juyhtjruo8öolkiujytruö-.jh7809uy

Har mensvärk, mår illa, är hungrig. Allt på samma gång, stackars min mage uh.. Ska upp kvart i fem imon också, så borde nog sova snart. Är trött ändå. Mest på den här dagen. Och på mig själv. Så ska nog sova snart, innan det blir värre och sömn inte längre är ett alternativ. Finns inget värre än att ligga vaken i timmar, suger. 



(Note to self: Måste hitta saker att se fram emot så att jag inte fastnar i det som varit hela tiden.)

lkjhglkjhgr-.,hgb

äh

Var på megaloppisen i Majorna idag med min syster, träffade Andreas, fick nya skoskav och fyndade kattörhängen och en topp för sammanlagt 55 kr. Bjöd på fika, träffade Elaine senare på kvällen och vi gick och såg Sex and the city 2 på bio. Jag tyckte inte den var bra.

Dagens gulligaste var när en liten pojke på bordet mitt emot vårat där vi satt och åt, började sjunga "Här kommer Pippi Långstrum" när han fick se mig. Sedan satt han och log blygt och fnissade och tjuvkikade på mig och jag log tillbaka och svängde på mina Pippi- toffsar som jag hade dagen till ära, för att jag inte orkat fixa håret på morgonen. Hehe, så sött var det.




Nu mår jag dåligt så ska lägga mig under täcket och lyssna på musik. Godnatt.

hemma hos världens snyggaste kvinna

Superfin kväll igår. Åkte till Cornelia. Först promenerade vi hem till hennes farmor som hade bakat en kaka till oss. Så himla söt och fin farmor det där. Men jag fick en hostattack det första jag gjorde när jag klev innanför dörren. Mycket pinsamt. Drack vatten och det kändes bättre. Men ändå lite pinsamt..
Sen gick vi hem till Cornelia och tittade på film och åt onyttigheter. Och pratade i hennes säng med tusen stora, fluffiga kuddar, mm. Bäst. Cornelia är bäst. Och snyggaste. Titta bara!!!



Gott! Bra, glad. Hejdå!

astråkigt inlägg

Hej! Idag har det varit slitsamt, puuh. Jag, mamma, pappa och min syster åkte hem till mormor och hjälpte henne städa. Mamma och pappa fixade i trädgården och jag och Therese gick igenom ett av mormors rum och rensade lite bland alla saker som finns där. Enda sen mormor skadade sitt ben och i princip inte kan gå längre så behöver hon hjälp med nästan allt. Så idag klockan tio på morgonen begav vi oss dit för att ta tag och fixa i alla fall lite.

Mormors källare är något av det galnaste jag sett. Hon säger själv att hon nog har den där sjukdomen ni vet, när man sparar på typ ALLT. För det står lådor över verkligen hela rummen, i varenda rum där nere! Det är knappt så man kan komma in. Jag och Therese gick bara igenom litegrann i ett av rummen, mer orkade vi inte.
Men det är rätt spännande ändå, för man vet aldrig vad man hittar. Det kan finnas riktiga fynd! Och vad man än vill ha får man ta, för hon behöver verkligen bli av med det. Hehe, så några skatter kom jag allt hem med idag också! :)))))


Haha kaos..

Efteråt fikade vi lite, åt en valnötskaka och drack kaffe. Fina kvinnor på bilden <3

Detta fick jag då: Sött kakfat, ett hjärtfat och glasskålar.

Väskor! <3

Sedan hittade jag lite kläder också, och ett sånt där litet bord som man kan ha i sängen och äta frukost på, och kanske popcorn om man känner för det. Eller vad som helst! Nöjd är jag.

När jag kom hem somnade jag nästan med en gång, var skittrött. Nu har jag precis vaknat och ska snart äta middag. Sen ikväll ska jag åka hem till Cornelia och leka lite. Vi skulle egentligen setts tidigare på dagen och picknickat, men vädret såg lite sådääär ut så vi gav upp det och ska mysa ikväll istället. Blir bra det med!

Nu måste jag gå och ta en till värktablett för min tand. Jag har börjat äta värktabletter som godis de senaste dagarna nu, men det gör ju så fruktansvärt ont, klarar inte av det. Det är min visdomstand som jävlas, måste komma ihåg att ringa tandläkaren på måndag om det inte går över! :(((

Hejdå!

Silent fall





Tittade på den här filmen inatt. Brabrabra.

lillkillen<3

Idag har min kära broder tagit studenten, i fin kostym och fint regn. Nu har han precis åkt iväg till sin studentfest, och jag sitter här asmätt efter att ha ätit jordguddsglass med regnbågsströssel.

Lite bilder:











Grattis! <3

jajajajaja



Orkar inte skriva något ordentligt så här kommer lite lösryckta ord som får sammanfatta min dag:
Jobbat till 18, skrattat, sovit på en buss, haft tandvärk, blivit förkyld, frusit, pratat med en trevlig pojk, hittat en mobil, ätit mango, haft en rosett i mitt hår, promenerat, mått dåligt, mått bra och tillsist... tyckt om Cornelia. JA.

Imon är jag ledig för min bror tar studenten. Hoppas det inte regnar allt för mycket. Och hoppas att den lille får det bra.. Jag ska i alla fall ha det bra. Dricka jättemycket champange och vin och låtsas att det är jag som tar studenten igen höhö.. skoja (eller?). Neh, klart jag skoja. Jag ska vara världens bästa syster och se till så att han får världens bästa student.

Pussgodnatt nu.

självmordsblond

"Han kikade ut ur sitt eget huvud. Såg inte med sina ögon, utan tittade ut från någonstans bakom."

---

Förövrigt:
Jag har extrem tandvärk, är bitter och kissnödig. Vill inte jobba imon, vill ligga uppe hela natten och kolla på film. Vill vara snygg också. fghjklöälkjytuiohejdå



dark clouds are coming in




Känner att jag vill införa lite mer ordning och reda i mitt liv igen.
Känner att jag behöver byta fokus.

she bangs the drums

Äcklig dag. Har haft så mycket konstig ångest. Kunde inte somna på flera timmar igårnatt och idag på träningen höll jag på att börja gråta och fick svårt att andas. Tönt.. Men vet inte vad som händer. Ibland kommer bara den där känslan över mig, att verkligen allt är åt helvetet, att allt är så smutsigt och vidrigt. Då vill jag mest krypa ut ur mitt eget skin, försvinna lite.
--- 

Annars på jobbet idag så var det bara vikarier på min avdelning, och eftersom att jag nu är en av det "gamla" vikarierna så fick jag styra och ställa lite. Vilket var rätt skoj. Och jag passade på att leka extra mycket med min favoritunge, hans leende är att dö för verkligen. <3 



Whenever I'm alone with you, you make me feel like I am whole again.

Tågbiljetter till min lady i Stockholm beställda, ÄNTLIGEN. <3


Idag har jag:

- Sovit jättemycket och drömt jättekonstigt
- Bestämt menyn till Viktors student på fredag
- Pratat med Astrid och planerat att åka upp till henne snart
- Legat på altanen och druckit Pepsi max






Ikväll ska jag nog:
- Tona om mitt hår
- Se sista avsnittet av Lost

Igårkväll

träffade jag dom här två coola tjejerna.


Vi gick till spontanfesten uppe på Skansberget.


Med oss fanns också Anton


och söta, suddiga Ylva!


Plus lite annat trevligt folk.
Det blev en fin kväll med dålig musik, gott vin, lite dans och perfekt väder.


Allt som allt: en bra lördag!

sol, vind och vatten






Hehe, slapp städdagen puuh. 
Cyklade ner till havet och lyssnade på Kent och åt vindruvor istället.

ett rop på hjälp

Helt serri, någon måste rädda mig idag!!
Det är städdag i detta lilla, tjusiga grannskap, och det betyder att alla som inte har nåt annat supperviktigt eller coolt för sig ska vara med och klippa gräs, kratta löv, klippa buskar och plocka skräp. Och sedan äta korv med bröd och dricka läsk nere vid föreningsstugan och vara trevlig och prata med alla grannarna. Hm, vad tycker jag om detta: INTE OKEJ! Jag säger NEJ!!

Så snälla någon, se till så att jag har nåt annat superviktigt och coolt på gång så att jag slipper den här hemska dagen här hemma. Lek med mig någon, kom igen nu! :(

Ville bara säga att


ikväll är Josefin världens bästa tjej och jag saknar henne så mycket att det gör ont litegrann.
Jag älskar dig och snart måste vi ses igen. Pusspusspussss <3<3<3<3

åska

Idag har jag träffat Linda. Vi fikade på stan och sen gick vi i alla affärer som finns och jag köpte för mycket kläder. Jag får såna ryck ibland, att när jag väl har börjat köpa för mycket så kan jag liksom inte sluta. Det känns som att då är det lika bra att passa på och bara GO FOR IT! Köpa allt i min väg. Typ lite som när man äter nåt onyttigt: har man väl satt igång kan man lika gärna fortsätta tills allt är slut hehe. Passa på, utnyttja tillfället, stänga av alla förnutiga tankar. Aa.. ni fattar. 

Jag köpte lite smink med, och ett jättefint ljusrosa paraply som påminde om godis. Det kom väl till användning sen när det började ösregna på vägen hem. Det var jättemysigt att gå och lyssna på regnet, fast rätt jobbigt att skorna läckte, plaskplask. Åskade gjorde det också, mysigt det med.


Bäst <3

Asfin klänning!

Rätt så fin klänning.

Ganska vanlig klänning, men fin ändå. Och ett sött linne.

Enkel kjol. Rött läppstift och brun ögonskugga.

Detta var då vad jag fick med mig hem, plus paraplyt. Kanske inte ser  mycket ut, men jag lovar, vissa grejer var rätt dyra så i slutändan sved det i alla fall.. Men jag är nöjd, och lönen kommer ju snart så ingen panik här inte!

Nu har jag ont i magen. Ska gå och dö lite. Hejdå, trevlig fredag!


ENtorsdag


Har egentligen inget att skriva men vill skriva ändå för jag har så tråkigt. Har haft tråkigt hela dagen.. Eller inte tråkigt kanske, men det har varit rätt händelselöst och segt. Har jobbat och tränat. Handlat med mamma också. That's it. Fast det är chill på jobbet nu i alla fall när det är så varmt. Barnen får vara ute typ hela dagarna, äta mellanmål ute och allting. Asskönt. Leka i sandlådan, få sand i skorna. Mysigt är det.

Hoppas vädret blir lika nice i helgen. Då vill jag sitta i gräset nånstans med nåt gott att dricka och bara må bra. Tror inte jag jobbar imon förresten, så då har jag ju helg nu. Awesome! Hehe. 

Nu ringer Linda så ska prata lite skit med henne ett tag. Hejdå puss! 


,,,



yeah you'll be okay
so for today just leave your cares at the door

Tidsfördriv 5

Det femte senaste sms:et i min inkorg lyder "Asså sittplatser finns typ inte heller nu"

Det femte sms:et i mina sända poster lyder
"Faktiskt inte! Fast har skoskav från helvetet! Vill dö lite buhu. Själv då?"

Det senaste någon sa till mig var "Eeeeeh nu drar jag"

I denna sekund skulle jag helst av allt vilja se en jätterolig film och skratta som fan åt något helt meningslöst.

Jag önskar att jag
var lite mer modig.                                                                               

Idag borde jag ha
tagit min medicin och inte surat så.

Det bästa som hänt idag var
att jag åkte och tränade.

Det senaste jag läste var
en artikel om en öronlös katt som behöver hitta någonstans att bo.

(vill ha henne, hon heter Tussi)

Just nu lyssnar jag på
Håkan Hellström – Bara dårar rusar in


Det äldsta sms:et i mina sända poster lyder
"Du kan väl hälsa mamma och pappa att jag inte äter hemma idag heller. Jag ska träffa A direkt efter B, sen vet jag inte när jag kommer hem. Antingen sent ikväll eller imon. Puss"

Det äldsta sms:et i min inkorg lyder
"Yo"


should've done something but I've done it enough

Plågar mig själv genom att läsa igenom gamla konversationer som får mig att bryta ihop lite. Fast känns som att det behövs, som att jag nästan gått och väntat på det. Samla mod, gå igenom det igen och igen för att sedan skölja ut det med tårarna. Kanske kommer det vara lite, lite mer borta imon? Kanske kommer jag inte sakna eller ångra lika hårt? Det är möjligt (men inte så troligt).

Vartannat ord får det att hugga, hugga, hugga i mig för jag var ju så ärlig. Vet att jag är löjlig nu. Men kan inte hjälpa det. Just inatt är en sådan natt då jag önskar att jag befann mig vart som helst förutom här.

(Och jag vet så väl att alla som kommit efteråt endast varit halvhjärtade försök till att övertyga mig själv om att jag klarar mig fint. Och det gör jag ju också. Bara inte just exakt nu.)


Jag önskar att vi pratade. Men det är inte så lätt längre.

cornelia<3


Träffade fina Cornelia idag. Vi fikade på Franks och pratade om livet och lite så. Hon fick sin 18års- present av mig också, bättre sent än aldrig heheheheh.. Sen gick vi på bio och såg Shutter Island. Den var väldigt bra tycker jag. Lite läskig ibland kanske, men vi klarade oss. Vi klarar oss alltid..




---

Dagens roligaste: När xxx ringde och sjöng Dancing Queen till mitt mobilsvar. Så sjukt konstig människa verkligen eheheh. Vet egentligen inte om det är roligt eller mer läskigt, men bestämmer mig för att det är roligt nu.
Dagens jobbigaste: MINA SKOSKAV :( Blodigt och varigt som fan är det, ni skulle bara se. Eller neh, kanske inte. Vidrigt.... uh.


ffiillmm

Godmorgon. Bra kväll igår. Hann med att se en hel del bra filmer och äta en hel del godis. Jag och Anton tittade på Totoro innan Jocke kom, sedan blev det Stockholmsnatt och vi fnissade, sedan Bröllopsfotografen och vi fnissade lite till, sedan Eva och Adam, hehe och vi blev jättenostalgiska. Sist såg vi en film som hette Nick and Norah's infinite playlist. Den var bra men då började vi bli lite för trötta.. Och just det, vi såg nån jättekonstig film med som Jocke hade med sig, som jag inte minns vad den hette. Den var antagligen rätt bra, men vi var en aning för okoncentrerade då för att hänga med.

Vi gick på promenad mitt i allt också och jag blev asförvånad över hur varmt det var i luften mitt i natten. Jag hade mina nya skor och hade redan innan fått lite skavsår av dom, men nu... herregud så ont det gjorde. Jag har fått groteska, jävla köttsår på båda hälarna nu, och det gör ont att gå till och med utan skor. Hemskt!! Så det var mer jobbigt än skönt. Fast skönt ändå, för man piggnade till. Men jag haltade. Aah..


Idag ska jag i alla fall leka med Cornelia, äntligen! Så får väl halta upp nu. Äta lite frukost.
Puss hejdå!

yes

Regnar ute som vanligt, fan vad opepp jag blir av regn ööööööäääh. Vill slå det, slå allt. Men ska iväg och träffa Anton snart. Kan slå honom då kanske? Kanske.. Vi ska köpa godis och sen ha filmkväll i alla fall. Jocke kommer också, coolt. Blir säkert mer pepp då, och det passar ju faktiskt med regn på filmkvällar, så ska nog inte vara så arg. Hm.

Mycket filmkvällar den här helgen!! Men det är kul, hehe. Film är bra. Och fina människor är bäst. Jag gillar det. Nu ska jag försöka piggna till. Hejdå.

and everyone must breathe until their dying breath

Ligger fortfarande i min säng. Känner mig äcklig.. ångest. Lyssnar på musik som får mig att tänka på sånt jag inte vill tänka på. Borde byta, borde verkligen byta.. uh.
Får se om jag orkar ta mig upp härifrån innan det är dags att gå och lägga sig igen. Gillar inte idag, inte alls. Villinteorkarinte. Inget.

Hatar det här.


onsdag,torsdag


I onsdags åkte jag buss in till stan för att shoppa lite med min syster. På bussen mötte jag söta Cornelia, som jag saknat så. Längtar tills på söndag då vi ska ses mer på riktigt. <3

Jag och min syster åt på Paprika och hade tjejsnack. Sen gick vi runt och chillade lite i det uuunderbara regnet.. Jag hittade snygga skor för 70 kr på second hand. Blev skitglad.

Senare på kvällen åkte jag hem till Bea. Den tjejen har verkligen världens mysigaste rum, och världens goaste gris. Jag fick provsmaka en massa saker hon lagat tidigare under dagen, och sen tittade vi på film och myste i hennes säng innan vi somnade. Bäst var det.

Asgod frukost nästa morgon: smoothie och turkisk yoghurt med müsli och massa kokos. Detta avnjöts på golvet tillsammans med en kelig katt och fin pianomusik. Jag mådde som en prinsessa hehe.

Sen gick vid på promenad i skogen med hunden Tilda. Pratade om barnprogram och kom på egna intron till våra framtida tv-program. Vid halv fem åkte jag bussen tillbaka till stan och jag fikade lite med en trevlig man vid namn Andreas. Det var kul. Sen åkte jag hem till mig och gick och la mig och nu har jag vaknat och jag måste säga att jag har haft två himla fina dagar. Nöjd är jag.

Och idag kanske jag ska hem till Bea igen och sen följa med på nån fest som hennes klasskompisar har. Om jag orkar, för jag mår faktiskt lite krassligt just nu uhu.. Men får hoppas det går över! För saknar redan min lilla brud, hon är så gosig och bra åh.

Nu ska jag äta frukost, pusspusspuss.

aabbcc

Hej. Inget jobb idag, gött. Och ledig imon och antagligen på fredag också. Helt fantastiskt. Och sen är det ju helg, ja herregud. Frågan är bara vad man ska göra av alla dessa lediga dagar nu? Måste komma på nåt coolt.. Jaja, det kommer väl, det kommer väl..

Idag, eller ikväll, ska jag i alla fall träffa Bea. Måste varit typ tre veckor sen sist nu, och jag börjar få svåra abstinensbesvär så det är verklgen på tiden! Innan jag kreverar av saknad.. uh. Vi ska ha mysig filmkväll, blir nog bäst som vanligt!

Och jag blev sjukt sugen på att shoppa kläder nu, och skor. Så funderar på att åka in till stan om ett tag och göra det. Borde inte.. men mmm... hade vart himla fint.

Nu: DUSCHEN.
Hejdå.

GOD

Godkväll. Har nyss ätit en sånhär:

Skitgod var den. Har inte ätit såna på flera år! Minns att när jag var mindre, typ 10 år kanske, så åt vi alltid såna hela sommaren lång, sittandes i solen på vår altan. Mm, det var tider det. Favoritglassen. <3

Och så idag när min syster öppnar frysen så står dom bara där igen, glassbåtarna! Som om tiden stått still! Visst hade jag väl inget annat val än att ta en? Ne, verkligen inte.. Nostalgi var det, och en god sådan, heheh!

hallåå

Vanlig, seg och rätt så händelselös måndag. Jobbat och tränat. Varit på banken och fixat mitt bankkort som inte vill funka längre. Typ det som hänt. Typ, kul. Efter träningen när jag skulle duscha så var vattnet svinkallt, för mamma och pappas vattensäng har läckt så pappa använde slut allt varmvatten sen när han skulle fylla upp den igen. Tack. Skrek lite i duschen, uuh.

Nu läser jag fina texter som Elias skrivit, lyssnar på fin musik och dricker Pepsi max. Rätt bra för att vara måndag ändå, faktiskt. 

Hoho puss hejdå

salad fingers



Gjorde världens godaste smoothie och sen tittade jag på Salad fingers, något av det bästa som skapast hehe. Minns första gången jag såg det, blev skiträdd.

everyday is like sunday

Hej hallå. Åkte ju hem till Linda på Landet igår. Vi lagade mat och förfestade med hallondrinkar och cider. Gott och trevligt. Sen träffade vi Anton och åkte till Saturn, det var säsongsavslutning där. Pratade med bra folk som vanligt och fick se när Anton dansade Ian Curtis- dansen, asbra var det. Han sålde tvättmedel till mig också, jätteduktigt. Och just det, på dansgolvet fick jag en lapp av någon, skitromantiskt! Men sen försvann han som ett spöke, buhu. 

Jaja, kvällen slutade med att jag åkte hem och sov hos Linda. Imorse åt vi ostmackor och tittade på TV. Sen beställde jag bussen och åkte hem med en asläskig busschafför. Han undrade vart jag hade varit och sen typ började han berätta om när han själv vart ute och massa sånt, typ: "Ja, jag minns ju en gång när jag blev jättefull och vaknade upp hos nån tjej..." blablabla så berättade han om massor av sina one night stands och konstiga grejor och jag ba "Hm, aha okej... hehe jaaa.." OBEHAGLIGT! Jag vill väl inte höra om vad han tycker om tjejerna han knullar, han ba "Hon var inte så bra i sängen men min kompis tyckte det så vi bytte hehehe" OKEJ! Nej, dra. Jag gick av på min hållplats efter vad som kändes som hundra år, och sen skyndade jag mig hem. Han gav mig tipset att testa ALLT, jag ba tacktack.........


Hos Linda


Lappen åh

Överlag, en bra helg. Puss hejdå.


another sunny day

Tja. Ska hem till Linda snart. Äta middag, förfesta, gå ut. Pusspuss blir nog bra. Jag har en rosa tröja på mig. Känner mig inte helt rätt, typ utklädd. Men mamma sa att jag var söt så då är det nog så. Har massakerat min vänstra tumnagel också, när jag rakade benen i duschen. Råkade ha min tumme lite i vägen och så ba swosch, det gick så fort. Rakbladet fastnade i nageln och jag drog och oj, aj.. blodigt. Sen fick jag duscha med en hand så jag inte skulle få massa tvål och schampo i såret. Svårt, men det gick.

Nej, nu finns det nog inget mer att säga. Hejdå, ha en fin lördag. Synd bara att vädret inte är fint, jättefult är det. Hejdå igen, puss.


the virgin suicides







Bra film.

aowih

Lyssnar på Tegan and Sara och är rätt nöjd just nu. Ätit goda vindruvor också.
Varit jättetrött som vanligt idag, somnade ett tag på jobbet till och med hehe. Funderar på om det är järnbrist eller nåt jag har. Ständigt denna trötthet. Till och med mamma börjar tycka det är konstigt, "du som ändå är så ung, du borde inte vara såhär trött jämt." SANT!!


Har haft fina örhängen idag i alla fall, eller vad säger ni?!?!?! Asnöjd med mitt köp :))))))


Ne nu orkar jag inte mer, hejdå.

,

drunknar


öhfhnydytfkjn

Ett misstag räcker tydligen inte, eller?
Nej, jag ser det snarare som en anledning, en ursäkt, till att sedan fortsätta förstöra allt helt totalt.


Nåja, imorgon är det en ny dag.
Puss.

ha den äran <33<3<3<<3<3

Idag fyller fina, lilla Cornelia 18 år. Grattis gånger tusen!!



Är så glad att jag har dig. Du är verkligen världens bästa tjej, sjukt bra på alla sätt och vis och sjukt snygg!!!
Vi måste ses snart och fira dig, och vi måste ses snart och bara vara coola tillsammans, vi gör det alldeles för sällan tycker jag.. Hoppas i alla fall du får finaste födelsedagen! Jag älskar dig. <3

ok

Vill ha sommar och lediga dagar nu men istället har jag mens. Inte alls lika gött.. Men det har varit en fin dag idag ändå. Soligt. Jag var till och med glad på träningen, kul var det.

Borsta tänderna nu. Hejdå.

ENcykel


Mysig söndag. Vaknade ovanligt glad efter en natt fylld med helt crazy (men inte jobbiga) drömmar. Gick upp och åt en god frukost med min syster. Vi gjorde smoothie och först hade vi bara i massa konstiga bär och det smakade salami (tyckte Therese) men sen hällde vi i hallon och blåbär också och då blev det bra!

Senare under dagen åkte vi iväg på en cykeltur i det fina, varma vädret. Första gången jag cyklade på typ.. flera år. Är askul ju, borde göra det mycket oftare. Ska göra det massor i sommar! Jag hojade fram på mammas gamla minicykel och Therese på pappas världsmästarcykel!


Cyklade till Skrabbe och Therese köpte isglass för mina pengar, men jag är snäll så det gör inget :)


Sen cyklade vi vidare ner till hamnen, så fint. Har många minnen därifrån.


Satt och var coola, drack dricka. Hade det bra helt enkelt. Tog det lugnt.


Swoschhh


Skitsöta, dom bråkade lite också.


Åh landet. Oftast hatar jag det, idag älskar jag det.

När vi kom hem var jag skittrött och somnade lite. Sen åt vi mat. Nu snart ska jag titta på film och sen sova igen, ska upp tidigt imon, jobba. Rätt bra dag har det varit, har varit glad hela tiden hihi. Gillar det. Och jag har kommit fram till en del saker nu i helgen. Vet inte riktigt hur men jag har börjat inse. Jag ska försöka prioritera vettigare, inte lägga ner min tid och energi på så meningslösa saker och tankar, och börja leva mer i nuet. Tror det skulle göra tillvaron tusen gånger lättare, bättre.

Får se hur det går, men ska försöka. Puss hejdå!

tjoff

Linda lever och är ej sur. Hon kommer snart förbi med min jacka. Skitbra!

Idag har jag tittat på My supersweet sixteen (askul och asläskigt) och försökt hjälpa min syster med geografin, hon har omprov i det. Serri, vet ingen som är så dålig på geografi som hon. Okej nu ska jag inte vara elak men när man inte vet vart typ Finland ligger, eller tror att USA ligger i Asien, då är det fan illa på riktigt. Vart har det gått fel liksom? Blir lite orolig.

Mat snart, hejdå!

cäpä

Hej oj. Lite trött nu, lite bakis. Hungrig också, så bad min syster fixa nåt gott åt mig, undra vad det kan bli hm.. Nåt äckligt om jag känner henne rätt. Vilket jag gör för hon är min syster. Dumt, borde fixat nåt själv. Man ska inte lägga viktiga uppdrag i händerna på den där.. Jaja..
 
Gårkvällen hade sina stunder, men överlag blev det nog inte så bra hehe. Började med att jag och Linda och lite folk tittade en stund på cotegen, eftersom Lindas chalmersklasskompisar var med i den. Hittade min gammla klasskompis på en av vagnarna också, kul, typ.. Annars var det väl lagom underhålland, plus att det som sagt REGNADE som VANLIGT. Suck, jag var så arg. Allt blev skitblött, mina kläder, mitt smink, mitt hårsprayshår, allt, äckligt!! Och jag hade ett supermegaviktigt brev i min väska som jag hade glömt posta innan som blev helt förstört, och sen gömde det sig en jättestor humla i min påse som flög upp och surrade och skrämmde mig när jag öppnade påsen. ARG var jag mhm!!

Jaja, sen gick vi hem till Tobbe, han är så kul kille hihi. Då blev jag glad igen. Det var trevligt, mycket fint folk. Peter var där med, längesen jag träffade honom. Synd. Men nu så! :)

Vi var där ett tag tills vi gick vidare till nån jäkla fest. Där var det kul i början. Jag träffade Anton och Jocke. Alex också. Vi dansade på schlagerdansgolvet och i Loverooooom hehehehe. Och sen hoppade vi i hoppborg, det var kul som satan. Men SEN när vi skulle hem blev allt asdåligt. För jag hade tappat bort Linda som inte hade någon mobil på sig och hon hade min jacka och det var tusenmiljoner männsikor och min sista buss hade gått och jag hade ont i fötterna av mina jävla skor och dom andra var tvugna att gå och det var en asäcklig kille som var läskig mot mig och jaaaag ville dö. Så det slutade med att jag drog utan Linda (vad skulle jag gjort då, övernattat där ellerrrr?!) och utan min jacka. Hoppas verkligen hon har den nu, den var fan inte billig!! Jag ringde min syster som fick väcka mamma som fick komma och hämta mig klockan fyra på morgonen, dåligt Michaela. :((((( Men hon var inte arg. Tobbe, Markus och Jocke var fina gentlemän och följde mig till centralen. Så snälla, puss ska dom ha! Sen åkte jag hem och var skitarg och somnade som fan.

Idag måste jag få tag på Linda. Hoppas hon lever. Hoppas hon har min jacka. Hoppas hon inte är arg på mig. Men jag väntade ändå typ i över en timme. Höll på att få panikattack bland allt folk fan, inte lätt var det, inte lätt..

Nu är jag sugen på chips. Förlåt för ett megalångt inlägg, läs inte.

RSS 2.0