Barcelona pt.2

DAG 4, 27/7 TISDAG:
Den här dagen åkte vi någon slags konstig spårvagn upp i bergen och besökte ett nöjesfält och ytterliggare några kyrkor som låg där uppe. Älskar att gå in i kyrkor, speciellt när det är 35 grader varmt ute. Då finns det knappt något bättre. Vi satte oss i skuggan och åt sorbetglass, och sedan tänkte vi åka upp i ett torn som skulle tagit oss 800 meter över havet, men det var stängt just den dagen så det blev inte av. Till lunch åt vi sallad på en liten resturang som också låg däruppe och sen åkte vi tillbaka till hotellet och skrev skitbra vykort hem till våra kära familjer. På kvällen åkte vi båt gratis längs Barcelonas kust och sedan köpte vi med oss asäcklig pizza hem. Senare under kvällen gick vi ut och hamnade på någon awesome klubb där vi dansade tills stängning. 


DAG 5, 28/7 ONSDAG:
Det här var en dag med havstema kan man säga! Först besökte vi ett akvarium vid vattnet där man kunde gå i massa tunnlar bland hajar och bläckfiskar och sånt. Coolt var det. Sen åt vi lunch och gick och vilade lite på hotellet. På kvällen gick vi till en asfin resturang vid havet där vi åt världens godaste paella och sen delade vi på världens godaste efterätt. Efter det gick vi bafota på stranden hem medans solen gick ner. Så himla romantiskt var det hihi.
 

DAG 6, 29/7 TORSDAG:
Försov oss igen, skulle gått upp 7:30 men det blev 12:30 istället hehe. Vi köpte baguetter och åt på stan och sedan gick vi på en loppmarknad som hade verkligen allt man inte behöver men ändå vill ha. Hur mycket fint och onödigt krimskrams som helst och jag var i himmlen litegrann. Efter det gick vi runt i massa konstiga, roliga, annorlunda affärer tills vi kändes oss helt yra. På kvällen åt vi tapas igen och senare gick vi ut. Älskar verkligen att gå ut i Barcelona, så sjukt mycket mer party än i Sverige. Vi hade det bäst med gratisdrinkar och dans.

(Tog typ inga bilder den här dagen. Linda gjorde, men har inte fått hennes än) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0