EN RESA MED EN VÄNINNA

Jag och min käääära vän Cornelia tog tåget till Stockholm i fredags klockan 8nånting på morgonen. Drack en stor latte på tåget och en till latte när vi kom fram och hetskissade sedan hela förmiddagen. Anledningen till vår härliga resa var Kent som skulle spela på invigningskalaset till Tele2 arenan. Även Robyn och Winnerbäck spelade och det var ju trevligt. Och Kent var fantastiska som vanligt. Hade ont i hela kroppen (börjar jag bli gammal? kan inte ens stå upp några timmar) innan dom började spela (spelade sist) men all smärta försvann när dom klev på scen. Magiskt!!!!
 
Vi hann med annat skoj i Stockholm också, som att gå på klubb och dansa, besöka två museeum (dyrt som fan) och Gröna Lund (grattis för Cornelia är bäst). Hade också en shoppingdag där jag fyndade två MAGTRÖJOR (??!!?) och en myskväll på vårt vandrarhem som var superfint men bastuvarmt pga man kunde inte öppna några fönster. Slänger la upp lite bilder i vanlig ordning:
 

ÖL OCH ORKIDÈ

Min jävla ögoninfektion vägrar ge sig och det bara kliar och kliar och jag ser suddigt och vattnigt och jag blir grinig. Men trots det har jag haft en ganska bra vecka. I tisdags såg jag Hästpojken på Göteborgskalaset, eller KULTURkalaset som det ju heter nu för tiden, och sen följde jag med Cornelia och hennes boyfriend och lite vänner till dom och drack öl i Vasa. Japp, ÖL. Inte cider. Eller cider också men öl OCKSÅ. Jag lär mig. Det är nästan gott nu. Och igår var jag med Elin, Sara och Ida, också på kalaset. Vi såg halva Moneybrother (alltså inte halva bandet utan halva spelningen) och sen gick vi och köpte fudge vid Gustav Adolfs torg. Sen skulle vi sett The Sounds men Ida och Elin var trötta och åkte hem, så jag och Sara gick till Kellys och drack öl (okej bara cider den här gången) och träffade några av Saras treeeeeviga vänner. Mycket fint. Idag trodde jag att jag hade tvättid. Elias ba JAG HAR ALLDELES SÄKERT BOKAT IDAG. Så går jag ner med asmycket tvätt och kollar tavlan med bokningar och så sitter vår plupp på den tionde? Är den sextonde idag om jag inte är helt ute och cyklar? Hur kan man boka så fel?!?! Suck.
OCH! Min orkidé blommar igen, för tredje gången! Och kolla så många pluppar som finns som också kommer bli vackra, underbara blommar! Alltså jag är fan en blomgud! *nöjd* *stolt*
 

MÄTT

ögoninflammation och ångest

SAFETY DANCE

Haft en bra vecka. Ätit pizza hemma hos Bea och hängt mycket med Sara. Igårkväll satt vi utanför Way Out West och lyssnade på Håkan och The Knife och sedan gick vi till Heriksberg och blev för fulla och dansade till 80-tals musik. Idag har jag träffat min syster och ätit sushi på rullband. Och nyss bokade jag och Cornelia tågbiljetter till Stockholm i slutet av månaden. Ska bli så fiiiiint. Och jag har gjort bananglass i min glassmaskin. Så gooooott. Har försökt hinna träna också, och insett att jag har mycket mindre pengar kvar än vad jag trott att leva på denna månaden. Jobbigt, men det får gå. Från och med nu är det INGET SLÖSERI som gäller. Elias är i Malmö den här helgen så nu ska jag nog krypa upp i soffan och titta på Dexter.
 

KÄNNS SOM TISDAG

HEJ.
Idag har jag hängt med Bea mest hela dagen. Vi sågs vid två, drack en lattä och åt en macka. Sedan tränade vi sönder, har aldrig svettats så mycket i mitt liv tror jag. Var minst 100 grader i träningssalen och helt plötsligt började det lukta bränt där inne!? Trodde det skulle börja brinna men det var la bara för vi var så heta kanske?
 
JAJA. Sen drog vi till Willys och handlade. Sen hem till mig där vi lagade en delikat måltid och svepte en flaska pepsi max. Popcorn (som jag brände i micron när jag berättade för Bea hur mycket jag hatar folk som glömmer popcornen i micron och medans jag berättade så glömde jag popcornen i micron!! HUR TOKIGT?) och Kejsarens nya stil 2 fick avsluta det hela. Nu lyssnar jag på TELL ME LIES TELL ME SWEET LITTLE LIES på repeat. Living the dream.
 

HOLA

Vill börja blogga igen! Eller vill det ikväll i alla fall, får se hur det känns imorgon och i övermorgon och i över övermorgon osv. Men nu så! Kanske är det för att jag har världens tråkigaste kväll? Jag jobbade min sista dag för sommaren igår och då tänkte jag att imorgon (idag) ska jag bara ta det så jääääävla lugnt och sova massor och inte göra nånting! Starta ledigheten med att verkligen vara LEDIG, ja ni fattar. SKÖNT tänkte jag. Så idag sov jag till elva och det var asgött men sen blev jag rastlös. Jag tänkte att jag skulle göra massa vettiga saker, som att plockade undan disk, vika tvätt, vattna blommor, panta burkar, handla mat, rensa papper. Så gjorde det. Sen kom kvällen och jag hade/har inga planer. Har tittat på Dexter och ätit popcorn. Skriksjungit med i Håkan-låtar. Är ensam också för Elias jobbar kväll idag. Så jävla segt. Får lite ångest och tänker att alla fyra veckor fram till skolan börjar kommer se ut såhär. Men det kommer dom ju såklart inte. Men tänker så ändå... Jaja. Nu slutar Elias jobbet så om en timme är han nog hemma! Och det var kul att blogga igen. Har såklart hänt massor sen sist jag skrev (inget superviktigt och jättespännande dock) men det är för segt att gå igenom.
 
Skriver kanske mer i veckan, föroppningsvis, om jag fortfarande känner för det. PUSS

RSS 2.0