harry potter och illamående

Idag gick jag upp vid nio och började dagen med en timme i gymmet wowo. Känner mig så himla duktig som äntligen kommit igång med att träna lite! Tycker inte direkt att det är jättekul men det är inte jättetråkigt heller  så det får duga. Sen åt jag lite frukost och efter det åkte jag in till stan för att hämta ut Harry Potter premiärbiobiljetterna! Hihi. Ska gå med Therese. Så spännande! Har läst boken men det var så längesen nu så jag har typ glömt lite vad som händer. Åh. Längtar!

Sen shoppade jag lite. Såklart. Dör, måste sluta med det. Men ja. Köpte en söt klänning på H&M och ett par fina skor som var på rea. Sen köpte jag hårfärg och tamponger och lite andra såna viktiga saker och sen hade jag tänkt köpa frukt också men det orkade jag inte. SEN skulle jag egentligen träffat Linda. Men mådde lite illa så åkte hem istället. Och när jag kommer hem så ser jag att två böcker som jag beställt från Adlibris ligger i brevinkastet. Så himla bra! Bra dag än så länge. :))) Fylld med materialistisk lycka!

Nu ska jag nog sova lite. Är så himla trött och vill att mitt illamående ska gå över. Sen borde jag verkligen ta itu med att rensa ut min överfulla garderob och ge kläderna som ska bort till Myrornas eller nåt. Har tänkt göra det så länge nu. Ikväll ska jag nog mest bara äta soppa och titta på Gossip Girl. Puss



Kommentarer
Postat av: josefin

MEN DÖR SÅ FINA SKOR!!!! var har du köpt dom? så HIMLA ÅÅÅH FINAST!. så avis jag blir! jag vill med se harry potter på premiären juuu. du får göra en recension sen. den kommer nog vara himla bästa. pusse <3<3<3

2011-07-07 @ 15:56:30
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com
Postat av: belle

å vilken fin dag med massa fint! utom illamåendet då uh försvinn försvinn. puss. ska kolla kalendern & så om göteborgsresandet till dig!

2011-07-07 @ 19:27:21
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com
Postat av: Masja

Åh tack:D Pandor är så sjukt söta. Hihi.

Hur mår du? Haft en bra dag?

2011-07-07 @ 21:37:49
URL: http://masjaoart.blogg.se/
Postat av: Masja

Är nya klänningen på bilden? skitsöt verkligen. Och jag tycks skymta en broder daniel tygkasse där bakom. Har också en BD påse. Hihi me like.



Ja mår bra idag. Har jäktat runt hela dagen o är helt slut. Nu är klockan efter midnatt o jag lyssnar till Helen sjöholm. Ska väl försöka sova snart tänkte jag:)

2011-07-08 @ 00:22:42
URL: http://masjaoart.blogg.se/
Postat av: Malin;

shoppa bör man annars dör man sötnöt (punkt slut)! söta skor och annat fint kan man ju aldrig få för mycket av, så är det bara :*



och JAG VILL LÄSA OM DU SÄTTER LÖSEN PÅ BLOGGEN. trots att jag är extremsämst på att kommentera & svara på kommentarer & tralala.

2011-07-08 @ 14:19:54
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0