Helgen, grattis Bea, puss och kram

HEJ! Bra helg! I fredags var jag på film-myskväll hos Linda. Vi lagade mat och blandade de godaste hallondrinkarna som jag någonsin druckit. Asgoda verkligen! Sen tittade vi på tre olika filmer, en var en töntig tjejfilm, en var en töntig skräckfilm och en var en jättebra, jättesorglig film. Allt för min syster hette den, vi grät som små barn på slutet, buhu. Massa fint tjejsnack och cigaretter på hennes veranda och sen somnade vi vid halv fem i hennes gosiga säng, med hennes gosiga katt på fötterna.


Mmmmm<3

Igår åkte jag på kalas hos Bea. Hon fyller 20 år idag (GRATTIS!) och vi firade lite till hennes ära. Det var hur bra som helst, massa fint folk och gott vin, jag trivdes. Senare på kvällen åkte vi in till Saturn och ägde dansgolvet, blev uppraggade av 50-åriga, jättefulla gubbar och lyssnade på New Order. Fint, bra, kul!


Alla var så snygga åh.


Och idag, idag var tanken att sova stört länge och inte göra något vettigt alls. Men så blev det visst inte. För igår hade jag tydligen, på sms, lovat min syster att ha en trevlig systerdag med henne och åka in till stan för att fika och hjälpa till med letandet av en klänning hon kan ha på sin avslutning. Så imorse kom hon in och ba "Michaeeeela, vi skulle åka till stan ju!" och jag undrade lite förvirrat om vi inte kunde ta det någon annan dag, mitt huvud var liksom inte helt med. Men när jag såg hennes besvikna min kunde jag inte göra annat än att kämpa mig upp och hålla mitt löfte.

Men det blev en fin dag det här med. Vi åt frukost på Fröken Olsson, tittade på klänningar och skor, jag köpte en jätteröd pin och sen åt vi glass i solen. Min första för i år, mm. På vägen hem fick jag ett jättekonstigt sms från en person som undrade om jag ville ligga, det ville jag inte.



Hejdå alla barnen!

Kommentarer
Postat av: beabea

haha du är söt.

2010-04-25 @ 20:09:21
URL: http://peterstormare.blogg.se/
Postat av: K

söt du är och fin jacka :)

2010-04-25 @ 22:38:54
URL: http://inheartfireburns.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Fina du.

Åh den filmen Allt för min syster är ju galet sörglig :(

2010-04-26 @ 09:32:24
URL: http://oklipptversion.devote.se
Postat av: F

Snygg tjej va!

2010-04-30 @ 15:03:41
URL: http://iammarching.tumblr.com
Postat av: michaela

F: TACK :* (om det nu var mig du menade heheheheh)

2010-05-01 @ 10:03:07
URL: http://understarlight.blogg.se/
Postat av: F

Ja, det var det (så klart, heh)...

2010-05-06 @ 02:13:16
URL: http://iammarching.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0