KUL LIV

Märker att jag snabbt glömmer bort bloggy. Inte för att jag har världens mest händelserika, balla liv men ändå.. lite kul är det allt. Och det räcker tydligen för att bloggy ska bli lidande! Har lagom mycket i skolan. Nyss skrivit klart en hemtenta som jag jobbat på den här veckan och skickat in den. Blev nog helt ok skulle jag tro. Sen sist jag skrev här har jag klippt håret, köpt rymdleggings (som jag letat!! Och så fanns dom på H&M hela tiden), firat Sara som fyllt år genom fest och middag på restaurang, hängt med Bea, haft examination, äti massa god mat, tränat massa roliga pass. Har världens bästa gym och världens snyggaste instruktörer (hehehe) så är alltid så peppad på att gå dit. Var där idag och kom hem helt UPPRYMD och GLAD. Älskar det. Och imorgon ska jag på halloweenfest och vara vampyr. Men så köpte jag tänder som var asdåliga så skulle jag hitta nya tänder idag men såklart är alla slut. Helt utplockat. Kan man ens vara vampyr utan huggtänder?? Får väl se får väl se....
PUSS&HEJ
 
 

HER GALAXY CAME RAINING DOWN

Nu är det oktober och detta har inletts med bröllop och tatuering! Inte mitt bröllop dock, utan Elias kusins. Men min tatuering i alla fall, och jag är supernöjd. Fick äntligen göra min saturnus som jag velat så länge! Jättemycket fina färger och mmm, men den tog fan fyra timmar att göra! Min arm är helt öm nu, stackars lilla arm. Får säkert en infektion bara för att tatueraren pratade om det. Fick avbryta efter typ 40 min också, för hade druckit väääääärldens största kaffe innan och höll på att kissa på mig. Satt aslänge och funderade på hur jag skulle säga, typ "ursäkta, sluta, paus måste låna muggen och springa och kissa!!" Tyckte det var så himla pinit. Men tillslut när han skulle byta färg passade jag på att slinka in det, typ "skulle jag bara kunna springa på toa snabbt, drack för mycket kaffe innan" och allt gick braaaaa! Puuuh.
 
Bröllopet i helgen var också kul. Elias dansade på sina kryckor och jag var fancy i min blåa sammetsklänning. Inga bilder på detta dock men några ståtliga bilder på när vi minglar med champange kan ni allt få:
Och så min lille planet!! (se så svullen armen är haha)
Nu måste jag återgå till litteraturseminariet som min basgrupp och jag har över Google docs hehe. Senare idag ska jag på infomöte inför c-uppsatsen som jag ska skriva till våren! Dör tiden går så fort. Snart är jag färdig förskollärare hihi.

SAKER JAG GÖR ISTÄLLET FÖR ATT PLUGGA NR 5394504:


RSS 2.0