KROKI

Tonade om mitt hår igår. Det blev mörkare än vad jag tänkt mig men är nöjd ändå. Idag har jag varit på stan med Therese och köpt födelsedagspresent till mamma. Köpte också världens sötaste/fulaste spargriskrokodil för 39kr. Så himla bäst verkligen. Sen fikade vi på Condeco och jag drack smoothie och Thereses ciabatta kom inte på en halvtimme så när Therese äntligen tog mod till sig och frågade så hade dom glömt den?! Buuh!

Nu ska jag måla naglarna jättefint röda hihi. PUSS


Kommentarer
Postat av: belle

gu vad LÅNGT ditt hår har blivit & MÖRKT & FINT. saknar dig. å. önskar att du bodde här. nära. å. pratar om dig typ varje dag ändå. & varje gång jag & josse ses pratar vi ju om dig & om hur fantastisk & bäst du är så du behöver inte vara avis juuuu :**** & älskar krokodilen ååå hahah. idag var jag på utflykt. det var fint. på en äng. pratade om dig då också. & snart kommer din man hem.

2011-07-31 @ 20:07:21
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: beabea

Vad fin du är <3

2011-07-31 @ 23:20:06
Postat av: jossekatt

HAHAHAHAA den där krokisen har jag med sett! så himla ful! men det var ändå bra att du tog med den hem, för den behöver ju faktiskt också någonstans att bo. han kan inte hjälpa att han är så himla ful. lillen. Åh så fint ditt hår blev! du är så superfinast i brunt hår ändå alltså. hihihi <3<3<33<3<3<3<3<3

2011-08-02 @ 12:01:37
URL: http://vinfylla.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0