kisstoffer

Idag hade vi redovisning av projektarbetet inför klassen. Vi skulle visa upp våra bildspel som vi gjort om hållbar utveckling, och sen skulle alla få rösta på vilket som var bäst och kommer få representera våran klass i aulan den 1 juni. Och ja, ett grattis skulle vara på sin plats för MIN grupps bildspel vann hihihi. 14 av 18 röster. Vill inte skryta men... eller jo det vill jag, vi var bäst, vi är alltid bäst, vi får bäst på allting, vi äger, alla älskar oss. Ja typ så. Fast kommer vara läskigt att stå på scen framför alla klasser sen. Men har redan bestämt att jag inte ska säga något så det är lugnt. Ska bara buga och bocka inför publikens stormande applåder. Himla fint.

Kommentarer
Postat av: josefin

hahahahahaha älskar dig. så himla söt! Grattis och såklart ni vann, du var ju med liksom. jag har ätit så mycket spagetti nu. dör nästan. sjukt mycket vitlök. dör.

puss finis.

2011-05-19 @ 22:52:59
URL: http://http:/vinfylla.blogspot.com
Postat av: belle

åååå ååå å ååååååååå åååå åå grattis! men det var väl självklart? du är ju bäst? hade velat vara där & titta & klappa & kasta ros på dig. fast ryser i hela kroppen bara av tanken uuuhuhuhuhuhu HATAR att redovisa & stå på scen & hålla på. kan inte. får inte luft. du är så modig.

2011-05-20 @ 11:59:43
URL: http://www.frankensteinlove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0