KROKI

Tonade om mitt hår igår. Det blev mörkare än vad jag tänkt mig men är nöjd ändå. Idag har jag varit på stan med Therese och köpt födelsedagspresent till mamma. Köpte också världens sötaste/fulaste spargriskrokodil för 39kr. Så himla bäst verkligen. Sen fikade vi på Condeco och jag drack smoothie och Thereses ciabatta kom inte på en halvtimme så när Therese äntligen tog mod till sig och frågade så hade dom glömt den?! Buuh!

Nu ska jag måla naglarna jättefint röda hihi. PUSS


TRIANGLE

Igårkväll var fina Cornelia här och räddade mig från ensamheten. Vi lagade god mat, drack vin, pratade om allt möjligt, lyssnade på Kent, tittade på film och åt morötter med dipp och annat gott. Sen blev det sleepover och imorse vid tio sprang Cornelia till jobbet. Jag gick och la mig igen för att jag fortfarande kände mig lite trött, tänkte sova nån timme till eller så, men vaknade inte till ordentligt förens vid sex?! Så himla knäppt. Så det var bara att gå upp och börja med middagen, och sen diskade jag en monsterdisk. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..

MEN, jag vet att det bara är 6 dagar kvar tills Elias kommer och jag är så himla glad!!! Inget kommer kunna få mig på dåligt humör på hela veckan för snart kommer den bästa människan jag vet hem till mig och då ska jag krama honom och aldrig släppa honom så att han aldrig försvinner ifrån mig såhär igen. Japp. Bästa.

hihihihihihihiih

Cornelia är här och jag mår bäst. <3

idag:

- Gick upp fyra imorse,
- efter att ha sovit extremt dåligt,
- och haft en superhemsk dröm.
- Sen en spindel på toaletten på jobbet...

+ ÄLSKAR att jobba just nu, alla är bäst och längtar till imorgon och dagarna går verkligen fort där!
+ BEA. Finaste fikat med tusen olika samtalsämnena om hemlisar och barn och knäppa människor osv. <3
+ DEXTER hihihi.
+ Sallad mmmh...

sommarjobbet nu

Första dagen på jobbet idag och jag älskar det. Även fast det var döden att gå upp klockan halv sex för att jag vant mig vid att sova till typ ett nu. Och även fast jag var lite nervös över att jag inte jobbat på så länge, och att det skulle vara ny personal och nya barn. Men allt gick bra och personalen ägde och barnen var så himla fina. Tror det kommer bli två bra veckor det här. Hoppas. Imorgon ska jag öppna dagis vid sex på morgonen så ikväll måste jag nog gå och lägga mig vid åtta. Haha. Puss alla.

grönt

Världens tråkigaste helg. Har mest bara tittat på Dexter, typ tusen avsnitt. Träffade Linnéa lite snabbt idag med efter jag varit i gymmet. Drack kaffe och lekte med hennes hund. Sen skulle Cornelia kommit hit och haft filmkväll med mig men hon blev sjuk. Buuh. Så ska nog istället bara fortsätta kvällen med lite mer Dexter och äta frusna hallon. Är en aning irriterad på vissa människor för tillfället. Och saknar min man mest hela tiden. Två veckor kvar nu. Suck.

16:18

Är så himla glad att jag gick ut igår även fast jag inte kände för det. Träffade Astrid och hennes kompis Jessica på Kungsportplatsen och sen gick vi till Styrbord babord och satt på uteserveringen under värmelampor hela kvällen. Det var jättemysigt och kul och jag kände mig snygg och allt var bara så himla mycket sommar och bra. 

Idag har jag verkligen inte gjort nånting, legat i sängen tills nu i princip. Ganska dåligt. Men snart kommer Therese hit och då ska vi lyxa till det med en supermiddag - köttbullar och makaroner. Haha. Sen blir det nog Harry Potter- maraton med grönsaker och dipp. Bäst. Puss 

kjfyfvmiu

Har inte rest mig upp ur sängen idag. Eller jo en gång, för att kissa. Är så trött och tom och opepp så det finns inte. Och tydligen har jag lovat att följa med ut ikväll. Undrar hur det ska gå till.. Har räknat ut att jag kan ligga här i ungefär en timma till. Sen måsta jag nog äta något och duscha och bli glad och umgängesvänlig. Haha. Har fula finnar också. Åh vad allt är miserabelt idag. Suck alltså.

Och så huvudvärken nu. Yes!

confusEd

vart kommer alla blåmärken på mina ben ifrån egentligen???

beatrice westler ja

Lunchade med Bea i Kungsparken idag. Vi satt i solen och myste, åt falafel och ost och drack cola light. MMH. Blev supermätta och kissiga, gick till Fröken Olssons och kissade och Bea köpte latte och jag ännu mer cola light och sen satt vi där och dampade ett tag till. Bäst som vanligt. Och tiden FLÖÖÖÖG fram. Helt plötsligt skulle Bea åka hem till sin mormor och jag åkte hem och dammade, dammsög, tvättade golven, lagade mat, diskade, lyssnade på musik och skrev ett blogginlägg. Bra dag. Fast har mått lite illa, och gör det fortfarande. Skumt ja. Menmen! Nöjd ändå. Ska snart titta på en rymddokumentär. Älskar rymddokumentärer. Så himla spännande och jag blir helt WOSCH i huvudet. Så läskigt att tänka på allt sånt där, universum och sånt. Men spännande ja. Pusspuss


ampe

Skulle tränat i gymmet idag på morgonen men så var det någon annan där inne och då vågade jag inte.. Bläää, måste skärpa mig! :( Var längesen jag tränade där nu, men jag har ju haft så mycket annat ballt för mig. Finns inte tid för allt. Men jag lovade ju mig själv. Åh. Jaja, imorgon kanske! Nu snart ska jag i alla fall träffa Bea. Det var också längesen! Längtar. Min fina lilla tjej. Jag har haft en ovanligt tråkig morgon så jag har lagt ner extra mycket tid på att göra mig snygg. Får se om hon märker nåt ehehheh. Sen ikväll måste jag städa. Katthår överallt ju!

Puss hej!!!

sb

Nu har Basse åkt hem och det är lite ensamt här. Sara kom hit och vi satt på golvet och pratade en stund och det var fint och Sara är fin och åh. Vill ses snart igen och fika eller nåt! Annars idag har jag haft tvättid och jag har tvättat typ 100 kg tvätt. Sen var jag och drack te hos Linnéa en stund. Fint och bra det med.

Nu ska jag titta på Zodiac, en film som Therese har tipsat om och sagt ska vara jättebra och helt fantastisk och ja, så nu har jag höga förväntningar. Får hoppas det inte är i onödan!

äh

1 vecka och 5 dagar har gått. 2 veckor och fem dagar kvar.

i don't

Har hicka. Hickar så hårt att det gör lite ont i bröstkorgen. :((( Astrid åkte för några timme sen och jag har ätit chili con carne och tittar på tv. Japp. Har egentligen inget att skriva om nej. Så slutar nu. 

Det här är det enda två bilderna som togs i helgen. Astrid och Basse på morgonen, och vi innan en utgång.
Gulligt. Hej.

boogie nights

Är seg men dricker ändå lite cider och ska snart ut ikväll med. Igår var kul på ett konstigt sätt och ibland älskar jag verkligen människor. Haha. Men ja. Värd helg. Astrid är bäst. <3


aste

Dör trötthetsdöden och regndöden med Astrid och en katt. Ikväll ska vi nog gå ut. Hoppas det blir kul. Mår sådär men ska peppa till mig snart. Duscha och göra mig lite snygg. Är hungrig men har ingen aptit. Bläää.

Puss alla små barnen, saknar så himla många nu.

pusse

NU SNART ÅKER JAG OCH HÄMTAR ASTRID HIHIHIHIHIhihihi

hp

Japp. Såg Harry Potter and the deathly hallows part. 2 idag med Therese. Var på Filmstaden alldeles för tidigt och fick stå i lång kö. Överallt sprang det runt massor av folk utklädda till Harry och gänget. Den gulligaste var en liten kille, typ 11 år kanske, som var utklädd till Draco. <3 Han hade vit skjorta och backslick och en liten trollstav. Så himla fint. Och sen när filmen började.. Alla var helt galna. Skrek och applåderade varje gång nån av de goda dödade nån av de onda, eller när nån fick en puss, eller bara när nåt coolt hände. Vilket var typ hela tiden. Allt var så himla bra. Satt med andan i halsen hela tiden och bara stirrade och sa "ssscchh" så fort Therese frågade nåt. Älskade den, älskade allt. Och nu är det slut och usch så sorgligt. Vill inte. Vill se den igen. Ska göra det med Elias när han kommer hem. Japp.

Sen tröstade jag mig med att köpa en ugglering och två jättefina klänningar. Och åkte hem och gosade med Basse. Puss!!!





basse

Bra dag. Först shopping med Cornelia. Köpte en kjol och fina örhängen på rea. Sen kom Therese på middag och vi hade det fint och så. Och för en timme sen var Sara här och lämnade sin katt Basse hos mig. Jag ska vara kattvakt tills på söndag då Sara kommer hem från Hultsfred. Så himla mysigt! Nu ligger Basse och gosar i min säng och jag kollar på TV. Ska nog ta och läsa lite och sen sova. För IMORGON ska jag upp tidigt. För jag ska se den nya Harry Potter- filmen klockan tolv på Filmstaden. Är så himla peppad! Hihi. PUSS

hoho

Alla som känner mig något så när vet antagligen att jag gillar ugglor. Detta vet även min mamma! Så innan jag åkte hem igår fick jag den här av henne hihi. Gulligaste jag sett typ:

katter och så

Nu snart åker jag tillbaka till min ensamhet. Lite sorgligt fast mest skönt faktiskt. Björlanda är bäst i små doser. Igår kväll slutade rätt fint ändå. Therese och jag gjorde världens största, godaste fruktsallad, det bestämdes att jag ska vara kattvakt åt Saras lilla sötnos från onsdag till söndag, och det blev också klart att Astrid ska komma och hälsa på mig på torsdag och stanna över helgen. Min fina, lilla Stockholmsbrud.

Annars känner jag mig mest ganska stressad och orolig. Fast vet inte över vad, för det finns inte direkt något att stressa eller oroa sig över nu. Men det är en gnagande känsla, som om jag glömt något viktigt som snart kommer rasa in över mig. Så jobbigt. Vill bara vara lugn och känna att jag har koll på saker. Jag längtar faktiskt tills jag ska börja jobba för då är det bara det jag behöver fokusera på.

Och jag drömde om Elias inatt, buhu. Att vi sågs och kramades och så. Saknar.



Min egen lilla gose kom in till mig imorse. Finaste katten hihi.


äkjhghjk

ångest över allting

trädgård


Igår hade jag min nya klänning på mig. Åkte till mitt gamla hus och åt apelsinglass och tittade TV med Therese. Sen kom resten av familjen hem och det var fint att se alla och jag var glad.

Idag har jag hjälpt mamma rensa ogräs haha, och plockat potatis och lök ur vår trädgård. Så fort jag flyttade så passade mamma och pappa på att odla typ alla grönsaker som finns. Awesome.
Sen grillade vi och gjorde potatissallad och åt ute. Gott. Puss

lösen

Åker hem till familjen i Björlanda nu. Ska spendera helgen på landet hihi.

OCH så kommer jag nog sätta lösenord på bloggen nån gång under de närmsta dagarna. Så den som vill fortsätta läsa här får säga till :)))

harry potter och illamående

Idag gick jag upp vid nio och började dagen med en timme i gymmet wowo. Känner mig så himla duktig som äntligen kommit igång med att träna lite! Tycker inte direkt att det är jättekul men det är inte jättetråkigt heller  så det får duga. Sen åt jag lite frukost och efter det åkte jag in till stan för att hämta ut Harry Potter premiärbiobiljetterna! Hihi. Ska gå med Therese. Så spännande! Har läst boken men det var så längesen nu så jag har typ glömt lite vad som händer. Åh. Längtar!

Sen shoppade jag lite. Såklart. Dör, måste sluta med det. Men ja. Köpte en söt klänning på H&M och ett par fina skor som var på rea. Sen köpte jag hårfärg och tamponger och lite andra såna viktiga saker och sen hade jag tänkt köpa frukt också men det orkade jag inte. SEN skulle jag egentligen träffat Linda. Men mådde lite illa så åkte hem istället. Och när jag kommer hem så ser jag att två böcker som jag beställt från Adlibris ligger i brevinkastet. Så himla bra! Bra dag än så länge. :))) Fylld med materialistisk lycka!

Nu ska jag nog sova lite. Är så himla trött och vill att mitt illamående ska gå över. Sen borde jag verkligen ta itu med att rensa ut min överfulla garderob och ge kläderna som ska bort till Myrornas eller nåt. Har tänkt göra det så länge nu. Ikväll ska jag nog mest bara äta soppa och titta på Gossip Girl. Puss



1426

Idag har gått jättelångsamt. Har känt mig lite som en zombie. Sov länge. Åt ostknäckebröd till frukost. Dammade och dammsög och tvättade golven i badrummet och köket. Tittade på Gossip Girl. Ringde mamma. Lagade lax med färskpotatis och ärtor till middag. Tittade lite till på Gossip Girl. Diskade. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har hela kvällen kvar ju. Blir väl att titta på en film, kanske äta morötter och dricka pepsi max. Somna tidigt. Är varm och trött och lite ledsen och väldigt ensam och jävligt gnällig. Men det får jag vara. Bestämmer jag nu.  

¨åpfkh.lk-ä

hemsk dag. förutom när jag träffade bea. det var fint som vanligt. annars har det mest varit hemskt.
godnatt nu

ses

Om ungefär en och en halv timme ska jag säga hejdå till Elias. Sen ser jag inte honom mer. På fem veckor. Nästan fem. 4 veckor och 4 dagar för att vara exakt. Ja. Och jag känner lite för att gråta ihjäl mig när jag tänker på det. Så länge har vi inte varit ifrån varandra på nästan ett år. Det är läskigt hur beroende man kan bli av en människa. Men bor man ihop är det kanske inte så konstigt att man vänjer sig. Kommer kännas så tomt och ensamt ju. Jag har aldrig bott själv. Tycker det är jobbigt när jag behöver spendera bara en enda helg ensam.

Ska träffa Bea efter jag sagt hejdå i alla fall. Det var jättelängesen vi sågs nu! Så det ska bli fint. Ja. Puss

godis

Var på grillkväll igår med Linda, hos Lindas kompis Isabelle. Skitmysigt. Vi grillade grillspett och åt världens godaste potatis och sallad och sås. Satt ute och pratade och lyssnade på musik tills klockan var runt tolv, halv ett. Och jag drack massa vin och blev fullare än vad jag trodde att jag var. Linda tyckte att vi skulle åka hem till en i hennes klass och kolla på film sen men nej. Jag pallade inte. Så jag gick hem och somnade med en gång. Sen gick det typ en sekund och så var klockan sju på morgonen och Elias kom hem. Fattade ingenting. Tydligen hade Elias ringt mig också. Och jag hade svarat. Inget minne av alls. När Elias sagt godnatt hade jag svarat "Varsågod". Hahahah. Knäppt. Sen drack jag vätskeersättningsbrustablett och somnade om. Vaknade vid ett igen och mådde bra! Men har ändå passat på att bakisäta. Så himla mycket, pinsamt mycket. Gick till Netto och köpte den skämmigaste matkassen nånsin. Men GOTT var det. Tror jag blev så full på grund av medicinen jag börjat med kom jag på i efterhand. Misstänker det. Galet.

Har drömt så STÖRT mycket konstigt inatt också. Att jag hade ett litet barn som var typ nyfött fast ganska stort och kunde prata. Och jag var orolig för jag hade inga bebissaker eller hade inte läst någon bebisbok. Och barnet fick guldfärg på tänderna och folk tyckte jag var en dålig mamma. Jag sprang runt med barnet i famnen hela tiden. Och blev jagad av två läskiga killar. Och åt korv och pasta i en stor matsal. Sen drömde jag att jag åkte typ naken i en bil och sladdade runt framför en busshållplats. Och MASSA annat. Så knäppt och kul, älskar att drömma.

till therese

Idag gick jag upp jättetidigt. Klockan åtta. Tänkta att jag ville komma igång med dagen. Brukar annars sova så himla länge och så blir inget gjort. Så idag gick jag upp klockan åtta, åt frukost, tränade i gymmet en timme, duschade och klädde på mig vettiga kläder och sen... sen fanns det inget mer att göra. Happ.. Så jag gick och la mig igen. Och sen låg jag och Elias i sängen hela dagen och tittade på How I met your mother och ibland sov jag och då satt Elias vid datorn och ibland var jag vaken och tittade upp i taket och så sov jag lite till och sen vid halv sju så gick jag upp och så lagade vi middag. Och nu har vi ätit och jag ligger och jäser i sängen. Puuh..

Så vad har jag lärt mig av det här? Jo, att det är helt onödigt att gå upp "i tid" för det finns ändå inget att göra. Så från och med nu kan jag sova till klockan ett med gott samvete. Skönt att ha fått det bevisat en gång för alla. SLUT.

RSS 2.0