senapsgult


Lunch med Bea på café Garbo idag. Åt stans (kanske världens) godaste spenat- och fetaostpaj. Massa prat, lite regn och sen en spontanshoppingrunda på det så var dagen gjord. Innan vi åkte hem köpte jag tusen äpplen och päron och 2 liter cola light. Sen vinkade vi adjö. Puss och bäst.

ungdomar

Idag när klockan ringde vid elva flög Elias upp ur sängen och stekte pannkakor till oss. Haha så bäst! Han har tjatat om sina jävla pannkakor hela helgen så japp nu skulle dom göras. Jag har inte ätit pannkakor på år och dar men nu fattar jag inte varför för det är verkligen så sjukt gott. Med blåbärssylt. Ååååå. Världens bästa ju. 

SEN mina vänner, åkte jag på en liten mini-umträff! Efter år av uppskjutanden så blev det av nu, i alla fall i en liten version hihi. Det var jag, Jelena, Elin som flyttat till Göteborg, och Jessica som var här och hälsade på den här helgen. Vi gick till Fröken Olssons, drack cola och pratade i några timmar. Jättemysigt! Sen skulle Jelena iväg och se en fotbollsmatch och en stund efter det så började vi andra dra oss vi också. Men ja, det var hur fint som helst att äntligen få ses! På ett sätt var det som att träffa gamla vänner, för vi vet ändå så himla mycket om varandra efter alla dessa år, men samtidigt så var det ju första gången vi sågs. Så himla kul och så himla fina tjejer verkligen.

Pannkaksfrukost <3

Jessica och Elin.

Hihi. Bra söndag. PUSS

update

Var på födelsedagskalas hos Linnéa i torsdags. Drack vin, åt tårta och spelade sällskapsspel. Väldigt mysigt faktiskt. Igår tvättade jag och sov mest. Tittade på skräckfilm med Elias på kvällen och var rädd. Idag har vi lagat den godaste fisksoppan man nånsin kan tänka sig och jag har brännt tungan. Vädret är sämst, fast det åskade imorse. Det gillar jag. Om jag inte kände mig så krasslig så skulle jag nog åka iväg på Saras avskedsfest nu, men tror inte jag kommer orka ta mig ut, buuh. Ska istället äta morötter och kolla på ännu en skräckfilm, fast SJÄLV den här gången. För Elias ska bort. Hoppas jag inte dör bara. Eller får besök av mina andar.....

foto

Tänkte bara visa er mina tradera-ramar, mest för att jag är så nöjd själv men också för att ni ska fatta att dom faktiskt är fina och inte tro att jag är nån idiot som köper fula och töntiga saker:



ÄLSKAR DOM! Ikväll hoppas jag på att kamma hem ytterliggare 5 stycken, som är jättefina. Men sen efter det så ska jag inte ha fler. På ett tag. Puss!

SARAhjärta


Träffade Sara idag och vi drack te på Fröken Olssons. Supermysigt! Sara är bäst och uuh det känns så trist att nu när vi äntligen börjat ses så ska hon åka iväg. Vill inte det! :((( Efter vi pratat om allvarliga saker och fnissat åt roliga saker så gick vi till Hemköp och handlade cola zero. I kassakön var det en kille som tappade en flaska Pommac på golvet och det lät som en explosion och sen var det bara klibbig dricka och glas överallt inklusive på mitt ben eftersom han stod bakom mig. SUCK. Fast tyckte lite synd om honom för det måste vart aspinsammt haha.

Nu har jag ätit pastasallad och fryser. Gillar inte att jag fryser efter jag ätit???

tradera

Har blivit tradera-sjuk. Budar på allt jag ser. Nästan. Hittills har jag köpt tre SKITFINA fotoramar och en DÖSNYGG väska. Har också lagt bud på en klänning, en guligt liten ask, tusen andra fotoramar (så himla fina) och halsband och nu kollar jag örhängen men MÅSTE SLITA MIG för ska snart iväg och träffa bästa Sara. Åh detta är så kul. Men farligt. Ska skärpa mig när jag vunnit det jag budat på nu. Japp, lovar.

Nu lite hårspray i håret och sen bussen in till stan. PUSS 

21:28

I helgen har jag åkt tåg, tittat på massor av avsnitt av Heja Björn och ätit supergod mat hos Elias familj. Jag har druckit vin, klappat en hund och drömt läskiga drömmar. Jag har vunnit en fotoram på tradera, ätit jättestora trädgårdshallon och gosat. Jag har promenerat genom ett soligt Malmö med bästa Josse och suttit vid kanalen och pratat om framtiden och allt vi ska göra och skrattat och varit jätteglad. Jag har haft en superfin helg och nu är jag en trött men väldigt nöjd tjej. Hihi puss


<3

jåbbigt

Har sovit nu men är ändå fortfarande trött och irriterad och borde laga middag men orkar inte och vill inte men är hungrig och tycker att Elias kan sluta kolla på töntiga youtube-klipp och laga mat åt mig istället. Uh.

mango

Jobbat klart för den här veckan. Det har varit helt fantastiskt men nu är jag så trött så jag dör lite. Sitter i sängen och äter frusna mangobitar och dricker cola zero. Gott men kallt. Har frusit jättemycket de senatse dagarna. Hösten kommer för fort, jag gillar det inte alls. Gillar inte allt regn heller. Blä. :(((((

Till helgen åker jag och Elias ner till Malmö och hälsar på hans familj. Jag hoppas jag lyckas träffa Josse och Belle nånting också, om så bara för en yttepytteliten stund. Saknar dom så mycket så jag nästan känner för att gråta en skvätt. Bästa tjejerna verkligen åh.

Nepp, nu ska jag sova tror jag! Pussipuss.

den14aug

Hahahah herregud.. Orkar inte skriva nåt om kräftskivan igår. Mer än att det var hur bra som helst tills det blev hur dåligt som helst. Jag kan nog inte dricka snaps. Speciellt inte fem. Dog den värsta fylledöden nånsin. Men jaja haha. Ska glömma det nu!

Idag träffade jag i alla fall Bea. Vi satt i vår hemliga park och åt nötter och skrattade och jag försökte lugna Bea för hon är lite, bara lite, nervös inför att börja skolan imorgon. Hon tror att det kanske blir pinsamt när hon ska presenterar sig. Men jag gav henne några förslag så det ska nog gå bra! Sen började det ösregna och alla caféer var fulla så vi åkte hem istället.

Väl hemma upptäckte jag att mina nycklar var borta?! (glömda i lägenheten) Så jag fick sitta och vänta i en timme på att Elias skulle komma hem. Så pinsamt. Vår granne frågade om jag skulle sitta där länge, "din stackare". Hehe. Var så trött också så jag nästan somnade i trappan. Och jag hade tovigt hår för det hade regnat och jag hade hårspray och regn+hårspray är ingen lyckad kombo precis. Så såg ut som ett troll. Ett stackars, trött troll.

MEN Elias kom hem och nu har vi ätit middag. Jag har visat honom mina fina ugglefynd (kalender och disktrasa) som jag införskaffade mig idag och som ni också snart ska få se! (bild) Och ikväll har jag tänk att vinna tre superfina fotoramar på Tradera. Fina, gamla fotoramar är min nya grej nämligen. Ska samla och en dag ska jag fylla en hel vägg med alla ramar och det kommer vara det finaste i hela världen. Åh längtarrrrr jag kommer vara så glad då.




kräftis

Ska på kräftskiva med Elias ikväll hihi. Elias har blandat den starkaste drinken i världshistorien och jag känner redan hur bra det här kommer gå....Har glömt äta idag också :((((((( menmen PUSS!!

borr

Hahah just nu är Elias världens händigaste man och står och borrar i vår betongvägg och är jättesexig och jag sitter på sängen och håller för öronen för det låter jättejättemycket. Vi ska sätta upp små, fina hyllor som vi köpte igår när vi var på IKEA hihi. Elias är så himla duktig och vi är verkligen störigaste grannarna just nu för det låter så himla högt och jobbigt, dör. Annars i veckan har jag inte gjort så himla mycket. Träffade Linda för första gången på evigheter i tisdags och vi fikade på sommarfranks och promenerade genom hela Göteborg. Nästan. Det var mysigt. Igår var jag ute i störtstormregnet och håll nästan på att dö haha. Så sjukt mycket regn verkligen. Vi har lagat världens godaste lök-och morotssoppa också, mmmh. Och imorgon ska vi ha fisksoppa och idag stekt lax och på lördag vegpizza. Så himla mycket god mat verkligen, älskar mat! Nej nu måste jag springa och hjälpa till lite. Tror det går lite fel haha. Puss gullisar

GRATTIS

Idag fyller min mamma 49 år. Jag och Elias åkte 25an ut till Björlanda och hälsade på och åt mat och tårta med kaffe och lånade verktyg för vi ska sätta upp hyllor och fick potatis och lök och sallad och morötter från trädgården och jag snodde med mig en cola zero också. Fint!

8105

Lyssnar på mexikansk musik (haha) och har nyss ätit jättegod mexikansk mat som Elias lagat och jag är supermätt och nöjd och Elias diskar utan tröja. <3 Livet äger just nu.

makaroner och bio

Har nyss ätit makaroner med ketchup och bokat biobiljetter till mig och Elias ikväll. Vi ska se Harry P och gänget igen ja. Eller igen för mig men inte för Elias men eftersom jag är så snäll och dessutom älskade filmen så betalar jag mer än gärna för att se den igen. Hihi. Puss

mannen

Är gladaste tjejen just nu. Igårkväll och idag har varit bäst. Elias överraskade mig och kom hem lite tidigare än vad jag väntat mig. Helt plötsligt ringde det bara på dörren och där stod han. Jag bara fnittrade och kramade honom. Så himla fint. Han var solbränd och snygg och åh. Min man. <3 Hela kvällen gosade vi och han visade allt han handlat och jag fick presenter och vi tittade på bilder från resan och provsmakade alla olika tabascosåser som han köpt när han var i tabascofabriken i usa hahah. Så bäst.

Imorse vaknade jag hundra år innan honom. I början var det fint att bara ligga och titta och känna sig glad och så men sen blev det tråkigt så jag väckte honom hihi. Vi åt naturgodis och kollade på film och sen åkte vi och handlade middagsmat som vi aldrig åt och nu har vi pussats och pratat och gosat och jag är så glad bara! Elias har stökat ner allt jag städat och han spelar sin vanliga "lagom" bra musik och jag är äcklig och borde verkligen duscha. Men allt är precis så som jag vill ha det och jag kunde inte vara mer nöjd nu. Åh.

Det här var vad jag fick ja:

En söt liten tesked och handgjorda mässingsörhängen.

Och dessa tre sjukt fina, små kort som jag tror jag ska rama in och hänga upp på vägen. Älskar.


love

Just nu känns det som att jag vunnit högsta vinsten på lotto, så glad är jag.
FÖR IKVÄLL KOMMER ELIAS HEM!!!!11

KATTHUND

Hej. Idag har jag jobbat. Kul, som ALLTID. Älskar. Sen träffade jag Bea, som jag också älskar. Vi fikade:

Bea visade mig hur man dricker juice på bästa sätt. Man ska suga riktigt snabbt och hårt. Tack Bea!

Sedan gick vi till en park och somnade.



När vi vaknat sjöng vi lite sånger, fick besök av Urban Turban och tjuvkissade.
SLUT.

RSS 2.0