DEMPE

Okej, så den här dagen har varit jättebra. Josse och Dexter liksom. MEN. Två saker har faktiskt varit inte så bra. :( Först har jag fått reda på den nya klassindelningen inför nästa kurs och den verkar bli.. sådär. Det finns inte många vettiga som går min inriktning och den enda som jag verkligen ville hamna med hamnade jag inte med. Sånt kan göra mig lite ledsen, typ som om jag vore 14 år och gick på högstadiet eller nåt. Men pallar inte jobbiga, korkade, tjatande, konstiga människor som inte fattar ett skit. Typ.

Och sen så fick jag reda på en sak som både är bra och dålig (mest bara dålig enligt mitt eget egoistiska perspektiv hehe). Min bror har fått ett jobb. Bra ja. MEN, det är som vikarie på MIN förskola (där jag jobbade innan jag började plugga) och nu kommer alla fina barnen bara älska honom mer och glömma av mig och min bror jobbar på samma avdelning som MIN FAVORITKILLE DEN BÄSTA UNGEN I HELA VÄRLDEN och nu får min bror vara med honom men inte jag och jag vill inte att alla barnen ska älska honom mer och ba "vem var Michaela nu igen????? Den här Viktor äger ju!!!!" Så himla ledsamt. :( Så grattis Viktor till jobb och hela köret men HOPPAS DOM ALDRIG RINGER DIG. Skoja... typ. Men håll dig borta från min unge!! (är läskig och ond vet).

DEX

OCH upptäckte just att det finns fem avsnitt av sjätte säsongen av Dexter att ladda ner!!!! Den här dagen äger verkligen. Ska äta min enorma godispåse och titta på Dexter hela kvällen nu <3

PUSSKÄRLEKHJÄRTA (LLLL)<333

Åh världens bästa Josse är här i Göteborg nu. Och hon ba kom och mötte mig idag efter skolan. Och vi gick och åt sushilunch och sen gick vi på sko- shoppingjakt. Josse hittade ett par assnygga skor och sen hittade vi världens finaste tvillingtröjor på H&M. Älskar. Sen sprang vi på second hand- runda. Fastnade framför en liten hylla med superknäppa glasögon på Emmaus. Vissa hade helt galen styrka men vi hittade två som vi ändå kunde se i och ja.. Så vi köpte dom. Sen gick vi på stan lite med dom men folk som gick förbi oss fnissade och efter ett tag blev vi lite yra så sen åkte dom av. Och sen gick vi och köpte skitmycket godis!!! Så himla värt. Vi pratade lite om helgen (för Josse stannar en hel vecka till!!) och hur bäst allting är nu.






THE LONGER THE WAITING THE SWEETER THE KISS

Den här helgen är en riktig myshelg alltså. Igår hade jag och Elias myskväll och bara MYSTE. Han har jobbat hela veckan, till typ halv tolv på kvällen och inte varit hemma fören vid halv ett då jag i princip varit halvt sovande. Och sen har jag gått upp på morgonen för att åka till skolan så vi har typ inte setts nånting. Och jag har fått äta midag själv. HATAR att göra det. Har bara ätit makaroner med köttbullar och ketchup alla dagar. Så igår lyxade vi till det och bara MYSTE och det äger med myskväll, gillar det så himla mycket.

Idag tog Cornelia med mig på en överraskningsgrej. Tidigare i veckan undrade hon om jag kunde ses idag och jag sa ja och tänkte att vi bara skulle ses som vanligt men nej det var inte helt vanligt när vi möttes idag, och hon ba OJ har jag glömt säga vad vi ska göra hehehe jaja då får du se! Så åkte vi till Bengans och där var fina Anna Ternheim och spelade lite och signerade sin nya skiva och jag ÄLSKAR Anna hon är så himla snygg och har världens finaste röst och jag är nog lite hemligt kär i henne alltså. SÅ himla fin. Så det ägde. Sen gick jag och Cornelia och fikade och sen bestämde vi att vi OCKSÅ ska ha en myskväll så om några timmar kommer hon hit och vi ska äta chips och popcorn och dricka pepsi max och titta på film. Ihihihih. Älskiälsk.



23OKT.SÖN

Igår var jag på förfest och "krogrunda" i Kungälv haha. Med Astrid och Ville (som hon bor hos) och hans tre kompisar. Vi spelade ölspel och hade det himla fint. Och dansade och blev lite för fulla. Jag fick ta en taxi hem vid tre- tiden. 430 spänn från Kungälv till Göteborg och Backa. Ibland kan man betala nästan vad som helst bara för att få sova i sin egen säng alltså. När jag kom hem kom också Elias hem i exakt precis samma sekund. Han hade en halv pizza med sig och det ägde tyckte jag och åt upp den på typ 5 minuter.


Idag har jag träffat Bea och ätit på Andrum och promenerat vid hamnen. Myspys. Fin söndag minsann.



KVÄLLEN

Helg igen ja. Veckorna går så himla fort verkligen. Denna veckan har det bara varit basgruppsarbete så jag har knappt varit i skolan. Har mest sovit länge och diskat massor. Men på tisdag nästa vecka är det redovisning och jag är så himla nervös pirripirr vill inte GILLAR INTE redovisningar. Men ska inte tänka på det nu nej. Ska bara göra roliga saker i helgen. Igår var roligt till exempel. Då var jag med min Stockholmslady Astrid. Hon är här i Göteborg (fast ej hos mig) och hälsar på lite. Vi åt på kinabuffé och sen åkte vi hem till mig och tittade på tusen tråkiga youtube- klipp och spelade Othello och sånt fintfintfintfint. Och idag var det också roligt för då träffade jag äntligen Elin igen och vi fikade och gick på stan. Jag köpte en jättefin spettsklänning som Elin också har (tvillingar typ) och sen köpte vi ASMYCKET godis hehe... Jag har blivit så sjukt sötsugen på sista tiden, fattar inte vad som händer?? Så äter jag lite grann och blir typ illamående och vill hellre ha chips men det har jag ju inte för det är jag aldrig sugen på fören jag redan har en massa godis och då är det ju onödigt att köpa chips också???? Fattar ni? Blä.

Ikväll jag jag i alla fall bara sitta ensam i min säng i myskläder bland tusen kuddar och äta mitt godis och dricka min pepsi max och titta på film och njuta av att jag slipper trängas på nån svettig klubb med dålig musik och äckliga människor och vakna bakis imorgon. Skiter i om folk tycker att jag är tråkig. Det är deras problem??

Amen.

Ps. Den här filmen har jag redan hunnit titta på ikväll:







The Darjeeling Limited. Mycket bra. Ds.


PIPIP


Utan plasten. Fortfarande löjligt nöjd ja.

BIRDS




Mina små fåglar ja! Är så nöjd. Så himla fint blev det. Var asnervis innan och ja det gjorde ont och jag fick bita mig i läppen ibland och blunda hårt och knyta händerna men efteråt kändes det som om jag skulle kunna överleva vad som helst och jag kände mig så sjukt bra så jag köpte godis för 60 kronor (!!!) och dyrt smink och ba gick loss, kände mig helt GALEN. Men jättejätteglad. Så nu ska jag bara möla godis och lyssna på Radical Face och KANSKE plugga. Borde men känner mig för GALEN ja. Och ja, klänningen här över är genomskinlig jag vet men det är meningen att man ska ha något över som jag också har haft men tog bort det för att ta bilden. Så ni vet. Jag går inte runt så. Inte naken. HEJDÅ

BLABLABLA FATTAR INGET

Hejhallå har haft finaste familjehelgen med så mycket familj alltså. Elias familj var här och hälsade på, det blev massa matlagning, bio, Hagafika, Slottskogenpromenad och massa andra höstsolspromenader med deras fluffiga lilla hund. Och igår fyllde min bror tjugo så var hemma i Björlanda och hälsade på och åt tårta och sånt gott. 

Idag har det varit skolan och grupparbete. Sen gick jag hem och försökte sova i två timmar men det gick inte så bra så tillslut gick jag upp ändå. Tittade på Timon & Pumba med Elias och sen åkte jag till Järntorget och fikade med Bea innan jag gick och zumbade.

När jag kom hem stod middagen på bordet, precis som jag vill ha det (Belle: det var stekt kalkon, bulgur, sallad och kall sås, skitgott). Sedan läste jag om ålar (spännande djur, tack Bea!!) och nu har jag duschat och sitter mest och nervösar över tatueringen imorgon. Som tur är ska antagligen Cornelia följa med mig och hålla mig lite i handen och så. Åh. Så himla läskigt och kul.

(Och Josse: ja jag vann PANDA DRUMMER men vet inte vart den ska hänga!! Du får hjälpa mig när du kommer om två veckor okej hiihi.)

HEJDÅ ALLA

CORNIS

Orkade inte med praktiken idag så jag ringde mig sjuk, sov till tolv, städade sedan hela lägenhetn och åkte och åt äpplepaj med Cornelia. Mmh. Vi köpte skitsnygga underkläder också och peppade våra tatueringar. På tisdag kör jag PIRRIPIRR!!

ÄLSKAR


Åh tittatittatitta vad som kom på posten till mig idag. I ett rosa litet kuvär från världens bästa Belle.
Min alldeles egna trägris <3

DRÖM

Hej. Idag har jag praktiserat, frusit, haft asont i magen, varit lite ledsen och tyckt att jag förtjänat att äta upp en halv burk med pepparkakssmakande havrekakor. Så det har jag gjort. Lätt värt. Hejdå.

PESETAS ISTÄLLET

Igår var fint. Var på insparksfest med Elias och det var CIRKUSTEMA. Jag, Elias och Elias kompis Olof var utklädda till en leopardfamilj. Vi var sötast på stället utan tvekan:



Senare åkte Elias på efterfest men jag var skittrött så åkte hem. Lyckades bli uppragad på spårvagnen av en kille som ville "ta en öl" med mig och undrade om jag ville "hämnas lite" på min pojkvän som lämnat mig ensam i stan för att efterfesta. Ehe.. Ne tack. Men fint ändå att lyckas bli uppragad med morrhår i ansiktet. Inte illa. ;)))

Idag har jag varit superbakis och trött. MEN. Sara was in town, på lite ledighet. Var 6 veckor sen hon var hemma så jag blev överlycklig när hon sa att hon hade tid för att träffa lilla mig ihihihi. Så jag struntade i bakfyllan och åkte till Haga med henne och delade på en supersizekanelbulle och en havrechokladcookie och massa cola light. Riktigt kak- kalas blev det och vi pratade och fnissade åt bebisar och stora hundar och åt ett flygplan som flög runt över Haga med en sån där skylt/banderoll efter sig som det stod "Michaela, vill du gifta dig med mig?" på. Så himlahimla fint haha. Sen shoppade vi på stan och unnade oss godis på Fyra Gott och sen var klockan mycket och Sara skulle träffa sin bror. Buhu. Så jag åkte hem och somnade lite, innan Elias och Olof kom hit, vi lagade hamburgare och tittade på disneyfilmer. Himla fin, lagom, lugn, mysig, bra dag ändå.

Åh vad jag längtar tills Sara kommer hem på riktigt. Vill kunna ses oftare! Bästa tjejen.


Nu ska jag sova som bara den. HEJDÅ


RAW

Haft en mysig lunchdejt på Andrum med Cornelia idag. Finasöta <3

Och nu peppar jag inför ikväll, då jag ska förlja med Elias på hans skolas insparksfest!

Spännande. PUSS!

IDAG IGÅR IGEN

Lyssnat på sorgliga låtar om döden och gråtit ut i kudden hela kvällen.
Ibland behöver man bara göra det. Så att allt sedan känns lite lättare.

PANDA DRUMMER

Ha nyss budat på den snyggaste Andy Warhol- tavlan ever. Tänker inte säga vad den kostar för det är pinsamt mycket MEN JAG ÄR VÄRD DET.

(LLL) !!!!

BULLE

Hahahaha igår var det ju kanelbullens dag och Elias bjöd på "lite lätt brända bullar". Så himla gullig och dum, kan inte ens värma köpebullar i ugnen. :* MEN hade inte velat byta ut dom mot några andra ändå: 

Torra och kaneliga <3

Nu ska jag gå och diska och lyssna på min awesome grisradio som kom på posten för några dagar sen. TITTA:

Hahahah bästa radion <3<3<33<3 Älskar grisar så himla mycket.

TENTAN

Idag var det tentadags. Salstenta. Min första salstenta. Har varit stencool hela veckan men imorse när jag vaknade var jag helt plötsligt ganska nervös. Elias gick upp tidigare än vad han själv behövde för att laga omelettfrukost till mig så jag skulle få ordentligt med energi. Så himla fint. Han är liksom hur morgontrött som helst. Så gick han upp sju när han började tio. Det är kärlek det.

Och jag tror omelettkärleken funkade för tentan gick BRA! Kändes det som i alla fall. Jag skrev och skrev och skrev och skrev i fyra timmar om barnsyn och kompetenser och kultur osv osv. Och skickade in tentan tio minuter innan tiden var slut. Och var så himla nöjd. Så nu hoppas jag verkligen att jag klarade det och att inte detta bara är någon slags lurig fuskkänsla!!?

SEN åkte jag hem och firade med att inte läsa en endaste sida i någon kursbok, äta alldeles för mycket müsli, få ont i magen och halvsova i två timmar. Älskar. PUSS


VÄRLDENS BÄSTA HELG. IGEN

Hejjjj. Vet inte riktigt vart jag ska börja men jag har haft världens bästa helg ja! Josse och Belle har varit här och hälsat på mig och dom är så himlahimla fina verkligen. Dom kom i fredags, vi gick på systemet, beställde pizza och hade lite förfest hemma hos mig. Elin kom också hit och allt blev ännu mera bäst hihi. Vi drack massa god Aurora och skrattade jättemycket. Och gullade med tuffe Nuffe. Älskar. Sen gick vi till Henriksberg och blev jättefulla och dansade och önskade Shoreline men den kom aldrig. Haha. Och sen åkte jag och Belle hem och dog. Josse och Elin åkte hem till sina små pojkvänner.

På lördagmorgonen åt jag och Belle ostmackor och tittade på Sunes sommar två gånger. Sen åkte Belle och träffade Ellinor och Josse kom hem hit och vi spenderade typ två timmar med att blåsa upp en luftmadrass. Två minuter stod det att det skulle ta. Gjorde det INTE kan vi ju då intyga. Men den var i alla fall jätteskön att sova på, "som på moln".

Senare på lördagkvällen åkte jag och Elias på teater. Vi såg Klungan och det ägde. Fy vad roligt och bra och snyggt allt var. Satt och fnissade mest hela tiden. Är så himla glad att vi gick, skulle kunna gå igen om det inte varit så dyrt bara. Elias bjöd mig på italiensk resturang efteråt och jag åt godaste pastan och blev jättejättemätt. Och glad och nöjd och Elias var så snygg med sitt rufsiga lilla hår och sina gulliga små ögon. Hihi. Sen tog vi bussen hem igen, gjorde oss iordning och hetsdrack lite cider. Och så åkte vi till Jazzhuset. Som sög. Plus att vi alla var alldeles för trötta för att egentligen gå ut. Elias typ somnade i en soffa. Jag kände för att göra detsamma. Belle och Josse och jag satt mest och var bittra och irriterade så efter typ en timme gick vi. Så sjukt ovärt. Josse åkte till Jonatan igen och vi andra åkte hem och tittade på Full Frys. Fast jag somnade rätt fort. Känner mig så himla gammal verkligen men jag pallar seriöst inte att vara ute två kvällar i rad längre. Haha. Fast det är najs. Älskar myspys och sånt så det är lugnt. Är gärna gammal japp.

Idag åkte jag och Belle in till stan och åt på pizza- och tacobuffé. Sjukt gott och sjukt värt!! Sen rullade vi därifrån och köpte kinaskor och mötte upp först Ellinor och sen Josse och Jonatan. Vi köpte små baskrar och efter det (buhu) åkte flickorna hem till Skåne igen och jag åkte hem till Backa. Sorgligt som tusan. Vill ha dom här alltid. Det blir ALLTID lyckade helger när vi ses. Så kom hit snart igen tack. Saknar er redan bästisar.

Här kommer tusen bilder! De flesta är från Elins kamera. Hoppas det är ok att jag snor dom???







Nu känns allting lite tomt men är ändå glad och ska kolla på Pokémon snart och äta riskakor. Imorgon ska jag tvätta och plugga och träna och inatt ska jag sova som aldrig förr för nu är jag så trött så jag snart avlider. Pusspusspuss alla.

RSS 2.0