är dumma i huvudeeeeeet. Hon säger bara att det är jag som ska vara så himla tråkig och anti-allt hela tiden.

Haha, ändå fortsätter jag spinna. För själva träningsformen i sig gillar jag ju. Bara nån kunde byta fucking skiva!!! Och ja, nu skrev jag ett skitlångt ointressant inlägg om hur mycket jag hatar något som jag ändå tänker fortsätta plåga mig med så det var ju värt.. ehe. Men var tvungen att få det här ur mig! DET ÄR FAKTISKT JOBBIGT ÄVEN FAST INGEN FÖRSTÅR MIG!!!!11

Smile like you mean it

Fy helvete vad jag gick och la mig sjukt deppig igår.. Det var hemskt. Och när jag tillslut somnade skulle jag självklart drömma något som gjorde mig glad, bara för att få mig att tro att allt var lugnt igen, bara för att jävlas. Bara för att kunna göra mig på dåligt humör ännu en gång när jag väl vaknade och insåg att allt bara varit en dröm. Ej på riktigt. Utan det enda som är på riktigt är den här jävla pissverkligheten. Uuuh.. Och ja, i den stilen har det fortsatt typ hela dagen. Trodde nästan inte ens jag skulle orka hela vägen fram till jobbet imorse, utan att behöva ge upp och lägga mig i något hörn någonstans för att dö. Haha..

Sedan jobbade jag fram till typ halv sex och lyckades ändå distrahera tankarna rätt bra tycker jag. Hittade ett Maria-marsvin nr 2 och blev alldeles till mig. Måste varit dagens höjdpunkt. Och sen lät jag barnen leka med min mobilkamera, vilket de tyckte var nästan lite för roligt.   


  

Posar som fan i lärarrummet


Maria nr 2 <333 (hette typ Marsche eller nåt sånt ofräckt egentligen)

Homesick

Ibland undrar jag om det är jag som har för mycket känslor. Om jag känner mer än vad folk i vanliga fall gör. Det verkar fan som det i alla fall. Eller så är folk överdrivet bra på att låta bli att visa NÅGONTING. Vissa uppför ju sig som om de vore helt jävla döda.

Och jag orkar inte. Säg hur ni vill ha det istället för att låtsas som inget. Så slipper jag sitta här och gråta över något som kanske inte ens är värt att gråta över. Eller så är det värre än vad jag tror, men då vill jag också veta så att jag åtminstonde får en chans att komma över det och slipper slösa ännu fler av mina dagar på meningslöst grubblande och tänkande och drömmande och deppande.

Ljug inte för mig. Liksom, kom igen... det är inte kul längre.  

Innan du glömmer mig


Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?

Hos någon som tyckte om mig.



Vem skulle du vara om du fick vara en helt annan person?

Andy Warhol kanske, det skulle nog varit rätt intressant.



Vilken egenskap önskar du att du besatt?

Jag önskar att jag var modig.



Vilket namn är det vackraste du vet?

Ida eller Lea. Jag gillar enkla, korta såna där typiskt svenska namn.
Vincent på killar. Så sjukt fint.


Vilket är det finaste ordet som finns?

Melankoli, såpbubbla, fantasi, vanilj.



Vad är viktigast att du hinner göra innan du dör?

Uppleva äkta kärlek och äkta lycka.



Vilken saga är din absoluta favorit?

Flickan med svavelstickorna



Om du bara fick lov att äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle du välja?

Hallon



Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet, vilken skulle du välja?
Marinblå



Om du bara fick lov att lyssna på en enda låt i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?

Förmodligen någon med Broder Daniel.



Om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?

Den lilla sjöjungfrun



Om du bara fick köpa ett enda ting till, vad skulle du välja då?
 
Typ något lagom kul och jätteonödigt. Som en propellerkeps.



Hur många kjolar äger du?

10 stycken. Använder dock max 3 av dem.



Vilket språk är det vackraste du vet?

Franska



Vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu?

Gud räknar kvinnors tårar av Pia Degermark. Bland annat.



Vilken årstid tycker du allra bäst om?
Våren


Rött

Jävla mensvärk alltså!! Inte okej nånstans. :((((

En cool vän

Tjatja!
Grym dag idag. Har frukt- och téfikat med Bea på Fröken Olssons. Jag åt smaskig apelsin och hon åt äppleeee. Vi pratade om skitkonstiga saker hela tiden och fyllde på våran lista där vi har alla våra fina framtidsplaner. Vi ska göra så jävla mycket, det är nästan inte klokt. Fy vi är så galna verkligen. Sen skrattade vi så vi fick ont i magen och sen åkte vi hem. GÖTT! (inte att åka hem alltså, att skratta så att man får ont i magen. Eller aa, ont i magen är inte så kul, men skratta, mmmmm så kul)

Nu snart ska jag iväg och träna lite. Och ikväll ska jag dricka Pepsi Max. Slurp!


fräääck_tjej


Göllig!




Vår lista, åh så fin <3

sååååååå fiiiiiiin ååååååååh








Kapooow

Åh, jag har haft världens bästa helg med Josefin. Först lille inflyttningsfesten på fredagen med fint folk och massa cider och nomnom, en hund och bästa musiken och såå. Sen åt vi kesomackor (SOM ALLTID) innan vi däckade så fint till Olas alla spännande berättelser.

På lördagen gick vi upp vid två. Vi åt veggibullar med pasta och sen kl 8 kom Jonatan och vi hade förfest med massa Aurora och goda klubbor. Vi bildade en Klubbklubb (ni vet en sån där klubb som man har om man gillar klubbor. Mm, mycket fyndiga kände vi oss) och lyckades supa Maria (Josses marsvin (gosedjur!)) under bordet. Och vi pratade "gamla" minnen och jag blev lite sentimental och tårögd till BD heheh. Sen gick vi till Deep där det bara hänger massa retardmänniskor så det var himla kul. Jag hittade en tröja på toaletten som jag av någon anledning stoppade ner i min väska. Lagom snygg eheheheheh. Och vi tittade på sjukt dålig kareoke, innan vi blev för fulla och gick hem.

Idag vaknade vi upp vid 13 med världens värsta bakfylla verkligen. Min buss hem gick vid 15 och det var fan nära att jag missade den. Fick springa sista biten. Sen sov jag typ hela vägen tillbaka till gbg och sen kom mamma och syster och plockade upp mig på Centralen.

Nu är jag så jävla trött, men rätt glad. Lyssnar på Klubbland med Håkan, min och Josses låt hihihihihi. Hi.. Saknar redan den lilla, finare tjej får man leta efter. Och Maria, gud det där marsvinet har verkligen nåt som får mitt hjärta att smälta lite. <3
Kan också tillägga att jag har drömt så himla mycket sjuuuuuuuuka grejer denna helgen. Helt SINNES! Men väldigt roligt.


Kanske lite assuddiga mobilbilder nu? Kanske? Jamenvisst!


Chachaa!!


Världens bästa Josse.


Maria spydde ner vår säng så jävla hårt, seriöst :((((((


Glad tjej där!




<3


Alice :)


Världens bästa grej! När vi efter typ 100 år kom på har man startade den.....


Suddiga cheyer på Deep.


Det är fredag

Sitter här nästan naken! Ska snart hoppa in i duschen och använda min hallontvål och hallonbodylotion och hallonALLT, mmmm, så gott jag älskar hallon. Sen ska jag packa ihop lite kläder och annat och SEN tar jag bussen till stan och SEN.. gör jag lite saker där och SEEEEEN åker jag till Malmö och stannar där tills på söndag. Ska leka och gosa massor med Josefin och dricka smaskig Aurora och annat gött och bara tänka på precis allt utan sånt som är jobbigt. Låter det bra? DET ÄR DET MED. Hihihiohioihihiohiohihihiohi.


(Bild från igår, jag är ännu mer naken nu!!!!!!)

Ge mig nåt som tar mig någonstans

Igår mådde jag illa hela dagen. Trodde ett tag att jag kanske blivit smittad av magsjukan som går på dagiset där jag jobbar, men idag mår jag bättre så tydligen har jag inte det. Vilket är väldigt tur med tanke på att jag åker till Malmö imon och ska hälsa på min fina vän Josefin. Mhm.

Idag har jag ätit björnbärsminiyoggi och fruktsallad, jag har tittat på film, jag har tänkt på dig och jag har gråtit lite i min kudde.

Allt känns rätt meningslöst just nu.


asdfghjk,l.öä'ertyui456789

Tar livet av mig lite grann med sorgliga låtar nu. Snyft gråt snörvel sdfghjkjhgrtyuiolkmnbvfrtyujvftyh


Hejåhå

Har jobbat på dagis igår och idag, ska jobba där imon med. Det är rätt kul faktiskt, barnen är så söta och personalen är rätt trevlig. Och det är mer givande än att bara sitta hemma och ruttna bort, och så får man ju PENGAR också. Gött! Vill extrajobba där så mycket som möjligt nu under våren. Hoppas dom kommer behöva många vikarier hehe.

Idag råkar jag fylla 20 år med. Ska äta tårta snart som pappa har bakat till mig. Tror den är jättegod. Puss.

ENlördag

Var på Jazzhuset med Linda igår och såg Makthaverskan och Skansros. Det var kul.

Idag är jag bakis och trött, kom i säng vid fem ungefär. Ska nog dricka en smoothie med min syster snart, om jag orkar. Hm, jag borde orka, annars får hon ryck.. Aja, trevlig kväll igår iaf, jag har saknat att gå ut med Linda. Dansa lite och så. Weywey.


Young love

Jag hatar att känna mig såhär äckligt ensam hela tiden.

abc123

Var i stan ett tag idag och träffade Elaine. Vi promenerade, kollade i affärer (jag såg en jättefin plåtburk jag ville ha i en te- och kaffebutik. Jag älskar plåtburkar, så mysiga!) och fikade. Jag åt äpplepaj, smask. Elaine åt kladdkaka. Hon är bra tycker jag, jag gillar att prata med henne.

På vägen hem träffade jag min syster som skulle iväg och bowla. Hon tvingade mig att stå och underhålla henne ett jävla tag för att hon inte skulle komma fram för fort till bussen och behöva stå och vänta på sin kompis där. Så istället fick jag frysa fötterna av mig för hennes skull, mina vinterskor som jag trodde var superbra när jag köpte dom var visst inte det.. Tur att dom är supersnygga i alla fall!

Fick mina bussbiljetter till malmö idag också. Ska åka och hälsa på världens finaste Josefin nästa helg. Hon ska ha en liten inflyttningsfest mihi. Det kommer nog bli bäst.

Snart ska vi äta fisksoppa. Så himla gott!!!!


Min syrra är så snygg, åh <3



Fint

Promenera i skogen och återuppväcka gamla minnen. Leta efter kojor vi hade när vi var tio år. Få snö i skorna som är trasiga. Frysa, skratta, springa, halka.

Gå in igen med rosiga kinder precis innan det blir för mörkt för att kunna se alla spretiga grenar och lömska gropar. 

Bäst.


Loneliness is better when you're not alone

Ligger i min säng med laptopen på magen. Varmt och skönt. Har på mig mitt fina stjärnnattlinne som jag fick av mormor i julklapp också. Himla mysigt. Och pratar med världens bästa Simone på msn, det kan knappt bli bättre för stunden faktiskt..

Satte nyss ihop en "kärlekssorgliga låtar"-spellista i spotify. Vet inte varför jag känner mig så kärlekssorglig, men nu när jag ändå gör det kan jag lika gärna göra det fullt ut och dränka mig lite i alla vackra, vemodiga toner, gråta ut lite, det är faktiskt behövligt. Och nyttigt. Man ska inte hålla inne sina känslor. Jag har bestämt mig för att bli bättre på att leva ut vad jag känner. Och bli mer ärlig. Säga som det är med en gång istället för att dra ut på det. Det är det bästa.

Idag ska jag börja plugga lite till högskoleprovet, som visserligen är i mars men jag MÅSTE få bra på det. Och sen ska jag nog ta och nörda lite Star Wars-filmer. Fint. Pusshej.


äh

Sitter på mitt rum och lyssnar på bob hund. Saknar sommaren, jättejättemycket. Vill ha sommar igen, nu. Med massa festival, och tågluffa med Bea. Gud vad jag längtar verkligen.

Allt känns så himla grått och deppigt och trist nu ju. Och allt är så kallt. Jävla vinter. Orkar knappt röra mig utanför dessa väggar.. Äh, får väl fortsätta att lyssna på lite sommar-nostaligi-musik. Lite Parken och lite Hellström kanske. Mmm..

Snö

Imorse när jag vaknade ställde jag mig vid fönstret och kikade ut på en väldigt vit värld. Massa snö, massssssa. Fint ändå. Fast mitt fönster håller fan på att snöa igen. Vänta bara några veckor, då jävlar är jag instängd!!! Leskigt. Vill åka pulka med, ska kanske leta upp nån backe och köra lite. Kanske. Fast har inga termobyxor. Attans.




Hej jag är tre år.

  


Bio är braaaa (bäst nästan)

Blev bjuden på bio igårkväll av en pojke vid namn Jockos. Vi såg på Avatar. Det var trevligt och vi hade hur mycket popcorn som helst. Gött.
Jag tycker filmen var helt okej, bättre än jag förväntat mig, för jag tänkte innan att detta nog inte är min typ av film. Men aa, den var sevärd tycker jag. Efteråt åkte vi hem i snöstormen och frös ihjäl. SLUT.





Aj ont

Först fnittrar man som en överlycklig liten flicka. Sedan inser man att det inte är kul. Inte alls. Och då får man ångest, och då vill man dö. Det är liksom inte värt det. Ändå gör man det, gång på gång. Man lär sig inte, även fast man egentligen redan vet hur fel det är och hur lite det ger. Men i stridens hette bryr man sig inte. Man blir döv och man blir blind. Det finns inte plats för logik. Och när det är gjort så är det gjort och då kan man inte få det ogjort, hur mycket man än vill. Man är ärrad för livet.

Det finns alltid en anledning som tycks vara så fruktansvärt bra innan. Gå inte på det.

Inatt drömde jag...

...en väldigt konstig dröm som jag nu vill dela med mig av!

Det var såhär, jag hade en liten sköldpadda. Den var jättesöt, men jag minns inte om den hade något namn. Varje gång jag klappade på den stack den ut sitt huvud och tittade på mig, och jag älskade den väldigt mycket. Den var liksom den enda som förstod mig. Jag hade blivit utslängd från skolan för jag fått IG på ett prov i matteC, och mamma och pappa var asarga och jag tyckte världen var jätteorättvis, så det var liksom jag och min sköldpadda på mitt rum mot alla andra. Jag minns att den fick sova i en liten burk med vatten och att jag matade den med gigantiska salladsblad.

Men så en dag så ville jag ta ner den till köket när jag skulle äta frukost. Jag hade läst på någon lapp om vad sköldpaddor borde äta så jag skulle fixa värsta lyxfrukosten till den. Den fick sitta på en tallrik fylld med flingor, brödsmulor, torkade aprikosbitar, gurka och tomat och sedan apelsinjuice över allt. Mums! Själv åt jag rostat röd.

Och tiden gick och jag hade ätit upp och skulle titta till min lilla sköldis. MEN, så var den borta! Jag letade bland apelsinjuicen, och sedan frågade jag förtvivlat mamma om apelsinjuice kanske fräter sönder sköldpaddor. Hon sa att hon inte visste och jag tänkte att nej, då borde jag sett att det bubblade och jag borde hört dens plågsamma pipande.. Så jag började leta hysteriskt efter min vän i hela huset, men utan resultat. Vart kunde den tagit vägen, en sköldpadda kan ju inte springa så fort!!

Så satt jag och var ledsen på mitt rum när plötsligt vår katt kom upp för trappan med en misstänksamt stor mage. Och jag ba: KATTEN HAR ÄTIT UPP MIN SKÖLDPADDA! Min syster fick känna på kattens mage, men vi hann aldrig bli säkra på att sköldis faktiskt fanns där inne för sen vaknade jag.

Och nu sitter jag här helt klarvaken, men fortfarande med sköldpaddan färskt i mitt minne. Och jag undrar: Vart tog han vägen egentligen? Borde jag vara arg på min katt? Var det här ett tecken på något? Kommer jag kanske få en sköldpadda när jag fyller år nästa vecka? Och i så fall, ska jag hålla den borta från apelsinjuice då?

Ja, frågorna är många.... suck. Men om jag får en sköldpadda tror jag den ska heta Loui.

Sometimes life isn't easy

Idag orkar jag inte duscha eller ens klä på mig. Idag orkar jag inte titta mig själv i spegeln. Orkar inte tänka vettigt, orkar inte bry mig om hur allt blir. Idag ska jag bara se på tusenmiljoner olika filmer; läskiga, sorgliga, fin kärlek och krånglig drama. Fly lite.

nej

fan ta allt och alla.
jag är hellre ensam.

Gå litegrann

Har nyss varit på mysig vinterpromenad med mamma och lillasyster Therese. Vi gick ner till Skrabbe för att mamma behövde handla ägg till middagen idag. Det var härligt och fnissigt men så kallt att mitt ansikte nästan trillade av. Och det ska bli ännu kallare har jag hört från en lagom säker källa. Gr8!!














Mamma: Therese, det här är ju du! Du gillar delfiner. Och du är sådär.. oskyldigt glad! Hihihihihi!
Therese: MMMM... *tycker det är lite pinsamt*


<3

Nytt år

2010 alltså. Får väl se what that brings.





RSS 2.0