vanilj

Ensam hemma på en fredag kväll. Orkar ej ta mig någonstans.. Borde plugga men tänker inte ta tag i det just nu. Borde diska också. Det kanske jag tar tag i. Kanske. Fryser också. Är trött, opepp. Vill nog mest bara sova. Men ska titta på Gossip Girl och tröstäta glass. Det förtjänar jag. Sen duscha. Kanske.

Ska rycka upp mig imorgon. Städa och göra det fint. Är det städat så mår jag. Då blir jag lugn i själen. Och så ska jag plugga på riktigt. Massor. Fint bra, vi säger så. Pusss.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag kan komma och diska :D

2011-03-12 @ 10:15:54
URL: http://oklipptversion.blogg.se/
Postat av: josefin

puss bästa tjejen <3

2011-03-12 @ 10:26:55
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com
Postat av: belle

älskar att du också låg hemma & möglade ihjäl igår. för det gjorde jag med. inte ens hemma för jag inte ORKADE TA MIG HEM. haha. så lat. låg i beatas säng & tittade på djurfilmer medans hon var ute & drack öl & kom hem skitsent & å. ja sånt. det ska jag förresten göra ikväll också. mögla ihjäl i beatas säng. & titta på melodifestivalen?!?!?!?! som jag egentligen hatar men har INGET BÄTTRE FÖR MIG. & blablabla världens längsta kommentar. men det blir ju så. vill ju prata med dig typ hela tiden & BLABLA BERÄTTA saker ALLT & så bor du så himla långt bort så jag får skriva det HÄR istället. ledsen.

2011-03-12 @ 14:29:54
URL: http://www.pandabbb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0