åpytjkmnöäpoiuy

Hej. Dålig helg. Igår dog jag mest. Idag blev fint när jag lyckades ta mig ut. Träffade först Anton och vi fikade på Espresso House och pratade. Sen träffade jag Bea också. Och vi åt mat på Fröken Olsson. Vi pratade också massor och det är så skönt verkligen med nån som känner exakt likadant och förstår allt. Bäst.

Imorgon börjar min praktik och jag är pepp men ser inte fram emot att behöva gå upp så jävla tidigt. Gnällgnäll. Men ja, faktiskt. Klockan sex liksom. Uuh. Så ska nog gå och lägga mig nu. Har ändå inget bättre för mig. Ska gråta lite i kudden först bara. Mm, är på så sjukt dåligt humör igen. Hatar det här, hatar att vara så känslig och tänka så mycket på skit och att vara ledsen för inget och att veta att även fast jag lägger mig nu kommer jag ändå inte somna på flera timmar. Dö. Hatar mitt humör. Tack ni som står ut med mig trots att jag är en fitta.

Godnatttttlkjvg

fredags







Kinamat, Espresso house, bio. Såg 127 timmar med Therese. Asbra var den. Bra fredag. Älskar Therese.

babymonkey



HAHAHhaha detta är typ det SÖTASTE jag någonsin sett. Och så låten. <3 Och så apan och grisen. <3 Åååååh gulligull verkligen, blir helt glad i hela mig VILL HA DOM ÅH. TITTA! <3<3<33<33

chipe

Oj, så social jag varit de senaste dagarnan. Inte klokt! Igår var det lära-känna-grannarna-grej här i huset. Det bjöds på pizza, chips och cider, spelades dålig musik och pingis. Trevligt och kul initiativ, och grannarna verkar väl vara.. inte riktigt lika coola som mig men man står nog ut ändå.

Och idag hade vi våran första "after school" med klassen. Vi tänkte att det var lite på sin plats då vi inte ens lärt oss namnen på varandra än. Så efter sista lektionen gick vi alla i samlad trupp iväg till Viktoria och drack öl/cider/vin och ba mådde. Var jättekul wejwej och man fick reda på ett och annat man inte redan visste! Och nu kan jag nog nästan allas namn. :)))

Och imorgon är det äntligen fredag och då ska jag på bio och på lördag ska jag kanske träffa Linda och NU ska jag äta chips och läsa om lärandeteorier. Pusse <3

story of an artist









weheartit.com

igår


fina <3

kom

mår uuuh inte bra. tur att cornelia kommer hit snart och lagar mat med mig och äter godis med mig och myser med mig. puss brabrabra

just nu ja

Så var det fredag. Hade bara en föreläsning idag så stannade hemma och kollade på den på webben. Skittråkig. Så passade på att måla naglarna och göra annat sånt man inte kan göra i en föreläsningssal.

Elias har åkt till Malmö i helgen och jag har lägenheten för mig själv. Klättrar redan på väggarna. Inser att jag aldrig skulle klara av att bo ensam och längtar redan till söndag då han kommer hem igen.

Har passat på att boka tvättstugan. Duktigt. Nyss åt jag en pastasallad bestående av vad jag kunde finna i vårat rätt så tomma kylskåp. Måste handla imorgon också.. Buuh. MEN ska inte tränka på tråkigheter nu. Ska snart träffa Bea och lite andra och gå ut och ba må. Måste skynda mig och sminka mig och dricka vin och sjunga med fult i bra musik nu så.. ha det, PUSS!

paralys

Idag var min syster här och hälsade på. Vi tittade på Gossip Girl, åt nudlar och pratade om sömnparalyser mest. För det är nämligen något jag kommit fram till att jag lider av. Ni vet, när huvudet vaknar före kroppen så att man bara ligger där i sängen, helt förlamad typ. Kan inte röra ett finger. Asobehagligt. Brukar hända när jag sover på dagen, eller sover för länge, eller vaknar och somnar om för många gånger. Tydligen är det vanligt att hallucinera när man är paralyserad också, men det har jag som tur var aldrig upplevt! I början trodde jag bara att jag inbildade mig eller att det var en del av min dröm. Sen började jag känna mig lite tokig när det hände rätt ofta. Och ingen jag frågade fattade nåt. Men nu vet jag att jag inte är tokig hihihihih. Bara lite sömnparalyserad ibland!

Puss

abe

Jobbade fyra timmar på förmiddagen idag. Fick träffa alla fantastiska ungar som jag saknar typ hela tiden. Det var bäst. Träffade mamma också som jag ju inte ser så mycket av längre nu för tiden.

Vid klockan ett skulle jag vara på Östra sjukhus. Det var sista uppföljningsträffen på projektet (att förbättra äs-vården) som jag gick med i för 3 år sedan när jag började min behandling där. Och idag var jag där för första gången på 1,5 år. Skulle ljuga om jag sa att det kändes bra. För det kändes skitjobbigt. Såg mina gamla kontaktpersoner. Då kändes det inte som att det hade gått nån tid alls. Alla korridorer, väntrummet, rummet man vägde sig i.. usch. Fick fylla i typ nio olika frågeformulär som tog skitlång tid. Dö. Hade ett samtal med forskningsgubben och fick en biobiljett som tack för att jag kom dit och så. Är så glad att det är över HELT nu och att jag aldrig mer kommer behöva gå tillbaka. Så mycket dåliga minnen därifrån. Blä.

Sen åkte jag och hämtade ut en bok som kommit på posten, åkte hem, åt müsli, sov, vaknade, lagade middag och nu sitter jag här. Har ont i magen och ska plugga. Fryser och vill sova mer. Hatar att det är så jävla kallt. Vill ha vår nu. Och det låter som jag haft en dålig dag, men det har jag inte. Är rätt glad nu även fast jag mest gnäller.

Puss alla fina.

söndag


Idag har jag mest pluggat och ätit godis. Snart ska jag träffa Bea, woho <3


mat

Igår fyllde min pappa år så var hemma och firade honom lite med familjen. Vid elva idag kom jag hit till lägenheten igen och kröp ner hos en sovande Elias. Sen sov vi till tre typ, och efter det promenerade vi i vårsolen ner till Netto och köpte middagsingredienser. Hemlagad pizza stod på menyn hihih.

Nu har vi nyss ätit. Asgott blev det. Till efterrätt åt vi hallonsorbet med chokladbitar i. Världens största chokladbitar typ mmh. Så mätt nu. Puuh!



Resten av kvällen blir det film, godis och mys. Min blogg har blivit världens tråkigaste att läsa för allt är så bra och gulligt hela tiden hehe. Förlåt.

Puss

zx

Var hos mormor idag. Hundra år sen sist. Hon hade så mkt på hjärtat att det liksom inte fanns något stop på henne. Bara pratpratpratprat. Men det var fint. Hon lagade pizza till mig och jag fick handdukar till lägenheten.

Nu äter jag chips och packar/dör. Vill kolla på film istället. Men nej! Ska få klart det här nu. Har aldrig insett hur mycket saker jag har. Men nu gör jag. Så jobbigt. Och jag saknar Elias som är i Malmö och antagligen (?) packar han också. Det är konstigt. Vi umgås nästan dyngnet runt i typ tre veckor och sen är han borta i ett dygn och jag blir helt buhuhuhu. Vill ha imorgon fort. Åh.

Har ringt min praktiplats idag också! Heja. Jag har blivit placerad i Tuve hehehe (där jag jobbade hela förra året). Fast ej på den förskolan jag var mest på. Men den jag var näst mest på. Känns skönt. Längtar efter pratik och alla fina barn. Vill bara ut och vara världens bästa dagisfröken.


Mycket som händer nu.. Och jag är stressad och förvirrad och ångestdampig om vartannat. Men mest glad. Allt blir bra.

flyttat

Hej. De senaste dagarna har det varit massor med nya lägenheten! Vi flyttade in igår och sov första natten i sovsäckar haha. Har inga lampor i sov/vardagsrummet heller. Och inga stolar i köket. Och inga tallrikar heh. Men det var mysigt ändå! Och vi ska fixa det mesta i helgen. Älskar. Och supernära till skolan är det nu. Typ det bästa nånsin. Ååh. Hihi!

Såhär ser det ut:

Hall och kök


Badrum


Sov/vardagsrum


Första middagen!


Imorgon åker Elias hem till Malmö och på lördag kommer han hit med alla sina saker. Då ska jag börja flytta in mina saker i lägenheten också. Tills dess bor jag hemma här. Så man kanske inte kan säga att vi flyttat helt riktigt än. Men typ smygstartat hihi.

Idag fyller Therese 17 år också! Så grattis! <3

RSS 2.0